Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz negyven2 #11798 üzenetére
Na ezért mondom én azt, hogy a rockstar ne igen hallgasson senkire. csinálják a játékot maguk, eddig úgyis mindig jó cucc jött ki a kezük közül. A GTAPlace-n a csávó aki a guggolásba van belebuzulva hogy százmilllió levelet küldött, meg aláírást gyűjt meg a tökömtudja. hát egy vicc.
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #11792 üzenetére
Ha olvasnád a Rockstar Support-ot, akkor láthatnád, hogy ez csak a jéghegy csúcsa. Az egyik azért panaszkodik, hogy vegyék ki a célkövető rakétát, mert így a n00bok könnyen lelövik őt amikor Buzzardal irtja a többieket. A másik sebezhetetlen tankkot akar, mert a válságban is nehéz elpusztítani egy tankot. A harmadik valódi pénzért megvehető csalásokat akar, mert neki erre van pénze és fizetne is érte, hogy le lealázza a többieket. Ők és még rajtuk kívül sokan írják, hogy nekik ez a GTA és ha ez nem tetszik másnak akkor játszanak mással. Persze ezen kivül meg sok agyilag degenerált írogat ( miért törölték a 8000-es rankját, hova lettek a lila tankok a varázsából, etc.).
PC-meg ott lesz a sok jószándékú modder, akik szimplán joakaratbol lőnek majd téged minigunrakétavevővel.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #11793 üzenetére
Az valószínű cheaterekkel lesz tele...
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #11793 üzenetére
Ne reménykedj
-
törölt tag
válasz ittakary #11791 üzenetére
Valamelyik nap már majdnem beletalpaltam a TV-be pedig én az inkább odébb állós típus vagyok. online KÜLDETÉS közben egyik azzal szórakozott hogy rám állt a kocsival meg elütött, még az elején, majd egyedül megcsinálta a küldtit. Írtam a többieknek hogy vote kick, aztán az egyik visszaírt, hogy a haverja és csak szórakozik. neki ez a GTA. Az elütőgető meg írt hogy mivan te ..... tegyél ki ha tudsz.
-
nagyúr
válasz #81556480 #11790 üzenetére
Az egymást gyilkolós 13 éves gyökereket addig gyepálnám egy tepsivel amig leszoknak róla, MINDENKI játékát képesek elrontani.
Viszont amikor összejön igy egy csapat a multiban, akikkel megvan ez a közös hang az ökörködésre, akkor kb nem birsz felállni a képernyő elől
-
urban racer
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #11787 üzenetére
Ha lenne like gomb, most triplán használnám... Loptam, ez nagyon ..khm... aktuális?
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
Cthulhu Dawn
őstag
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
-
törölt tag
válasz cyberkind #11779 üzenetére
Na ez az elmúlt idők legérdekesebb cikke volt számomra. Úgyis sokat olvasgatok róluk és a játékaikról minden felé.
Max Payne 3 a legnagyobb kedvencem. Szinte mindenhol jókat olvasni róla, kommentek, gépigény, tesztek, újságírok. És mégis Besült az eladása a rockstar szerint teljesen nem értem mi nem kerek abban a történetben. vagyis mégis: Hozta egy COD eladási szintjét, csakhogy ezt 8 évig fejlesztették nem 2 ?!
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz philips20 #11777 üzenetére
Erre van egy jó cikkem: Félelem és reszketés a Rockstar Gamesnél
(#11778) LaciCRM
Én fel se tudtam szállni vele.[ Szerkesztve ]
-
philips20
aktív tag
Szerintrm meg ezt, fejezzék be, és a következön dolgozzanak, ne pedig a régieken.
-
törölt tag
válasz cyberkind #11771 üzenetére
nekem is idegen ez a nigga vonal. de azért fRenklin nem olyan rossz . a Lamar meg HÁH
nekem Michael a kedvencem. Régebbről meg persze Vercetti se rossz de Claude az igazi ( mint az avatarom is mutatja ) Viszont neki elég érdekes hogy nem is igazán van egyénisége mivel sosem szólalt meg.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz jonnyjoker01 #11769 üzenetére
Lehet az vagyok, de mindenesetre semelyik játékban nem jön át ez a "hey nigga" és társai stílus, akkor lesz nekem végem ha az új Gta csak erre fog építeni mint a SA.
(#11766) kovy29
Akkor kis f-el írom te. -
Dyingsoul
veterán
Én a 2-nek a hangulatát hiányolom a mai gta-k közül, bár ahogy írtátok a vice city hozta azt a feelinget (ott is volt telefonfülkés meló! )
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Trak
addikt
válasz Bjørgersson #11766 üzenetére
Franklin?
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Bjørgersson
félisten
válasz cyberkind #11764 üzenetére
Én szerettem mindhármat, de nekem is Vice City az abszolút kedvenc.
F, mint fekete?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
laceszgamer
addikt
válasz Bjørgersson #11763 üzenetére
Bevételük lenne belőle 100%, konzolra még nem is látom teljesen esélytelennek a dolgot, inkább azt mondanám, hogy idő kérdése a dolog. A PC az picit más kérdés, de lehet arra is lenne, bár RDR példájából kiindulva nem biztos, hogy annyira rohannának elkészíteni.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
cyberkind
félisten
válasz Bjørgersson #11763 üzenetére
Első kettő jöhetne is, vevő lennék rá, SA-t utálom.
Nincs mit tenni, nem jön át az a stílus, még az 5-ben is rühellek F-el lenni. -
Bjørgersson
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz laceszgamer #11761 üzenetére
Nem tudom mennyi pénzt hozna, de örülnék egy Vice City HD-nak, tehát átírják az eredeti játékot az 5-ben látott motorra, nálam az abszolút GOTY lenne.
-
laceszgamer
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz laceszgamer #11759 üzenetére
Engem a Vice City a mai napig lenyűgöz, maga a tökéletesség.
-
laceszgamer
addikt
Azt azért érdemes még hozzátenni, hogy a GTA azért nem a grafikával szerezte a hírnevét.
Közel sem csúnyák, de azért nem is A+Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
CJ3
senior tag
Egyébként szerintem van valóságalapja a gépigénynek, mégpedig azért mert már az Xbox 360 as verzió is nagyon szép, tehát nem gondolta volna senki hogy egy olyan játékot ki lehet hozni a 360 ból, pedig már mondhatni elég régi hardware
(6 év) van benne. Az én Jasper lapos gépem 2009-es
És bárkit leültetnék elé, magával ragadná[ Szerkesztve ]
Crypto
-
negyven2
veterán
Van itt köztetek Tarr Kft-s internettel rendelkező? Ugyanis pár Tarr-os panaszkodott, hogy nem működik a Rockstar Games oldalai, és az összes Rockstar-os online játék, ugyanis a NAV kérésérre letiltotta az elérést.
Nálam amúgy működik, de én nem is ehhez a szolgáltatóhoz tartozok.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Eléggé felbújtó a PC Gamer delay-friendly magatartása... Ennyi erővel egy sorban kiírhatták volna azt is hogy nem gond hogy nem késik.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
jonnyjoker01
veterán
-
laceszgamer
addikt
válasz Patrick #11748 üzenetére
Nagy eséllyel amúgy inkább a CPU-t fogja jobban kajálni, legalábbis a MP3-hoz viszonyítva, főleg autós részeknél mikor folyamatosan töltődnek be az újabb és újabb területek.
Grafikailag amit eddig elhetett belőle látni a PC-s kiadásból valahogy nem látszik oylan nagy különbség az EFLC és az V között.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Đusty
addikt
jó, hogy késik még úgy sem végeztem a farcry 4-el
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
Vaze, hazajövök melóból és mit látok?
No, örülök a gépigénynek. Egy részt, a minimumnak megfelelek, talán egy picit jobban is, az ajánlottra pedig meg lesz az új, kb azt is néztem ki magamnak, szóval ezzel remélhetőleg nem lesz gond.
És szerintem azzal sincs, hogy késni fog, ha már ennyit vártunk, vártam. Inkább késsen 2 hónapot, mint hogy kapjunk egy bugos valamit és megint csak káosz és zűrzavar legyen belőle. Gondolom nem követik el újra azt a hibát, mint a 4-nél.Szóval én várom a március 24-et. Jó buli lesz az biztos.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
-
negyven2
veterán
válasz Dyingsoul #11742 üzenetére
Gamestar/Gamekapocs-on biztos áll a bál, de a Rockstar fórumain is megy a hiszti.
(#11741) LaciCRM. Az adatlapomon lévő géppel is, jól futott maxban a MP3-om, csak egy opciót kapcsoltam ki, mert nem volt hozzá elég Video memóriám (2X-ben meg nagyon lezabálta). Úgyhogy mivel márciusig biztos, hogy nem lesz ONE-om, még kivárok, hátha jön egy Max Payne 3 kaliberű leírás a gépigényről.
(#11744) LaciCRM: hát nem hallottad, hogy már a szomszéd galaxisból is érkeznek rá előrendelések, úgyhogy a jelenleg 44 millió példányban eladott darabszám el fog törpülni a PC-s megjelenést követően (legalábbis, ha csak és kizárólag az ilyen fórumhozzászólásokat vesszük alapul, de itt is megfigyelhető, hogy csak akkor élénkül meg ebben a fórumban is a forgalom ha valami PC-hez közeli információ jelenik meg).
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz J.Hetfield #11716 üzenetére
Belinkelhetnél pár oldalt. PC gamer gondolom elsősorban.
-
negyven2
veterán
mondjuk az is elképzelhető, hogy itt is kiadnak majd egy részletes gépigényt mint anno a Max Payne 3-nál.
!!!Max Payne 3 PC System Specifications!!!
LOWEST TESTED SPECS
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Intel Dual Core 2.4 GHZ or AMD Dual Core 2.6 GHZ, or better
2GB System RAM
NVIDIA® GeForce 8600 GT 512MB RAM
or AMD Radeon™ HD 3400 512MB RAMLOW RECOMMENDED SPECS
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Intel Dual Core 3GHz or AMD equivalent
3GB System RAM
NVIDIA® GeForce 450 512MB RAM
or AMD Radeon™ HD 4870 512MB RAMHIGH RECOMMENDED SPECS
Windows 7/Vista (32 or 64 bit)
Intel i7 Quad Core 2.8Ghz or AMD equivalent
3GB System RAM
NVIDIA® GeForce 480 1GB RAM
or AMD Radeon™ HD 5870 1GB RAMHIGHEST TESTED SPECS
Windows 7/Vista (64 bit)
Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ
or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ
16GB System RAM
NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB RAM
or AMD Radeon™ HD 7970 3GB RAMVagyis a minimum gépigény valószínűleg a Full Low kategória lesz 800x600-ban éppen, hogy 20-30 fps. cserébe rondább lesz a játék mint PS2-n. Az ajánlott talán hozza a 360/PS3 színvonalát 1080p/60fps-ben. De azért bízok, hogy ennél csak jobb lesz.
#11741) LaciCRM: Nem az, hogy nem jönne be, mert a megadott gépeken jól futott, csak ne essen egy két ember abba a hiába, hogy a minimum, vagy az ajánlott gépigény, mégse fog úgy kinézni, mint a kiadott képeken. Amúgy a 4K-s képeken látszik, hogy a textúrák sok helyen nem 4K-s felbontásban van (pl Trevor ruháján).
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Garada #11733 üzenetére
A Rockstar helyzete az V kiadása óta szárnyal...viszont a PC-seket most csúnyán átb...ták. (igen kicsit mérges lettem....nembaj addig lehet lecserélem a CPU-t alaplapot )
(#11737
Miért nem tudod? A IV ben is volt statisztika mindenről... (De sztem kevesebbet mint néhány BF3-4 gamer , több ezer óra... )[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz gyuromoj #11730 üzenetére
Ez van, várható volt hogy ezt a gesztust nem fogják úgy kezelni mintha ettől függnének, tökmind1 ki mennyiért veszi meg, eddig 40+ milla ember, köztük én is megvettem jó drágán, bőven visszajött a pénz, ők se hülyék, tudják miből lesz pénzük, mint mondtam ez egy gesztus a pc-s társadalomnak, RDR sincs pc-re, nem is lesz soha, pedig az is isteni.
(#11731) Szaby59
A Watch Dogs egy szar, úgy ahogy van, át is lehetne keresztelni Shit Dogs-ra. -
-
Rossi
addikt
Megtisztelő, hogy a névnapomon adják ki, de ezért kár volt ennyi embert megszívatni...
Komolyra fordítva elég gerinctelen lépés volt, jó hogy nem előtte nap szólnak.
Bár akkor is lenne jó pár IQ vitéz, aki már konzolon rongyosra játszotta és csak azért is védené a Rockstart...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
törölt tag
válasz gyuromoj #11730 üzenetére
Ilyen nyögvenyelős PC-s megjelenés után nem is nagyon érdekel ha konzol exkluzív lesz a VI.
Aki PC-re megveszi az is ugyanolyan ügyfél mint a konzolos (ne a warezosokat nézzük, hanem azt aki fizet és elég sokan vannak) és akkor még mi legyünk hálásak mintha óriási privilégium lenne, hogy 1.5 év után 50 euóróért méltóztatnak valamit kiadni - azért ne essünk már át a ló túloldalára...Ilyenkor sajnálom, hogy a Ubi elsőre besült a Watch_Dogsszal, legalább kaptak volna egy kis konkurenciát.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Szerintem az lett volna a korrekt lépés R* részéről, amikor bekamuzták hogy karácsonyi héten lesz gépigény. Akkor már biztos tudták hogy halasztani fognak és ha akkor benyögik semmi probléma nem lett volna belőle.
Én a mai napon vissza is mondtam az előrendelést, majd 7k-ért beszerzem első nap. Legalább annyival is kevesebb vándorol a zsebükbe.
Ezek után majd a GTA VI szerintem simán konzol exkluzív lesz, legalábbis nem nagyon lepődnék meg rajta.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Dtomka
veterán
válasz Garada #11728 üzenetére
Igen és azzal nagyjából ki is fújt a konzol tudása....
Mai napig nem értem, hogyan lehet összehasonlítani a PC-t egy konzollal? jah igen mind2-n játszani (is) lehet...de van aki nem csak játszik...:Kép-zeneszerkesztés
Programozás-excel,word...
Videorenderelés-klippek,filmek feliratozása...és még van pár dolog.
Azért ez nem volt szép, de csúnyább lett volna, ha megjelenés előtti napon tárják nyilvánosságra ezt a rossz hírt.
-
Sefneni
őstag
Na, leültem a géphez, láttam hogy 150+ új hsz, akkor már tudtam, hogy megvan a gépigény
Szakmai vizsgák - 1 hónap = GTA 5 PC
Nem biztos hogy jó beruházás lesz, ezt még megálmodom addig Remélem a laposon is szépen fog futni (Lenovo Y50-70)Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
viktor82
őstag
szopás még jó hogy karácsonyra megleptem maga ps4+gta5 kombóval és a megrendelt pc kulcsot vissza is mondom erről ennyit!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
ViharVadász
őstag
válasz J.Hetfield #11722 üzenetére
En is a processzor miatt felek. De mindenkepp megprobalom, az AC: Unity 800x600-as felbontason elfut kb 20-25 fps-el, ez mar egy piciket biztato szamomra.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
jonnyjoker01
veterán
Most láttam a cikket meg azt, hogy 150+ új hsz itt, holy shit!
Optimalizálni sikerült a játékot az biztos. De hogy ez az egyik legkésőbbi megjelenés első konzol és pc között a rockstar történetében, az is biztos (a red dead redemption nem ér mert az nem fog kijönni). Ajánlott gépigény valami vicc?
Március.... Well ha karácsonyinak nem de születésnapi ajándéknak jó lesz És most megbocsájtsatok de elolvasom ezt a 150+ hszt
Üdv. Johnny
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz ViharVadász #11721 üzenetére
A processzorod a legvékonyabb...próbát megér.
-
ViharVadász
őstag
A megjelenési dátum eltolásának örülök is, meg nem is. Örülök, mert lehet, hogy ezzel végre egy tényleg jól optimalizált játékot kapunk. Nem örülök, mert már tényleg régóta szeretnék vele játszani. Ettől függetlenül várom, hisz a GTA az GTA. Szerintetek az adatlapomon lévő laptop a lehető legalacsonyabb grafikai beállításokon van remény az esetemben, hogy játszhassak vele élvezhetően?
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
norbi2010
őstag
Hogy ne csak a Rockstar legyen anyázva itt, repülők csak úgy random lezuhannak? 360-on nem emlékszem hogy lett volna ilyen.
-
urban racer
senior tag
de, mindenképp egyszerűbb.
Ha van egy barna csajod, egyszerűbb felszedni egy szőke csajt, mint a barnának elmondani, hogy tulajdonképpen akkor sem tetszettek a barna csajok, amikor összejöttetek. De mégis vele maradsz. Ha megnézed a konfigom, akkor sejtheted, hogy duplán beteg agyú vagyok: szeretem a kis gépeket és a szerver holmikat. 5 éve nincs asztali gépem, ha nem 10, végre vettem egy olyant, amit régen el sem lehetett volna képzelni-erős szerver, ami játékra is alkalmas, de nem fél óra míg elindul és nem is 50 dba illetve 800w fogyi.Nem titkolom, főleg gta miatt vettem asztali gépet. A 750ti is pont 2 hét múlva érkezett volna-a gta 5 premierjére. Legalább előmelegítem
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
J.Hetfield
aktív tag
Olvasom a hozzászólásokat a gamer oldalakon, hát behalok, már a könnyem is folyik A GTA V úgy is szórakoztató, ha nem is játszik vele az ember. (van egy kis konzol vs. pc anyázás is természetesen)
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz urban racer #11714 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb egy olyan ház, amibe fér rendes méretű kártya?
-
urban racer
senior tag
-
Dyingsoul
veterán
Szerintem meg sajt.
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #11706 üzenetére
Persze, hogy szebb lesz! De ezek a 4K-s képek valószínűleg nem a minimum és az ajánlott gépen készültek! Maga a R.A.G.E. engine mindhárom verzióban ugyan az. Nem írtak új engine-t csak bekapcsoltak új effektek és beraktak nagyobb felbontású textúrákat. Vagyis elképzelhető, hogy az ajánlott gépen csúnyább is lehet a játék mint egy PS4/ONE-on.
-
-
törölt tag
válasz #81556480 #11706 üzenetére
Teljesen más fényviszonyok mellett/más ruhában van a karakter nem nagyon lehet így összehasonlítani. Egyébként az első képen a tűz kb. 2007 körüli játékokban is nézett ki így a talajtextúra szintén nem nagy szám (a ruha is olyan mintha 720p-ről lenne felskálázva), de összességében szerintem is jól néz ki, csak szokás szerint tele van nagyon szép és nagyon elhanyagolt dolgokkal amik rontják az összképet.
Mondjuk ok, hogy 4k de gyanúsan kevés "rece" van képeken, szerintem nem kicsit fel vannak javítva ezek a képek...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #11705 üzenetére
a látótávolság és a felbontás az a szépséget befolyásolja. és a poup up is mert van hogy a fél távon lévő dolgok csak félig rajzolódnak ki. más az mikor a melletted lévő kuka akkor jelenik meg amikor oda nézel.
Tehát akkor szerintetek
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Jhonny06 #11697 üzenetére
Ha nagyobb lesz a látótávolság, nem lesz poup up, nagyobb lesz a felbontás, magasabb FPS akkor az nem = szebb grafikával??? Én azért látok különbséget már a képek alapján is. az új konzol és a PC képek között.
4db kép alapján hogy lehet eldönteni mit tud grafikailag egy olyan platform amin elég szélsőséges a beállítási lehetőség?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest