Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Ifik meccse elkezdődött
Ellenfelemnek nagyon erős középpályája van és erős támadása.
Nekem a védelmem elég jó, és a támadásom sem rossz, de középpályára esélyem sincs.
Ellentámadást választottam.
0-2-ről felküzdöttem magam 2-2-re
Persze még nincs vége a meccsnek
Zs
-
ftc
nagyúr
0-0 lett
Bent maradtam...3. helyen....jöv cél a 2. hely.
-
heihachi
addikt
Hát, harmadik lettem csak a VII osztályban. 1 pontra a másodiktól, és kettőre az elsőtől. Első szezonom volt, nem is bánom, hogy nem jutottam fel, jól jön még egy év gyakorlás a hetedikben.
-
zsolli
addikt
Bajnokoooook vagyuuuuuuuuuuuunk!!!!!!!!
Juhééééééééééé
Zs
-
Patrick
addikt
Hát egy fiatal WC csatár érkezni fog, valamint egy megfelelő vezetői képességű edző. Majd a kövi szezonban, vagy a vége fele újabb erősítés, egy fiatal WC védő. Ezek a tervek.
A csatáraim 7 és 8 gólt lőttek, valamint a pontrúgóm 7-et.
-
Gonosz15
aktív tag
-
zsolli
addikt
5-1 ide
A csere csatárom betalált
A csapat most állt vissza védekezni, de már volt azóta egy helyzetem isZs
-
Gonosz15
aktív tag
matchID=306108990
62% -os labda birtoklás, az ellenfélnek még helyzete sem volt
Érzem a VI. osztályt
-
Patrick
addikt
Nyertem 3-0-ra. 1 lettem.
Irány IV.
-
zsolli
addikt
4-1...
Arról az oldalról kaptam, ahonnan lerúgták a védőm...Jaa, nem másik oldalról
-
zsolli
addikt
matchID=306076678
Oké, hogy vezetek 4-0-ra, de egy csatárom kiesett, és egy szélső hátvédem is. Az ellenfelem is széleken támadást csinál. A lesérült szélső hátvédem hivatott az erősebb támadását "felfogni", erre lerúgták.
Ráadásul Ő volt a pontrugóm. Meglátjuk mi lesz.
Elméletileg formailag és erőnlétileg is jobb vagyok nála.
Riválisom 2-0-ra vezet, de vagy 3 helyzete kimaradt, nekem asszem 1 helyzetem maradt ki.
Ráadásul riválisom 2-0-nál visszaállt védekezni, avagy az eredményt tartani, én meg még 4-0-nál sem kaptam ilyen eventetHátha...
Jelenlegi harmadik ellen 68%-ban uralom a középpályát.
-
r0by
addikt
-
zsolli
addikt
Áááááááááááááá, végeeeeeeeeeee!
Ezt nem hiszem el
A szélső hátvédem, és egyben a pontrugóm térdsérülést szenvedett...
Huhh, erre fejeltünk egy gólt...
4-0 ide, remélem nem áll fel ebből...
-
zsolli
addikt
Basszus, egyik csatáromat lerúgták
Szerencsére nem az öreget. Elméletileg az öreg szélén erősebb a támadásomFenébe, öreg csatárom telibelőtte a felső lécet...
-
r0by
addikt
Nah, megvan az én vezető golom is, nehezen jött össze, a 25. percben
-
zsolli
addikt
Talán az bíztató, hogy most 3-0-nál nem írta ki, hogy edzői utasításra visszaálltak a skacok védekezni.
Zs
-
Patrick
addikt
Hajrá Mindenki, toljuk meg a második félidőt.
-
r0by
addikt
Ma én is itt fogom végigizgulni a fordulót
(De ahogy látom nem vagyok egyedül
)
Itt a csoportom, most feljutásra állok -
Patrick
addikt
0-0 nálam, 55% ide, de második vagyok, ha nem nyerek, akkor oda az első hely és no feljutás, vagy osztályozó.
-
zsolli
addikt
Yeeesss!!!
11. perc, és vezetek 3-0-ra. Telt házas meccs, és az öreg csatárom rúgott gólt!!!
Megvan a 100. tétmeccses gólja.Na, de még nincs vége a meccsnek....
Izgulok.
Zs
-
ftc
nagyúr
MA szépn apunk van
Ha nyerek s mázlista vagyok feljutottam a IV-be
Ha evsztek osztályozó a bentmaradásért
Ha X bentmaradtam simán
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy nagy fogásnak számít-e,de tegnap 43200 eFt-ért sikerült megvennem egy 25 éves kiemelkedő KP-t. ŐT
Szerintem ennyiért iszonyatosan megérte,hisz azóta 100000 eFT alatt nem nagyon találok hasonlót.
Erőnlétén javítok és már rendben is lesz. -
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #5463 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de szerintem nem nagy tehetség.
Megfelelő és középszerű a legmagasabb skillje, legalábbis amit kiderítettél.
A játékszervezésére nem néztél rá.17 éves elmúlt, hozd fel szerintem, egy védőedző megveszi a megfelelő skill miatt, de szerintem nem sok pénzt kapsz érte.
Erőteljes játékos "játéktördelés" taktikánál többet teljesít, mint más, ellenben napsütéses időben negatív SE-t kap.
Én azt olvastam jobb ifiedzőktől, hogy az a játékos, amelyik 15,5-15,8 évesen nem hoz 6-6,5 csillagot, az nem valami nagy sztár
Zs
-
Gonosz15
aktív tag
Van egy játékos az ifi akadémiámon.
Tibor Máriássy (89892073)
17 éves és 14 napos, következő születésnap: 2011-06-10A játékos képességei
Védés: 3/8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló)
Védekezés: 6/8 6/6 megfelelő (maximum megfelelő)
Játékszervezés: 4/? gyenge (maximum ismeretlen)
Szélsőjáték: 4/8-1/4 ismeretlen (maximum gyenge)
Átadás: 4/8 gyenge (maximum gyenge)
Gólszerzés: 5/85/5 középszerű (maximum középszerű)
Pontrúgás: ismeretlenElég jó védekezés és a gólszerzés képessége. A kérdésem az lenne, szerintetek mikor hozzam fel az akadémiáról? Minél előbb vagy inkább minél később? A gólszerzés és a védekezés képességét kimaxoltam az ifibe.
Ja igen és még valami, Specialitása: ErőteljesA másik kérdésem az lenne, erőteljesként inkább védőt vagy támadót eddzek belőle?
2011-02-19 12:15 (12/44) Cartoon Heroes Juniors - Titanii Csatár (83') ******
2011-03-04 10:10 (14/44) Alföldi IFC - Cartoon Heroes Juniors Középhátvéd (90') ******Emiatt is bizonytalan vagyok, mert mind a két poszton ugyan olyan jól teljesít.
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #5461 üzenetére
Az edzett szélsőjátékban pedig volt 3 szintlépés is, ebből 2 váratlan, mert ők nem olyan poszton játszanak
Én is lestem múlt héten, amikor a kapusom játékszervezése pocsékra nőtt
A poén, hogy a mostani edzésnek jobban örültem, mint a múlt hetinek, pedig akkor 6 szintlépésem is volt.
Most 2 játékosomnak is egyből 2 szintet nőtt a formája.
Az egyik csökkenésem remekről-jóra történt.Zs
-
heihachi
addikt
4 forma javulás és 4 romlás, de ebből 2 olyan, aki sérült, ezért romlott a formája. Egyik volt csak A csapatos, de van mááásiiik
Erőnlét 4 embernél emelkedett, sehol nem csökkent.
Az edzett szélsőjátékban pedig volt 3 szintlépés is, ebből 2 váratlan, mert ők nem olyan poszton játszanak
Nem panaszkodok most se na... -
zsolli
addikt
válasz
heihachi #5459 üzenetére
+9/-3 a formajavulás
Ezt már elfogadhatónak nevezem
2 db erőnlét javulásom volt.
A 3 formaromlásom közül 2 az A csapatban, de nem olyan nagy gond.
Egyik edzett poszton, tehát másik edzettet tudok betenni, a másik meg egy eltiltott szélső hátvédem, aki a tegnapi barátságoson le is sérült 1 hétre, bár ma már tapaszosMegj.: az egyik suhancom még mindig katasztrofális formájú...
...nem tudom mi legyen vele. Lassan úgy érzem, meg vannak számlálva a napjai -
zsolli
addikt
válasz
heihachi #5457 üzenetére
Volt 6 db szintlépésem, ebből 2 töredékből. A kapusom és egy középhátvédként, vagy csatárként játszónak nőtt a játékszervezése
Volt 1 db erőnlét javulásom, azt, hogy mennyi csökkenés volt, már nem tudom.
2 db formajavulásom volt, és 7 db (!!!) formaromlás.
Úgy gondolom, ennél talán már csak jobb lehet
De ha mégse, akkor a skacok nagyon gatyák lesznek
ZS
-
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #5455 üzenetére
Sorry, félreérthető voltam
Természetesen a forma- és erőnlétváltozásokra gondoltam.
Múlt héten sokan panaszkodtak a fórumon, és nálam is igen rossz arányok jöttek ki.
Főleg formai romlásra gondolok, amit nem értem.
1 dolog változott a stábban, mégpedig az, hogy 6 segédedző helyett 10 segédedző volt jelen az edzésnél
Ez szerinted eredményezhet formaromlást?Zs
-
heihachi
addikt
Ez mitől függ, hogy mennyire hatékony? Merthogy a Tomatrick pl előre kiírja, hogy mennyi lesz a fejlődés (a meccsek lejátszása után rögtön) és nem igazán szokott tévedni. Ebből én arra következtetek, hogy leginkább a két meccsen nyújtott teljesítménytől függ (meg a beállított értékektől).
-
zsolli
addikt
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok, a mai edzés mennyire lesz hatékony.
A múlt heti katasztrófális volt, és több helyről ezt hallottam.Zsolli
-
ftc
nagyúr
Most nézem a tabellát...
Az az érdekes helyzet áll fent, hogy:
Ha nyerek s az első s a második vereséget szenved akkor feljutottam egy szezon alatt...
Bár meglepődnék, ha a bot ellen nem nyerne a 2. .... Az a vicces alig jutottam fel az V. ligába itt meg simán bent maradok... igaz kellett hozzá 2 védő igazolása is...s a mellék játékosok eladása...
Utolsó meccsemre beálljak 4-5-1 -re? 1 pont is elég a biztos bentmaradásért
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #5450 üzenetére
Szorítok
Nekem a feljutás már megvan, a kérdés, behúzzuk-e az 1. helyet. Ügye az több pénzzel és kupával is jár
Nagyon úgy fest a gólkirályi cím veszve van, az öreg csatárom nem talált be az utóbbi két meccsen
Bár teljesítménye magasan a legjobb volt, random istenünk mégsem az Ő nevét dobta ki a góljaimnálJelenleg már azzal is megelégednék, ha most szombaton legalább 1 gólt lőne, mert akkor lenne meg a 100. tétmeccses gólja.
Zs
-
Gonosz15
aktív tag
Na, ha az uccsó meccsem behúzom, a közvetlen riválisommal szemben, akkor megyek a 6. osztályba
Az még mókás lesz úgy érzem...
-
heihachi
addikt
Ha most a héten véget ér a bajnokság, akkor utána mi lesz szeptemberig? Heti egy barátságossal kell elevickélni?
-
zsolli
addikt
Neeeem, nem HO-n néztem előre.
Ill. megnéztem ott is, de a 0-4-es győzelmemet nem hittem el
A Hatstats a meccs végén, a már meglévő értékelések alapján ad egy reális szimulációt.
Perzse ezt is csak érdekességképpen nézem, mert ügye a végeredményen már nem tud változtatni.
Csak minden meccsem után érdekel, hogy Olaf kedvezett-e nekem, avagy pofánvágottZs
-
zsolli
addikt
Sziasztok!
3-3-at játszottam a vetélytársam otthonában. A védelme erős volt, én kicsivel erősebb támadást hoztam össze, mint Ő, a középpálya enyém volt 58-59%-ban.
A Hatstats szimuláció alapján 1-3-ra kellett volna nyernem
Nos a 80. percig 2-1-re vezettem úgy, hogy kapott egy szabadrúgást, így szerezte az 1. gólját.
Utána 10 perc alatt kaptam 2 sárgát, rúgtam még egy gólt (1-3), majd Ő is berámolt 2 gólt bal szélről (3-3).
Arról a bal széléről, ahol Erőteljes szélsője volt, és a napsütéses előrejelzés miatt arra számítottam, hogy az erőteljes embere kitikkad. A poén, hogy kaptam is egy ilyen SE-t, hogy a fickó elfáradt
Azon az oldalon lévő szélső hátvédemnek jó erőnléte volt. A szélsőm meg frissen állt be arra az oldalra a 46. percben, szintén jó erőnléttel
Na sebaj, Olaf durvábban is kicseszhetett volna velemJelenleg még mindig 1. vagyok a bajnokságban, pontegyenlőséggel, +4-es gólkülönbséggel.
Köv. ellenfelemnek el van tiltva egy szuper középpályása, igaz nekem egy szuper szélső hátvédem
Szal, ha nyerek ellene, és tartom a gólkülönbség előnyömet, még bajnoki kupát is nyerhetekZs
-
ftc
nagyúr
Nyertem 3-4 -re
vazz ha múltkor nem döntetlenezek még simán fel is juthattam volna
-
Patrick
addikt
Hát nekem necces most mert osztályozót akarok elérni, de lehet egyenesen feljutok ha nyerek.
Nem tudom hogy legyen, mit csináljak...
Jó lenne úgy első lenni, hogy osztályozóval és akkor azt leadom. Pénz is edzés is. 1 hely meg jobban fizet. -
gooool
őstag
Ezennel szépen elbúcsúztam a 6-od osztálytól és gyors menetben vissza is megyek majd a 7-edben erősödni.
Sok esélyem nem volt,de legalább sok pénz jött,amiből egy aránylag jó csapatom lett,a 7-edben meg majd edzhetem őket agyba-főbe. -
heihachi
addikt
A HO szimulációja semmit nem ér. Nekem adott olyan előrejelzést idegenbeli meccsemre, hogy 1% hazai siker, 2% döntetlen, és 97% vendég siker. A gólokra nekem 4-et adott 50% felett, az ellenfélnek meg 0-t 50% felett. A végeredmény meg 3-1 lett az ellenfélnek. Mindezt úgy, hogy a ellenfelem sem a korábbi meccsei taktikáin, se a kezdőn nem változtatott semmit, ugyanazt játszotta. Szerintem aki nem akar magának rosszat, az nem hagyatkozik a HO szimulációjára.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5433 üzenetére
Jó Nektek
Én, ha kiedzem a suhancokat, első körben a felét eladom, és veszük helyettük újjakat.
Megpróbálok természetesen most már a spec-re és főleg a mellékskillekre is rámenni, kérdés mennyi pénzem lesz. Természetesen nem ártana erősítenem a védelmen, ill. támadosorn sem...
És nem elhanyagolható az sem, hogy emelett az ifiakadémiámról hozhatok fel ígéretes srácokat, akiket vagy én edzek tovább, vagy relatíve jó pénzért eladom.
Jelenleg 3 szuper suhancom van lent. 2-nek max. jó a védekezése, ebből egyiknek megfelelő lehet a szélsőjátéka. A 3. a játékszervezése, szélsőjátéka és védekezése is megfelelő lehet.
Tehát ha jól odafigyelek az ifikre, onnan is jöhetnek ígéretes srácok, vagy erősítésnek, vagy eladásra.Zs
Ui.: a tegnapi edzés katasztrófális volt, és olvastam a fórumon, sokan panaszkodtak. Nem is értem. Eddig 6 segédedzőm volt. A mostani edzés előtt felemeltem 10-re a számukat, elvégre mopst szombaton megyek a csoport legerősebbjéhez. Több formaromlás volt, mint javulás, hihetetlen...
-
ftc
nagyúr
Vettem egy nagyszerű védőt 800 000 Euroért TSI 7000 felett
Olyan kellemes helyzetben vagyok, hogy 4 védőm van
5 ragyogó KP-ms elvileg jöv héten 3 ragyogó csatárom
Siekerült végre...elérnem amit akartam átváltok az igazolás csak ezeknél jobb fiatalokra nagyobb TSI ill képeséggel
-
zsolli
addikt
Na vagyok. Sorry , csak még megnéztem a Bayern meccset
Itt a link: [Hattrick Stats]
Ha átváltod, akkor az ifimeccseket is meg tudod nézni.
Igen, a HO-t lehet előzetes "szimulációra" használni, de az sem pontos, főleg mert nem tudhatod, (ill. a HO sem tudja) hogy az ellenfeled milyen felállást, taktikát, játékos irányítást alkalmaz, és gondolom az ellenfél edzése utáni forma és erőnlét változásokkal sem tud számolni, vagy hogy Ő PIC-el avagy MOTS-ol-e.
Zs
-
r0by
addikt
Oké, az utólagos elemzés is több a semminél
Én a Hattrick Organizerral próbálkozom. Abban is van szimuláció, ami szerint a hétvégi idegenbeli meccset 71%-ban 4-0-ra kellett volna nyernem és mégis csak 4-3-ra nyertem, pedig MOTS volt. Lényeg a győzelem volt, főleg úgy, hogy a hazai csapat vezetett még 2-0-ra -
zsolli
addikt
Szia!
Most dolgozom, de otthonról megadom a linket.
Látod, hogy mik történtek a meccs alatt.
Látod, kinek mennyi és milyen helyzete volt, abból mennyi ment be, ill. az értékek alapján megadja, hogy a szimuláció szerint mennyi a reális eredmény. De ez csak utólagos elemzésre jó.Zs
-
zsolli
addikt
Hoppá, jól benéztem a barátságos időpontját.
Most este volt a meccs.
A "B" felállásom kitett magáért. Nem sérült le senki, és a htstats szerinti 9-0-ás szimuláció ellenére csak 5-0-ra kaptunk ki
Féltem, mert ellenfelem előző meccsein elég sok játékost lerúgott.
Most kaptak 2 sárgát, és végül tőle sérült le egy ember 1 hétre.Zs
Ui.: a katasztrofális formájú ifjonc középpályásom fél csillagot hozott
-
Gonosz15
aktív tag
Én most a VII. csoportban vagyok. Az első eddig veretlen, a második vagyok..
Ha a hétvégi tétmeccset megnyerem akkor onnantól tuti a feljutás! -
zsolli
addikt
Holnap igen kemény edzőmeccsem lesz egy szlovák csapattal.
Lesz vagy 10-0 oda
Remélem nem sérül le senkim se....
...szombaton nagy rangadóm lesz.Zs
-
zsolli
addikt
Miért kellett volna kikapnod?
Középpálya a Tied volt (71-72%-ban), a támadásod erősebb volt, mint a védelme, és az Ő támadásánál (bár nem volt gyenge) erősebb védelmet mutattál. 1 helyzetet kapott középen, azt be is rúgta, Te 10 helyzetet kaptál.Az Alltid szerint a BA Lioness elleni 2-0-ás győzelmed volt "meglepő": 306239788. Itt a szimuláció szerint az ellenfelednek kellett volna győznie 2-0-ra.
Zs
-
zsolli
addikt
Jó taktikád volt, vagy Olafot lefizetted.
Bár amit ott adott, azt a mostaninál el is vette.
De még így is "szerencsésnek" vagy mondható, mert 1 pontot megtartottál. Láttam olyat, hogy még a Tiéteknél is nagyobb különbségű erősségeknél a gyengébb csapat nyert.Vagy nézd meg ezt a barátságos meccsemet: 315825915
Minden poszton erősebb volt az ellenfél, és még is én győztem. Nem hinném, hogy az ellentámadás taktikám miatt. Ő 5 helyzetből 1-et rúgott be, én 6-ból 2-t. Az egyik gólom SE volt, szöglet + jól fejelő. Ellentámadásra 1 helyzetet kaptam, de az nem ment be. A szimuláció szerint 7-0-ra kellett volna kikapnom
Az ellenfelem a meccs után átnézte a csapatom, szerintem csöppet dühös volt, bár a barátságos meccsnek végül is mind1, hogy mi a végkimenetele, a lényeg, hogy ne legyen sérülés, és a játékosok megkapják az edzést.Zs
-
zsolli
addikt
Megnéztem a meccsed. Nem egyszerű. Simán nyerned kellett volna.
A szimuláció szerint 4-0-ra.
A gyengébb oldalú támadásodra szereztél két gólt.
A másik oldalú (bal) támadásod erősebb volt, ráadásul azon az oldalon az ellenfél védelme a leggyengébb (jobb), és még sem kaptál rá helyzetet.
A poén, hogy 2 helyzetet kaptál középre, 5-ös támadásoddal (átlagos) nem mentél át a 6-os (éppen) védelmén, míg Ő 1 helyzetet kapott középre, és a 4-es (átlag alatt) támadásával átment egyből a Te 6-os (éppen) védelmeden.Olaf odavert Neked elég csúnyán, és ahogy elnéztem, a következő két meccsed elég kemény lesz.
Zs
A tegnapi meccsemen én is az ellenfelem gyengébbik oldalára koncentráltam. 2-es védelmére 4-es támadással mentem (HO szerint 5-ösnek kellett volna lennie
).
8 helyzetemből 6 ment be.
Az erősebb oldalamra 3 helyzetet kaptam, és a poén, hogy pont itt maradt ki 2 helyzetZs
-
ftc
nagyúr
2-2 egy tuti kiesővel
multkor meg 7-1-re kiütöttem az elsőt...
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #5418 üzenetére
Szép birtoklás
Nekem 72 ill. 71 %-os volt a labdabirtoklásom.
8 helyzetből 6-t berúgtak a skacok, ellenfelem egy helyzetet kapott a jobb oldalára, és be is rúgta. Csapnivaló (átlag feletti) támadásra a gyenge (átlagos) védelmemreZs
Ui.: Ifijeim 4-0-ra nyertek, egyelőre ott is vezetem a bajnokságot, bár tudjuk, ennek nincs jelentősége
-
Patrick
addikt
1 pont választ el az első helytől. 3. vagyok a gk miatt.
-
zsolli
addikt
6 - 1 lett ide.
Öreg csatárom nem lőtt góltZs
-
zsolli
addikt
2 - 0 ide.
Első gólt középhátvédem lőtte bal oldali akcióból (jobb oldali támadásra fókuszáltam), utána ugyanaz a középhátvédem szögletrúgását egy jó fejelő speces szélsőm befejelte
Zs
-
zsolli
addikt
Ajajj:
"Sörhas lélekben már a következő mérkőzésen járt, pedig jobban tenné, ha a mostani meccsre fókuszálna."
Remélem nem lesz ebből baj...
Zs
Szerk.: huhh: 02:14, 1 - 0 ide
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #5407 üzenetére
Szélen vagy középen támadás taktikánál ha feladja a középpályát, akkor már félig nyert helyzetben vagy, kérdés persze, hogy a birtoklásodhoz milyen támadást ill. védekezést produkálsz.
Mivel én is középpályás (3-5-2 felállás, jsz edzés) vagyok, egy megközelítőleg azonos értékű csapattól az ellentámadásos (3-4-3 vagy 4-3-3) taktikától tartok. Mert ha erősebb védelmet produkál, mint az én támadásom, az számára több támadást "generál" a 3 csatárjára.
A csoportomban egy ilyen csapat volt, de érthetetlen módon nálam nem használta az ellentámadás taktikát.Zs
-
heihachi
addikt
Mondjuk én az ellenfél edzését nem nézem, de azért a szezonban nyomott összes meccsét áttekintem, hogy mire számíthatok, és annak függvényében próbálom összeállítani a keretet meg a taktikát, nagyon sokat elszöszölök vele.
Fosok is most rendesen, mert állandóan a széleken támadást erőltette a gyerek akivel most nyomom, a támadása a két szélen mindig jóval erősebb, és a középpályát minden meccsén feladta, és én erre rákészültem most. Ha áttér most hirtelen középen támadásra, akkor ki fog végezni. -
zsolli
addikt
Az rendben van. Én is a jobb formában lévőket teszem be, ill. megnézem, hogy a HO alapján milyen értéken hozna a játékos. Amikor közel azonos értéket hoznak, akkor a specialitásuk és a várható időjárás alapján döntök.
Tehát ha esős idő lesz, akkor a gyors vagy technikás speces helyett jól fejelőt, vagy spec. nélkülit teszek be.Amit fentebb írtunk Patrickkal, számolgatást, az az ellenfeled játékosaira vonatkozott.
Tehát a mai meccs után megnézed a jövő heti ellenfeled alap játékosainak formáját és erőnlétét, majd ezt egyezteted a jövő hét csütörtöki edzés utáni adatokkal.
Ha általában nem változtat a felállásán, akkor a mostani értékekből, és a csütörtöki változásból nagyjából tudod, hogy mire számíts.Zs
Ui.: mindjárt indul a meccs, remélem az öreg csatár brillírozni fog.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5403 üzenetére
Szuper, köszi
Próbálok minél több taktikai tapasztalatot szerezni, már amennyit a játékosaim képességei engednek...
Köv. szezonra muszáj okosodni, mert a VI-ba a bentmaradáshoz is nagyon nagy mák, és váratlan taktikai húzásra lesz szükségem
Attól félek, hogy az is kevés lesz, na de majd meglátjuk, hová kerülök.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5401 üzenetére
Általában mindig pár meccsre visszamenőleg "kivesézem" az ellent
Sőt, az előtte lévő bajnokin feljegyzem a játékosai forma és erőnlét szintjeit, majd a csütörtöki edzés után az Ő változásait is megnézem. Nehogy a gyengébbnek vélt oldal egy esetleges forma és erőnlétjavulás miatt erősebb legyen
Vágom, ez már "hülyeség", na de hát ilyen vagyok
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest