Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
Így van. Ráadásul egy vitathatatlan előnye mindenképpen van a HTnek a többihez képest, s ez épp a hátránya. Túl egyszerű, de emiatt a kezdők sokkal könnyeben átlátják, és ''kitanulják''. Az a réteg aki meg emiatt hagyja abba elenyésző az új belépőkhöz képest, legalábbis a fjelődés ezt mutatja.
A ratinges dolog meg pont, hogy nem bug, ez így is kell h legyen, lásd ugye pl. a már-már őskori zte-manutd... A baj az, hogy ez teljes egészében általábana véletlennekköszönhető, míg pl. a Sokkerben hiába tied a legjobb értékelésű(najó, top5) magyar csapat, a csoporttársad simán lever, ha rossz taktikát adsz meg a játékosoknak... -
corm
senior tag
Ez igaz, de. Eleinte én sem néztem a meccseimet, de 1-2 hónapja rákaptam, és jóóó. Izgulok a meccsek alatt, és ez sokkal reálisabb izgulás, hog yna most a csatárom megszerezte a labdát, na vajon betudja-e rúgni a labdát a hálóba, minthogy ülök a ht előtt és azt nézem, hogy na aköv.percben sorsol-e egy helyzetet a generátor... Amúgy meg kb 10 perc egy meccs, annyit bőven kibírok előtte...
Ettől függetlenül a csapatot én nem a meccs alapján állítom össze, az csak egy plusz, a lényeg a valósághűbb szimuláción van. -
Latissimus Dorsi
senior tag
Ha átlöknék felhasználó oldalra a meccs pontosan leszimulált adatait, és a te géped számolná a megjelenítést, még akár EA Fifa200x szintü meccsszimulációkat is láthatnánk.
Persze nem tudom, hogy milyen szinten szimulálja a játékosmozgást a HT, vagy egyáltalán szimulálja-e. Pl. a sokkeres szimulációból, egy hozzáértő gárdának nem lenne nagy gond 3d szimulációt csinálni.
Abban én is egyetértek, hogy nem lenne sokáig poén, uh. nem éri meg a befektetett pénzt/ energiát. -
Patrick
addikt
Hehe...nekem válaszoltak
Kértem őket, hogy a röviditett csapatnevet csinálják meg nekem...mert ugye szezonközben nem lehet...és akkor még nem is tudtam, hogy van.
Visszaírtak, hogy van ilyen és a két szezon közötti időszakban lehet ezt beállítani...+ még meg is csinálták nekem...pedig 4-5 forduló telt csak el! -
corm
senior tag
Jó neked, és ahogy elnézem nem is volt túl drága, pláne ha van valami jó kis kiegje is. Az én ifijeimet általában elherdálják a tulajok. Anno egy éve húztam egy 6000 tsis gyereket, volt is nagy anyázda itt, hogy milyen makker vagyok
, aztán a tulaja szinte semmit nem edzett bele...
-
Patrick
addikt
Úgy értem, hogy én 2000 valahányadik vagyok a VI-ban...VI ban 8092 csapat van, a közül vagyok a 2000 valahányadik, de az hogy jön ki? Mert van nálam pl gyengébb játékos akinek szarabba a csapata és még is előrébb van, a pontokat veszik alapul vagy a hatstatot vagy csillag alaplján megy?
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Hát Ő most 3 hetesen excellent.
Beneharo Matilla (113012724)
17 éves, inadequate forma, healthy
controversial person, aki calm és upright.
Tapasztalata disastrous, és inadequate vezetői képessége van.
Ország: flag España
TSI: 4 750
Wage: 720 eFt/week beleértve a 20%-os prémiumot
Owner: SteelCity FC
Matches
Players
Warnings: 0
Sérülések: Egészséges
Stamina: wretched Goalkeeping: excellent a b hattriX-Ray keepers-up
Playmaking: disastrous Passing: disastrous
Winger: disastrous Defending: disastrous
Scoring: disastrous Set Pieces: wretched
Persze valszeg ennyi idő allatt fel is lehetett volna edzeni egy szolidat remekre, de akkor is ott vagyok árban, meg edxzésbenm, mintha vettem volna egy 0. hetes 60% körüli solidot. Nem -
Latissimus Dorsi
senior tag
Egy hasonló tegnap 600 misiért ment el, 3 napja 900-ért. Én nyilván nem tudnám ennyiért eladni, persze lehet lenne valaki aki rábök, mert megörül neki, hogy talált egy remek 17 éves kapust. Amiből valjuk meg most még nem túl nagy a felhozatal. Tegnap konkrétan 1 darab volt az egész piacon, és el is ment 600 misiért. persze lehet hogy ma estétől tele lesz a piac, és nem fog ennyit érni.
Lehet azon elmélkedni, hogy megért-e 150 misit kb. 3-4 edzés, amivel több van benne egy 200 misis társánál, de már a tököm kivolt vele, hogy az orrom elől visznek el minden jó vásárt. Egész nap nem tudok előtte ülni és böngészni a piacot. Ez meg kibökte a szeme és megvettem.
Amúgy tipikus példája a begőzölésnek, 260-nál száltam be és nem tudtam kiszálni
Szal lehet hogy este kirakom poénból, ha sül sül, ha nem akkor meg van egy remek 17 évesem, még viszonylag a szezon elején, akit lehet edzeni pár szezonig. -
corm
senior tag
Az elmúlt szezonokban 60-70% volt a javamra, köszönhetően a magas tsnek és a nagyon jó imeknek. Most váltottam generációt, és a szezonnyitó meccset vele játszom, így nem tuom nagyon megnyerni. Ezért is vásároltam be a támadósorba egy harmadik csatárt, és egy támadó szélsőt. Így kb egálra tudom hozni az ő védelmével az én támadásomat. A középpályát elviszem, ha nem is nagyon, a védelmem meg elvben erősebb mint az ő két csatára...(a kupameccsen lesérült a titanic+ szélsője meg a wc kapusa
)
Dehogy mondjuk általánosítsuk a kérdést: tfh. kp: 70% a javamra, a védelme 9-12-9, az én támadásom pedig 6-9-7. Ez volna a 3-5-2 izomból, egy támadó szélsővel kategória. A másik 55%os birtoklás és 7-11-9 támadásértékelés, azonos védelmével szemben. Valamint tegyük fel, hogy az ő támadása kb. pariban van az én védelmemmel. Mondjuk így leírva a 3-4-3 egyértelműen jobbnak tűnik, dehát a támadó alakzatombvan most 3 új ember van, egy wc és egy supnat csati, meg egy supnat szélső, úgyhogy itt jócskán erősödtem a holtszezonban.
Mégvalami: most a fejlesztéseket leírva, beugrott, hogy írtam néhány hete olyat, hogy ''mire költsem a másfél mrdom kérdés van terítéken''. Nos eza három játékos pöccre annyiba került összesenAzt hiszem nem volt rossz bolt.
-
corm
senior tag
Viszont ha már a CA szóba került. Örök dilemma gondolom, de védőedzők ellen, akik persze benyomják a CA-t mit érdemes csinálni? Nagyon megnyerni a közepet, hogy lehetőleg helyzetet se kapjanak és csak bemákolunk egy gólt, fenntartva a veszélyét, hogy jön a kontra. Avagy 3-4-3. Most van 3 csatárom, és erre készülök az ominózus ellenfél ellen, mert eddig az a) verzióval nem sok babér termett. Vélemény?
-
SLYM
veterán
nem ezt kérdeztem. ezt eddig is vágtam. a hsz-edben nem derül ki, hogy erre a 20%-ra gondolsz. én most a válogatott játékos fizetéséről érdeklődtem, nem a külföldi játékosok fizetéséről.
egyébként ott oda is van írva, hogy 2100, beleértve a 20%-os prémiumot (tehát itt a fizetés a csóka tényleges fizetése)
amit kérdeztem:
válogatottnál ott meg ha oda van írva, hogy (most teljesen mindegy a prémium) 100.000-et keres, akkor az a tényleges fizetése? vagy ebből jön még le a támogatás? tehát 100.00-33%, vagy 100.000 a fizetése? -
SLYM
veterán
belekukkantottam a szabályzatba, a 20%-ot nem vonják le, szal a 20%-kal növelt fizuval számolnak, vagy rosszul emlékeztem, vagy módosult.
ezt most nem értemmi ez a 20%? akkor most ha ott a játékos aki válogatott. keres 100 000-et hetente. és mellette kap pénzt a válogatottól? so-so. én akarok venni egy válogatott játékost. meg is veszem és már az enyém. látom, hogy a fizuja 100k akkor ebből még levonódik a liga támogatása, vagy ez már a támogatott fizetés?
-
-
bandingman
tag
Mivel még nincs két hete hogy elkezdtem a játékot szeretnék sok mindent kipóbálni hátha valami bejön.Mindennap eltöltök a gép és a papírfecnijeim előtt 2- 2és fél órát. Eléggé bele hülyültem. Ha ebben a szezonban még nem is leszek acélos de a következőben talán jobban fog menni.
-
corm
senior tag
Kicsit bővebben: két nagyon fontos tényező van, amik fontosabbak mint a játékosok képességei. Az egyik a csoport nehézsége, a másik a csapatszellem. Én pl. egy közepesen nehéz csoportban nyomulok, és biza nem nagyon dominálok a középpályán 3-5-2ben. Ehhez azért kell az is, hogy a sok tranzakció és a csapnivaló vez. képességú edző miatt a csapatszellem általában ingerült, vagy hűvös. Ha lenne egy jó edzőm, akkor sokkal magasabb értékeket is lehetne hozni, több szinttel magasabbat. jelenleg a 3 im: 11-12-13, és egy 10es towmid. velük voltam képes a múltkor 51es ht ratinget csinálni
Szerintem viszont kiemelkedő-ragyogó im-ek alatt nem is érdemes megpróbálnia 4et, kivéve ha van egy megf-jó vez. képességű edződ, aki nagyon sokat hozzáad az értékeléshez.. Napersze akinek első 4. szezonja lenne annak sokat számít, hogy végre feljusson, mindenki így van ezzel...
[Szerkesztve] -
Noobie
csendes tag
A végén a HO! lett a favorit a HAM-al szemben, és érdekes módon a progi által felkínált ''legideálisabb'' felállás 5-4-1 formációra mindössze 2 ember máshova helyezését adta, az én eddigi felállásaimhoz képest (na ez szép mondat, remélem érted mit akartam mondani vele). De abban igazatok volt, hogy tényleg átláthatóbb valamennyire az egész csapat.
-
Noobie
csendes tag
A corm által irtakra gondoltam; a pontosságot illetően voltam kiváncsi. Viszont letöltöttem valami HO! nevű dolgot is (elsősorban mert legalább van magyar nyelvi file benne), ezen jobban kiigazodok, bár amikor a játékosok képességeit nézem, hogy ki melyik posztra a legalkalmasabb, akkor látok olyat hogy pl.: támadó vagy védekező középpályás, stb. Ugye még mindig az 5-4-1 felállást játszatom (valamiért nagyon megtetszett) és a csak egy csatárhelyen lévő ember van extra középhátvédnek behelyezve, a többiek ''alap'' állásban nyomják. De változtat valamit, ha pl: az egyik ''alap'' középhátvédnek ''támadó'' izét állítok be?
-
SLYM
veterán
mér jó az ha valaki kapust edz? de komolyan, egy héten kettőt lehet rendesen edzeni.
ez mitől okoskodás? ez egy kérdés volt alapvetően, csak a kommentáromat is hozzáfűztem.
Ja és ha nem éri meg anyagilag akkor csak a kényelem miatt szerintem nem érdemes ezt az edzéstípust választani. SZERINTEM!!!!!!!!!!
És egy héten akkor hány kapust is lehet edzeni? kapusedzők miatt nem kell jáccatni a kapusokat? -
corm
senior tag
Hat ha csak vélemények vannak és tények nem, akkor szerintem meg tuti h nem csak akkor, amikor szintet vált, mert nekem a dtből kifolyólag a holtszezonban volt olyan, h 3 egymás utáni pacákra is kiírta, és nem esett látható szintet a ts. Viszont azis fura, hogy tegna sikerült egy jókis magyar kapust szerválni, csak azvolt a gondomvele, hogy bajkeverő, ám meglepetésemre, nemjött üzenet...
-
mkbla
senior tag
aham, köszi szépen a türelemet, még egy utolsó kérdés, megér ő 100millát?
22 éves, megfelelő forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van.
Specialitása: Jól fejelő
Ország: Sverige
TSI: 2 260
Fizetés: 226 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: MKBLA FC
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: nagyszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerű Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: remek
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: középszerű
Gólok száma: 4
Mesterhármasok száma: 0
Szezonban lőtt bajnoki gólok: 0
Szezonban lőtt kupagólok: 0
valóban nem tudom megfizetni az értékelhető kieg. skilleket.... sajnatalán veszek 1-2 ember aztán befejeztem a vásásrlást egy időre, amig ujra nem lesz elég lém h fejleszem a csapatot....
-
mkbla
senior tag
én is valahogy úgy gondoltam h vhol a középmezőnyben jó leszek, de van akinek 480000 TSI-s válogatott játékosa van, meg televananak 5-10 20-25 ezer TSI-s játélosokkal.... kicsit parázok... nekem meg a kapusnak van 10000 a legjobb középpályásnak is 5000... a többinek meg alatta... jelenleg kapust edzek, maradjak a kapus edzésnél vagy esetleg álljak át másra? milyen védőket/középpályásokat vegyek? mi alapján nézzem őket?
-
corm
senior tag
Igen, így végigolvasva énis konstatáltam. Aszittem pedig, hogy jobb lesz, sebaj. Legalább megtudtuk, hogy mit kapnak cserébe a munkájukért
egy kérdés azokhoz akik nagyon ismerik a piacot: fiatalabb játékosok ára mennyire változik most meg 2 héten belül? Lesz árzuhanás az öregedéskor, vagy nyugodtan vegyek még idén ifit, mert jövőre ugyanannyiba fog kerülni? -
-
-
corm
senior tag
De, és ugyanúgy 6 hosszútávú játékos van a Youth Training Facilityben
Köztük immár egy saját nevelésű is! Csak mellé megpróbálok némi pluszpénzt szerezni, mivel a ts úgyis a béka alatt van, így nem oszt-nem szoroz a sok adásvételből adódó esetleges hanyatlás. Ígyis azon gondolkodom, hogy bár esélyem még lenne a bentmaradásra, de megéri-e...
-
JanoXP
aktív tag
-
JanoXP
aktív tag
X-Com: bocsesz, de a cimbid elleni győzelem nekem most nagyon fontos volt... Gumilabda (Nincs egy vasam SE) ugye nem a cimbid?
Azért isteni középpályám nagyon ritkán fordul elő...
Huhh, ha hamarabb szóltatok volna arról, hogy előreláthatólag a nyaralások miatt nem fog működni a PH-Kupa, akkor néhány embernek (akik nem kívánnak nemzetközi meccseket vívni) még tudtam volna intézni helyet a Foci.hu Kupában.
Bár véleményem szerint is ha már nem barátságos kupa, akkor inkább nemzetközi barátságos meccs... -
corm
senior tag
Szerintem meg fontosabb is egy picit mint az átadás(off wingerről beszélünk...). Én most elég régóta szélsőt keresek és az a tapasztalatom hogyha mondjuk azonosak a következő skillek: winger, def, stamina, valamint az xp és a forma is ugyanaz(hasonlók...), akkor ha a playmaking jobb mint a passing, akkor több csillagot hoz a játékos, mint ha fordított eset lenne. Ez az én esetemben azt jelenti pl. 7es wing, és 5-7 PM ill. 5-7 passing. Előbbi esetben átlag 4 csillag, utóbbiban inkább 3,5 csillag várható jó formában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest