Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolli

addikt

Sziasztok!

3-3-at játszottam a vetélytársam otthonában. A védelme erős volt, én kicsivel erősebb támadást hoztam össze, mint Ő, a középpálya enyém volt 58-59%-ban.

A Hatstats szimuláció alapján 1-3-ra kellett volna nyernem :D

Nos a 80. percig 2-1-re vezettem úgy, hogy kapott egy szabadrúgást, így szerezte az 1. gólját.
    Utána 10 perc alatt kaptam 2 sárgát, rúgtam még egy gólt (1-3), majd Ő is berámolt 2 gólt bal szélről (3-3).
    Arról a bal széléről, ahol Erőteljes szélsője volt, és a napsütéses előrejelzés miatt arra számítottam, hogy az erőteljes embere kitikkad. A poén, hogy kaptam is egy ilyen SE-t, hogy a fickó elfáradt :D
    Azon az oldalon lévő szélső hátvédemnek jó erőnléte volt. A szélsőm meg frissen állt be arra az oldalra a 46. percben, szintén jó erőnléttel :D
    Na sebaj, Olaf durvábban is kicseszhetett volna velem :D

Jelenleg még mindig 1. vagyok a bajnokságban, pontegyenlőséggel, +4-es gólkülönbséggel.
    Köv. ellenfelemnek el van tiltva egy szuper középpályása, igaz nekem egy szuper szélső hátvédem :D
    Szal, ha nyerek ellene, és tartom a gólkülönbség előnyömet, még bajnoki kupát is nyerhetek ;) :D

Zs

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés