Hirdetés
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Call of Duty: Warzone
- Nintendo Switch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat13
senior tag
Elég durva meccsem lesz ma, az ellen 5-4-1-ben vagy 5-3-2 ben szokott játszani, talán egyszer mintha játszott volna 4-5-1-et szóval védekezik kőkeményen. Én 3-4-3-at játszok ellen, meglátjuk mi lesz, ami gáz, hogy ezen múlhat az ezüstérmem és ha nem nyerek akkor még simán 4. is lehetek, ami csalódás lenne.
-
corm
senior tag
PlayerID: 52968245 <- nézzétek meg
-
X-COM
nagyúr
van egy eladó 12es kapusom, érdekelne 12/13as középpályás, 6os passzolással, 8as erőnléttel.
ha esetleg valaki érdekel egy cserebere, vagy ismer valakit aki...
kössszzzzz -
corm
senior tag
Neked már egy döntetlen is biztosan elég a biztos feljutáshoz. Ám ha mégis kikapnál és ne adj isten, nem lennél benne az első 512 csoportgyőztes között, akkor egy V. osztálybeli 5. vagy 6. (valószínűleg 6.) ellen játszod az osztályozót, az ő stadionjában. Ha nyersz -> helycsere, ha vesztesz, minden marad a régiben. Bővebben: link <- itt tudod megnézni majd, hogy kivel... valószínű a hétvégén, vagy a jövő hét elején
-
törölt tag
Visszatértem a nyaralásból...
Úgy néz ki meglesz a 3. hely, de sajnos sok a sérültem.
Most hoztam fel egy 17 éves megfelelő kapust.
Megfelelő edzéssel, 100%-os edzéssel hány szintet léphet kb. 21 éves koriág?
Meddig érdemes egy ilyen playát edzeni? -
JanoXP
aktív tag
persze, hogy változik, méghozzá az utolsó forduló eredményeitől függően... Akár jelentősen is változhat, főleg ott, ahol egy osztályon belül sok-sok csapat van (IV.-től lefelé)... Ha 36 pontod van, akkor még nem biztos, hogy egyenes ágon jutsz fel, lehet, hogy osztályoznod kell. Általában az alacsonyabb osztályok 1. helyezettjeinek most 39 pontja van...
-
mkbla
senior tag
nem találom magamat.....
szerk.:
ez még változik? vagy mitől függ h feljutok-e egyáltalán? csak mert eddig ha most az utolsó meccsemen netán kikapnék ami nem valószínű mert eddig vigig laza játékkal vertem mindenkit 2-3 kivéztellel, szal, mindenképp első vagyok....
1. MKBLA FC 13 71 - 11 36
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
Bővebben: link - 5. osztálytól felfelé
Bővebben: link - 6. osztály -
JanoXP
aktív tag
asszem akkor, amikor a vezetői képessége a katasztrofális szint alsó határát elérte...
Én jelen állás szerint a II.1, vagy a II.4 csoportok valamelyikébe kerülhetek. Sokkal könnyebb dolgom lesz, mint tavaly volt a II. vonalban, mert akkor még nem volt nagyon erős a középpályám, a támadásom meg főleg. Most mindkét helyen jelentősen erősödve megyek vissza a II. ligába, ahonnan már nem tervezek kiesni amíg HT-zek...
Ez a II.1 és II.4 csoportokban meg is lehet, a másik kettőben bajosabban... -
corm
senior tag
Egy fogós kérdés: Az edző edzői képessége mikor kezd el csökkenni? Ha a vez.képeséég 2.0 alá csökken, vagy ha eléri az 1.0-t? (az alá nemtom h mehet-e) Tippem szerint a b válasz, viszont akkor azt honnan tudom meg?
-
lamadou
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és mégegyszer: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elfelejtettem beállítani, hogy PIC-en legyen... mindenestre, jövőhéten nyerni kell... méghozzá jó sok góllal, hogy bejöjjek a 6-ik helyre...aztán imádkozni, hogy könnyű ellent kapjak... nem lesz egyszerű a következő pár meccsem. bár szerencsére aki ellen szombaton játszom, ki akar kapni, mert osztályozóznio akar...
-
Tomcat13
senior tag
válasz
mefistofeles #1669 üzenetére
ez mondjuk simán elképzelhető, főleg úgy, hogy szinte minden mást már kizártunk, egyébként ami a nagyobb baj, hogy én azt se tudtam, hogy van ilyen és így eléggé felzaklatott, nem tudtam mi van, kihez és mivel forduljak.
lehet, csak én nem olvastam a szabályzatban ilyet, de erről nem árt tudni mert akár a rivális ellefelem is csinálhatja ezt a rangadónk előtt -
-
Tomcat13
senior tag
-
JanoXP
aktív tag
nem lehet, hogy öcséd próbált belépni a segédprogiba, de a te neveddel és az ő jelszavával? Több dolgot már nem tudok elképzelni. Ha a GM azt mondta, hogy 25 sikertelen belépés volt, akkor az tényleg úgy volt. De hogy ki és honnan akart belépni, azt csak különleges esetekben nyomozzák ki...
-
-
Tomcat13
senior tag
Na sikerült belépnem és minden rendben van, köszönöm.
ettől függetlenül tartom, hogy nem próbálkoztam 25X belépni, de most már mind1 megkönnyebbültem, hogy minden ok.
még1x örök hálám. -
-
Tomcat13
senior tag
Olyat akartam tegnap használni, ami a sima jelszót kér a HattrikOk-ot.
Valóban volt egy kis problem vele, mert nem rég megváltoztattam a jelszavam és a progi még a régit használta, de ez egy sikertelen belépés után eszembe jutott, tehát 10X tuti nem próbálkoztam.
Ma akartam megpróbálni a tomattrick-ot de nem sikerült frissíteni-e. -
JanoXP
aktív tag
válasz
Tomcat13 #1660 üzenetére
VISSZALÉPHETSZ!
Üzenet a GM-től:
''Szóval... nincs olyan segédprogi, ami ne a biztonsági kódot használná. A jelszó csak és kizárólag a www.hattrick.org-ra jó, mindem más esetben a biztonsági kód kell.
Tehát, amikor a HattrickOk segédprogival küzdött a srác, akkor is a bt. kód kellett volna.
Egyébként még azt nem szoktam érteni, ha egyszer vagy kétszer nem engedi be a progi, akkor miért kell 25(!)-ször megpróbálni... a második v. harmadik után már gyanúsnak kéne lenni, hogy valami nem stimmel...'' -
Tomcat13
senior tag
Az én csapatom a My Loki!
az a fura, hogy ma is lekértem a jelszavam és a felhasználói nevemet és nem tudok belépni, szóval lehet, hogy tényleg lockolták.
Egy GM azt mondta, hogy a hungary@hattrick-ra írjak de nemtom mi a vége .org???
Köszönöm a segítségedet, remélem sikerül megoldani mert még ma lenne dolgom a csapatommal. -
JanoXP
aktív tag
mindenesetre szóltam az egyik GM cimbimnek, remélhetőleg gyorsan intézkedik majd (egyelőre csak megkértem egy látatlan szívességre, mert azt HT-mélben nem lehet direktben). Szóltam neki, hogy ha a fórumon lehet ilyet kérni, akkor írjon gyorsan vissza és ott elmondom neki, hogy mi a bibi...
Ugye a Püspökladány csapat a Tiéd? Játszottál a McKane-nel és a DortmundHU-val is, ebből gondoltam... -
JanoXP
aktív tag
válasz
Tomcat13 #1648 üzenetére
Kérd le emailben a jelszavad, aztán CTRL+C - CTRL+V. Ha zzal sem megy, akkor gáz van. Akkor írj egy email-t a global@hattrick.org-ra, hogy oldják fel a problémát. Lehet, hogy lockoltak...
Mielőtt berágsz, elmondom, hogy egyetlen sérülékeny pontja még van a rendszernek. Ha valaki tudja a nicked (pl. az egyik csoporttársad egy fontos rangadó előtt) és belép 10x rossz jelszóval, akkor lockolják a csapatod. Ekkor írni kell a GM-eknek, hogy oldják fel...
Ezt tedd meg, de én közben megpróbálom meggyorsítani a folyamatot... -
Harrylles
aktív tag
Szintet lépett a kapusom!!!
-
Tomcat13
senior tag
Ha nem tudok belépni a felahsználónevemmel és a jelszavammal akkor mi a teendőm? Kihez fordulhatok?
-
JanoXP
aktív tag
válasz
Wolverine #1646 üzenetére
szerintem meg a 451 nem jó CA-hoz, mert nincs támadásod. A CA lényege, hogy a középpályát feladod (lehetőleg minél jobban), majd az ellenfél sikeretelen támadásaiból indulsz meg előre. Minél több helyzete van az ellenfélnek, neked annyival több kontrád lehet...
Hátránya, hogy 10%-kal gyengül a középpályád.
Szerintem CA-zni 442-ben (vagy 3 brutális védő és egy kapus mellett akár 343-ban) lehet. A lényeg, hogy nagyon erős védelmet és támadást rakj össze. Nagyon, nagyon erőset... -
X-COM
nagyúr
csak a védőknél fontos, klasszikus CA formációk a 4védősök
CA calculator Bővebben: link -
corm
senior tag
Okosok: meséljetek pls nekem a CA hátrányairól. Mert gondolom a fő hátrány az, hogy drasztikusan csökken a possession, dehát az az egész lényege, hogy úgyis elvesztem, akkormeg... 2.: milyen átadás szükségeltetik a hatásos működéshez és a védőknél is fontos-e. Nekem a imeknek 5 a szélsőknek és csatároknak 6-7 a passingja, ez már kb elég egy jó értékeléshez? 3.: 3-5-2ben van-e értelme egyáltalán, vagy fontos a formáció is?
Igazából kis arányú vereséget inkább elfogadnék most, mint egy rizikós győzelmet, de akár nagyarányú vereséget, emrt ha nem rontom nagyon a gólkülönbségem, valsz. megvan az osztályozó...
Na várom a okosságot, danke -
-
Harrylles
aktív tag
Egy kérdés: Nem érdemes 30 éves szélsőt venni, vagy az annyira még nem vészes?
-
Tomcat13
senior tag
Valakinek nem lenne kedve egy bari meccsre az öcsém csapatával, Püspökladány és VI. osztályú.
-
JanoXP
aktív tag
válasz
lamadou #1631 üzenetére
dehogy értelek félre!
''Az nekem nem mind1, hogy 1-2 góllal kapok ki, vagy 3-4(5-...)-el?''
Hát a szurkolók hangulatára és a csapat önbizalmára másképp hat egy 5 gólos, mint egy 1 gólos vereség... Én is a PIC-et javaslom mostanra, mert esélyed MOTS-al sem lenne...
Ha 352-ben nincs tapasztalatod, akkor csak egyetlen esetben lehet azt megszerezni (holnap és jövő szerdán, barátságoson 352-ben kell menned, mert a 3. meccsre már eléri a remek szintet a formáció-tapasztalat)...
Egyébként zavarodottság lesz úrrá a csapaton és tudásuk alatt fognak játszani...
Ha a védelmed még a gyengített állapotban is jobb lesz, mint az ő támadása, akkor nyugodtan lehet gyengíteni 352-vel... De a lényeg, hogy a HT-ban a birtoklás és a támadás számít. Ha mindkettőt te viszed, akkor te fogsz nyerni... -
-
JanoXP
aktív tag
''épp nemrég váltottam erőnléti edzésről átadás edzésre''
Na ilyen átállások után 3-4 hétig mélyrepülésben vannak a srácok... Ez mindenkinél ugyanígy lejátszódik, attól függően, hogy meddig gyúrt erőnlétet. A 60%-os edzés pedig tovább ront rajta...
A csapat hangulatán a 60%-os edzés nem emel. Ahhoz ÁLTALÁNOS edzést kell kombinálni 10%-os intenztiással. Ekkor a csapatszellem emelkedik 2-3 szintet és a játékosok formája is jelentősen megy felfelé. Ezt eddig 1-2 csapat húzta meg és rájött, hogy nem jó bolt. Ugyanis utána a TS meredeken elindul lefelé a formákkal együtt, vagyis több kárt csinálsz vele, mint hasznot... -
lamadou
senior tag
Az nekem nem mind1, hogy 1-2 góllal kapok ki, vagy 3-4(5-...)-el? Pontot nem kapok érte, akkor legalább a csapatszellem emelkedjen, nem? Hát a ''baromi erős védelmem'' az annyi van, amennyit láthatsz a meccseimen(tehát ha jó a formájuk akkor 3 és fél, 4 csillag, ha nem jó akkor 3, 3 és fél. 352-ben még semmi tapasztalatom sincs, nem fog gyengébben játszani a csapat? Meg azért nem szoktam mást játszani(mint a 442), mert nekem a védelmem a legerősebb, és ezzel pont azt gyengíteném. Szerinted mennyit fejlődött az ellen(SS Pendejo) szezon kezdés óta? akkor sikerült elvernem 2-0 ra, remélem most is összejöhet valami hasonló...
Félre ne érts, nem kötekedni akarok, sőt nagyon hálás vagyok a segítségedért, csak félek -
Tomcat13
senior tag
Kiszámítható változások
- a legfontosabb, hogy a játékos játszott-e a héten (az nem számít, hogy 1 vagy 2 alkalommal játszott-e)
- a magas edzésintenzítás általában javítja a formát
- a jó edzõk és a segédedzõk szintén javítják a formát (kapusoknak a kapusedzõk)
erre gondoltam. -
X-COM
nagyúr
hát az átedés edzés nem túl kifizetődő Neked szerintem,
ráadásul hiba volt levenni az edzés 60%ra, előbb-utóbb vissza kell tornázni, ha akarsz valamit és akkor TS és talán formaesés is várható. -
X-COM
nagyúr
illetve:
mák -
Zsu_
senior tag
Annak mi lehet az oka, hogy szinte az összes játékosom rossz (gyenge, csapnivaló, stb..) formában van. Pedig 8 segédedzőm van...
Mi lehet az ok? -
JanoXP
aktív tag
válasz
lamadou #1619 üzenetére
huhh, hát tényleg nem lesz könnyű dolgod. A Celldömölk ellen próbálj meg egy baromi erős védelmet összerakni és játéktördelést játszani. Talán megúszhatod 1-2 góllal (az ellentámadást nem ajánlom, mert nincs erős támadásod)...
Nos, az utolsó fordulóra egy használható taktika: a 3 legerősebb védődet tedd be (ebből 2 legyen középen, a 3. az egyik szélen védekező utasítással). Próbálj meg összeszedni 3 nagyon erős belső középpályást, és 2 jobb szélsőt, így menj 352-ben. A lényeg, hogy birtokold le és csinálj egy kicsit erősebb támadást. Mivel neki sincs támadójátéka, így ott nyerhetsz... -
lamadou
senior tag
szégyen ilyet írni de ez van...Kénytelen vagyok a bentmaradásért(osztályozós hellyel..) küzdeni. Ha valakinek van valami nagy ötlete a hátralévő két meccsemre, nyugodtan megoszthatja
Az egyiket(jövő héten) gyak. biztosan elveszítem, a másikaz talán tudom hozni. Jövő héten PIC-eljek? Csoportom V.16 . Bármilyen építő jellegű ötletet szívesen várok...
-
gery03
senior tag
Megint húztam egy kapus. (legutóbb egy 1200TSI-s megfelelő jött), mosz pedig egy 3220TSI-s jó védéssel, sajnos csapnivaló erőnléttel. Ja és 20 éves
Nah de még így is jó húzás
Ha ez így megy, akkor soha nem húzok többé mezőnyjátékost. Az még sose volt több 600TSI-snél, csak átlag 100. -
Tomcat13
senior tag
Mostanában nem kértem iylet, de a holnapi talán a szezon legfontosabb meccse lesz számomra és nyernem kellene.
Igazából 3-5-2-ben gondolkodom, és semmi extrán egy szélső középre, egy szélső támad.
A kérdésem, hogy ez elég lesz-e vagy kell-e vmit taktikáznom?
Az ellen ID-je: 582434 -
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #1609 üzenetére
Alapból a csere játszott. A cserének a cseréjét (erdeti csatár) is lerúgták, pont ugyanazon a poszton. 2 ill. 3 hét sérülés.
Asszem veszek fel pár orvost. -
Harrylles
aktív tag
Lenne egy kérédésem: Szélsőknél mennyire fontos az erőnlét? Tudom, hogy a középpályásoknál a legfontosabb, de a szélsőknél mennyire?
-
JanoXP
aktív tag
válasz
mefistofeles #1609 üzenetére
szerintem ez nem a két legjobb csatára lehet (nem láttam a meccsriportot). Arra gondolt, hogy akit betett a csapatba, lerúgták, bejött helyette egy másik csatár és azt is lerúgták...
-
-
törölt tag
Basszus.
Kikaptam barátságoson 8:0-ra egy ötöd osztályú svéd csapattól. Sokkal jobb volt nálam, ezért megértem az eredményt.
DE lerúgta 2 csatárom. A kezdőt és az azt helyettesítőt is. Fuccs a feljutásnak
Nézzétek meg -> MATCH ID: 48242282 -
lamadou
senior tag
Nah,újra itthon vok.A bajnokság nem pont úgy alakul számomra ahogy terveztem(volt egy-két buta hibám), ha minden összejön akkor egy osztályozós helyen végzem a szezont.
-
einstein
senior tag
XP-t nem pumpálsz a játékosba, az jön magától...
Ezt egyébként az ifiválogatottakra írtam. Pl ha nincs már esély továbbjutni a csoportból egyből cserélik a keretet fiatalabbra a többlet xp-ért amit ők kaphatnak... Vagy akár nagyválogatottban játszatnak ifiket, szintén töblet XP-ért. Az így szerezhető többlet nem sokkal lehet több 2-3 szintél, mintha csak bajnokikon játszatnák a srácot, de úgy látszik ez is jelentős...
Nekem azt senki ne mondja, hogy egy kiemelkedő tapasztalatú ragyogó ember, vagy egy gyenge tapasztalatú legendás ember ugyanazt tudja, mert beszarok...
Ilyen nem létezhet...
Ez IRL lefordítva: Lipcsei, vagy Illés béla (HT-nyelven az előbbiek), míg Ronaldhino az utóbbi. Van különbség?
Az IRL példával az a baj, hogy Lipcsei még csak közel sincs a ragyogó szinthezMax megfelelő.
Nekem ami logikusnak tűnne csillagok számolása terén az az, hogy a program megnézi ki mennyit adott a csapat teljesítményhez (legyen az támadás, védekezés, vagy kp) és ez alapján osztja ki az értékelést.
Ebből adódik hogy attól hogy mondjuk 2 kp ugyanazt a teljesítményt nyújtja csillagban, nem mindegy, hogy mihhez mennyit ad hozzá. ezért szokták mondani hogy a csillag nem minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Parfüm topik
- Tőzsde és gazdaság
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Artisan - FX Zero - XSOFT - XL - Daidai Orange egérpad
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest