-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
válasz mtotesz #33134 üzenetére
Én is kaptam még 1 hónap bant a semmire.. xarjanak sünt.. már bocsánat.
Hi BigBlue69,
This is an automated message from Rockstar Games to inform you that your account has been flagged for violating our Online Features Code of Conduct and/or EULA, found here:
- http://www.rockstargames.com/conduct
- http://www.rockstargames.com/eulaAccounts can become flagged as a result of automated analysis or manual review of evidence for violations such as modding, hacking, exploiting or abusing game mechanics, or otherwise interfering with other players’ gameplay experience
Some actions taken in response to these flags include restrictions to separate pools for matchmaking, muted microphones or restrictions on UGC creation, removal of illegitimate in-game cash/items or RP, and temporary or permanent restrictions on your ability to access GTA Online.
Please note that this is a no-reply email address.
Rockstar Games
Ezt kaptam emailre.. és mondjuk nem 1 hónap.. csak 10 nap.
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz mtotesz #33134 üzenetére
We generally do not overturn temporary bans nor can we guarantee individual responses to any temporary or permanent ban appeals; however, we will review the evidence you submitted and take it into consideration. No further information is required from you at this time, and this ticket will close on its own.
De szépen megfogalmazták a nagy semmit. Nem tudom eldönteni, hogy szánalmas, vagy zseniális a levél. Azon túl, hogy akár azért is bannolhatnak, mert randomok reportolnak (ha valakinek beleteszel a gaming experience-ébe, vagy még az se kell, hiszen automatikus a rendszer) De a vége a gyöngyszem, azaz általában nem változtatunk a temp / perma banokon, még csak nem is válaszolunk rá, azonban, most majd jól megnézzük a bizonyítékokat, amiket küldtél nekik (miket is?). További információ nem szükséges részedről, mehetsz is, a ticket (és az ajtó), majd bezárul magától. Köszi-puszi Austin K...
Ezek után csodálom, hogy valaki még kimegy public sessionbe.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
INMOTEP
őstag
válasz mtotesz #33083 üzenetére
Én jártam igy ,ne reménykedj semmi jóban mert többször is irtam nekik hogy indokolják meg részletesen ha lehet miért bannolták a karaktert .Kaptam egy szokásos sablon szöveget hogy a tilalom fellebezését felülvizsgálják meg a bizonyítékokat .Ernyi kész .....1 hete semmi válasz nincs
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz mtotesz #33083 üzenetére
Elég kicsi az esélye, hogy válaszolnak. Akik előtted bant kaptak szintén nem kaptak választ a miértre. Szerintem nem is tudják.
De ha minden igaz, akkor a 3. ban már hosszú évekre szól, így utána már el lehet felejteni az onlinet és a hozzá tartozó csodálatos supportot.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Modst3R
senior tag
válasz mtotesz #30439 üzenetére
Na nekem le van töltve nekem csak nem találja a rockstar sevices. Ellopta a Vagos pasztmek XDD. Ciki h ennyire szarok! Pillre azt hittem h behackelték az accom. Mert ahogy beléptem feljött vmi activition ablak ami még soha! De ezek szerint nem!
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
mtotesz
csendes tag
válasz mtotesz #27499 üzenetére
Megoldodott: rockstar social club, vcreddist x64 2010 es directx telepitese utan, megy tokeletesen.
Ezen felul a dokumentumokba es egyeb helyekre, ahol rockstar es gta v mappa volt vissza masoltam a menteseket es mintha mi sem tortent volna jatszom tovabb!
Egyebkent fx 8350 procit valtottam i5 4590re es a minimum fps nem 30ra esik le, hanem csak 58ra. Sokkal simabban fut a jatek. Jee
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest