-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz cyberkind #27598 üzenetére
Alapvetően egyetértek veled, de szerintem ez függ a társaságon is. sőt azon a legjobban. Nem lenne a játékban közel 2500 órám ha nem lennének olyan emberek velem akikkel már igazából nem is játszunk hanem csak marhulunk. Azért mi még mindig tudunk elfoglaltságot találni benne. És ez még csak a 360-as verzió.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
cyberkind
félisten
válasz Puma K #27596 üzenetére
De a multija még akkor se lesz jobb meg szórakoztatóbb, csak a single része, szép és jó lesz az a dlc, csak kár hogy a multi meg uncsi de nagyon, pedig én csak 300+ órát toltam bele.
Egyébként nekem már az elején is feltűnt hogy itt van a nagy térkép, a vidék, és ott semmi sincsen szinte, csak a várost erőltetik majdnem mindenben.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz cyberkind #27594 üzenetére
"Rengeteg lehetőség lenne benne, de a Rockstar egy balhere, a moddereket és a modokat kb megölik, de ők akkor se képesek csinálni semmi értelmeset a kocsikon meg a ruhákon kívül, eszméletlen lehetne ez a játék, csak kéne egy kreativitás, ami a moddereknél van."
+1
Azt én sem értem, hogy mire várnak ennyit miután annyi lehetőség van a játékban... Esetleg annyira ütős DLC-vel készülnek, hogy nem akarják, hogy a modderek arassák le a babérokat?
Elvileg a Franklin-t alakító szinkronszínész arc posztolt valami képet még pár hete-hónapja, hogy megint dolgoznak valamin.Múltkor azon flasheltem heist közben, hogy de jó lenne ha lehetnék rendőr és kergethetném a heist-elő emberkéket
Vagy csak simán single részben vagy akár multiban rendőrként tevékenykedni. De pl poén lehet mentősnek vagy tűzoltónak lenni... na jó mentősnek lenni nem olyan flash, de az is egy lehetőség lenne.Mert én pl nem szeretnék feltétlen mindig csak rossznak lenni... még akár taxizgatnék is multiban, de nem feltétlen az alap taxi verdával, hanem egy kicsit gyorsabbal
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Geryson
addikt
válasz cyberkind #27594 üzenetére
Én a missziókat szinte nem is csináltam X-Boxon, csak a pénzgyűjtő helyeket és a fegyvereket kerestem fel Youtube videók alapján. Ami nekem viszont baromira bejött az az órákon keresztül tolt barangolás, felderítés. Rettentően keveset játszom most nyáron, de szerintem PC-n elkezdem a missziókat is csinálni majd és persze marad nagyrészt a barangolás plusz remélem jófej kollégákkal a baromkodás (ez ugye single-ben kimarad).
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
cyberkind
félisten
válasz INMOTEP #27593 üzenetére
Rengeteg lehetőség lenne benne, de a Rockstar egy balhere, a moddereket és a modokat kb megölik, de ők akkor se képesek csinálni semmi értelmeset a kocsikon meg a ruhákon kívül, eszméletlen lehetne ez a játék, csak kéne egy kreativitás, ami a moddereknél van.
Én teljesen meguntam, a honosítást várom hogy kitoljam magyarul, aztán szerintem ennyi.
Kívülről fújom a missziókat, meg a heist-eket, és ezt úgy hogy csak One-on kezdtem a multit, amit már ott meguntam, de itt pc-n visszajött a kedvem egy darabig.
Nem maradt más mint a jövőre érkező Mafia 3, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz ToMM23 #27588 üzenetére
"A másik verzió,hogy megunták, mondván "ennyi volt a játék, 'nincs több content benne'.. " Ugye a Heisteket és missiókat unalomig tolták főleg Kurumákkal. Úgy mondd lezajlott a nagy GTA5 láz "
Itt inkább ez a fő probléma amit itt irtál ,én is meguntam pedig LVL 68 as szinten vagyok még csak .És innentől fogva már nem hoz lázba a dolog .1 Hete írtam pont hogy hetente jó ha max 1 órát vagyok ,de legtöbször 30 percet csak... felnézek nincs semmi és lépek is ki ....
-
kisza25
félisten
Sziasztok, jó rég nem jártam erre, jött valami újdonság mostanában? új heist, gondolom azt a pecst javították ami miatt alig volt FPS
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
ToMM23
tag
válasz architect26 #27586 üzenetére
Nem költözött el semerre sem. Én szoktam felmenni néha,hogy van-e valami de sajnos tényleg üres a TS kb azóta ,hogy az utolsó előtti "csoda patch" okozott egy "kissebbfajta" fps ugrálást.. Amit ugye azóta javítottak de nem tértek vissza az emberkék. A másik verzió,hogy megunták, mondván "ennyi volt a játék, 'nincs több content benne'.. " Ugye a Heisteket és missiókat unalomig tolták főleg Kurumákkal. Úgy mondd lezajlott a nagy GTA5 láz Én gurulgatnék meg felfedezgetnék szívesen, vagy akármi ami nem agyatlankodás, de sajnálatos módon szinte senki sem maradt. Leszámítva pár új arcot akik nem rég óta ismerősök ugyan, de hasonló dolgokat szeretnek benne. Amikor még "újdonságnak számított" akkor tele volt a TS Csak itt van az amit zárójelben jegyzek meg, (annyira várta mindenki és kiadtak 14-18 vagy több ezret is akár érte és most pár hónap után ment a sunyiba... ) Kicsit érdekes. Én azóta is csinálom a napikat. Éppen ma jött össze megint a havi 500k
[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Tök üres a TS szeró. Senki sem ts-ezik, vagy azóta megint új szerverre költözött a ph?
Per aspera ad astra
-
Geryson
addikt
válasz JenciHUN #27574 üzenetére
Az én példányom ma jött meg, elvileg holnap hozom el a szervizből a gépemet felinstallálva az OP-al, így kb. ez lesz az első játék, amit feltolok! Péntek délután/este szívesen csapatok egyet!
-
Dr. Akula
félisten
Van a játékhoz _hivatalos_ 1 lemezes .iso (ha jól emlékszem megjelenés körül láttam ilyet)? Nincs kedvem a 7 lemezt cserélgetni telepítéshez. Warez nem érdekel.
-
Integrale
veterán
Az uj 15.7.1-es Radeon driver gyakorlatilag csodat tett a teljesitmennyel.
"Bad reklám is reklám too"
-
watador600
senior tag
válasz Puma K #27579 üzenetére
Túlmelegedést kizárnám, mindig fut az afterburner. Proci max 50 fok, kártya nagyon max 62, vrm1 49, vrm2 56 fok.
Viszont ha hacker spawnol, akkor az nekem csak sima lagg lenne nem? Tehát nem az ÉN fps számom csökkenne. Vagy rosszúl gondolom?Egyébként jogos amit mondasz. Ma este meglesem egy üres sessionba, hogy mi a helyzet.
Köszi a tippet!
Szerk.: Ha nem dobálja az fps-t (egyedül) akkor csak szimplán együtt kell tudjak élni ezzel? Vagy lehet tenni valamit ellene?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
Puma K
nagyúr
válasz watador600 #27573 üzenetére
Próbálj meg Online saját szervert indítani és úgy nézd meg akad-e.
Ha nincs gond akkor valószínűleg a többi ember, de leginkább a csalók miatt akad a játék Online... mert azok éppen ezerrel spawn-olják a prop-okat amiket meg az adott gép CPU-ja nem bír amiről fut az adott szerver és akad az egész játék... vagy egyéb gyökérségeket csinálnak azok az értelmi fogyatékos szerencsétlen moddolos férgek.
Vagy rakj fel egy hőmérsékleteket monitorozó programot és lehet a procid vesz vissza az órajeléből vagy a VGA, de akár lehet mind a kettő, mert túlmelegszik a géped.
[ Szerkesztve ]
-
oneak7
tag
Sziasztok!
Online játékot most kezdtem el, olyan kérdésem lenne hogyan lehet sok pénzt csinálni???
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok!
Most kezdeném el a GTA Online-t, még nincs benne tapasztalatom. Ha valakinek lenne kedve csatlakozni hozzám akkor írjon privátot.
-
Puma K
nagyúr
válasz watador600 #27569 üzenetére
Online vagy single csinálja ezt?
A játék grafikai beállításainál lévő VRAM mennyiségét jelző csík és szám többet mér mint a valós játék során használt VRAM. Azért lehet így, hogy hagyjon még helyet a VRAM-ban.
Rakd fel az MSI After Burner-t és azzal együtt feltelepül egy monitorozó program ami kiírja játék közben az aktuális VRAM használatot és még sok egyebet amit beállítasz és nézni szeretnél.
A játék grafikus motorja furcsán működik.
Ha magasabbra veszi az ember a beállításokat nem ritkán simábban fut a játék és szebben is néz ki. Ezt már anno a IV-nél is tapasztaltam.Úgy látszik a feljavított és az V-ben használt motor megörökölte ezt a "képességet".
-
debrecenikri
tag
Kedves kollégák!
Olyan kérdésem lenne, hogy miért fut jobban a játék akkor, ha túllépem a videókártya memóriáját?Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
Babcola
tag
Sziasztok.
Volna egy olyan problémám, hogy amikor elindítom a játékot a menüben eltűnt az online opció + elfelejti a beállításaimat (grafikait nem!)
Mi lehet a probléma? Mindig úgy kell elindítanom az online-t, hogy elsőnek be single-be és úgy át online-ba.
A beállításaim meg csak apró, de hosszútávon zavaró (pl mph / km/h)Dobozos verzióm van, csak ssd- lett cserélve, de előtte is fent állt a probléma :/
-
watador600
senior tag
Sziasztok!
Olyan 2-3 napja, nagyon sokszor droppol vissza 60 fps-ről 30-ra.
Eddig ezekkel(4x aa, fxaa on, very high nagyjából minden, grass normal, post fx, tesszelláció "off" advanced menüpontban minden off, csúszkákból 2 szint visszavéve, mind a háromból) a beállításokkal ment nagyon szépen fixen, egyedül vidéken esett le néha-néha. De mostmár városban is nagyon sürjen.
Géphez nem lett nyúlva, driverek, programok ugyan azok.Esetleg tapasztalt már ilyen rajtam kívül más is? Vagy csak én vagyok a szerencsés kiválasztott?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
negyven2
veterán
válasz Puma K #27563 üzenetére
365 naponként lehet megváltoztatni. Illetve még a Support tud segíteni ez ügyben is.
De ahogy olvastam a legtöbbeknek akiknek ilyen gondja volt, azoknál, vagy korábban warez verzió volt próbaként vagy rossz torrenttes verziót aktiválták (tudom, hogy eredeti van neki). Persze lehetett egyszerű jelszó is.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Plata
félisten
Lenne még egy kérdésem,játékban ha a telefon kamerájával csinálok képet,azt hova a bánatba menti el?
-
Puma K
nagyúr
válasz Franklin #27562 üzenetére
Nem lehet hogy egyszerű a jelszavad és valaki bepróbálkozott és sikerült neki?
Alapból javasolt mindenhol más-más jelszót használni, de gondolom ez evidens.
A nick-et ha egyszer megváltoztatod onnantól az marad... én is pumak01 voltam még mikor 2008-ban a GTA IV. miatt csináltam RSC-t, de jött az V. átírtam PumaK99-re majd rájöttem, hogy a 99 nem kell mert azt hiszik 1999-ben születtem és kis sügér vagyok aztán végül nem lehetett már átírni.
Nem sok reményt fűzök, hozzá de írj a support-nak, hogy mi történt és remélhetőleg visszaállítják a nevedet.
-
Franklin
addikt
Sziasztok,
Van egy 104-es szintű karakterem, tegnap még semmi probléma nem volt vele. Ma este indítom a játékot és egy teljesen más nicket ír ki, hogy bejelentkeztem. Nézem a social club oldalt, a nick és az ország változott (oroszra ) Eltűnt az összes barátom és azt írja nem vagyok a PH Crew-ban sem. Minden más változatlan, megvan az összes pénzem, lakás, kocsi, stb.
Feltörték az accomat vagy bugzik a social club? (mint itt nemrég PH-n, mikor más felhasználó fórumait láttuk).
Közben megváltoztattam a profil jelszót, visszaállítottam az országot magyarra, de a nicket nem engedi módosítani.
Valami egyéb ötlet?
-
cyberkind
félisten
válasz #81556480 #27559 üzenetére
A modderek és hackerek nem zavarnak, de Xbone-on elég sok baj volt, és emellett még fizetős is a szolgáltatás, de valamikor 10 percekig nem talált se embert de még session-t se.
Pc-n minden gyorsabb, nagyobb, és jobb a modderek és a hackerek ellenére is.Egyedül Ps3-on nem próbáltam a multit.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Wiz Khalifa #27556 üzenetére
Te is toltad konzolon?
Na ott elég sok baj volt és van is, ahhoz képest a pc verzió több mint megváltás. -
N3gro
aktív tag
-
-
bigrob
őstag
Rockstar szervereken is fullon jött le a játék nem értem mi ez a nagy hate...
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Plata
félisten
Online-ban hogyan kell képet készíteni?Print screen csak fekete semmit csinál.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Geryson #27545 üzenetére
Én is csak azért tolom a Rockstar-os verziót mert a vga mellé kaptam egy dobozos Gta 5-öt, de különben soha meg nem fordulna a fejemben hogy a szar Rockstar szerverekről szedjem a játékot.
Én tuti megveszem Steam-re ha leárazzák, és akkor már 4x vettem meg ezt a játékot.[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz sixpak #27544 üzenetére
Végül is mondasz valamit. Én inkább azon gondolkoztam (ahogy írtam is), hogy a Steam baromi kényelmes. Újrarakod a géped, belépsz a felhasználóneveddel és már tölti is le azokat a játékokat és installálja, amiket előtte megvettél.
Nahát, addikt lettem...
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Geryson #27540 üzenetére
Menüben be lehet kapcsolni hogy passzív legyél.Enable Passive Mode asszem,ilyenkor nincs fegyvered,nem tudsz verekedni,de nem tudnak téged sem lelőni,sem felrobbantani,sem el ütni.Max a kocsid.
Ha privát sessionba mész,ott nem kell,mert nem lő le senki,de nyilvánosban a hackerek megölnek perceken belül.
Öt féle Hesit van,
The Fleeca Job,ez a legkönnyebb,két személyes,röhej egyszerű.Ha megcsináltad vedd meg a páncélozott Kurumát,következő feladatokban kell.The Prison Break ez már hosszabb 4 személyes küldetésekből.
The Humane Labs Raid ez még nehezebb,de érdekesebb is.
Series A Funding, ebben a küldi sorozatban idióta Trevor és a hülye Ron adja a küldetéseket.Főleg drogot kell lopni csempészni.
The Pacific Standard Job,Ennek a végén már igazán nagy pénzt lehet kaszálni.
-
Geryson
addikt
válasz ToMM23 #27539 üzenetére
Mi az a heistezés? És akkor mi az a passzív mód? Én azt hittem, hogy egyerűen annyi, hogy te nem lősz és ölsz, hanem mászkálsz (tehát, hogy a személyt hívják passzívnak az alapján, amit csinál).
-
ToMM23
tag
válasz Geryson #27538 üzenetére
Én benne vagy a free módban való bohóckodásban Csak úgy autózni mindenfele akár konvojban bármilyen járművel, vagy terepezni is, felderíteni stb stb. Sajnos nem nagyon van rá ember akivel lehetne ilyesmit A többség vagy Heistezni akarna folyamat, vagy lövöldözni robbantgatni össze vissza mindent és mindenkit Az meg hülyeség,hogy mindig kell a passzív mód. Van ennek egy nagyon egyszerű megoldása: Invite only session, vagy Friends only.. Na ott csak az van akit hívsz. Én csak ilyenbe megyek, publikus bolondok közé nem.. Azt meghagyom annak aki élvezi ha agyonlövik, felrobbantják, trollkodnak Vele, hacker célpontja lesz stb
-
Geryson
addikt
A nevedre mint ha emlékeznék GTA IV-alatt is. Meg is rendeltem gyorsan, de én maradtam a magyar boltinál (pedig egy jó pár dolgot töltöttem le Steamen keresztül, lévén olcsó is volt és kényelmes is).
XBoxon szoktam néha játszani, keveset mondjuk, de nekem a PC-s játék (székből/asztalnál) jobban bejön, mint az ágyból kontrollerezés. A lövöldözés is jó móka, de én szeretek ide-oda elmenni, felmenni, megnézni, felderíteni szóval csak úgy császkálni egy nagyot.
-
Źşë'
addikt
válasz Geryson #27533 üzenetére
az csak a cefet € miatt annyi, én steamen vettem (és nem bántam meg), ez a játék megérdemli, kegyetlen jó lett, összetett, leginkább csak jót tudok mondani rá... a hackerek, meg az hogy nem csatlakozik onlineba néha ezek valóban bosszantóak - multiztam viszonylag sokat, 74es szinten lehetek, pontosan nem tudom, rég multiztam, most inkább singlizek, eléggé interaktív a singli
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Geryson
addikt
Mondjuk ilyen volt a IV-ben is, ezt úgy oldottuk meg, hogy pl. péntek este nyílt a privát szoba este 8-tól és ott csak mi voltunk. Vagy olyan szobákba mentünk be, ahol csak 1-2 ember volt és akkor jó eséllyel normálisokba futottál bele...
Most néztem, hogy Steamen több mint 18 ropi az ára. Az azért komoly. X-Boxra sokkal olcsóbban vettem meg boltból karácsonykor. Látom van "használt" is itt a PH-n, de attól tartok, hogy a regisztrációk miatt egy már aktiválttal lehet gond, nemde?
-
Plata
félisten
válasz Geryson #27531 üzenetére
Onlányban csak úgy csapatni nem nagyon fogtok,mert a hackerek megölnek ha nem vagy passzívban.
Nagyon sok a hacker,együtt menni rablásokra meg egyéb ökörségekre lehet,de csak úgy a városban vagy vidéken rosszalkodni nem nagyon lehet,ha passzív vagy akkor marad az autózás,ha nem vagy passzív akkor lehet harcolni meg egyéb baromságokat csinálni,de hackerek úgyis kinyírnak.[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Sziasztok! X-Boxra a fiamnak már karácsonyra megvettem, de most elgondolkoztam, hogy az onlány miatt megveszem PC-re is az V-öt. Anno a IV-et úgy gondolom elég komolyan kipörgettem, képes voltam még 3-4 évvel a kiadás után is játszani vele.
A kérdésem az az, hogy vannak közös PH-s csapatások itt is? Mi a IV-el iszonyatosan sokat nyomtuk egy pár PH-s fanatistával szó szerint napkeltéig a hétvégenként. A terrain miatt, a vidék, dombok, tájak miatt ez a rész kimondottan alkalmas együtt csapatásra, vagy tévednék?
-
gali777
őstag
válasz Wiz Khalifa #27525 üzenetére
Igen, van akinek jó, van akinek meg akad a játék tőle, mint a szar. Nekem meg azt csinálja, hogy ha azt hallgatom akkor lassan töltődnek be a textúrák, eltűnik az út. Ha meg visszarakom alap rádióra akkor nincs ilyen. Rengeteg embernek van ez a hiba és szarnak rá.
-
titán
válasz 4264adam #27523 üzenetére
Nalam nem fut ki belole. 6-7 gb korul jart tegnap es 12gb van a gepben.
gali777 Siralmas komolyan mondom. Nem lehet ezzel valamit kezdeni? Nem emlekszem melyik build volt fent korabban, talan 350 koruli, orakig nyuztam es sosem akadt be. A trainer miatt ugye nem tudnak kinyirni es igy hosszas uldozeseket tudok csinalni meg 5-os korozesen is, de nulla akadas. Mit csinalnak ezek, hogy meg ami jo volt azt is elrontjak?
Amugy mostanaban nem viszem a storyt, csak maszkalok es apritok, lehet megvarom a magyaritast. Nem tudni mi lehet vele? Majusban irtak, hogy pc-re atforditva 30%, azota eltelt par honap, igaz nem tudni milyen gyorsan haladnak.
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
2 patch óta ez van. Nálam faszán megy, ha meg sokan lőnek rám akkor akadozik. Mondjuk a legutóbbi patch-el valamit javítottak rajta mert az azelőttivel játszhatatlanra akadta magát, ha lőttek, most azért még tűrhető, de azért kezdhetnének vele valamit.
Meg csinálhatnának valamit a self radioval is, megjelenés óta szar...
[ Szerkesztve ]
-
titán
Valami tortent ezzel a jatekkal, telepites utan nem volt ilyen. 2-3 honapig elo se vettem, abban az allapotban volt, amire a megjelenes utani telepiteskor felfrissitette a rendszer. Most mikor egy hete elinditottam, frissitett tobb szaz mb-ot, meg lehet 600-at is. A problema amit eszrevettem, hogy mikor 3-5-os korozesen vagyok es lonek ezren, mintha akadozna az egesz, mintha ratelepitened egy pentiumra es nem bir szamolni. Amugy nem akadozik a jatek. A megjelenes utan pedig nem volt ilyen, 5-os korozesen is lovoldoztem egy oran keresztul es sosem akadt meg. A gepem ugyan az es minden mas is. Valamit ezek elrontottak.
-
PsycHo88
senior tag
Plata : . Igen eredeti !!
De sajnos nincs küldetés vagy is fő küldetés ! Este meg nézem hány százaléknál tartok de kb 30 % lehet .
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
addikt
válasz gali777 #27511 üzenetére
A vicc az, hogy Xbox360-on meg kellett csinálni a repülőiskolát Michaellel, de most, hogy PC-n játszom újra, simán ki tudtam hagyni, persze így meg Trevor b*szogatott folyamatosan küldetés közben, hogyha elmentem volna órákat venni, akkor fel tudnám venni helikopterrel a subot és nem szerencsétlenkednék
-
törölt tag
Most komolyan... mi lehet bárkinek is jó abban, hogy gejzírt nyom alám folyamatosra? Ebben mit élvezhet az illető? Miért nem veri ki magának inkább?
A számokkal a fegyvereket hozod elő, ha 2x-3x-4x megnyomod ugyanazt a számot, akkor ugyanazon fegyver típusok közt váltasz.
Pl. 3-as shotgunok közt váltasz, 7-es MG-k közt.. persze csak ha van is neked több fajta... -
titán
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Tudna nekem segíteni valaki ? Mit csináljak ha el fogyott az összes küldetés ?
Csak Trevornak van az a koponyahol meg kell ölni mindenkit , de fő küldetés nincs .
Help me pls . !!
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
titán
A fegyvereket mikor valasztom ki, ott irja, hogy 1/2-1/3 stb, ezek kozott hogy tudok lepkedni?
-
mtotesz
csendes tag
válasz mtotesz #27499 üzenetére
Megoldodott: rockstar social club, vcreddist x64 2010 es directx telepitese utan, megy tokeletesen.
Ezen felul a dokumentumokba es egyeb helyekre, ahol rockstar es gta v mappa volt vissza masoltam a menteseket es mintha mi sem tortent volna jatszom tovabb!
Egyebkent fx 8350 procit valtottam i5 4590re es a minimum fps nem 30ra esik le, hanem csak 58ra. Sokkal simabban fut a jatek. Jee
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- TCL LCD és LED TV-k
- Path of Exile 2
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mazda topik
- Need for Speed: World Online
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest