Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixkiller6
őstag
1. forduló
Juventus F.C S.p.A - Sixth Heaven 0:4
StrikeTeamFC - r0by 5:0
Rugd el F.C. - DiNozzo FC 6:12. forduló
Juventus F.C S.p.A - r0by 7:1
StrikeTeamFC - DiNozzo FC 5:0
Rugd el F.C. - Sixth Heaven 6:2Tabella
1. Rugd el F.C. 6 pont 12:3
2. StrikeTeamFC 6 pont 10:0
3. Juventus F.C S.p.A 3 pont 7:5
4. Sixth Heaven 3 pont 6:6
5. DiNozzo FC 0 pont 1:11
6. r0by 0 pont 1:12Góllista
3 gólos: Blank (Sixth Heaven), Polgár (StrikeTeamFC), Mikáczó (Rugd el F.C.)
2 gólos: Chrzanowski (StrikeTeamFC), Tilkin (Rugd el F.C.), Cagan (StrikeTeamFC), Satokangas (Juventus F.C S.p.A)
1 gólos: 20 játékos -
Sixkiller6
őstag
r0by-t kihívtam
-
kovsol
titán
most látom feljutottam első szezonom végén a 8. ból a 7. osztályba
(#5191) r0by én is második lettem! az első sráctól kaptam csak ki 2x egy meg döntetlen volt, a többi mérkőzésem mind győzelem volt, és az első srác tuti nem bot volt! megnéztem ő is feljutott
-
r0by
addikt
Érdekes, én meg annak ellenére, hogy második lettem az első szezonomban a játékban (8. csoport) feljuttam.
Holott csak az első jut fel. Ez most valami tévedés, vagy mi lehet? -
ftc
nagyúr
Feljutottam...úgy hogy a 35. percben vezette 5-0 -ra 5-3 letta vége
az új csoportom hááát. van kb 2 25 000TSI jatekosuk a tobbi 1000 körüli ....sztem bentragadok...itt is jön a 3 szezonos terv....bentmaradas a msotaniakkal azt igazolni szezon közben a meglévő posztokra
Első terv kapust felvinni még 1 szintet s TSI-t felnyomni 25 000 fölé
az ujra kp edzést vezetek be....csatárjaim kiemelkedőek...csak elegek lesznek....lehet felviszem őket is még 1 szintel s akkor a 2 évben a tuti nem a bentmaradásért harcolok -
ftc
nagyúr
Sok sikert annak ki ma osztályozón van...A mottó: Cél a győzelem!
-
ftc
nagyúr
Na vehetek egy kiemelkedő csatárt...... nem lehet igaz piros lapot kapott az egyik....persze sárgálapókból....
Ok vettem egy svájci kiemelkedő csatárt 5290TSI-el ...ráadás...jól fejel
jah s 19 lesz csak
JA s ez se normális.....PlayerID=181925085 egyik csoport társam vette...... 165 156 €/hét a fizuja...ezt még én se engedhetem meg magamnak...mert folyamatos mínusz lenne a vége...
-
Patrick
addikt
válasz
Sixkiller6 #5185 üzenetére
Semmi gond.
-
Sixkiller6
őstag
huhh, majdnem sikerült beállítani a b-csapatot a Juve ellen.. bocs, de a nagycsapat a pályán maradt szombat óta..
-
SLYM
veterán
A csapat a legutóbbi 11 tétmérkőzésén veretlen. Sorozatban 11 győzelme van
eddig ezt a 11 bajnokit játszott le a csapat összesen. szóval eddig az összes meccsemet hoztam. remélem a 7-ed osztályban is nyerem az összes bajnokit, plusz remélem megverem a 2. ellenfelemet is a kupában. bár ez azért sok mindentől függ. a srác, akivel versenyeztem a feljutásért a tippelt 5-0-a helyett 6-0-ra kapott ki ellenem. a védőim 1 kivételével mind felfejlődtek remekre megfelelőről a 11 hét alatt. remélem a következő szezon is ilyen jó lesz
-
ftc
nagyúr
Megnyertem a csoportot...sztem jön a feljutásért a harc.... sorry hogy nem fogok most snekit kihivni a ph ligabol...de a feljutas fontosabb
Megvan az ellenfelem team ID 1123750
SZtem kicsit nehéz lesz....csatarai jobbak mint az enyemek....
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Ma egy 0-3-as idegenbeli sikerrel feljutottam a 6-od osztályba.Első idényem volt ez,nagyon elégedett vagyok.
Ennek örömére megválok a cserevédőmtől és vettem helyette egy fiatalabbat,amit fel fogok edzeni(ahogy azt most a védősorral teszem),illetve eladom a játékszervezőmet is.(tekintsétek meg,hátha vmelyikőtöknek kapóra jön.
És persze ha már lúd,legyen kövér,vettem egy természetfeletti kp-t bagóért. -
r0by
addikt
1 ponton múlott a feljutásom
A következő szezon mikor kezdődik? -
r0by
addikt
Hogy én mindig idegenben játszom
Tök mind1, úgyis kikapok -
ftc
nagyúr
Juventus F.C S.p.A- DiNozzo FC
StrikeTeamFC- Rugd el F.C.
Sixt Heaven-r0bya köv sorsolás
-
r0by
addikt
Juventus F.C. S.p.A. - r0by : 7 -1
-
ftc
nagyúr
Remélem midnenki lekötötte a meccset....kint a tabella
-
DopeBob
addikt
Én még első vagyok szerencsére mögöttem egy pontal a második, a 3-4. már leszakadt
Szombaton a 2. helyezettel játszom, de nem igazán számít az eredmény, mind a ketten feljutunk. Mivel eléggé ki vannak készülve a játékosaim, laza játékot nyomok, max elvesztem a 14 meccs óta tartó veretlenséget
-
ftc
nagyúr
Jó majd intezzuk a gondokat....
Na am nyertem....jov ehten kiderul lesz e meccse a feljutásért...elvileg bot jon hozzam.....
-
r0by
addikt
Juventus F.C. S.p.A. kihívva.
-
SLYM
veterán
StrikeTeamFC-t kihívtam már 100 éve de még nem fogadta el
-
Patrick
addikt
Vazzeg, kihívtalak... na most már mindegy...
-
Patrick
addikt
Kihívtam Sixth Heaven-t
-
r0by
addikt
Természetesen buktam a meccset:
StrikeTeam 5 - 0 r0by
MatchID: 301314952 -
SLYM
veterán
az ellenfelem rossz meccset kötött le ahogy látom
-
ftc
nagyúr
Kellene a jöv heti sorsolás?
-
okay
aktív tag
Családban egy másik csapat, de benne van a kezem
az 1. fordulotol. 12 gyözelem.1. 1.FC Amatör Profik 12 12 0 0 86 4 82 36
2. Budai elkeseredés 12 10 0 2 78 10 68 30
3. Pulykák 12 7 3 2 48 23 25 24
4. Fc ßarca 12 6 2 4 38 19 19 20
többi bot. -
ftc
nagyúr
1. Rugd el F.C. 12 11 0 1 72 4 68 33
2. Sc Zlaté Klasy 12 11 0 1 68 9 59 33
3. Sedak A.C. 12 8 0 4 55 14 41 24
4. 53. FC Liverpool 12 6 0 6 30 28 2 18
5. fc frajeri 12 6 0 6 27 34 -7 18
6. FC Červená Hora 12 3 0 9 10 56 -46 9
7. Krtkovo 12 2 0 10 6 54 -48 6
8. Ke STARS 12 1 0 11 6 75 -69 3a 4.-el van a kov meccsem s még a 6.-al...elvileg megnyertem a bajnokságot, kivéve ha nem hozom az 5 gólos átlagot
-
SLYM
veterán
ne az 5-0-ás előrejelzésem helyett 6-0-ra sikerült verni a riválisomat. eddig 9-ből 9 győzelem az új csapattal. haladunk
-
DopeBob
addikt
Még fél óra váááá, ezt a meccset szerintem végignéztem "élőben" D:
Lehetne valami FIFA-Hattrick összefonódás, megnézném a meccseket szívesen 3D-ben
-
r0by
addikt
Sajna nálam is szinte reménytelen a helyzet, mert bár most még első vagyok, de a hátralévő 3 meccsből megyek két userhez, ráadásul idegenben, közte pedig egy bot ellen idehaza. Így áll a tabella:
1. r0by 11 8 1 2 46 19 27 25
2. farominr 11 8 0 3 43 22 21 24
3. Balatonszabadi LE 11 7 2 2 40 11 29 23
4. Real Madrid cccfff 11 7 2 2 40 16 24 23Ma a Real vendége leszek. Rányomtam a szezon legfontosabb meccsét, majd látjuk, hogy mi sül ki belőle. Sajna az egyik csatárom is lesérült két hétre, Rugd El Fc lerúgta a szerdai barátságoson
-
Patrick
addikt
Már nem lehet úgy mond befektetni a pénzt és akkor majd kamatozik, sajnos.
Persze, ha mínuszban vagy, akkor kamatot kell fizetni. -
SLYM
veterán
a pénzügyek résznél még mindig fel van tűntetve a kamatok rész. régen még volt közgazdász, most már ilyen nincs a személyzetnél. hogy kaphatok kamatot? hol tudok ennek utánanézni?
-
SLYM
veterán
Csapat Mérk Gy D V RG KG ± P
1. DiNozzo FC 11 10 0 1 54 7 47 30
2. SC zsombeka 11 9 1 1 45 4 41 28
3. FCmajmok 11 8 1 2 41 16 25 25
4. Rádi Törekvés Fc 11 5 2 4 22 23 -1 17
5. Betondaráló SC Meghívás 11 3 1 7 21 43 -22 10
6. MTK Budapest Meghívás 11 2 3 6 15 37 -22 9
7. Pécs F.C. Meghívás 11 1 2 8 12 44 -32 5
8. minimanutd fc Meghívás 11 0 2 9 16 52 -36 2én is ma játszom a legfontosabb meccset a szezonban. a 2. ellen megyek, itthon játszunk MOTS-olok+nyerő taktika, amire ő egyrészt nem számít, másrészt mindig ugyanúgy áll föl. 5-0 lesz a vége
-
DopeBob
addikt
Nálunk is elég durva lesz a vége, lagalább is az én szempontombol
1. Vasutas SE 11 9 1 1 54 14 40 28
2. RightBall SE 11 8 2 1 60 15 45 26
3. Tivornya FC 11 7 2 2 55 21 34 23
4. Kádártai Békaügetők FC 11 7 2 2 50 18 32 23Ebből most én vagyok a 2.
Ma játszom a 4.-el, jövő héten a most 3.-al és a végén az elsővel
A többieknek már könnyű meccseik vannak, kivéve hogy az utolsó körben a mostani 3-4 játszik egymás ellen.3x sajnos nem tudom elnyomni a szezon legfontosabb meccsét, bár elég jó a hangulat
-
Patrick
addikt
Hajrá mindenkinek mára.
-
r0by
addikt
Én is kíhívtam az ellenfelem StrikeTeamFC-t, én utazom hozzá, ahogy le volt írva
-
ftc
nagyúr
ok akkor normal....nezd tolodik de lehet úgyse tud beleszólni a győzelembe
Kihivás elfogadva Tobbiek is intézzék a meccseket
-
SLYM
veterán
válasz
Sixkiller6 #5136 üzenetére
énis. normál szabályokkal játszunk
-
ftc
nagyúr
Juventus F.C S.p.A- Sixt Heaven
StrikeTeamFC- r0by
Rugd el F.C.- DiNozzo FCElsú forduló....palyavalsztasi jog mind1...
-
ftc
nagyúr
Na 6 emberke van...sztetek leszunk meg? ha nem akkor egy 6-s csoportot létrehozok s a sorsolást megtartom holnap
-
okay
aktív tag
Hadd szoljon!
StrikeTeamFC
581672
V.32 -
Patrick
addikt
Juventus F.C. S.p.A.
579504
V.149 -
ftc
nagyúr
Akkor jov hettol elkezdjuk....senki ne foglaljon le semmit...elvileg 4-en vagyunk...legalabb legyunk 6-an
-
Sixkiller6
őstag
jelentkezem itt is, ott is
Sixth Heaven
158239
VI.156lebonyolitas az alapján alakuljon, hogy hány fordulo fer meg bele az elso kupaforduloig, ha jol szamolom akkor 5
-
r0by
addikt
win7: itt mindent megtudhatsz.
ftc: nem értem, hogy hogyan jött össze a gól.., de örülök neki. Talán kicsit fejlődik már a csapat, és hazai edzőmeccsen tudok gólt lőni
Nekem jó a külön bejegyzés, mert akkor rss-el könnyen tudom követni a történéseket. Legalábbis fel lehet iratkozni, aztán meglátjuk, hogy mit mutat.
Akkor jelentkezem megint, mostmár a szükséges adatokkal:
Név: r0by
Azonosító: 1995764
Csoport: VIII.347 -
win7
csendes tag
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy mi is pontosan ez a Hattrick?
Én rajongok a fociért, rá voltam/vagyok kattanva a fifa illetve a football manager játékokra. Rengeteget játszottam a FM sorozat részeivel, nagyon izgalmasak és lekötik a figyelmet. Ez a játék is valami hasonló, csak netes verzióban? vagy esetleg valamelyik manager játék online változata? valós szereplők vannak benne? hogyan lehet nevezni? köszi a segítséget! -
ftc
nagyúr
Pontos útmutatás a PH ligához....[link]
r0by...rúgtál gólt
-
r0by
addikt
Akkor én jelentkeznék is:
r0byPlussz esetleg ha kell, akkor php/mysql-ben össze tudok dobni egy scriptet, ami megkönnyítheti a bajnokságot.
-
ftc
nagyúr
Na
Akkor kérném a csapatok nevét kirakni feketével kiemelni....
Ha összejön akkor 2 4-s vagy 6-s csoport..lenne s vezetnénk a bajnokságot a logouton ha megfelelne.....
-
r0by
addikt
Én is csatlakoznék, ha van még hely, bár borítékolható az utcsó hely, mert nekem még csak ez az első szezonom
-
DopeBob
addikt
Én inkább a PH!s Ifi ligát támogatnám, azokkal a játékosokkal, akikkel én szerdánként kiállok, hát
talán van köztük olyan is akinek 300 a TSIje
Csak a kapus normális mivel őt edzem.
Szóval inkább Ifi szerintem
-
n00n
őstag
válasz
Sixkiller6 #5108 üzenetére
Ez csak annyi, hogy barátságos meccsen egymást hívjuk ki?
@SLYM: De miért? Ha védőket edzetsz akkor is csak 5 fejlődik max, nem?
-
SLYM
veterán
én jövök Ph kupára. de remélem nem baj, hogy 11 védő játszik a barátságosokon
-
ftc
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #5106 üzenetére
Egyenlore felhoztuk....jo lenne ha mindenki kiesik kupabol....
-
Sixkiller6
őstag
Támogatom a PH-kupa felélesztését, azt hiszem a régiek közül már mindenki abbahagyta, kivéve engem. (21. szezonomat taposom)
Ki szervezi? -
n00n
őstag
A hétvégén nagy meglepetésemre sikerült átvennem a csoportban az első helyet, nagy nehezen megvertem a mögöttem lévőt (2 pontra volt) és botlott az első egy botcsapat ellen, lesérült 3 játékosa és nem nevezett cseréket, így 5:0-ra kikapott. Jelenleg csak jobb gólkülönbségemnek köszönhetem a vezetést, de sajnos még játszok a mögöttem lévővel idegenben, félek ezen fog elmenni a feljutás.
-
r0by
addikt
Én benne lennék a PH-s ligába, mert gondolom én az első körben búcsúzok a kupától
-
okay
aktív tag
Na egy erösebb csapat a csoportomban bot lett. 4pont töle a lemaradásom, és elkerülném az osztályozot.
Szezon végén van visszasorolás? És átvenném a 4. helyet töle? Akkor simán bent maradnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N5000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest