Hirdetés
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Call of Duty: Warzone
- Nintendo Switch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
1100 hehe
-
Drizzt
nagyúr
V.153-as csoportban vagyok, jelenleg erőpsen az utolsó helyen, pont nélkül, ilyen csapatot kaptam rögtön. Ez a bentmaradáshoz fosch... A legjobb TSI-jű játékosom TSI-je sincsen 1000...
-
Tomcat13
senior tag
szép kis likvidálási akció zajlott itt...
-
JanoXP
aktív tag
Én is írtam neki egy mélt. Válasz:
''Eskü nem folytatom tovább, faszság amit csináltam... Tudom...''
Ez sík hülye...
Mondtam neki, hogy már most jobb, ha regisztrál egy TISZTA csapatot, amivel JÁTSZIK és nem csal...
A GM-ek általában odafigyelnek az ilyen dolgokra. Anno az én csapatomat is simán kinyomták. De annak már vagy 8 szezonja...Pedig eszembe sem jutott ilyen szinten csinálni, csak csődközelbe jutottam a csapatommal és egyetlen transferrel meg akartam menteni. Be is buktam a dolgot...
Egyébként írtam egy fórumba, mert tudom, hogy ott a GM-ek közül valaki biztosan megfordul... -
corm
senior tag
válasz
lamadou #1091 üzenetére
A szezon végén leesnek az árak, mert közel az öregedés. Viszont minél idősebb a játékos, ez az árcsökkenés annál kevésbé hat ki rá. Egy 20 évesnél még azért sztem 20-30%ot is elérheti az amennyivel kevesebbet kapnál érte, mintha most adnád el. Ugyanakkor szezon végéig még beletudsz rakni kb egy szintet, és többre mész vele, mintha most vennél helyette egy fiatalabb játékost...
-
lamadou
senior tag
szerintetek mennyiért lehet eladni egy ilyen 20 éves védőt?
Erőnlét: megfelelő Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerű Átadás: pocsék
Szélsőjáték: megfelelő Védekezés: nagyszerű
Gólszerzés: középszerű Pontrúgás: gyenge -
-
Harrylles
aktív tag
Írjatok a csoporttársainak! És ő mit mondott az e-mailre? A kis csaló!
-
focus25
csendes tag
Szerintem ez nem spicliség!
A szabályok azért vannak, hogy betartsák őket, hogy nézne ki ha mindenki ezt csinálná büntetlenül! Mi akik itt vagyunk szabályosan csináljuk (remélem mindenki) keményen megdolgozva minden fillérért, hogy fejleszteni tudjuk a csapatot. És ha egyszer egy ilyennel összekerülsz a kupában és a sáros pénzéből összevásárolt csapatával átgázol rajtad, nem leszel túl boldog, és akkor már csak azért is bejelented!
Egyébként szerintem meg a csoporttársainak kellene lépni, hogy lockolják! Elsősorban ők szenvednek emiatt! -
focus25
csendes tag
Lenne egy kérdésem!
Edzőt cseréltem, és a volt edzőm is ott maradt ugye a csapatban!
Viszont őt még mindig edzőként kezeli a hattrick, így nem tudom eladni!
Már csak kirúghatom a srácot, el nem adhatom?
Edzeni már nem nagyon tudom, mert 33 éves, ráadásul három hete lépett remek játékszervezésűre, így kb. még húsz hét míg szintet lép! Akkor meg már inkább edzem helyette a 17 éves Pálingert, ha nem viszi el senki csütörtökön reggelig! -
JanoXP
aktív tag
a tegnapi gyorskocsiverseny egy ideig emlékezetes lesz az fix... Mert ezt most nem nevezném Forma 1-nek, mivel nagyon kevés köze volt hozzá...
-
lamadou
senior tag
na ezt elb*sztam. 27,4M-t talán mégsem ért meg...
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: jó
Szélsőjáték: középszerű Védekezés: megfelelő
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: megfelelő
18 éves megfelelő formája van és egészséges. -
lamadou
senior tag
szeritetek ő (65435054) mennyit ér meg? védőt eddzek és ellentámadást játszom.
-
corm
senior tag
Dainese (579465)
ezt a csapatot csekkoljátok le. Nézzétek meg a transfer listát, utána meg amiket vett játékosokat, hogy mennyiért akarja továbbadni. Ez már olyan szintű pofátlanság, amit el sem hiszek. Remélem a gm-ek nem szarják le a dolgot... -
mkbla
senior tag
miért nem akar nőni a ts? végig piceltem minden meccsemet az utóbbi időben 1 kivételével , folyamatosan 4. győzelemem, de csak elégedett a ts...miért?
-
corm
senior tag
nemfog. nekem 2 szóvivővel a legmagasabb talán a karneváli volt, de általában a mámorosnál megállt, pedig az ezt megelőző szezon előtt zsinórban 2 szezont csináltam végig veretlenül. Szóval szerintem több szóvivő kell ahhoz hogy még magasabbra menjen...
-
Harrylles
aktív tag
Kérdezném, hogy miért állt meg most hirtelen a szurkolóim hangulata? Már jó néhány meccs óta csak nyerek magasan, és mámorosnál megállt! Miért?
-
lamadou
senior tag
mitől ilyen drágák a fiatal védők?
[Szerkesztve] -
lamadou
senior tag
tényleg nincs valakinek egy eladó ifi védője? jó átadással?
-
lamadou
senior tag
nézi valaki a forma-1 -et? ez egy vicc...
-
Márkiii
csendes tag
Köszi szépen!
-
Márkiii
csendes tag
Értem és az országnál bármit válaszhatok ?
-
Márkiii
csendes tag
És ezt a játékot a neten kell regisztrálni ?Lehet hülyeséget mondtam!
-
Zsu_
senior tag
válasz
Márkiii #1042 üzenetére
Nézz körül itt, sok hasznos információt találsz Bővebben: link
Pontosan mire vagy kíváncsi? -
Márkiii
csendes tag
Sziasztok!Valaki el tudná mondani hogy hogy működik ez a játék?
-
Zsu_
senior tag
3-4 ide
végül a 4-4-2 taktikát válaszottam
-
Sixkiller6
őstag
üdv a tisztelt hattrickelő társaságba.
ööö... egy kicsit nem voltam gépközelben...
na jó ez nem igaz. elszoktam innen, elfogyott a mondanivalóm, utána meg vhogy nem is lett újabb.
kupában való indulásról tisztelettel lemondanék, ''kiccsaládom'' inkább világot látni indul.
gyors hírek a sixth heaven házatájáról:
vettem egy 22 éves ragyogó játékszervezőt, 10e tsi körül, középszerű formában hozott 4 csillagot.
bajnokságban jól állok 12-2, 10 pont, nyernem kell ezt a szezon, végre tényleg én vagyok az esélyes, mert a középpályámra kb 700 milliót költöttem az előző szezon közepe óta.
kupában végre megértem a 4. fordulót, tavaly bronzérmem miatt 2 meccset is tudtam hazai pályán játszani. -
JanoXP
aktív tag
Rég jártam erre. Mi újság? Hogy mennek a csapatok és az edzés?
Én az előzetesen eltervezetthez igazodva egész szépen haladok. 25-2 gólarány, mai meccsen 87 ezer ember, mindenki ünnepel, 58* teljesítémény, jó értékelések. Jövőre ismét menni akarok a II-be, ahol valószínűleg megint szenvedni fogok.
Ifik terén csupa szutykokat húzok. Volt innen valakinek valami érdemleges, amihez lehetne gratulálni?
Ritkán jártam fórum-közelben, mert összeszaladt 3 tervezési meló... De most egy kis pihi lesz (legalábbis úgy néz ki). Benézek gyakraban is... -
törölt tag
Kihívás elfogadva, és elég szomorú vagyok a mai meccs miatt..
Kiegyenlítettem, kiállítottak tőlem egy játékost és így vesztettem. Sztem meg kellett volna nyernem, de mindegy.
Ifiből is csak egy 130 TSI-s emberke jött fel... -
lamadou
senior tag
ja, tényleg: megnézhetnétek a csoportomat( V.16 (19288)) Pl. hogy miért utolsó előtti a cinkota(ilyen játékosokkal!), és hogy játszott x-et az ftc pool a celldomolkkel?
-
lamadou
senior tag
én 0-0 -t játszttam. Így is tartom a 3. helyem.
-
Harrylles
aktív tag
-
lamadou
senior tag
na frissítettem a listát. eddig 14-en jelentkeztek.
-
lamadou
senior tag
válasz
Harrylles #1020 üzenetére
Bocs, de úgy éreztem, hogy így korrekt. régebben is megvártunk szinte mindenkit. Viszont jövő utáni héten, már tényleg kezdünk! addig is lehet lekötni meccseket egymással, hiszen az eddzés ne maradjon ki. mindjárt frissítem a jelentkezettek listáját, és megpróbálok írni régi indulóknak, akik nem jelntkeztek.
-
einstein
senior tag
Pontosítanék
4. AIM v AOW (középen vagy szélen támadás) akkor jó, ha középen vagy szélen jelentősen erősebb a támadóértékelésed. Ez semmi mást nem csinál, mint a meglévő támadás elosztását változtatja meg (nem a szinteket), tehát a középen-támadás több középen vezetett és kevesebb szélen vezetett támadást jelent az alaphoz képest és vica versa. + a védekezést is befolyásolja hasonló módon...
Szerk: Azt is hozzá akartam még tenni, hogy az átadás azt befolyásolja, hogy a középen vagy szélen támadást milyen szinten sikerül eltolni. Asszem a szabályzetban benne van, hogy az eltolás mértéke milyen %-ok között mozoghat.
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
válasz
#57764352 #1016 üzenetére
Néhány fontos szempont akkor:
1. labdabirtoklás, ha megtudod szerezni alabdabirtoklást, akkor a középpálya letudva, ha nem akkor lehet gondolkozni ellentámadásban, ileltve játéktördelésben...
2. Védelem: itt nagyon sok mindent nem csinálhatsz, áltlában ugye a 3 védő, két védekező szélső meg egy alap középső van. Ha az ellen középen támad és a szélsőtámadása gyenge(jóval gyengébb), akkor lehet gondolkozni olyanban, hogy vagy két belső védő, vagy a szélsővédők középre tolva
3. szélsők: mindenképp az offenzív ajánlott, max még a towmid, de ha megvan labdabirtoklás, akkor erre nincs szükség
4: támadás: AIM és AOW - ha jóval jobb az átadása a szélsőidnek int a belső középpályásaidnak, akkor érdemes a széleken támadni(AOW), ha fordított a helyzet, akkormeg középen(AIM)
5. A presshez jó erőnlét kell mindenki részéről, a ellentámadáshoz meg jó átadás
Na kb ennyi ugy általában, aztán persze meccsről meccsre változnaka dolgok... -
Tomcat13
senior tag
Na ez jó hír, legalább nem kell tesómnak magyarázkodnom.
-
lamadou
senior tag
Mivel úgy látom, hogy néhányan kötöttek le meccseket, és ez egy baráti kupa, szerintem várhatunk még egy hetet. megkaptam sokatok levelét(gery, Mkbla, csucsu, focus, latissimus, deadguy, stb.)
-
focus25
csendes tag
Én már lekötöttem egy nemzetközi barátságost, úgyhogy ha jövő héten kezdenénk, akkor az én meccsemet nyugodtan lehet az ellenfélnek igazolni 3-0-val!
-
mkbla
senior tag
lamadou, mél ment, akkor jövő héten kezdünk???
-
corm
senior tag
válasz
#57764352 #1012 üzenetére
Kezdők, hehe. Előbb kezdtél játszani, mint én pl. Amúgy egy nagyon hasznos oldal mindenkinek, aki még esetleg nem ismerné: Bővebben: link, és Bővebben: link - ez magyarra is levan fordítva...
-
törölt tag
válasz
#57764352 #992 üzenetére
#880-ra tudna valaki valamit mondani?
Más: Megkönnyítenétek a gyengébb és kezdőbb játékosok életét, ha adnátok egy HOWTO-t, amiben le van írva, hogy milyen taktikát kellene a köv. meccsen játszani.
Gondolok arra, hogy ha neki gyenge a bal oldali védelme és középen támadást játszik, akkor ezt és ezt érdemes neked csinálni.
Nem kell szájbarágni, csak amolyan támpont. Mire kell figyelni, mi lehet a buktató, mit hogyan kell kivédeni. -
Tomcat13
senior tag
Na most néztem, hogy egy skót csapat elfogadta tesóm csapatának kihívását szóval, ha nem akartok halasztani, akkor sorsoljatok és 3-0-al kapja meg az akivel játszana a Pladány, bocs de én vagyok a bűnös én mondtam neki, hogy még lesz aki a kupában érdekelt.
-
Tomcat13
senior tag
én úgy vettem le, hogy még enstein kupázik jővőhéten ezért mondtam öcsémnek, hogy nyugodtan hívjon ki csapatokat, hát lehet hiba volt...
-
lamadou
senior tag
Újfent kérek mindenkit, hogy az 1. hszben leírtak szerint jelentkezzen e-mailben. Én is kiestem, nemtom van-e még érdekelt a kupában a jelentkezők közül. Ha igen jelezze, különben kezdünk jövő héten!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Parfüm topik
- Tőzsde és gazdaság
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Artisan - FX Zero - XSOFT - XL - Daidai Orange egérpad
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest