Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
1-6 -ra nyertem a végén már 3-4-3 ment utánna lőttünk 4 gólt
-
okay
aktív tag
Az én védöim minimum 4honap alatt léptek 2 szintet megfelelöröl remekre,megfelelö edzö ,5segéd.Ez nem jo de már azóta van jo edzö ,9segéd.Azt számoltam mire esélyem lesz az oszályozon az kb 3szezon ,van idö meghozni a döntéseket.
Ja meg kirakom eladásra és nem akarják elvinni annyiért amennyit valojában ér.
Nem olyan mint a WoW hogy ha ott ülsz napi 24orát ,1hét alatt eléred a csúcsot. -
Patrick
addikt
válasz
sniper elite #4282 üzenetére
Így van, jó edzős és két 18-19 éves megfelelő kapus és tessék védést, edzeni
8 kapusedzővel és 2 segédedzővel. Hajrá. -
ftc
nagyúr
Ujra jön a hétvége
3-5-2 tökéletes s meccs utolsó 20 percében 3-4-3 az igazi sose játszottam még ennyire támadó focit
-
DopeBob
addikt
válasz
sniper elite #4282 üzenetére
Szerintem a következő az az edzőcsere legyen. 53.000e Ft egy jó edző pocsék vezetői képességekkel, nekem is ezt ajánlották pár hete, én is erre gyűjtögetek
-
sniper elite
senior tag
Sziasztok!
Kb 1 hete kezdtem el ezt az online focimanager játékot, mondanom se kell hogy rettentően bejön, főleg amilyen komoly rendszerben mennek a dolgok! Jelenleg ezzel a csapattal vagyok:[link] Vettem pár játékost már az általam jónak látott posztra! Esetleg valami vélemény? Vagy hogy miben érdemes még erősíteni?
-
nepszter1
addikt
Most estem ki a kupából
-
ftc
nagyúr
nyertem 3-5-2 -el igaz csak 2-0 ra
igaz szervezetség pocsékra esett vissza
kéne egy norm csatár de sehol sincs 300 000 juroért
-
okay
aktív tag
Na sikerült nyernem.
Pedig azt hittem leégek megint.
Kupátol elbucsuzok,semmi esélyem,majd lazát játszok. -
DopeBob
addikt
A határozott edzői utasítást követő RightBall a biztos előny tudatában visszahúzódott a saját térfelére.
Ez miért van 3-0-nál? Én semmi ilyesmit nem mondtam szerintem
-
ftc
nagyúr
válasz
DopeBob #4272 üzenetére
bajkeverőket meg ilyenek kerülj el azoktól csökken minden
ne sokat vásárolj mindig csak a szükségest...s inkább többet 1 játékosra mind 2-3-t akik kb átassak a csaptodból
Hogy kiket vegyél az attól függ,hogy mit fogsz játsaztni csapatoddal...nekem eddig ejött a 4-5-1 ....miota új motor van azóta csak vereség s átálltam 3-5-2-re
-
DopeBob
addikt
Lehet, hogy egy játékosra beruházok, imádok játékosokat vásárolni
Milyen posztra vegyek játékost? Elmúlt héten vettem két középső védőt, előtte egy középpályást meg ugye a két fiatal kapust. A régit eladtam meg egy pár kezdő játékost kirúgtam.
Érdemes esetleg egy idősebb, tapasztaltabbat venni? Csapatszellem szempontjából számít, ha sok az idegenlégiós?
Kár, hogy csak heti két meccs van
-
DopeBob
addikt
Valaki vetne egy pillantást a csapatomra? [link]
Mire érdemes fejlesztenem őket? Ebben a szezonban a cél egyenlőre a biztos bent maradás, anyagi megerősödés
Jelenleg két fiatal kapusom van, őket edzem. Ha összejön a pénz egy jó edzőre, akkor azt veszek szerintem.
Játékosból esetleg valamilyen posztra?
Előre is köszi a segítséget
-
ftc
nagyúr
Edzőmecsre valaki?
-
DopeBob
addikt
válasz
Patrick #4266 üzenetére
"És PIC-elj, had nőjön a TS" Ezt nem értem pontosan
Biztos, hogy itt már kiesek de azért nem akarok 10-0ra kikapni elég a 6-0
Eddig még csak 4-4-2-ben játszottam kb ez lesz a 10. meccsem. Majd ha vége a kupának akkor barátságos meccseken elkezdem kipróbálgatni a többi formációt is.
-
Patrick
addikt
válasz
DopeBob #4265 üzenetére
Ha egyszer szerencsés voltál, az nem biztos, hogy előfordul még egyszer.
Javaslok egy 4-5-1 játéktördelést, így kevesebb lesz a helyzete, igaz neked is.
És PIC-elj, had nőjön a TS és koncentrálj a bajnokságra.
Eljutottál a 3. fordulóig így is, az nem rossz ilyen csapattal.Ne csak az átlag TSI-t nézd hanem az összTSI-t is. Ami neki 300k, Neked csak 14k.
De ez majd változni fog, csak ügyesen! -
okay
aktív tag
Én az öregekre gondoltam hogy nincs neked!
Nekem a 30év felettiekkel csak annyi tervem lenne hogy késöbb meg tudjak szabadulni töle kb feleannyiért mint amennyiért megvettem.
Normális tapasztalattal meg huszonéves rohadt drága.
A nem edzett posztra tökmindegy kit veszek csak tartosan hozzon is valami teljesitményt.És ez amitöl tartok hogy mennyit esik vissza.Szerinted? -
okay
aktív tag
Ha vennék egy ilyen játékost amelyik 30-32éves az meddig tudja megtartani a képességét? Mennyi idö alatt esik a föképesség mondjuk egyet? Mert ha már annyit kiadok érte akkor 3 szezon mulva kb remélem egynél többet nem esik? A fiatalok meg drágák és nem tapasztaltak.
Mondjuk te ftc nem foglalkozol ezzel , de Patrick igen. -
okay
aktív tag
Na a leggyengébbtöl kikaptam 3-2 ,egyböl Mots-olt ez tuti.
200millio alatt mekkora föképességü játékost kéne venni?Kiemelkedöt?Ragyogot?Vagy belefér jobb is?
-
okay
aktív tag
Nem akarok én feljutni ,talán 2-3 szezon után.
Csak azt kérdeztem volna hogy vegyek 2-3 ugyanilyen képességü játékost ha esetleg a kezdöim megsérülnének , vagy az össz pénzböl vegyek 2 komolyabbat?
Vagy ne is költsek belöle ,legalább is ebben a szezonban ne?Nekem botcsapat jött VIII-bol ,igy is csak 5öt rugtam.Most egy IVosztályu a következö,aki válságban van tehát van esélyem
-
okay
aktív tag
Kéne egy kis segitség.
Van kb 330millióm. Csapat ID: 581672
Csoportom: VI.862
Nem túl erős csoport,szerintem a jelenlegi kerettel bent tudnék maradni.
Vegyek cserének ugyanilyen képességü játékosokat 2-3db-ot, vagy vegyek 2db olyat aki majd pár szezon múlva is ér annyit hogy a feljutás lehetőségénél az osztályozón esélyem legyen.
Mert gyüjthetném még a pénzt ebben a szezonban és akár meg is duplázhatnám ,mi lenne az előnyösebb? -
ftc
nagyúr
Új mérkőzésmotor felborította eddigi taktikám...
4-5-1 nem jön be sorozatos vereségek.... -
nepszter1
addikt
Na én sikeresen feljutottam
Csak most kellene valamit csinálni van 110 milkám csak nem tudom mire költsem
-
ftc
nagyúr
Ez az őj mérkőzésmotor szivat engem
-
Patrick
addikt
Hát a cél továbbra is a bent maradás, erős kis csoportunk lett.
Anno feljutottam III-ba, csak hogy a sérülések és a random meccsek kiejtettek.Idén is volt sérülésem és egy két random meccsem, csak most nem estem ki szerencsére.
A védelmem erősödik folyamatosan, hála a kapusomnak. Amikor majd eladom sok pénzért, védőket veszek majd. A kp-im meg vannak, abban én vagyok a legerősebb a csoportban. Van már két varázslatos csatárom is, tehát szélsők és védők kellenek.
-
Patrick
addikt
No, osztályozót megnyertem.
Maradt a IV.
-
ftc
nagyúr
mai vétel:
Alcibiades Carrasco
Forma: középszerű, erőnlét: nagyszerű
Bajkeverő alak, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata csapnivaló, és középszerű vezetői képessége van.TSI: 2 220
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 6/20 megfelelőÖsszes gól: 20
ára 255 000eur volt kb 77 misi FT védelembe megteszi s még gólokat is rúg
-
ftc
nagyúr
Mai vétel:
18 éves és 25 napos,
Forma: megfelelő, erőnlét: megfelelő
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.TSI: 3 200
Játékszervezés: 9/20 nagyszerűkb. 500 000EUR kb 137 500 000FT
Ilyen jó vételem még nem volt
-
DopeBob
addikt
Még egyet kérdeznék, mert az edzés az nem teljesen tiszta nekem. Az a játék kap edzést ugye, aki a héten az adott poszton játszott.
Szerdán barátságos mérkőzés, van két fiatal kapusom. Most úgy van beállítva, hogy félidőben csere. Mind a ketten meg fogják kapni a védés edzést csütörtökön?
-
DopeBob
addikt
Feltettem ezt a Hattrick Organizer és átböngésztem alaposan a kezdeti "állományt" sajnos középpályasóból összesen egy darab van.
Szóval szeretnék egyet venni. Ilyen szinten, ha veszek egy középszerű játékszervezéssel és átadással megáldott játékost, az megfelelő lehet?
A két "jó" kapust már beszereztem sikerült elég olcsón megúsznom :]
-
okay
aktív tag
-
DopeBob
addikt
Még egy utolsó kérdésem lenne mára, ha szabad
Be van állítva minden posztra a cserém viszont a mérkőzés alatt nem volt csak 1 csere, mikor az egyik játékosom megsérült.
Be kell állítanom a játékosutasításoknál külön? Játékfelfogás megadásával érdemes foglalkozni ilyen alacsony szinten?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is
-
okay
aktív tag
válasz
DopeBob #4212 üzenetére
A segédprogikhoz szükséged van egy biztonsági kódra amit a beállitások menüben találsz.Mellé a felhasználoneveddel tudod ezeket használni.Hattrick Organizer kezdetnek ,aztán biztos találsz egy párat még.
ftc: A ki-ki meccseknél biztos kell majd egy kis taktikázás hogy egy leheletnyi elönnyel meglegyen a 3pont.
-
DopeBob
addikt
Az, hogy valaki milyen teljesítményt nyújt a meccsen, mindig csak az utolsó meccsre vonatkozóan lehet megnézni?
Van jelentősége? Le kell jegyezni, esetleg van hozzá valami külön program (a'la GPRO) ami megjegyzi nekem?
-
okay
aktív tag
Az Alltid se tudja hogy hova jutok fel ,biztos a botcsapatok visszasorolása miatt.pedig nagyon jol jönne a taktikázás miatt
-
ftc
nagyúr
Kikaptam 3-0-ra ezzel a laza játékkal sérültekkel
4. hely meglett bar azt nem tudom minek nekem a szélső úgyse támadok széleken soha
-
DopeBob
addikt
A 82. percben megsérült az egyetlen normális csatárom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest