-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
Van egy youtube videó, ami szerint Online-ban is meg lehet szerezni a Duke-ot (ugye elvileg csak annak jár, aki hozott át karaktert konzolról).
Próbálta azt valaki, működik? Valami olyasmi volt, hogy játékbeli idő szerint vasárnap dél körül kimenni vidékre, a nagy reptér közelébe, egy bizonyos helyen elütni pár embert és utána ott lesz a Duke.
Jó lenne megszerezni, mert elvileg ez a legjobb Muscle car versenyzésre (a másik a Dominator, de azt nehezebb irányítani).
-
cyberkind
félisten
válasz Malibutomi #26284 üzenetére
Én is megkérdem hogy ez mennyire legális online-ban?
-
prokxy
veterán
válasz gali777 #26289 üzenetére
Lassan minden szerveren van vmi nem odaillő, nem hiszem, h ezért megy a ban-án,..
De utánanézek, viszont YT videók alapján azt látom, h rengetegen használják.
Persze átgondolom én is, single-ben úgysincs még pénzem, h bármelyiket is megvegyem...bár a scipthook-kal vagy mi az lehet adni zsetont magadnak is, mint online-ban! Viszont így elveszik a lényege a játéknak, ááá, kétségek közt vergődöm!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz gali777 #26287 üzenetére
Oké! Tuti kipróbálom ezt a DLC unlocker dolgot, de félek, ha online-ban megjelenik, akkor nem tudok ellenállni, h ne vegyem meg és csapassam a bigfoot-tal a hegyekben!
Te hogy állsz ezzel?[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
gali777
őstag
válasz Malibutomi #26284 üzenetére
És ez mennyire legális online módban? Mert egy duke jó volna nekem online
-
Malibutomi
nagyúr
Kiprobaltam ezt, mukodik. Exclusive Content DLC Unlocker
Megjelent story modban a Duke o' Death, bigfoot es tarsai, es onlineban is tudtam venni Duke-ot
-
-
addikt
válasz prokxy #26274 üzenetére
Üdv!
Spotify letölt, keresőbe beírod, hogy melyik rádió zenei anyagát keresed, és utánna mehet a music. A Spotifyon egyébként elérhető a teljes kb. 44 órányi zenei anyag jó minőségben.
Én a qBittorenttel is szedtem le anyagokat, de ahhoz kell valami normális zenei lejátszó progi is, én a Foobar 2000-et tettem alapértemezett zenei lejátszásra. Amúgy én már saját rádiót használok a játékban, egy pár száz megányi cucc van bepakolva, itt egy kis kínálat belőle."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Míért van az,hogy most járok olyan 67% körül és nem ad feladatot a játék.
Csak az L betűs feladatok vannak már.
Illetve Franklinnél kettő faladatot mutat,de csak egy van a térképen a Lesteres?
Michaelnél meg ugye mutatja az L betűt amit hagyok a végére.
Trevornál meg semmi. -
prokxy
veterán
válasz Freddycom #26278 üzenetére
Kösz Srácok, meglesem ezeket!
Kérdés: már 3. alkalommal előfordult egymás után, hogy hiába lépek szintet, mindig visszadob a köv. belépésnél és újra hiányzik 1-2e RP. Tény, mindig úgy léptem ki, hogy pont meglett, tehát pl. egy fél csíkkal. Ma még nem néztem, de tegnap már 3 csíkkal haladtam meg a 85-öt. Ez vmi bug?
szerk:
Ill. azt észrevettem, h crash-nél nem adja be sem az RP-t sem a pénzt. (viszont a fenti esetekben normál kilépés volt)[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
zsola0518
tag
Sziasztok!
A játékot hol tudom megvenni jó áron ?
[ Szerkesztve ]
FSP HEXA 400W, Asrock FM2A75M-DGS, AMD A8-5500, Kingmax 2x2Gb 1600, Sapphire 7770
-
prokxy
veterán
A Los Santos Rock Radio vagy a Non akármi FM zenéit le lehet tölteni így egybefüggően vhol?
-
DokiBaxxi
őstag
Haverokkal készülünk egy Criminal Mastermindra, múltkor valaki írta, hogy valami plusz heistot kell csinálni, hogy működjön, mert bugos, most hogy is van ez pontosan?
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
prokxy
veterán
válasz inspiroyhome #26257 üzenetére
A pénz az közös lesz akkor? Vagy teljesen 0-ról kezdem?
-
htc07
addikt
válasz inspiroyhome #26265 üzenetére
nem, csak mondtam, hogy itt szoktam lenni blue-ékkal, gondolom ők a 4-es team
-
htc07
addikt
válasz inspiroyhome #26263 üzenetére
mi itt szoktunk lenni TS-en: [link]
-
inspiroyhome
senior tag
Üdv, haverommal vagyunk TS-en, volna valakinek most kedve jönni gamelni?
-
negyven2
veterán
válasz jaffa 2843 #26260 üzenetére
Online-ban nincs állatvilág.
Maximum más fajta állatok
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
INMOTEP
őstag
válasz jaffa 2843 #26260 üzenetére
Úgy tudom online semmi élő állat nincs
-
jaffa 2843
Ármester
Valaki próbálta már az Online-ban megtalálni a bálnát? Story mode-ban ott van, de Online-ban még véletlenül sem jelenik meg.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
spety87
csendes tag
válasz inspiroyhome #26257 üzenetére
Koszi szepen!
-
Saccco
nagyúr
-
spety87
csendes tag
Hello! Erdeklodnek hogy erdemes lenne hasznaltba megvenni a jatekot?! Az online reszet lehet ujrakezdeni?! Koszi!
-
6Geri6
csendes tag
Ha jól tudom, onlineban a luxor deluxenek van valami robotpilótája. A swift deluxenek is van ilyenje, vagy ez csak a luxor különlegessége?
-
GamreX
újonc
CSá skacok Valakinek lenne kedve velem aútó versenyeket húzni? Van egy verseny ami 30 sec, két óra alatt ki lehetne minden tunning partot unlockolni. 1 győzelem ide 1 győzelem annak aki jön. Aki akar vegyen fel social -on: http://socialclub.rockstargames.com/member/rooland98b
-
Pubszon
veterán
Hali.
Trevorral megvettem az első hangárt, amibe lehet vinni repülőket eladni, de hogy lehet eladni?
Köszi.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Saccco
nagyúr
-
őstag
válasz Gabesz87 #26239 üzenetére
Ezt a megoldást próbáltad?
1. Close the game completely.
2. Open the file C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts in Notepad as an administrator.
3. Add the following as a new line: 192.81.241.100 prod.ros.rockstargames.com
4. See https://i.imgur.com/sV6cFSN.png for screenshot
5. Save the hosts file. If you can't overwrite the existing one you didn't open Notepad as administrator.
6. Launch the game. Hopefully it works since you now point at a working cloud server. -
Gabesz87
veterán
Mi a fene van a Rockstarral? Nem indul el a játék, mert azt írja, nem elérhető a Rockstar Server. Másnál is ez van?
-
őstag
válasz JackFeryll #26236 üzenetére
Hé, mi egy sessionben voltunk.
-
Mate
nagyúr
válasz JackFeryll #26236 üzenetére
Túl sok a beteg ember
-
Mate
nagyúr
válasz JackFeryll #26234 üzenetére
Mi a franc
-
JackFeryll
őstag
Mostanában nem nagyon van modder mentes session.
Azért néha fun.
-
priti
addikt
GTA5.exe appcrash-re van már valami biztosnak mondható tipp, hogy mitől van?
kb. 20 percenként kidob, eddig olyan keveset toltam, hogy fel sem tűnt, de ma viszont zavart
0x552e6ef2
0xc0000005Hardverlesen
-
bigrob
őstag
válasz zsoltesz9309 #26228 üzenetére
Most már nekem se müxik Q_Q
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
inspiroyhome
senior tag
Sziasztok, haverral chillelünk lazulunk kocsikázunk, TS van. Ha van kedved jönni, írj.
-
addikt
válasz zsoltesz9309 #26228 üzenetére
Nem, de valami gond van a Rockstar szerverein, mert újra aktiválást is kér a launcher, ami elég vicces
-
zsoltesz9309
csendes tag
Valaki tudja miért nem lehet csatlakozni egy szerverhez se?
Tévedni emberi dolog. A számítógépet hibáztatni még emberibb. PS4-PSN:zsoltesz21
-
Malibutomi
nagyúr
En onlinet inkabb csak friends onlyban tolom, nincs szuksegem a cheaterekre meg a sok verpistire
-
veterán
fura dolgok vannak a világban
előbb bent voltam, felvettem egy high value car-t. láttam hogy egy srác felrobbantotta az autómat közben, mert gondolom hogy nem az övé lett. leadtam a kocsit, aztán elindultam megkeresni a gyereket. kocsit kocsiért alapon sikerült is az akció, aztán dühös lett a szentem elindult rám tankkal aztán jött a szöveg hogy milyen gyáva vagyok hogy nem face-to-face harcolok, hanem sticky bombokkal próbáltam felrobbantani csapdába csalva jókat nevetek az ilyeneken
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Daffchy
őstag
válasz Kaci84 #26219 üzenetére
Sajnos ekkora fos az egész, erről szól a multi jelenleg.
Nem ültem már le elé jó ideje, 18 ezerért megveszem és még én kérjek elnézést supportól, ha egy vadparaszt pénzeszsákot lövöldöz a be és kijáratok elé, hogy trollkodjon... én meg görcsöljek, hogy jön e a bünti vagy sem.
Nem igazán értem, hogy az ilyen embert aki károsít másokat miért nem bünteti a törvény... -
őstag
Sziasztok!
Miért van az onlineban, hogy ahogy újraéledek kb 10 másodperc múlva felrobbanok, mert valaki megölt robbanóanyaggal, állítólag. Senki nincs a közelemben. DE már vagy 4x 5x egymás után.
Ezek szerint ennyi az online játék, hogy lépsz kettőt és kinyírnak? hmmm -
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
ergepard
tag
-
MerLinh
senior tag
válasz Speed® #26205 üzenetére
de viszont ha nem 2 tengelyes a triggere (ha van neki olyanja) akkor nem tud célozni meg lőni egyszerre, mert kioltják egymást =) egyszer már megjártam egy olyannal
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Kaci84 #26202 üzenetére
Write only..? Igen, számít..xinput driverrel menne talán. Én X360PC és Logitech Dualokkal tolom pl.
-
őstag
Sziasztok!
Game padot hogyan tudom életre kelteni PC-n? Állítólag marha egyszerű...Számít, hogy milyen típus? Trsut amúgy.
-
kisza25
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- World of Tanks - MMO
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest