Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz Wiz Khalifa #29697 üzenetére
Egy régebbi patch óta nagyon idegesítő a v-sync
Graphics menupontba alul megtalalod
Advanced graphics minden off legyen[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
válasz gali777 #29696 üzenetére
Te, én állatira szégyellem, átnéztem tízszer a beállításokat, rákerestem, hogy hátha más néven van ez a beállítás, de nem találom, a CCC-ben sem (hátha vga specifikus).
(#29697) Syd2012: régi berögződés; annak idején azt javasolták, hogy kapcsoljuk ki, mert így elkerülhető a képek "összefolyása"; amikor az első képkocka még nem tűnt el, de már a második betöltődik és ott "elvágódik" a kép, vagy valami ilyesmi. Nem nagyon emlékszem, lehet, hogy crt monitor specifikus volt, nem tudom. Szóval ösztönből szoktam kikapcsolni és eddig soha nem volt problémám emiatt :-)
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #29697 üzenetére
Én se használok vsyncet. Nagyon idegesítő, egér is máshogy reagál. FPS játékokat se játszok vsyncel
-
looser
addikt
Köszönöm a segítséget, Shift+S működik a vízből való feljövéshez :-)
Motion blur-t nem találtam. Volt egy lövöldözős szitu, amikor egy konténer mögé bújtam és akik lőttek rám, mind elmosódottak voltak, míg a konténer éles, kontúros, na az elég kellemetlen volt. Ezen a négy képen talán látható a különbség. Distance scaling-et próbálgattam, de nem segített sajnos.A lényeg lemaradt :-)
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Sziasztok! Még csak tegnap kezdtem el ezt a remek játékot, nem küldetéseket csinálok, csak járom a várost :-)
A rádiót nem lehet végleg kikapcsolni, ahogy olvasom, pedig jó lenne :-(
Ami ciki, de nem jöttem rá (nyilván tök triviális), hogy hogyan tudok vízbe esve feljönni a víz tetejére? WSAD csak a mozgás, egérke körbenéz, de felfelé hogyan? :-)
Illetve még egy: melyik az a grafikai beállítás, amellyel kiküszöbölhető, hogy a látótér szélén lévő objektumok ne legyenek elmosódottak? Ha "felemelem a tekintetem" akkor kitisztul a kép, élessé válik, de állati zavaró. W7 X64, ATI 7870 (utolsó stabil driver), Intel E5450, GB EP35C-DS3R
Lenyűgöző egyébként, le a kalappal a fejlesztők előtt.
ÜdvMindent tudok a rákászszakmáról...
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #29690 üzenetére
Én se vettem volna fel a pénzt, mert nem kiszórta, hanem a fejemre dobálta, mire kiléptem nem tudtam teljesen elkerülni hogy ne vegyek fel annyi pénzt...
Mi is azt beszéltük haverokkal hogy majd closed szerverre fogunk menni, amíg nem enyhül a modderek száma. -
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #29688 üzenetére
Az új ban hullám után már többen panaszkodtak erre, a mostani 1.30-as update után is írták hogy nem szabad felvenni.
-
törölt tag
válasz BigBlue69 #29676 üzenetére
Modderek pénzért felveszed, te is kaphatsz ugyanúgy bant. Nekem az egyik pali csak úgy rám szórta a pénzt a fejemre, fel is vettem így vagy 2-3millt, majd 2 óra múlva kaptam is a bant. Pedig előtte néztem YT-n hogy nem szabad felvenni, erre a hülye jól keresztbe tett nekem...
-
parkr
őstag
válasz Wiz Khalifa #29682 üzenetére
sms-t akkor lehet ha éppen onlne van az illető (és azt hiszem barátnak is kell lennie)
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Tudsz venni is a fegyverboltokban ill. a Youtube-on vagy térképen ITT tudsz találni ingyen. Én anno azt csináltam, hogy odaálltam a fegyverhez és otthagytam a gépem pl. 20 percre, közben meg ő szedi szépen össze a fegyverhez a töltényt és mindezt full ingyen...
Más: Elkezdtem összeszedni a nukleáris szemetet, hát ez valami gyönyörű és feelinges (és rémisztő) egy dolog!
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Móró
csendes újonc
Sziasztok!
Hogy lehet puskát szerezni?
GTA V mindhalálig
-
BigBlue69
őstag
5-en vagyunk abból 1 hacker. Jön valaki játszani?
Mindenki magyar! Nyaa ne kéreessétek magatokat, lesz pénz eső is.
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Evome
senior tag
Meg tudja valaki mondani hogy a onlike karakterem arcát tudom e utólag változtatni ?
Szóval nem a haját meg a sminkjét hanem konkrétan az arcátHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
Geryson
addikt
Mesterek! Döngetek a missziókkal és gondoltam elkezdem közben csinálni a monster jumpokat, ámde megdöbbenésemre a vásorban már nem látnak szívesen. Ez ugye egyszer el fog múlni? Gondoltam, hogy lerendezem őket, de ezek mindig visszajönnek, sőt a rendőrség sem látja szívesen a magánakciómat.
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
kigyi_23
addikt
válasz laceszgamer #29666 üzenetére
El tudom képzelni az 50%-ot úgy, hogy melléraknak valamit, mondjuk GTA IV-et bundle-ben, vagy játékbeli pénzt stb, de 40€ alá nehéz elképzelni, hogy az idén bemennének.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
laceszgamer
addikt
válasz Wiz Khalifa #29650 üzenetére
Előre senki sem tudja... de 99% hogy 33% leárazás lesz rajta ismét, ha most emgjátszották, akkor akkor is emg fogják, 50%-ra meg azt mondanám, vagy-vagy.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #29664 üzenetére
Ha befejezem a Windows telepítést, akkor jönnék..
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz 4264adam #29663 üzenetére
Amúgy nincs neki gond a 33%-os akcióval se. De karácsonykor lenne rá zséje. Most újított gépet.
Szal ha 12-13-k-ért lesz karikor is akkor jó lesz.
Szerk.:
Kéne két ember a Human Labs ucsó heist-re. Mikin nem tudjuk tartani a kapcsolatot a tagokkal se én se haver mert nincs.
Akar valaki jönni? Mert akkor felveszem barát listára.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
4264adam
veterán
válasz Wiz Khalifa #29662 üzenetére
Ez már egyéniprobléma A lényeg ha akar játszani megveszi, ha nem akkor nem
-
4264adam
veterán
válasz Wiz Khalifa #29660 üzenetére
Akkor meg vegye meg amennyibe kerül, ha sajnál annyit kiadni érte akkor meg nem veszi meg. Ennél egyszerűbb képlet nincs, 7 év múlva 4k-ért is meg tudja venni
-
htc07
addikt
válasz Wiz Khalifa #29652 üzenetére
A 33% meg az 50% leárazás közt mennyi a különbség? 10 euro? Biztosan megéri ennyire fillérezni rajta?
Pontos választ meg nem egészen értem, komolyan gondoltad-e, hogy látnokok vagyunk
Szerintem lehet örülni a -33%-nak is bőven, főleg a nyári "leárazás" után..
(#29657) Sz_Imre
Van valami magyarország crew, abba ha belépsz akkor biztos könnyebben találsz playert.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Gyula84
veterán
maga a kérdéssel van a baj
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
4264adam
veterán
Miért kell várni biztosan hogy lesz? használtan 10k
-
parkr
őstag
hívja fel az egyik tv-s "látnokot" majd az megmondja
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Bjørgersson #29649 üzenetére
De am kajak lesz rajta akkor is 33% vagy hülyéskedtél csak?
Mert haveromnak kéne a pontos válasz.
Smoke some weed nigga!
-
-
kigyi_23
addikt
Minimal gépről tudok nyilatkozni éppen egy ilyet próbálok alkotni, hogy menjen rendesen.
-
gali777
őstag
válasz Bjørgersson #29646 üzenetére
Persze... itt szakértesz, mint eugabesz
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #29638 üzenetére
de jól informált vagy
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
törölt tag
Sziasztok tudom nem feltétlen épp ide illik a kérdés de azért hátha tudtok benne segíteni
egy olyan gépet szeretnék összehozni ami elviszi a gta 5 - őt igazat megvallva a grafikai minőség mindegy a lényeg hogy elinduljon és azért játszható legyen 25-30 fps körül legalacsonyabb grafikai bestialitásokkal is megfelelne menyibe fájna egy ilyen gép körülbelül véleményetek szerint? ha esetleg konkrétumot is tudnátok azt is megszőném -
Bjørgersson
félisten
válasz Wiz Khalifa #29636 üzenetére
Nem akciós nem lesz, hanem ennél akciósabb nem lesz.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kigyi_23
addikt
válasz Wiz Khalifa #29636 üzenetére
Karácsonykor lesz, de aki nem ér rá 2 hónapot várni és ki tudja mennyit kap lehet megint csak 33%-ot...
-
Wiz Khalifa
veterán
Akkor szerintetek karácsonykor nem lesz akciós Steam-en a GTA V?
Smoke some weed nigga!
-
parkr
őstag
a letöltőszervereikkel van valami
"We are aware of this problem and are working on a fix."
addig itt lehet nézni hogy változik-e a helyzet -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Életemben először megmoddoltam a GTA V öt:
Leszedtem a scrypt hooc-ot, és a The red house modot. Amikor megcsinálom az első assasnitaiont, kifagy a játék Mit tudok ezzel csinálni?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Sz_Imre
senior tag
válasz csabi0805 #29630 üzenetére
Nekem sem engedi fellépni az online-ra, valami fájl nincs letöltve az írja, de tegnap még simán működött a játék.
Kép a hiba üzenetről -
őstag
válasz Redneck #29628 üzenetére
A steames szinted a TP pontszámtól függ, játékokért ha jól rémlik kemény 1 pont jár darabonként...
Nem hiszem, hogy bármin változtat, hogy hogyan veszed a játékokat steamnél.GTA Online-ban vannak coop küldetések (2-4-6 személyesek), több is, egyszerűbbek (contact missions), összetettebbek (heistek, meg most Lamar küldetései).
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
csabi0805
senior tag
Kiakartam próbálni az új cuccokat erre nem tudok belépni az Online részbe.
Gondolom vannak megint fent egy páran... -
kigyi_23
addikt
A steam-es árat még meg tudom fejelni 10%-al hát az is valami ennyit találtam legolcsóbbat.
-
Redneck
nagyúr
válasz 4264adam #29621 üzenetére
Oké én mobilról nem találtam egyet sem... 11-ért egy külföldi idegent. Akkor inkább havernak 12k.
Szomorú de saját kártyával sosem vettem még Steamen semmit. Ez befolyásolja a profilom megítélését a rendszerben?Online sok a csaló? Vannak olyan módok ahol csak a gép ellen tolhatjuk a Cooperative küldetést?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
kigyi_23
addikt
válasz 4264adam #29626 üzenetére
Az viszont csak SC-re regisztrálható olyan nem kell én nem fogok minden második héten azért kikocsikázni hozzájuk, mert az SC nem hajlandó frissíteni a játékot rendesen.... A steam-es verzióval eddig semmi gond így maradok annál.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz Bjørgersson #29619 üzenetére
Én is. Mindegy, megveszem és majd anyázok ha olcsóbb lesz. Ez van, szegény embert az ág is húzza...
-
kigyi_23
addikt
Nekem is ez a problémám, kolléganő fiának kellene vennem egy giftet belőle, de drágállom És még a gépet is fel kell hozni arra a szintre, hogy legalább elfusson rajta Csicska AMD procival nem tudom mi lesz, de most hoztam külső winyón magammal a sajátom, belépek és megnézem mennyire szaggat Ehh még 1 óra mire felmásolja. Kap még 4Gb RAM-ot, hogy meglegyen a 8GB azt nem úszom meg.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
Redneck
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #29617 üzenetére
És ha nem lesz? 50%?
-
Redneck
nagyúr
válasz Bjørgersson #29615 üzenetére
Köszönöm!
Az érdekelt ezt is lehet e giftként. Szerintetek lesz olcsóbb Winter Sale akcióban vagy ennél lejjebb nem viszik?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
Redneck
nagyúr
Ha haverom veszi meg akcióban Steamen, át tudja nekem adni Giftként a játékot?
Nekem most nincs fent ennyim...Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
laceszgamer
addikt
válasz VincentVG #29612 üzenetére
A lowrideres dolgok amradnak fixen nem lesznek kivéve.
Én ráérek, bár késő este, éjjel szoktam inikább fenn lenni.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
VincentVG
senior tag
A Lamaros/online kuldeteseket meddig lehet vegigcsinalni? Uj patch el torlodik? Koszi
-
gerenda110
aktív tag
Helló!
Új vagyok, s az lenne a kérdésem, Lenne e kedve valakinek/valakiknek végig tolni az összes heistet? Lvl 15 vagyok, most kezdtem a játékot, és semmi pénz.. hülyékkel meg nem szeretnék menni. A nevem, ofcimxooxAz élet szép. Ha tetszik, Ha nem!
-
terepkigyo
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 3 hónapja hozzá sem nyúltam a játékhoz és érdekelne, hogy történt-e valami fontosabb változás.
Egész konkrétan új heistek, és küldetések érdekelnének.
Küldetésből szerintem nagyon kevés volt(van?), én pedig annak láttam a legtöbb értelmét."A hangerő, életforma!"
-
-
4264adam
veterán
Mi lehet a baj nálam karakter készítés után nincs lamar se semmi alig vannak a térképen is kB ketten mindig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest