Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
ezt nemrég magyaráztad el nekem is
Patrick pl: ha van egy isteni gólszerzésű védődakkor ugyan a gólokat ő lövi, de ő nem tesz semmit azért, hogy gólt is lőjjön a csapat. magyarul ha nem a csatár poszton jáccik, nem számít milyen a gólszezése, csakha mákja van neki írják be a gólt
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
válasz
Patrick #3396 üzenetére
Miért l gólt john terry, rio ferdinand vagy épp john arne riise? Ez speciel szerintem egyáltalán nem negatívuma amotornak, sőt.
De hogy erántsuk a leplet a dologról: A helyzetek azért alakulnak ki, mert a középpályások birtokolnak oléyan mértékben, hogy megkapd őket, és a csatárok támadnak olyan jól, hogy megjelenítse a motor, valamint eldöntse, hogy gól lesz-e vagy sem. Ekkor jön a képbe az utolsó elem, a góllövő személye. Ezt pedig sorsolja a gép(idéntől már a gólszerzés skill is számít. na meg apozíció, ami eddig is számított). Ennyi. -
Patrick
addikt
Most jön a poén!
Utánna lévő kapus, viszont az enyém voltSzintén 20 éves, term feletti kapus, csak hogy nem volt annyi tsi-je, kb 10 000-rel kevesebb és csak gyenge formában volt és 472 millát adtak érte!
Most én jártam jól!Habár a tavalyi évben drágább volt mindegyik. De szerencsém volt.
-
corm
senior tag
válasz
Patrick #3388 üzenetére
Igazából a baj csak az a piac hanyatlásával, hogy vannak akik még így is irreálisan nagy hasznot hőznak rajta. Tegnap nézegettem pl. a legnagyobb edzőnevelő átigazolásait, és még mindig megy a bolt, pedig ugye már ezt semmi sem indokolja. Ő mégis talál annyi balekot, hogy szép kis hasznot húz a játékosokon. Általánosságban tehát a piacon csak akkor tudsz szakítani, ha valami balek - vagy csak olyas valaki akinek nagyon kell a játékosod - jóval az átlagár felett fizet, ez pedig elég ánríl.
-
Patrick
addikt
20 éves remek formában lévő kapus természetfeletti skillel 407 miláért ment el...
Ez egyre roszabb...
-
corm
senior tag
Így van. Ráadásul egy vitathatatlan előnye mindenképpen van a HTnek a többihez képest, s ez épp a hátránya. Túl egyszerű, de emiatt a kezdők sokkal könnyeben átlátják, és ''kitanulják''. Az a réteg aki meg emiatt hagyja abba elenyésző az új belépőkhöz képest, legalábbis a fjelődés ezt mutatja.
A ratinges dolog meg pont, hogy nem bug, ez így is kell h legyen, lásd ugye pl. a már-már őskori zte-manutd... A baj az, hogy ez teljes egészében általábana véletlennekköszönhető, míg pl. a Sokkerben hiába tied a legjobb értékelésű(najó, top5) magyar csapat, a csoporttársad simán lever, ha rossz taktikát adsz meg a játékosoknak... -
X-COM
nagyúr
ezt a fejlesztőkön kívül kit tudja. Végülis nem hatja őket semmi, a tábor folyamatosan növekszik így is, de azt biztosra lehet venni, hogy csak kisebb változások lesznek, ha lesznek, egyszerre nem fogják átírni az egészet.
Az meg nem bug, hogy egy 120as megver egy 170est, elég uncsi lenne, ha mindig a magasabb rating-gel rendelkező győzne. -
SLYM
veterán
szerinted mikor fogják rászánni magukat a fejlesztésre? Mert attól függetlenül, hogy elavult a meccsmotor, még mindig nagyonsokan jáccák a játékot. lassan 1 millás lesz a tábor, ami folyamatosan nagyobb mértékben növexik. so-so végülis nem utal semmi se arra, hogy valami gond lenne ezzel, pedig tényleg ráférne már az újítás. vagy ezekkel a bugokkal senki se foglalkozik, hogy egy 120 ratinges csapat 3-0-ra ver egy 170 ratingeset
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
válasz
Patrick #3377 üzenetére
Nem attól lesz jó vagy rossz a meccsmotor, hogy kapsz-e helyzetet, vagy sem, hanem hogy nagyon kevés változót használ. Jelesül csak és kizárólag egyes játékosok bizonyos(2-3 max) tulajdonságait szummázva kapott értékeket állít egymással szembe, ami nagyon elavult dolog. 7-8 éve persze, jó volt, új volt, de azóta nem reformizálták, a többiek pedig e tekintetben elhőztak meleltte. A HT megmaradt a szó legszrosoabb értelmében menedzser játéknak. Ez van, ettől még lehet szeretni, csak már nem az igazi.
-
Patrick
addikt
Sajnos tényleg egyre roszabb a HT, széleken támadva egy helyzetet nem kaptam. Egy helyzetem votl az is vmi középső támadásnak lett írva...elég szánalmas ez a meccsmotor...
-
SLYM
veterán
a kissé túlzott csapatszellem szarabb mint a kiváló? most 2 meccset nyertem 2-0-ra laza játékkal és elég rendesen megugrott az önbizalom
-
corm
senior tag
economy update: 2,04mrdra 10 közgázossal 19,86 millió.
hehe, pozitív heti mérleg, a meccsbevételek nélkül, jó mi? -
dan390
aktív tag
valaki dobjon meg par millaval pls
fontos, kezdö vaok
csapat joga dan3 -
corm
senior tag
-
corm
senior tag
Mostmár szinte sehogyan. Régebben ugye volt a dt, ami mostanra teljesen meghalt, mert nem lehet nyereségesen űzni. Régebben volt az edzőkereskedés, ezt is megölték. Marad az edzés, mert akárhogyis van defláció, de abban Nagyzee-nek igaza volt, hogy addig tökmindegy mi mennyibe kerül, amíg egy feledzett imért kapsz egy hasonló védőt. Innentől kezdve elkezdhet egyre inkább dominálni a taktika, ami végsősoron ennek az egésznek a lényege is lenne.
-
corm
senior tag
válasz
Patrick #3345 üzenetére
Ez nem így lesz, hidd el. Befektetni játékosba a legrosszabb ötlet manapság. Csak egy-két rövid példa. Tavaly ilyenkor vettem egy lenyűgöző csatárt, azóta 1-2 szintet biztos nőtt a tapasztalata is, és még mindig csak 23. Akkor 600 milkómba került, mos tjó ha 250et kapnék érte. A másik: szintén tavaly ilyenkor adtam el az első vilálklasszis középpályásomat, 780 millióért. Most jó ha 300at kapsz egy ilyenért. Iszonyatos mértékű volt a defláció az elmúlt évben, és nem nagyon hiszem, hogy megállna a dolog. Úgyhogy inkább tedd be a bankba a pénzed és kamatoztasd.
-
Patrick
addikt
Én megpróbálok lenyügöző és vagy világklasszis játékosokat venni nagyon fiatalon vagy idősebben picikét, de semmiképp nem 25 év felett...szal ilyeneket egy kis tapasztalattal...és idő múlva egész frankók lesznek, persze ezzel IV-ben szerepelnék és igazából ott erősödnék meg!
Madj amikor már elég pénzem lesz, akkor megyek feljebb és ha ezeket eladom megfelelő vagy jobb tapasztalattal egész szép summát kapok értük.
-
SLYM
veterán
én meg rágyúrok a bentmaradásra. a következő meccset az uccsóval jáccom, de mivel hidegháborús a csapatszellem és stabil az önbizalom nem biztos a győzelem. főleg úgy hogy most nagyon beerősített.
azt ne csinálja senki amit én, hogy amikor nagyon lement a csapatszellemem akkor mindig motsol, mert lemegy 0-ra a morál és a középpálya eszméletlen szar lesz. amúgy érdekes módon valamikor a hét vége felé megnő a csapatszellem gyilkosra
az önbizalom meg kiváló lesz. na ez miért van?
-
SLYM
veterán
vazze. 9 meccs és még mindig 5 pont
de csak 1 pont kell a 6. helyhez
igazán felmehetne már a 2 edzőjelöltemnek a tapasztalata. aztán jönnének a jó emberkék a helyükre
-
corm
senior tag
1: 2004. junius
2: Én minden kezdőnek azt tanácsolom, hogy:
a) adja el a tehetséges, és ezért értékes fiatal játékosait, az ebből kapott pénzből
b) vegyen egy jó edzőt csapnivaló vezetői képességgel, és két, a lehetőségekhez mérten minél jobb fiatal(17-19 éves) kapust. megfelelő-jó szintnél jobbra úgysem fogja futni.
Majd pedig
c) töltsd fel a csapatod öreg, ezért olcsó játékosokkal, megfelelő-jó szintűekkel. Kezdd a középpályásokkal.
A lényeg az első kettő, mert ez a fejlődés alapja. Ebből lesz pénzed. Ha ezt elszúrod az elején, akkor sokáig telik, mire egyenesbe jössz. -
dan390
aktív tag
ti mikor kezdtetek en csak par hete
adjatok jo tippeket kezdönek ugy hogy ne menjek minuszba
kiket vegyek fel , mit edzessek?
a csapatom neve joga dan3 -
Patrick
addikt
Tegnap lépett a kapusom természetfelettire...sajnos nem fogok annyit kapni érte, mint amennyit 1 szezonnal ezelőtt kaptam volna...de hát ez van.
Nekem is nyernem kell, különben osztályozós helyen maradok -
SLYM
veterán
jólenne most nyerni hétvégén
-
SLYM
veterán
szerintetek meddig érdemes most edzeni egy védőt? nemsokára lesz egy világklasszisom
és nem tom meddig edzem
-
sagem
addikt
2003 eleje, szóval 3+ év ;) Viszont csak a III osztályig jutottam, 2 x 1 szezonra, jelenleg is a IV-ben garázdálkádok. Mondjuk már jó ideje nem a maximális hatékonyság mozgat, szóval nem annyira hajhászom az eredményeket, a magam kis lightos tempojában cammogok a többiek után
-
sagem
addikt
bár itt még csak újonc vagyok, a HT-n régi darabnak számítok, s mivel a Zindexet már nemigen látogatom, azt hiszem én gyakorta bekukkantok majd ebbe a topicba
-
SLYM
veterán
jó neked. én meg már a sokadig olyan meccsemet vesztem el ahol jobb vagyok az ellennél. 167 rating kontra 149. vezettem a 19. percbe rúgott gólommal úgy hogy lerúgta a kapusom és a csere állt be helyette (sokkal szarabb), aztán kaptam 2 gólt a 2. félidőbe. 7 meccsből 5 pont. ilyen se volt még
-
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #3314 üzenetére
Passz, ha már az árbecslés sem segít, akkor én honnan tudnám?
-
corm
senior tag
válasz
Patrick #3311 üzenetére
Én újabban erőnlétedzéseel próbálkozok. Most adtam el az első pácienst, 3 hét alatt 21 milkó haszon. Az már egy sima edzésfajtánál sem lenne rossz, de így ugye akár 50 játékost is edzhetek. Van már 10-12 kiemelkedő-földöntúli erőnétileg gyenge pacák, meglássuk bejön-e a dolog.
-
Patrick
addikt
''Sokan beleesnek ebbe a csapdába, hogy megveszik a 18 éves szupertehetségeket méregdrágán''
Itt a hiba!
Én 17 éves megfelelőt veszek, vagy 18 éves jót. Most lesz pl természetfeletti! Szép kis summát keresek rajta majd, cask hát én el is költöm arra amire kell, KP, SZÉLSŐ, stb.
A kapusra meg költöttem 60 millát amikor megvettem szal...
Egyéni szoc problém ki hogy csinálja
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
válasz
Patrick #3309 üzenetére
Ha most is kap érte majdnem annyit, mint a titán szint elérésekor, akkor minek edzeni? Sokan beleesnek ebbe a csapdába, hogy megveszik a 18 éves szupertehetségeket méregdrágán, edzik-edzik, aztán mire oda jutnak, hogy eladás, akkor döbbennek rá, hogy jéé, alig kapok érte többet, mint amikor megvettem. Pl. remek kp a szezon legelején 2-300 miilkó is simán megvan, de ugyanennyiért kaphatsz gyakorlatilag bármilyen felnőtt középpályást, kivéve az extrém kiegskillekkel megáldottakat. Szóval ifit edzeni szerintem már réges régen nem éri meg.
-
Patrick
addikt
válasz
Latissimus Dorsi #3308 üzenetére
Ez így van, de kb titáni szintig edzed, mint én
ha felette leszel, akkor már nem kapsz annyit...
-
Patrick
addikt
válasz
Latissimus Dorsi #3306 üzenetére
Olyan nincs is
-
Patrick
addikt
Visszaolvastam az archívumot és nagyon sokan írtak abba a topicba.
Kár, hogy most ilyen kevesen írnak ide, nem tom miért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Milyen routert?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest