Hirdetés
-
GAMEPOD
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jézusom
addikt
Örülök, hogy van neked működő wifis kamerád, de látod reolinknél mégsem sikerült. Tök jó, hogy a kÍnai össze rak ilyen cuccokat. Teszteld le érdekel, hogyan működik, tényleg nem fikázni akarom, de az még messze van hogy ilyeneket ajánljak bárkinek. Legfőképp az érdekel, hogy rendszerben NVR-rel hogyan teljesÍt. Ha egy darabot kell kitenni vész esetén, akkor még csak-csak.
-
Jack72
aktív tag
Abban igazad kell adjak, hogy a nagy márkák is elkurvulnak idővel, habár a Reolink egy közepes szintű márka, nem mondanám kiemelkedőnek, mondom ezt annak ellenére, hogy nekem is ilyen rendszerem van.
A napelemes dolgot is írták valahol külföldi fórumokon.
Igen, ismertebb márkáknál is bele lehet futni f@s termékbe.
Valóban ki lehet fogni olcsó noname cuccokat de általában nem ez a jellemző.
A jogosultságkezelés nekem is új. Vagy tényleg nincs, vagy valamit esetleg benéztél?
Nekem az egyik kamerám, jelesül a 810A, hangproblémákkal küszködik a software frissítés ellenére is. Utánanéztem külföldi fórumokon és valóban mások is tapasztalták. Együtt lehet élni vele. Olyan helyre raktam ezt a kamerát, ahol nem szükséges a jó hangminőség.
És utoljára de nem utolsósorban, ha csalódok egy márkában és elkurvulnak, akkor továbbállok. Például a Pentax DSLR egyik szériájába rossz alkatrész került évekig és egy idő után nem nyitott ki a rekesz, így fekete lett a kép. A gyártó nem hívta vissza a gépeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest