Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Sziasztok! Le akarom cserélni a vinyómat. Nem kell profilt mentenem, vagy ilyesmi, ugye? Egyszerűen a szociális klubba való bejelentkezés után tudni fogja az állásomat? Vagy érdemes ezt-azt kiszednem manuálisan is?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
Sziasztok! Néha-néha ránézek GTA5 gameplayekre és látom a különböző roleplayeket vagy a hunter videókra is. Be tudnék egy ilyenbe társulni esetleg? A sima GTA-ban egyedül gurulgatni már uncsi, ráadásul mindig belefutok egy idiótába, mint most is, akinek a rakéták kilövése az élmény. Köszi előre is a tippeket!
-
Geryson
addikt
Sziasztok! Ezer éve nem játszottam, viszont a régi screenshotjaimat szívesen megnézném. Van erre lehetőségem valahogy?
-
Geryson
addikt
Biztosan én vagyok a noob, de miért van az, hogy néha nem jön elő a HOME-gombra a kis menü? Egy darabig simán ment, erre most pár órája egyszerűen nem jön elő, mintha elromlott volna a billentyűzetem. Most újraindítottam a játékot és minden OK. Nem az első eset.
Dtomka: ki fogom ezt is próbálni, végülis tényleg nem tudom, hogy az a kis program mit csinál amúgy a háttérben... (pl. elrontja a HOME-gombomat)
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Ja, hogy már nem működik. Akkor jó gombot nyomtam, csak azért nem sikerült.
A progi végülis teszi a dolgát, nekem ez így jó lesz.
Apropó, a Vehicle Warehousenál mi is a szabály? Nem szabad fullra rakni, mert a végén már nem top range kocsikat fog feladatként adni? Kevesen vagyunk ahhoz, hogy eladjak és addig gondoltam feltöltöm legalább, de hulladék autókat dob most már csak be.
-
Geryson
addikt
Urak! Miért lehet az, hogy megint elkezdte a játékom azt csinálni, hogy az online rész betöltés alatt kifagy és utána safe módban tudom elindítani buta grafikával. Jó, így legalább belép, felhúzom a 3 csúszkát, amit enged újraindítás nélkül (population density, population variety, distance scaling + persze a felbontás) és kicsit buta grafikával, de tudok játszani.
Néha napokig semmi gondom, ma meg egyszerűen nem indul el klasszikus módon (tehát ha belepiszkálok a grafikába), de még úgy sem, hogy ő automatikusan beállít mindent.
A múltkor lett javasolva egy driver csere, megtettem, de most teljesen meghülyült.
Szerk.: egyszerűen nem találom. Hogyan lehet üres session-t csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz rup1u5 #54566 üzenetére
Gyere csak, gyere! Nem hiszed el, de pont arra gondoltam, hogy mikor bandázunk!
Tegnap megint csapattam neki vagy 3-4 óra mászkálást Paleto Bayen és egy csomó Transform Series versenyt. Hallod már egész jól nyomom, olyan RP-ket kaptam, hogy pikk-pakk szaladtak a szintek. Itt nem feltétlenük cheaterek vannak, hanem sok a kötsög, aki lelök az útról...
Fagyogatott most elég vadul a GTA-m, de tegnap patentul ment minden szerencsére.
-
Geryson
addikt
Nem tudom, szerintem ezek közül egyik sem megy nekem. Az Afterburner pont jó lenne, ha menne?
rup1u5: Mindig pampongsz a csalók miatt. Én is most mentem fel hónapok után, de teljesen jól elvagyok, a magyar sessionben nincs még csaló sem. Továbbra is mászkálok, felfedezek, a gyárat már leállítottam, csak önmagamnak játszom és néha segítek teríteni árut. Ja, meg a transform series versenyeket nyomom, ami rettentően bejön.
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Próbálok rájönni, hogy mi lehet a gond, de nem tudok. Elindítom a játékot és kifagy onlány töltés közben. Csak a full default safe mode-ban megy, ahogy hozzányúlok a restart-ot igénylő részhez (texture quality, FXAA, bármi ami az első pár csúszka után van), restart és töltés közben lefagyok. Nem is értem bakker...
-
Geryson
addikt
Mesterek? Hogyan is van az a billkombó, amivel egyedül leszek egy online sessionben? Egy magyar sráctól hallottam, de elfelejtettem...
-
Geryson
addikt
válasz DiszNóÓl #49523 üzenetére
Szia! Én szívesen jövök, ha segítesz szóban! Ma úgy jártam, hogy hacsekiék behívtak és 2x rontottam, erre inkább kiléptem. Mivel nem beszélt senki semmit, így a 0 ismerettel nem tudtam mi a pontos játékmenet. Ha van TS, akkor ilyen gond nincs.
Ui.: viszont most engem nem enged be szociális klub.
-
Geryson
addikt
válasz #81556480 #49052 üzenetére
Annyira komolyan fizet a mission, hogy csak azt nyomom kb. Felmentem 67-es szintről 83-ra! Úgy, hogy én nem vagyok egy minden napos hardcore player, most a héten talán 3x voltam csak fent. Ha lenne jelentkező rá, akkor még élvezetesebb lenne, 2 magyarral, ésszel játszva. Egyedül szoktam nyomni, néha betéved egy-egy rambó játékos.
-
-
Geryson
addikt
válasz Kiskokó #49019 üzenetére
Egész érdekes egy a hacker dolog. Tegnap megint bezártak egy helyre kettő darab felvonókabinnal, de mivel nem nagyon volt időm játszani így ott maradtam afk és az állapotom nem is változott. Még Zsadnook-al beszélgettem is, de nála nem volt semmi érdekesség.
Szóval utána Youtube-on nézegettem videókat, hogy hogyan is működik ez az egész és valami eszméletlen szimpla dolog ez a progi. És ahogy nézem simán online nyomják 0-ás (vagy alacsony szintű) karakterekkel szóval ezek szerint ha meg is fogják őket, akkor sem a teljes GTA-t tíltják le (ahogy valamilyen nap itt a fórumban fel is merült a kérdés), csak éppen az aktuális karaktert.
-
Geryson
addikt
Én is néztem, hogy kaptam-e (de akkor ennek megvan a magyarázata), viszont a DLC frissítés egész pici volt? No nem azért mert "Tiny" , hanem azért mert simán indult a játékom, semmi letöltés, semmi várakozás az elején.
Ja, annyira foglalkoztak a csíterekkel a frissítésben, hogy felrobbant alattam a jetsky, utána meg egy másik jármű is.
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz rup1u5 #48941 üzenetére
Tényleg értem jöttél, de hát az már azért elég régen volt. Most már nem ülök, hanem vagy az ablaknál szoktam állni, de leginkább lopom a kocsit, hogy egyről a kettőre jussak. Most volt 1 hét szabim és ultragáz idő kint, így felnyomtam 9 millióval a bankszámlámat igazából nem is túl sok melóval.
Egyik este egy TBc nevű sráccal koccantunk össze olyan éjjel 1-2 fele, hát azt nagyon élvezted volna! Semmi meló, csak baromkodás.
De én úgy értettem, hogy megbeszélve a többiekkel esnék rájuk a Titánnal! Csak megnézném, hogy milyen hosszú listát ír ki bal alulra!
-
Geryson
addikt
válasz rup1u5 #48914 üzenetére
Azért vannak itt is közös hülyülések, legalábbis én is futottam már bele még ha sokkal nagyobbakat is ki lehetne hozni. Viszont Veled még nem futottam össze GTA V-ben, úgyhogy ezen változtass kérlek! Most kezdtem el Grapeseedet is felfedezni. Azon a környéken annyira kevesen járnak (játékosok), hogy az valami hihetetlen.
A liftes gondolat sem rossz én viszont pl. arra lennék kíváncsi, hogy mi lenne akkor ha egy Titannal ráesnék mondjuk egy olyan csoportra, ami a csoportképen is látható. Mit írna ki?
Most olvasom, hogy én voltam a bicskanyitogató. Hát soha nem gondoltam volna, hogy valakinek bicskát nyit a zsebében az, hogy ha nem feltételezem róla, hogy jól érzi magát a disznóólas gettóban, ahol én...
-
Geryson
addikt
válasz Gotmogh #48909 üzenetére
Nekem olyan volt ma du., hogy indítottam az onlányt (kivételesen nem máshoz csatlakoztam be) és egy olyan sessionbe dobott be, ahol mindeki fent volt a hegycsúcson a felvonónál és egy hang beszélt angolul, hogy "ez nem a GTA, hanem karácsony" és közben röhögcsélt a fószer, amerikai akcentussal. Pár másodpercig hallgattam és gyorsan átmentem egy másikba. Volt már, hogy szétcseszték a session-t, de dumát még soha nem hallottam.
Ja, a pénzem nem mozdult.
Egyébként ezzel tényleg kellene valamit csinálnia a Rockstarnak. Annyi pénzből tudnának egy biztonságtechnikai céget megbízni.
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz HussarF #48897 üzenetére
Örülök, hogy nem vetted magadra. Természetesen csak egy vicces kijelentés volt...
Hát szeirntem bőven több ezer óra fölött járok, előjegyezve vettem meg a játékot. Csak soha nem toltam onlány (nem is tudom miért) és most, hogy tolom, most is inkább barangolok. A célom a 100-as szint a tuningok miatt és ott kb. meg is állok. Egyszerűen én mást imádok ebben a játékban azt, amit sokan meg abszolúte nem látnak benne.
De hát ez most kit érdekel, amikor megtaláltam Bombay Beachet?
-
Geryson
addikt
Egy egész érdekes infóra leltem most a napokban és úgy látom, hogy ez még nem lett itt soha leírva.
Kedvenc részem ugye Sandy Shore (ahová ti max. kocsit lopni jártok és gyorsan mentek is) és ahogy böngésztem a netet a GTA V érdekességeiről (anno tudom, hogy a város már ki lett elemezve összevetve a valós és a játékbeli helyszinekkel) megtaláltam, hogy "Sandy Shore" micsoda egyáltalán:
Ez egy Bombay Beach nevű település 3 órányira délre Los Angelestől, mellette a legnagyobb kaliforniai tóval, a Salton Sea-vel. Ahogy a játékban is meg van csinálva, ez egy teljesen elgettósodott helyszín. 150 fő lakik már csak itt (akár egymillió ember is járt ide nyaranta anno), nincs már iskola és bolt. 1950-60 körül élte a csúcsát, de 2 hurrikán és a megváltozott vízgazdálkodási tevékenység miatt a tóban már nem ajánlott fürdeni és el is kezdett kiszáradni.
Most nem linkelek minden képet, de természetesen a romos hotel, a szélmalmos ház és egy csomó minden megvan a valóságban úgy, ahogy a játékban is.
-
Geryson
addikt
Egy egész érdekes problémával szembesültem, ebben kellene egy kis help. Próbáltam a billentyűket átkombinálni és úgy látszik, hogy nem igazán sikerül valami miatt.
A M-menüt akartam áttenni a C-re, ami ugye a hátranézés. A bindingsben átíram, és bár ezt mutatja, de teli van felkiáltójellel (és mégsem csinálja). Meg ugat is, amikor belépek a billbeállításokhoz. Ezek szerint kötelező minden gombot kiosztani mindig?
-
Geryson
addikt
A hajóról cargobob-os autólopásnál mi a megoldás? 1x már sikerült, de most 2x eszméletlenül leszedtek.
Anno azt csináltam, hogy lecsaptam a bob-ot a hajóra és kiugrottam és szedtem az embereket fegyverrel. De most leszállás közben le is szedtek. Az, hogy felvegyem lövés közben a gépet, elég esélytelennek tűnik (mármint ha ez lenne a megoldás).
Más: amikor indítottam a onlányt, jött a reklám, hogy 40% OFF a shark, de nem lelem, hogy valóban így lenne-e.
-
Geryson
addikt
Köszönöm mindenkinek az autólopásos infókat! Már nyomom szépen a bizniszt, meglepően masszívan gyarapodik is a pénzem.
A 9 órai tali meg kimondottan jó volt (bár a zsarukat megint nem értettem az elején a parkolóban)!
-
Geryson
addikt
Ezek a csúnya online playerek nem segítenek nekem, így akkor itt kérdezek...
Naszóval, kocsilopásos kérdések:
- Lassan teli van a raktáram, kezdjem el eladni a nem kollekcióban lévő egyedüli autókat? Vagy azt akár folyamatosan is érdemes elpasszolgatni?
- Amikor helivel üldöznek, akkor rambózzak vele, vagy csak nyomjam a gázt? Elég keményen szét szokott szitálni...
- Jól látom, hogy amikor a rendőrségi helyszínről kell elhozni a kocsit, akkor érdemes a körözést lerázni (egy másik autóval, helivel) és akkor eltűnnek a rendőrök? Erre most jöttem rá este.
- Amikor időversenyt kell menni és a vesztes tulaj bekóstol, utána mindig jön 2 rohan autós is. Ezeket bevárjam még az indulásnál és akkor nyugi lesz az egész úton a garázs felé?Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
Az komoly, hogy 7 perc idle után kivág az onlány? Kemééééény...
-
Geryson
addikt
Óriási öröm, hogy a patch/update/akármi óta ismét indítom a GTA-t, online töltés közben kifagy, safe módban elindít és gagyi grafikával játszom.
-
Geryson
addikt
Tudom, hogy mindig jár, ezért akartam odatenni a teherautót. Viszont az, hogy 10-15 percig nem jön, az nem normális.
kirjak: Ha kifagyok töltés közben, akkor szokta nekem ezt feldobni. Ilyenkor safe módban indítom el és akkor tuti betölti (erősen visszafogott grafikával).
-
Geryson
addikt
Hallod, olyan van, hogy onlány nem jön a vonat? Délelőtt már beékeltem Paleto Bayen a gyárnál egy teherautót, vártam egy csomót, de semmi. Most vonattal eljöttem ide, megint beraktam egy teherautót és megint nem jön semmi. Legalább 10 perce várok...
-
Geryson
addikt
válasz Wiz Khalifa #47958 üzenetére
Érdekes. semmi piktogram vagy ilyesmi nem jelzett semmit, csak a sportkocsi hangokra lettem figyelmes. Hát ez mókás...
Hát azóta nappal lett és autókáztam egy kicsit vele. Most kiszálltam és el is tűnt...
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Mesterek, ezt ismeritek? Klasszikusan semmit nem csináltam, csak mászkáltam/nézelődtem a Sandy Shores reptéren, erre éjjel jött 4-5 autó és elkezdett versenyezni körbe-körbe. Gyorsan ki is szedtem az egyik sofőrt, de a kocsit sem tuningolni, sem elmenteni nem tudom.
-
Geryson
addikt
válasz HussarF #47855 üzenetére
Hogy mit csinálok? Semmit. Mászkálok, nézegetem az épületeket, autózom és ennyi. A héten kezdődik már kint a szabadban a felkészülésem a tavaszi-nyári versenyekre (országúti kerékpár), így szerintem őszig éppen, hogy csak leszek perceket, 1-1 órákat. Ebben a rövid időben inkább krúzolok, mint beleugrom a verklibe, hogy pénzt keressek.
Van a kokógyáram de pont számoltam, hogy vagy 2-3 feltöltés kell és akkor jön össze 3-400.000 dodó tisztán. Az autó nem hangzik rosszul, majd lehet megnézem.
-
Geryson
addikt
Köszi nektek! Akkor ezt a helit veszem meg elsőnek. Meg kellene már csinálnom a híd alatt átrepüléseket, az van online-ban is? A sztoris természetesen megvan...
A Hydrát ki tudom próbálni? Azaz valakitől el tudom lejmolni egy onlány móka alatt?
Plata: Ha már új DLC. Én nehezen hiszem el, hogy azokat a rohadt nagy kertesházakat (villákat) nem lehet egyszer majd megvenni. Tök non-sense, hogy tömbházban irodát veszel 4-5-6 millióért, de kertesben a legdrágább is nulla árban (és kinézetben is).
-
Geryson
addikt
Vennem kellene egy helit vagy Hydrát. Melyiket vegyem szerintetek?
Nem tudjátok, lesz Sharkcard megint akcióban? Vagy ez tök random? Decemberben ugye +50%-os akció volt.
-
Geryson
addikt
Hallod, én azt sem tudtam, hogy mi az, hogy Elegy (azt hittem egy magyar szleng szó)!
A reptérre már nem akartam menni zavarni, de ahogy látom egy csomóan mással voltak (a repülőkről nem is beszélve), így szerintem odafértem volna. Mondjuk pont akkoriban szedtem ki egy házaspárt a tetőcsomagtartós kombiból, ami most már tuningolva az enyém...
Apropó! A rendőröknek mi az értelme? Álltatok szépen a strandos is, erre jött a yard, majd a gránátok és miegymás. Vagy pár perc normális szakasz után jön a szabad foglalkozás és széttrollkodjuk az összejövetelt?
-
Geryson
addikt
válasz hegyipapa #47680 üzenetére
Hát most már végre elolvasam, hogy miért volt ez Elegy-tali! Sejtettem, hogy a családi kombival nem annyira fogok ütni, de most egy olyat pimpeltem, hogy legközelebb minden kategóriában én fogom vinni a pálmát (és még a család is elfér benne)!
-
Geryson
addikt
válasz Thoomaster #47676 üzenetére
Pont ezt akarom én is kérdezni. Állítólag a Szociális klubba tölti fel, de nekem ott egy rohadt képem sincs...
Pityu.: Jól teszed! Az onlány is téged...
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz HussarF #47450 üzenetére
De rohadt jó! Hú, ennek örülök! Akkor megveszem a legdrágább kertesházat (elég olcsó, valami 700e, de mondjuk nem egy túl nagy szám ház) és a Lombankot ahogy gép elé kerülök.
És amikor odarepületetek helivel, akkor befelé láttatok?
-
Geryson
addikt
Köszönöm mindenkinek a CEO épületes válaszokat! Nekem továbbra is a Lombank a szimpi, de nem tudom még, hogy van-e értelme megvennem. Csak valami garázs kellene már, hogy tudjak venni új járgányokat.
Viszont egy - számomra - érdekes kérdés. Az ablakon kinézett kép, az konstans, ugye? Tehát ha nézek kifelé és egy cimbi mondjuk Hydrával odarepül, azt én nem fogom látni?
-
Geryson
addikt
a CEO kéglivel kapcsolatban kérdeznék még én is. Nézegettem videókat (játék közben kaptam a tippet, eszembe nem jutott volna) és rájöttem, hogy bizony tényleg a második legdrágább (Lombank West) kilátása tetszik a legjobban (nincs előtte épület, jobbra a tengerpart). Amit viszont nem tudok:
- a belső kiválasztásában jól láttam, hogy a stílustól függ, hogy van-e redőny/árnyékoló az ablak előtt? Merthogy nekem a full üveg tetszik és utána láttam, hogy ez talán nem is a lakástól függ. Később tudok belsőt választani? Vagy akkor már combosabb, vagy éppen olcsóbb?
- a garázst mikor tudom megvenni? Már amikor az enyém a kégli? Merthogy az elején nevet, asszisztenst, halószobát (erős túlzással, inkább priccset), stb. választhatsz csak.
- nekem bőven elég az egy kokógyár, ha ezt a CEO-kéglit megveszem, akkor lesz autóműhelyem is? De ugye kötelezően nem kell majd lopni járnom?Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
válasz kirjak #47350 üzenetére
Ja, hát az nagyjából aranyszabály, hogy public sessionbe csak a legkeményebbek járnak...
Ha lesz sok magyar haverod, akkor utána minden indításnál már fogod látni, hogy ki onlány és rájuk csatlakozva jó eséllyel kapásból jó helyre kerülsz. Egyébként vannak kivételek: tegnap oroszokkal futottam össze job-feladatok teljesítése közben (még soha nem csináltam, de nagyon jó móka) és full korrektek voltak, a kocsijával vitt ide-oda, segítettük egymást. Pedig nem ez szokott az oroszokról a véleményem lenni...
Más:
Továbbra is lakásvásárlás: A Dynasty8 executive, azaz a 4 toronyházban lévő cucc, az igazából nem is lakás, hanem iroda? De nem látom benne (videókon) a heist szobát. És jól olvasom, hogy 60 férőhelyes garázs van mellé?
-
Geryson
addikt
válasz kirjak #47348 üzenetére
A Crew az egy csapat, akinek a szabályait betartva játszol. Mi (tisztelet a kivételnek) a PHHU csapat színeiben játszunk, de ez semmit nem jelent, mert rendszeresen látok más csapatot képviselő, magyar játékost, akivel teljesen jól elvagyunk egy sessionben.
Én az egyik legalapabb játékos vagyok, picit gyűjtögetek, segítek, eladok de leginkább nézelődöm, mászkálok, felfedezek. Ezt a GTA IV-ben kezdtem el és itt is megtartottam (pedig itt nagyon-nagyon sok feladat van!). Ennek ellenére az igazi pro-k (ahogy Te fogalmazták) abszolúte elfogadtak és velük tolom egész este. Még most is van fent egy pár magyar, de ilyenkor már erősen vegyes a felhozatal. Rácsatlakozol egy magyarra (pl. rám: Geryson) és látni fogod a baromi sok egyéb magyart, akikkel összehaverkodsz és felveszed őket barátnak. Délutántól-estéig jó eséllyel olyan szerverre fogsz bejutni, ahol csak magyarok vannak. Ők majd mondják, hogy hogyan tovább.
És, hogy vannak idióták is? Néha igen, na de kit érdekel?
-
Geryson
addikt
Hát elkezdtem végigpofozni a tengerparti sétányt (hogy nőjjön a strength), de hát ez nem egyszerű dolog. 40%-nál járok, pedig már közel 5.000 dollárt összeszedtem és beraktam számtalan csinos, bikinis lányt a boltok kirakatába...
-
Geryson
addikt
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, akkor neki is állok felhúzni a csúszkákat! Egyébként nem érdekelne, de tegnap tudtam meg, hogy van értelme, mert jobban állod a golyót és jobban el tudsz bújni a yard elől pl.
Szerk.: Hm, harmadszorra fagytam ki onlány belépéskor. Ilyen sem vót még...
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Mesterek! Mivel vissztértem ismét, gondoltam fel kellene fejleszteni a karakteremet. A strength-t úgy látom, hogy pl. arm wrestlinggel kell, de hogy a francba? Nyomtam én az A-D gombokat, de úgy elkentek állandóan, hogy csak na. Mi a trükk?
Apropó: mit jelent ha kiírják valakire, hogy xy is off the radar?
-
Geryson
addikt
válasz Laraxior #44625 üzenetére
Igen, ezért akarnám Steamen venni. Elvileg felvettem, most elindítom a játékot onnan majd a végén kiléptem, de az ikon még mindig az a gagyi maradt. Sajnos a hibaüzenet továbbra is "Tranzakciód sikertelen volt, mert a(z) „Megalodon Shark: GTA$8,000,000” megvásárlásához szükség van a(z) „Grand Theft Auto V” meglétére. Kérjük javítsd ki a hibát és próbáld újra."
-
Geryson
addikt
Akartam pattintani egy Sharkot a Steamen, de azt mondja, hogy nem tudom megvenni, mert igazolnom kell, hogy megvan a GTA V. Azt ugye nem Steamen vettem meg, hanem DVD-s változat. Ilyenkor? Vagy legyen "purchase as a gift" és akkor nem fírtatja, hogy valóban megvan-e nekem?
-
Geryson
addikt
válasz HussarF #44482 üzenetére
Kb. 1, 1.5 hete 40% OFF volt, azaz a 74,99 Euros kártya (a 8 milliós) 45 Euro volt. Hülye voltam, hogy nem vettem meg. Most a 8 milliós tekintetében olyan 31% az OFF.
VANESSZA1: ITT van a fő oldal és a 2 legnagyobb kártya mellé jár most a plusz pénz.
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Ha valaki Shark Cardban gondolkozik, akkor most ugye már nem 40% OFF van (a 8 millióson legalábbis), hanem 3.5 milliót ad bónuszban, azaz 11.5-öt ad egy kártya. A kisebbhez kevesebbet ad. Hozzáteszem, matematikailag jobb volt a 40% OFF.
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Meglehetősen noob kérdés: a kokó gyáram termel-termel (mondjuk el nem ájulok tőle). Elsőre a munkaerőt vettem fel és sajnos ma 2x is úgy jártam, hogy kivágott idle miatt. Visszamegyek a gyárba és az a pici cucc, ami volt, az is eltűnt. Lehetséges ez?
Meddig gyűjtsem a cuccost? Első-második csíkig, hogy még ki tudjam vinni egyedül, vagy szerezzek csapatot? Mi hoz jobban?
A termelés mindig profitos? Elég sokat költök supply-ra, de hát a kiszállítástól nem vagyok elájulva (1 csík kb. 50-90e dollár)
-
Geryson
addikt
válasz Serricon #44251 üzenetére
Délután leszek tuti gép előtt, kokót terítek és akkor szívesen beszállok heistelni is (legalább telik az idő és dolgozik a gyár).
Gyárral kapcsolatban kérdezem, hogy jól értettem, hogy 1 csík az kb. egy autónyi cucc? Nem szeretnék úgy járni, hogy nem tudom kiszállítani, mert túl sok cumóm van.
-
Geryson
addikt
Ultrakomoly. Nemhogy a TV előtt nem lehetsz, de még az ágyban sem, mert akkor is kivág idle-el. Vagy az lenne a gond, hogy lecsukódik kvázi tálcára?
-
Geryson
addikt
Nu, akkor megkérdezem itt. Ezek a galádok a játékban nem válaszolnak...
Szóval nincs pénzem kokógyárra. Hülyeség dokumentumos céget megvenni és kicsiben elkezdeni a pénzszerzést?
-
Geryson
addikt
Már 1000 éve akartam kérdezni egy dolgot, most aztán tényleg aktuális...
Ez az a bizonyos DLC, az update, vagy mi a fene? Szóval látom, hogy volt itt anno valami motoros DLC, de ezt akkor nekem meg kellene vennem, vagy jár, vagy hogy kell ezt érteni? (Anno TDU2-n volt DLC, de az szigorúan pénzbe került, ezért kérdezem)
A másik, hogy hol lehet AFK-olni? Lakásban TV előtt megvan, gondolom a clubban az ágyban (nem is értem, hogy otthon miért nem tudok ledőlni) és még? Laptop előtt, telefonban, meg ilyenek?
-
Geryson
addikt
Belépek az alapértelmezetten kiosztott session-be, áll egy monster truck a szobámban és egy ketrec, amitől nem tudok mozdulni. Azt hiszem sok pénznek jobban örültem volna...
Hát most meg a hálószobába zárt be. Királyság. Na, majd akkor holnap megpróbálom megint...
(Előfordulhat, hogy a Párom keze van a dologban...)
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz rup1u5 #43702 üzenetére
És ha jönnek, akkor csihi-puhi és elfogynak? Vagy menekülés?
Nagyjából fullon vagyok mindenben, de eddig nekem még nem volt játék, aminél ne így lett volna (hozzáteszem, nem vagyok egy brutális gamer már)
freeknight1991: Nagyon szívesen csatlakozom, felvettelek. Szociális nevem szintén ugyanez.
-
Geryson
addikt
válasz rup1u5 #43696 üzenetére
Oksa, akkor azt veszem meg elsonek. Most neztem megint egy videot es felmerult bennem a kerdes, hogy addig nem is erdemes vasarolgatni, amig nincs az osszes upgradere penzem? Foleg a security upgrade a fontos, h ne fuleljenek le, nem?
Plata: Hat eskuszom neked, hogy nem talalom. Belinkelned nekem?
-
Geryson
addikt
Kérdeztem a playereket a játékban, hogy a clubhouse-okról hol lehetne utánaolvasni. Állítólag az első hozzászólásban, de én ott semmit nem találok.
Most néztem egy angol videót, ott azt mondja, hogy mind a clubhouse, mind a gyár csak a helyszín miatt drágább, azaz bármelyiket megvehetem. Ez így van tényleg? Mert akkor belecsapok a lecsóba és veszek a gettóban egy clubhouse-t. A többit sem értem, hogy utána mit kell csinálni. Nincs erről valami okos összefoglalás?
-
Geryson
addikt
Lenne valakinek kedve valami missziót/Heistet tolni közösen?
-
Geryson
addikt
válasz Dtomka #43655 üzenetére
Na majd próbálok szerezni embört a magyarok közül. Igazából én sajnálnám lövöldözés nélkül megcsinálni, csak egyszerűen oda kell figyelni. Mondom, túl kis helyen voltunk és 4 oldalról jött a golyó az utolsó helyen + egyszer valaki felrobbantotta a kutat, ami szintén nem tett jót a csapat egészségi állapotának. Gondolom, hogy mindent meg lehet tanulni, lévén simán ment harmadszorra a kipucolás...
-
Geryson
addikt
válasz rup1u5 #43642 üzenetére
Veled? Minek, fotózni? Leszeded az összes embert, mire előveszem a fegyveremet...
Simán, bármikor nyomok egy közös Heistet bár van még mit tanulnom a folyamatokról. Most nyomtam megint egy kukás missziót, de az utolsónál állandóan kifingtunk. 4x haltunk meg, ebből egyszer én rontottam a statisztikát. A host tiszta idegbeteg volt, jött folyamatosan a DON'T FIGHT! Aztán le is lépett. Egyébként nem volt rossz csapat, de szerintem rossz helyen álltak a autón ülök (én valahogy úgy gondolnám, hogy szét kellene szóródniuk és akkor nem az összes ellenség középre fog lőni, ahol tuti áll az egyikünk) és benéztem egy golyóba, miközben szedtem a zsákot.
-
Geryson
addikt
Kellene egy kis segítség igen fontos kérdéseim megválaszolására!
Szóval az egyik, a TV-nézés. Nekem full fekete, vagy a kamerakép vagy néha bejön egy-egy játékos. Ez így van rendjén? Néha megszólal valami hang, de a kép fekete.
A másik, hogy picit uncsi ez a multi Heist (vagy bármi egyéb, pl. kukásautó vagy éppen temetés "rendbetétele"). A temetős missziót olyan 6x kezdtük újra, mert mindig lelőttek egy gyereket (ugyan azt), a kukásautósat meg 3x, amikor buktuk mert felismerték a kukásautót (vagy valami ilyesmi). A Hesiteknél hasonlóan van kb. 10 x fél misszió tapasztalatom, éppen melyik részt kapom el. Hogyan lehetne egy Heistet pl. végignyomni? Csak magyar haverral, aki nem lép ki, nem hal meg és nem ökörködik?
-
Geryson
addikt
válasz CactuS #43599 üzenetére
Majd egyszer én is szívesen veszem a felvételt, egyenlőre kb. 1 hete tolom de ma este adok neki megint.
A Szociális Klub nevem szintén Geryson, a srácokkal meg már annyira jóban vagyok, hogy szerdán bele is néztem az egyikőjük helikopterének a rotorjába egy misszió közben és rájöttem, hogy az nem jó dolog.
-
Geryson
addikt
válasz ProgenXL #43490 üzenetére
Tegnap valami kiszállításban benne voltam én is, de nem is értem, hogy mit és miért csináltam. Van erről valami összefoglaló? Néztem az első hozzászólást, de ott nem leltem. Milyen kulcsszavakkal kereshetnék rá pl. egy Youtube videóra, hogy megértsem?
-
Geryson
addikt
Na, kezdem végre megérteni az online Heistek lefolyását (többek között Segal válasza alapján. Tegnap sikerült belefutnom a Human Labs misszóba (hát valljuk be, elég bátor voltam). Szerencsére csak az kellett, amikor az épületbe kell bemenni és a végén kiúszni. Az ember velem eléggé pusztított, de azért adtam én is az ellenségnek. Egy halálom persze volt, elég noob halál - ugyanis a srác a végén nekemszállt a helikopterrel.
De most már értem, hogy egy misszió sok részből áll össze és ezek egyesével vannak feldobva az online közösségnek.
Este nekiálltam megnézni a Heist missziókat Youtube-on, hogy egy kicsit felkészültebb legyek (bár ez így nem az az igazi feeling de valljuk be, hogy a többiek már ilyen szempontból lényegesen gyakorlottabbak). Nagyon komoly, hogy a Human Labs több mint másfél óra elég profi srác által nyomva. Azt hiszem figyelni fogok most már, hogy milyen misszióra ütök rá...
Viszont kérdezném, hogy miből lesz a nagy pénz? A heist hoz pár százezret, mondjuk egy milliót, de miből lesz 20-30 millióm? Egy stunt verseny 20-30k-t hoz legjobb esetben is.
-
Geryson
addikt
Olyan noob kérdéseim lennének, hogy szereztem a házam előtt egy kocsit (igen, már van házam is, a legolcsóbb gettó kertesház ), erre kiderült, hogy ez Simeonnak kell, kaptam is érte 9 ropit. Ilyen van, hogy egy autót pont keresnek és csak le kell szállítanom ha megszereztem?
A másik, hogy egy Heistbe jelentkeztem (ahol van-eket kell fotózni, majd egyet leszállítani). Négyen voltunk, az első részt megcsináltam (a "baromi nehéz" vezetést kb. 2 perc alatt), de utána mindenki eltűnt, nem ment tovább a heist. Miért? Pedig jól jött volna a 20 ropi mellé a többi money is.
-
Geryson
addikt
Hogyan tudok venni? Nem látom azokat a "klasszikus" ikonokat a házzal és a dollárjellel.
Valami olyasmire is emlékszem, hogy a pénzt mindig be kell tenni bankba, hogy ne raboljanak ki. Ezt hogyan kell érteni?
Most elkezdtem egy embert figyelni és egyszer csak az ikonja átváltozott "supplies" feliratra. Gondoltam utánamegyek, de ő nem úgy gondolta és megölt gránáttal. Tudom-tudom, elég noob halál, de mégis mit vitt, mit tudtam volna tőle elszedni?
rup1u5: Hát csak nem a jó öreg rup1u5-t látják a szemeim. Emlékszel még a IV-es mókákra?
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Túl sokáig idle maradtam és kivágott. Mi a módja, hogy a szobába maradhassak ha kicsit AFK-olok? A házakba hogyan tudok bemenni? Ott látok nem mozgó játékosokat.
A bal oldali felugró ablakokra kezdek rájönni. Nagyon fain kis versenyt találtam. Azt hiszem van hova fejlődnöm 2.-ik szintről.
-
Geryson
addikt
válasz ProgenXL #43321 üzenetére
Hallod, 2.6 giga volt a patch, picit azért elcsodálkoztam. Még szerencse, hogy van combos netem.
Viszont akkor már hagy kérdezzek. 2 magyar playert megláttam, velük voltam kb. 5 percet mert léptek. Hogyan tudok még embert keresni? Pl. magyarokat? Kérdezek egyet publikusan és ha jön válasz, akkor ők az embereim? Utána találtam még kettőt, de mire odamentem, leléptek.
Elkezdődött egy jópofa tolatási ügyességi "verseny". Tolom-tolom harmadik helyen, erre egy faszi kilő. Csak ilyen idióta nyitott public szerverek vannak és minden eszetlen (és nem eszetlen) itt tolja? Az egyik dm, a másik free mode, a harmadik heist?
GTA IV-ben eszméletlen sokat toltam, baromi jó csapat volt a PH-n. Este megbeszéltük, zárt szerver és csak mi voltunk, ilyenek itt nincsennek?
Apropó, mi ez a rohadt sok felugró izé bal oldalon? Nem lehet ezt kikapcsolni valahogy?
-
Geryson
addikt
Ja, valami latest patch hiányzik. Mindjárt ráguglizom!
-
Geryson
addikt
Nu, valaki egy kis gurulás, nézelődés?
-
Geryson
addikt
válasz ProgenXL #43301 üzenetére
Na ezt a következőnél kipróbálom. Most fellöktem a grafikát, simán újraindítottam és azóta nincs gond.
Más: van ez a misszó, amikor a Hen Housbe kell vinni sört, mert elfogyott a pia. Ezt hogyan lehet megcsinálni? Anno egyszer elbuktam (mentem körbe-karikába a hegyi úton a teherautóval), most megint bekaptam ezt a misszót, de leestem a vasúti hídról. Jól sejtem, hogy a vasúti pályán lehet csak levágni, hogy odaérj?
-
Geryson
addikt
Hú, kapásból egy régóta ismert gond. Töltés közben (már amikor a story módba lépnék be) kifagy. Mit is kell ilyenkor csinálni? Safe módban elindítom és utána? Most bent vagyok, de ugye egy csomó grafikai dolgot nem tudok átállítani, mert ahhoz újraindítás kellene.
-
Geryson
addikt
Playerek! Nagyjából fél év után bekapcsoltam ismét a játékot. Esetleg nem tervez valaki egy kis krúzolást ma este?
-
Geryson
addikt
válasz pokers #31226 üzenetére
Viszonylag egyszerű elszedni a repülőt, most 3x is sikerült egymás után 2 nap (persze csak rövid időket játszva) alatt úgy, hogy tudtam repülni vele, 2x golyót sem kaptam.
Én azt csináltam, hogy helivel Great Chapparal felől berepülök (tulajdonképpen a keleti oldal felőli bejárat felől), amikor észbe kapnak akkor már majdnem ott vagy a legelső repülőállásnál, ott becsúsztatom a helit, kiszállok, egy ember leszedek. Beszállok és éles kanyarral balra (tehát az óceán felé) kifordulok és már tolom is neki, de nem emeled el, mert akkor rögtön lőnek, hanem lent tartod a gépet. Csak a legvégén húzod át éppen csak a kerítésen a gépet és már süllyedsz is lefelé (ahogy a part süllyed lefelé). Én balra szoktam fordulni, azaz a város felé, de szerintem jobbra sem rossz. Néha egy rakéta becsúszik a kerítésnél, de mondom meg lehet úszni.
Apropó, ez milyen jel? Volt már egy ilyen, ott valami teherautó volt de itt mit kell keresni?
-
Geryson
addikt
Uraim! Most hosszabb idő után ismét előszedtem a játékot, valami patchet feltolt és most minden egyes alkalommal kifagy, amikor játszani akarok, a sztori mód kiválasztása után. Arra már rájöttem (safe game-es indítással és grafikai állítás-játékkal), hogy a full HD felbontás kiválasztása után ha kilépek és vissza akarok menni (ugye ennél nem kell azonnal újraindítani a játékot), akkor már ki is fagy. Mi a franctól lehet ez? Eddig full ultrán játszottam, minden csúcsra volt húzva és soha nem fagyott.
Még egyszer meg kell kérdeznem, amit 2 napja kérdeztem:
- Elloptam egy repülőt a bázisról, de hová tudom ezt tenni, hogy megmaradjon? A hangár a repülőtéren az enyém, be is állok, de nem marad ott meg.
- Garázskérdés a sztori módban. Van nagy, megvásárolható garázs, ahová sok szép autót be tudok tenni? Ha egy kocsit onnan kiszedek és bárhol kiszállok belőle (és otthagyom), akkor ez "visszamegy" a garázsba, vagy buktam?Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
Mesterek! Kicsit elvettem megint ezt a kellemes kis adventi játékot és unalmamban elkezdtem elkötögetni vadászrepülőket. A végére már annyira komolyan toltam, hogy lövés nélkül kihoztam a bázisról, node mit csinálhatok vele? Igazából a hangár a repülőtéren az enyém, de oda hiába állok be, nem menti el? Mi a trükkje? Vagy ez nem lehet a tulajdonomban?
Kocsival megint csak bajban vagyok, ezt hol tudom elmenteni? Tudok venni valahol garázst, ahová több gépet be tudok tenni? Ha megyek egy széttuningolt géppel és kiszállok (átszállok egy másikba), akkor azt az autót buktam? Vagy az ott fog állni végig, ahol kimásztam belőle?
-
Geryson
addikt
válasz Bjørgersson #30056 üzenetére
Én az A-t válaszottam, mert tróger kinézetű. Rosszul írtam, szóval nem számítottam úgy igazán semmire, de erre semmiképpen sem.
parkr: pont tegnap láttam egy videót, hogy azt már buktam. 100 millából meg tudok venni mindent? Vagy a heisteket meg tudom megint csinálni, pl. a másik módon? Abból nem jött több zsé?
-
Geryson
addikt
Hát wazzeg, nem éppen az a játék vége, amit reméltem (pontosabban soha nem gondoltam volna, hogy ez lesz)...
Apropó, ha kellene még pénz, akkor hogyan tudok csinálni. Kipróbáltam ezt a tőzsdés dolgot (1-re ráraktam a maximumot 1 napra és mentettem előtte), de lett 50e dodóm a Chukin Bell-ből. Ennél valami brutálisabb? Jó, most van egy pár millám, de azért csak kipróbálnám a többet. Vagy felesleges, a 100 milla elég mindenre, ami elérhető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest