Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
mefistofeles #2789 üzenetére
Hónapok óta nem kapam kihívást. Olyan is volt, hogy elküldtem a max. lehetséges 25-öt (mind olyannak, akik játszanak barit rendszeresen), és senki sem fogadta el.
-
Wolverine
félisten
válasz
S_E_R_I #2795 üzenetére
Volt, de egy ideje elhalt már...
Lest4t: ha nem kapust edzel, a kapus/segédedző arányt át kell állítani 2/8-ra vagy 1/9-re. A vezetőedzőn nem kell változtatnod, célszerű egy yóóó edzőt gyenge vezetői képességgel felfogadni, ha van rá 53 milliódAztán 3-4 szezononként cserélni hasonlóra addig, amíg nem lesz elég pénz egy jobbra.
-
S_E_R_I
aktív tag
Szerintetek egy kapust hogyan jó eladni, épp szintváltás elött vagy utánna.(remek vagy nagyszerű).
-
S_E_R_I
aktív tag
Milyen edzés előnyös még a kapusedzés mellett? Valamint ehez milyen edzők kellenek?
Ami neked a legszimpibb és türelmed is van meg pénzed is. Sokan azt mondják, a kezdőknek a kapusedzés a legjobb én sem mondom másképp. Szal ha kedző vagy akkor azt edzed. Edző: Hol is kezdjem. Szetem egy csapnivaló vezetői képességel rendelkező, megfelelő edzőt szerezz be! (16 000eFt). De ha van jobbra pénzed akkor vegyél jobbat, de egy ilyen szerintem nélkülözhetetlen.
Mennyi idő míg aktiválják?
Huh, igy pontosan nem tudom megmondani, de idővel meglesz az is. Türelem.
Remélem ezzel segítettem.
Ja és ha problémád van, szolj segítek!
[Szerkesztve] -
Lest4t
aktív tag
válasz
S_E_R_I #2795 üzenetére
Milyen edzés előnyös még a kapusedzés mellett? Valamint ehez milyen edzők kellenek?
Az utolsó feladatokat csak azután teljesítheted, hogy a játékmesterek (GM-ek) aktiválták a felhasználói adataidat. Ők automatikusan értesülnek erről, neked nincs már teendőd.
Mennyi idő míg aktiválják? -
S_E_R_I
aktív tag
Fiuk nem tudom zajlik-e Cupa, azaz itt a Ph-sok körében
Ha igen akkor a következő, ilyen kupát mikorra tervezitek
Én most per vagyok kupában csak érdekelne, hogy csinálunk-e majd
-
bandingman
tag
válasz
L|zsidoboz #2793 üzenetére
Csak akkor fejlődik a védése ha szerdán vagy szombaton kapusposzton játszott.
-
L|zsidoboz
őstag
Azt szeretném megkérdezni, hogyha a védést fejlesztem, akkor a kapus akkor is fejlődik ezen a téren, ha nem a kapuban játszatom?
-
válasz
bandingman #2790 üzenetére
A 3-4 et úgy értettem akik hozzám jönnének...
nem vagyok zászlógyüjtő, és bár nem sok pénz, de nem dobok ki tudatosan 1,2 millát az ablakon hetente. -
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2790 üzenetére
Nekem sem volt soha probléma, hogy szerdai ellenfelet találjak, na meg elég hosszú stratégiát dolgoztam ki...
Én a HT-t soha nem fogom abbahagyni
-
bandingman
tag
válasz
mefistofeles #2789 üzenetére
Én kb. naponta 3-4 órát bogarászok a hatrick-on. Időben kell elkapni és olyanokat akik jönnek hozzád mert idegenbe -1.2 milla.Most ez a kupa bejött igaz 50%-ban utazok de lesz szép zászlógyüjteményem
-
válasz
bandingman #2788 üzenetére
Nem tudom, az én csapatom nem is nagynevű, és nem is magasan rangsorolt, de minden héten kapok, legalább 3-4 külföldi, és magyar kihívást, szóval általában egyáltalán nem kell keresnem ellenfelet. Az mondjuk igaz, hogy nagyon sokat vagyok fenn.....
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Patrick #2784 üzenetére
A Hattrick Coach Professional is, de a fene tudja, mennyire pontos...
(szerk on: #2781: tudtommal nincs, pont azért, mert a pontos formulák nem ismertek, kapusra viszont elég yóóó közelítést sikerült találni.
szerk off)
bandingman: a gárdám a 7. legerősebb a csoportomban, szal nem ütős. Halmos még az alap kezdőcsapatból maradt meg, és a szerepe elsősorban abban áll, hogy a tartalékcsapat kapitánya, amikor épp játszanak (ami nem mostanában fordul elő...) Szélsőket edzek, neki simán van helye középen. (és csak azért vagyok feljebb, mert tavaly kiesőként a VI. 896-ba kerültem 7 bot mellé... A tartalékcsapat simán hozott mindig 3-0-s győzelmeket, a kezdő hétnél kevesebbel talán nem is nyert...)
Amúgy épp azon gondolkodom, hogy kiszállok a HT-ből, a PManager és a Sokker nekem sokkal jobban bejön most már (na meg a HT-ben szerdai meccset találni horror...). Igaz, a PManagerben nem vagyok sikeres, de ez engem nem zavar..
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
bandingman #2785 üzenetére
hát tényleg szarra se jó a csóka de biztos csere. amúgy totál egy szinten vagytok.
hétvégén a csoportelsővel lesz meccsem (sajna) kicsit elhúzott az 1. meg a 2. a többiektől. ők 12 pontosok, én meg 7 ponttal vagyok 3. jó lenne most nyerni, csak kár hogy esélyem sincs
[Szerkesztve] -
bandingman
tag
válasz
Wolverine #2778 üzenetére
Szia! Néztem a csapatod. Nem rossz. Miért tartod meg a gyenge eresztést is? Vannak olyanok akik csak viszik a pénzt. Pl Gergő Halmos. Lehet hogy rosszul látom de én ping-pongozni küldeném. Igaz Te feljebb vagy mint én. Csak érdekelne hogy edzed vagy van más oka is? Bocs ha így letámadtalak!
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #2782 üzenetére
Huh, igy nem tudom, mert most per kapusokat edzem és ugy másnak nem kell, de rákérdezek oksa?
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #2779 üzenetére
Hát én úgy tudom, hogy a kapus edzetéshez, 8 vagy 9 edző kell. És azért kell 2 segédedző, mert igy halottam, hogy igy nagyon jó.
De ha több lenne akkor az egész összekeveredne és egy nagy katyvasz jönne össze. Szal, konkrétumot nem tudok, de talán mások jobban elmagyarázzák ezt.
Ja meg a segédedző akkor kell több, ha mezőnyjátékosokat edzel, szal ez is egy indok, hogy nem kell sok segédedző kapusok edzetéséhez.
[Szerkesztve] -
S_E_R_I
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #2777 üzenetére
Szivesen.
-
bandingman
tag
Véleményem szerint nem volna baj ha betennétek az aláírásba a HT csapad ID.-jét és akkor többet tudnánk segíteni egymásnak ha látnánk miről van szó. De ez csak egy ötlet.
-
bandingman
tag
Én sajnos elég türelmetlen voltam az előző(első) szezonomban és váltogattam az edzéseket és minden posztra nagyon fiatal katasztrófális tapasztalatú játékost vettem. Nem is jöttek az eredmények. Most kitartó leszek és egy edzésfajtát nyomok végig.De legalább egy megfelelő edző kell hozzá.
-
S_E_R_I
aktív tag
Hali, hogy lehet megnézni hogy mikro lépnek szintet a játékosok?
Adok egy linket, ott ird be a jelenlegi kapusod TSI-jét, a fórmját is álisd be.(a Language állisd be magyarra). Na ez ha megvan akkor calculate. És leadja neked baloldalt, hol áll a kapusod.
valamint kapusedzésnél, hány kapus edző ajánlott?
Én nekem 8 kapusedző, és 2 segédedzőm van. A többit nem részletezem.
Itt a link:[link] (beállítottam neked magyarra csak a TSI-t ird be+a formát)
Meg mikre kell figyelni?
Ezt itt, hogy érted? -
L|zsidoboz
őstag
Szia!
Bizonyos hetek után lép szintet a képesség, külön kiírva tudtommal nincs sehol.
Én úgy olvastam máshol, hogy 9 kapusedző az ideális, és váltogatni kell a két fiatal kapust (17-18 éves) a tét-és barátságos meccsen, hogy mindkettő kapjon edzést.
De ezeket ne kezeld tényként, majd valamelyik ''régi motoros'' megmondja biztosra.
[Szerkesztve] -
Lest4t
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #2771 üzenetére
Hali, hogy lehet megnézni hogy mikro lépnek szintet a játékosok?
valamint kapusedzésnél, hány kapus edző ajánlott? Meg mikre kell figyelni? -
L|zsidoboz
őstag
Én is ebben a szezonban kezdtem el játszani, és nem értettem, hogy mit csinálok rosszul, mert hol emelkedik, hol zuhan a TSIm, de most már látom, hogy nem bennem van a hiba.
Kapusedzésemnek köszönhetően pedig nemsoká szintet lépnek a kapusaim! -
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2769 üzenetére
Nekem is a hócipőm ki van már a formák zuhanásával...
Az ificsapatot meg nem fogom támogatni jövőre...minek...olyan ifi úgy sem jön fel amit edzeni tudnék, remek-re meg még gondolni sem merek...szal, kemény 0 eFT-vel támogatom majd őket! -
bandingman
tag
A formákkal még neked is meg fog gyűlni a bajod! Olyan random módon esnek néha a TSI-k és a formák hogy idegbajt kapok sokszor tőle. 4 hete edzem a játékszervezést és a formák egyet előre kettőt hátra lépnek. A TSI pedig......! Kiszámíthatatlan olyan egyszerű földi halandóknak mint én vagyok.Bizonyára valaki jobban tudja számolni.
-
Lest4t
aktív tag
válasz
mefistofeles #2765 üzenetére
Oké köszke, le is álltam a vásárlásokkal. Jelenleg -17000-ben vagyok. Jah és természetesen itthon lesz a meccsem kupaszabályokkal. Azért léptem túl a keretet, mert gondoltam lesznek ezek a kihívások. És még hátravan 9 feladat.
Másik: A játékosoknak a tulajdonságai nem rosszabodnak? Az első edzésemre egy általános edzést raktam be. A kapusedzésről én is hallottam, és full jogos is jó drágák a kapusok -
bandingman
tag
Az átadólistán lévő játékos nem biztos hogy el fog kelni. A barimeccseken pedig ne nagyon várj hatalmas bevételt. Ha barit játszol akkor próbáld meg kupaszabályokkal és külföldi csapattal! Természetesen hazai pályán mert ha Te utazol - 1.2 millával indulsz.
Közgazdász egyenlőre nem kell még. Agyturkászból sem kell 2-nél több szerintem.
[Szerkesztve] -
Csatlakozom Wolverine-hoz, óvatosan bánj az adóságokkal.
Simán ki lehet lábalni nagyobb mínuszból is, de egy kezdő csapattal, a te adóságodat sem lesz egyszerű eltüntetni, mert még kicsik a bevételek.....
Ha nem tetted volna még meg, akkor minél előbb álj rá a tervszerű, hosszútávú edzésre (a kapusokat javaslom), a segédedzőkön kívül, (ha nincs sérülted), csak 1-2 szóvivőt, és talán 1-2 gyúrót foglalkoztass. amíg adóságod van addig max 2millióval támogasd az ificsapatot. Barimeccsekre próbálj minél magasabban rangsorolt, felsőbb osztálybeli ellenfeleket találni, (hazai pályán!) legyenek nagyobb meccsbevételeid. ez és a türelem talán elég is lesz.... -
Lest4t
aktív tag
válasz
mefistofeles #2762 üzenetére
Kb egy hete regeltem. meg volt az első bajnokim. Most szerdán lesz egy barátságos meccs. Na most 14. kihivást fejeztem be ( játszd le a köv meccset ) tehát még van 10.
lesznek feladatok a szerdai meccsem után?
vaéamint most ideiglenest beleszámolva -21000 e állok. Most ez mennyire rossz? Beleszámítva, hogy otthon játszom szerdán ( jegybevétel ) + vannak eladó listán játékosok ez a kettő összesen kb 6000 e.
valamint mekkora a kamat? hány százalék? vagy hogyan működik? -
válasz
S_E_R_I #2761 üzenetére
Az ificsapat, olyan mint a lottó....
Még remek ificsapatból se sok használható játékos jön fel, ahogy csökken az ificsapat szintje, úgy szerintem négyzetesen csökken ez az esély...szóval, ha 2 misivel támogatod akkor valami galaktikus mázlival feljöhet egy használható/eladható gyerek, de inkább jobban jársz, ha semmit sem feccölsz bele, és akkor tuti nyersz szezononként 32 milliót.... -
S_E_R_I
aktív tag
válasz
mefistofeles #2760 üzenetére
Ja igen azt elfelejtettem hozzátenni, hogy fektettem 4000 eFt, de akkor sem javult a helyzet igaz jóra felment, de akkor sem tudtam jobb ifit felhozni, de attol füg kinek mi a jó!
-
-
S_E_R_I
aktív tag
Meg menyit forditotok az ificsapatra? Én 2000 eFt, de nem is érdemes szerintem többet eddig egy normális ifit nem hoztam fel, bár ez lehet csak nálam van.
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Latissimus Dorsi #2757 üzenetére
Nem üzletelgettünk! Meg meg sem fordult a fejünkben, hogy egymásnak adnánk ell játékost, csak hát gondolom az aki bejelentette ezt, az elöször cselekedett és aztán gondolkozott. Mert csak arra jöhetett rá, hogy egy Ip-címen van a 2 csapat, de már mind 1, mert én itholrol regeltem és a tesóm meg a sulibol. Tehát szetem több ilyen féreértés nem lesz. Te mit edzel? Én kapusokat olyan 17-18 éves megfelelő védéssel erndelkező kapsokat akarok venni, és olyan jó vagy épp remekre feledzeni és eladni, mert igy kezdésnek elég jól fizet, tehát a kapusokkal pénzügyileg belehet lendülni. Aztán meg majd eldöl mit fogok, de vagy védőket vagy középpályásokat. (De ez még messze van).
-
S_E_R_I
aktív tag
Ja bocsi skacok, el is felejtettem bemutatkozni:
Ricsi vagyok, becenevem S_E_R_I.
Hattrick csapatom: Kék Oroszlánok F.C.(még nem jött meg, mert a rég csapatomat elvették, mivel a tesómnak is volt egy és hát ugyanarrol az Ip-címről, ezt valaki bejelentette és elvették az én és atesóm csapatát is,sajna) Tehát annak ellenére, hogy csak holnap kapom meg az uj csapatom nem vagyok, kezdő, tehát elég rég óta játszottam. De persze vannak olyan dolgok, amit én sem tudok. sokan azt kérdik ezt mér irtam, le?
1.Hogy úgy nagyábbol tudjátok ki vagyok.
2.Mert szeretném, ha ''befogadnátok''.
Szóval hali mindenki! -
Lest4t
aktív tag
válasz
Latissimus Dorsi #2748 üzenetére
hogyan lehet megtudni hogy ha kihívtam egy csapatot akkor az visszaigazolta?
lehet hogy alap kérdés csak először hivok ki valakit -
Latissimus Dorsi
senior tag
17 éves jó csatár 590 tsi-vel mennyit érhet?
Végre sikerült egy használható ifit felhoznom. Láttam 70 misiért is meg 15-ért is. -
SLYM
veterán
válasz
mefistofeles #2743 üzenetére
ez alap. de addig nem jutok el, hogy idő előtt!!! el kelljen adnom valakit, mert túlköltekeztem.
-
válasz
Patrick #2744 üzenetére
Azt az érdekes koncepciót én még nem hallottam, hogy ellentámadás ellen játéktördelést játszunk, de mondjuk a te esetedben amikor egy sokkal erősebb ellen kell küzdeni akkor szinte csak az és a kontra marad......
Megfelelő csapattal, az ellentámadást játszó gárdát,
brutálisan lebirtokolni, és erős támadásokkal bepaszírozni a gólokat. Ha ez megvan akkor akár kaphat is pár CA-t akkora gáz nem lehet...... -
Mondjuk én ezt a kérdést nem értem.....
Ha arra gondolsz, hogy a játékosokból pézhez jutni, akkor azt kell mondanom, hogy ez a legjelentősebb bevételi forrás a HT-ben, és gyakorlatilag elengedhetetlen az életbenmaradáshoz. Tehát ifik vásárlása, edzése, és eladása.
Enélkül talán vegetálni lehet, de fejleszteni, a posztokat erősíteni biztos nem.......
bandingman: mínuszban stadiont fejleszteni, nem éppen bölcs dolog. A te szurkolói kluboddal nem hiszem, hogy annyira égető probléma volt.......
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
5-3-2 ellentámadás ellen mi a legjobb taktika?
-
SLYM
veterán
válasz
bandingman #2738 üzenetére
mitől? -70-be vagy eladsz egy csókát azt ok.
-
bandingman
tag
Na én pedig kipróbáltam hogy lehet-e stadiont fejleszteni (-38 200eft)-ból. Lehet most már -70 320-ban vagyok!Játékosokat kell eladnom. Csak a jövőhét végére lesz kész. De akkor hazai pályán leszek. Most van 715 szurkerem. Félek tönkre megyek!
-
dzsunka
csendes tag
válasz
mefistofeles #2735 üzenetére
nincs valami hogy egy félidőt játszania kell???
csak mert aktuális
és köszi
P -
-
dzsunka
csendes tag
Hi all
kérdés, mennyit kell a pályán töltenie szerencsételen ifimnek, hogy megkapja az edzést
és pl XY lesérül a 65. percben, akkor a cseréje megkapja a teljes edzést?
esetleg kiállitásnál ugyanez, persze csere nélkül -
SLYM
veterán
egy 17 éves középszerű kapus kezdésnek jó? öcsém csinált csapatot és azt a tippet adtam neki, hogy 9 kapusedző+1 segédedző+ egy 17 éves középszerű kapus (10k)és mondjuk egy megfelelő vagy egy jó edző csapnivaló vezetői képességgel. sokkal jobb egy jó edző mint egy megfelelő? mondjuk ha a megfelelő edzőnél 10 hét a fejlődés akkor egy jónál az mennyi?
-
SLYM
veterán
az mér van hogy nem tok stadiont építeni? van 200.000-em és azt írja -2500-ba vagyok. ez hülye. az a frissítés előtt volt. és azóta már eladtam egy játékost. ez most mér van?
-
Patrick
addikt
Én egy 19 éves megfelelő játékszerverzési csávót hoztam már, ő már pingpongozik
-
corm
senior tag
Amúgy X-Com, jól néztem, hogy most tényleg sikerült potenciális u-20 esélyes kapust kifognod? nt-db alapján eléggé egyértelműen elsőszámú kapus a 18 évesek között.
-
corm
senior tag
válasz
Patrick #2718 üzenetére
Nekem immár a hetedik szezonomat taposva összesen 2 igazán értékes ifim jött fel, az elsőért mindjárt kaptam is 300 milkót asszem, a másikat edzettem, de kb 100-150 kröül lehetett frissen az értéke. Ezen kívül volt egy-két 50+ milliós srác, és néhány 20-30. Szerintem a hat szezon alatt elköltött 360 milkóba simán belefér. Nomeg ottvan a tudat, hogy minden szezon legelején bejöhet a nagy húzás és akkor aztán mindörökké bevan fizeve a ificsapat...
-
Patrick
addikt
Én lehet megvonom az ificsapattól a támogatást. Semmire nem megyek és nem jött fel még olyan nagyon ütös ifim sem, amivel esetleg pótolhatnám a kiadást az ificsapat miatt. 1 szezon alatt több mint 60 millát elverni a semmiért...
-
SLYM
veterán
kint van egy kiemelkedő védőm. nem kell valakinek?
Mikoláš Müller (72864866) -
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #2712 üzenetére
nem értem miért ilyen drágák a 17 éves kapusok. de tényleg. miért éri meg az a pár hét edzés a soktízezer pluszt?
-
X-COM
nagyúr
válasz
Latissimus Dorsi #2710 üzenetére
nem egészen, mivel 0. héten ''mindenki'' megőrül.
mindenesetre dupla árat elvárni egy edzéstől szerintem kicsit meredek ezesetben, figyelembe véve, hogy sokszor többért kell el egy high skilles, mint egy éppen szintet lépett. -
Latissimus Dorsi
senior tag
Hát Ő most 3 hetesen excellent.
Beneharo Matilla (113012724)
17 éves, inadequate forma, healthy
controversial person, aki calm és upright.
Tapasztalata disastrous, és inadequate vezetői képessége van.
Ország: flag España
TSI: 4 750
Wage: 720 eFt/week beleértve a 20%-os prémiumot
Owner: SteelCity FC
Matches
Players
Warnings: 0
Sérülések: Egészséges
Stamina: wretched Goalkeeping: excellent a b hattriX-Ray keepers-up
Playmaking: disastrous Passing: disastrous
Winger: disastrous Defending: disastrous
Scoring: disastrous Set Pieces: wretched
Persze valszeg ennyi idő allatt fel is lehetett volna edzeni egy szolidat remekre, de akkor is ott vagyok árban, meg edxzésbenm, mintha vettem volna egy 0. hetes 60% körüli solidot. Nem -
X-COM
nagyúr
válasz
Latissimus Dorsi #2708 üzenetére
na erre kíváncsi leszek, tavaly vettem 0. hetes válogatottesélyes solid kapusifit valamivel több, mint 600misiért... ami már így is elég sok volt, a ''snassz'' 0. hetes solid-ok mentek 300-350misi körül.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Egy hasonló tegnap 600 misiért ment el, 3 napja 900-ért. Én nyilván nem tudnám ennyiért eladni, persze lehet lenne valaki aki rábök, mert megörül neki, hogy talált egy remek 17 éves kapust. Amiből valjuk meg most még nem túl nagy a felhozatal. Tegnap konkrétan 1 darab volt az egész piacon, és el is ment 600 misiért. persze lehet hogy ma estétől tele lesz a piac, és nem fog ennyit érni.
Lehet azon elmélkedni, hogy megért-e 150 misit kb. 3-4 edzés, amivel több van benne egy 200 misis társánál, de már a tököm kivolt vele, hogy az orrom elől visznek el minden jó vásárt. Egész nap nem tudok előtte ülni és böngészni a piacot. Ez meg kibökte a szeme és megvettem.
Amúgy tipikus példája a begőzölésnek, 260-nál száltam be és nem tudtam kiszálni
Szal lehet hogy este kirakom poénból, ha sül sül, ha nem akkor meg van egy remek 17 évesem, még viszonylag a szezon elején, akit lehet edzeni pár szezonig. -
X-COM
nagyúr
válasz
Latissimus Dorsi #2703 üzenetére
ezzel azért nem csináltál akkora üzletet, max. az eladó
azt meg remélem te sem hiszed, hogy a dupláját érné holnaptól... -
SLYM
veterán
ha edzés előtt kiteszek egy védőt és az edzés beleesik abba az időbe amikor kintvan a csóka attól még kap edzést ugye? (most fog fejlődni)
-
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #2703 üzenetére
350
jó sokba fájnak a kapusok
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Ha már mindenki a friss húsokkal dicsekszik, akkor én is beírom hogy sikerült vennem egy 17 éves jó kapust, aki holnap lép remekre.
Aszem nem volt érte sok 350 misi, bár biztos lehetett volna olcsóbban is jót kapni, de holnap ez már minimum a dupláját éri, szal elégedett vagyok -
SLYM
veterán
ez hihetetlen. kikaptam a kupába
hogy volt képes egy ilyen csapat elverni?
-
Patrick
addikt
7-2-re nyertem a V. osztályú ellenfelem ellen, erre most kaptam egy IV-et gecc 55 csillag, áhh...
Legalább hazai pályán leszek és enyim lesz a több lé!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Milyen routert?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest