Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Micsurin
nagyúr
Singleben , hogy lehet pénzhez jutni ? Bankot rabolni csak küldivel tudok ?
vagy lehet csak gondolok egyet és úgy ?
mert a közértben már meglát a csóka és riaszt
a tombolásaim minigunal meg sokba kerülnek
-
törölt tag
Külső kialakításban, de működésben szerintem nincs különbség. Én tudtam egyenesen menni pedig nem mai darab a kontrollerem.
Autóból lövés tényleg botrányos, pedig GTAIV-ben jól volt megoldva. Itt nem tudok célozni lövés nélkül, ez elég rossz így.(#11390) Bmw318tds: Ha zavar az FPS esés akkor lemezes verziót vegyél, ott valamivel jobb a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Ti Bo
aktív tag
Urak.
Tapasztalatokat kérnék Xbox 360-on: mennyire akad, szaggat, laggol, lassul a játék? Jobban van optimalizálva mint a 4? Sajnos pár nagy kedvencem miatt vettem Xbox-ot, de egyik sem lett túl jól optimalizálva.... (LA Noire, Mafia 2). Köszönöm a segítséget!
-
customrobi
tag
Szomorú vagyok. Ez így tényleg szar.
Azért köszi skacok. Marad a szopás, azt aki pedig ezt így kitalálta beültetném, és minden sikertelen kísérlet után levágnám egy ujját.
-
cyberkind
félisten
Egyébként arra nem gondoltok hogy azért nincs gépigény mert tutira késik, és azért késik tutira mert itt debütál az új védelem, amihez állandó net kell és társai?
-
cyberkind
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #11380 üzenetére
Nem tudom mit panaszkodtok itt, de még a 360 kontrollere is ász, én Ps3-on toltam ki először, na azon valami botrány volt minden ami irányítás, még egyenesen se tudtam menni a karakterrel
, Xbone kontrollerrel pedig a legjobb, én arra a kevés pc játékra is azt használom.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Vezetni/repülni azért van annyival jobb, mint egérrel lőni
. Mondom ezt pc-sként, csak pár hónap erejéig volt ps3-am a GTA V miatt, még tavaly. Lövés tényleg megszokható, de nagyon behatárol. A vezetés/repülés a kontrollerrel viszont hiányozni fog pc-n
. Na, az autóból lövés viszont egy rémálom, azt már az sem menti meg ha nem vagy béna
.
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Nem szar az, csak ha béna vagy.
Én úgy szoktam autóból lőni, hogy a ravaszokon a középső ujjaim vannak, a mutatóujjaimmal célzok és lövök, közben meg a hüvelykujjaimmal irányítom az autót meg célzok. Bár nem tudom fejből hogy van elrendezve a ps controller, csak 360-om meg most One-om volt eddig.[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
válasz
customrobi #11377 üzenetére
nincs trükk a kontroller egy szar
,
na ezért leveszik a fejem
nézz videokat a neten, úgy könnyebb, én is nekifutottam párszor
egér+billel könnyebb lesz nemsokára[ Szerkesztve ]
-
customrobi
tag
Sziasztok, sorry ha már volt, én nem találom a választ. Nem játszottam eddig konzolon egyik résszel sem, szóval nincs nagy gyakorlatom a kontrolleres irányításban. Viszont most van egy küldetés amit nem tudok megcsinálni, (Father/Son) Egészen egyszerűen nem tudok célozni és vezetni egyszerre, és emiatt nem tudom eltalálni a a hajón lévő ellent. Össze vissza lövöldözök mindenfelé, mire elfogy az idő, a kis csóka meg kirepül, és meghal. Viszont automata célzást nem találok. Mi a trükk? Ps3-as gépen tolnám.
Előre is köszönöm, ha valaki megszánna.
-
philips20
aktív tag
Valamit lehet már tudni a gépigényről?
-
-
válasz
perge666 #11370 üzenetére
"Franklin-nel kell elheyezned egy kocsit valami eldugott helyen menekülő járgánynak. Ezt úgy tudod, hogy leparkolsz valahol (nem utcán), Michael-t kikeresed a telefonkönyvből, X, és lesz egy ilyen lehetőség. Utána meg fog jelenni a H a térképen. Ez egy FIB-s rablás lesz.
Heist-hez szerintem mindegy kivel mész hisz mindenki részt vesz."Nekem ezt javasolták,és bejött.
-
-
KD6-3.7
őstag
Kb. 26%-nal járok és nem találok fokuldetest a térképen! Mit kell csinalni ilyenkor? Legutóbbi küldetés a helikopteres tengeralattjárós volt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #11359 üzenetére
GameShopnal es KonzolVilagnal is 13.999.
-
törölt tag
válasz
negyven2 #11366 üzenetére
Ééértem!
Most csináltuk az amikor az RV-t kell ellopni és leszállítani a droglaborba. Közben pedig motorosok üldöznek. Kb 21.000-et zsebeltem be vele.
Mivel engem az RP így 140es szint környékén már nem igazán érdekel, így maradok az assisted aimnél.
Lest most valami dupla RP EVENT megint !
-
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #11365 üzenetére
A Los Santos-t érdemes olyan járművel csinálni, amibe nem tudnak belőni hátulról (pl zentorno) vagy pedig buzzardal. Ami még jól fizet az a Exteadition ( itt nem a jelölt helyre megyünk először, hanem a Sandy reptérre és elhozuk onnan az ott lévő vadászgépet (ha egyedül csináljuk akkor robantsd fel a másikat) és ezzel csináljuk végig a küldetést. Illetve jól fizet még a Method in madnass, de ez is kettős. Amúgy a Free Aim csak több RP-t add pénzt nem.
-
törölt tag
-
törölt tag
A traditional GTA és az assisted aiming között mi a különbség?
-
wolf13
őstag
válasz
Bjørgersson #11359 üzenetére
Én innen rendeltem elő : [link]
mivel tényleg olcsóbb mint a galaxys. Előtte mindig ott rendeltem , de most itt , hogy ingyenes a kiszállítás , és talán tényleg meg is kapom ezért az árért spórolok egy keveset.
Amúgy ahol most drágább ott sem ennyi volt , csak ők már alakítottak az áron. Nincs kizárva , hogy a többi is felnyomja , csak később reagálják le.
Ja , és bízok a jan. 27-be.
-
törölt tag
Nálam miért van még amikor ps3-asok azt mondják náluk már nincs ?!
-
Bjørgersson
félisten
Már miért jelenne meg PC-re Blu-ray lemezen?
576-nál a legdrágább egyébként CD Galaxissal egyetemben, GameShop és KonzolVilág oldala meg valamiért nem tölt be.
Konzolok Szervize
GameSoft
CD Galaxis
576 -
laceszgamer
addikt
CD Galaxistól szoktam régebben ott általában úgy van, hogy ha előrendeled küldenek egy értesítőt pár nappal a megjelenés előtt és akkor véglegesítheted a rendelésed.
Futár viszi ki ha házhoz kéred, meg lehet postára is vagy ilyen pack pontokra kérni.
DVD-n fog érkezni ez biztos, hogy hány darab az már más kérdés, eddig a rekord a CoD AW, az 6 darab DVD-n van a dobozokban.
-
zaja8
aktív tag
sziasztok!
Előrendelném a játékot, bár még ilyet nem csináltam. Annyi hogy most megrendelem és a megjelenésekor kapom meg postán.? illetve honnan érdemes rendelni? én az 576 oldalát néztem.
utolsó kérdêsem, dvd vagy blu-ray én jelenik meg? ugyanis nincs blu-ray lejátszóm.Köszönöm!
-
ViharVadász
őstag
Ha már várunk, akkor várjunk a GTA V: Waiting for System Request Simulator 2015 játékkal.
Trailer
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #11345 üzenetére
" Egyébként Steamen eddig is Early 2015 volt, nem január 27."
Ok elhiszem, de amúgy ez is furcsa. Hivatalos dátum mindenhol kiírták a dátumot, csak a Steamen nem?hmm...
#11350) kovy29
Ok értem dolgot, csak furcsának tartom.
[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
Gyerekek MÁR EGY HÓNAP SINCS HÁTRA!
Csak ne halasszák elSzerintem a rockstar már rég bejelentette volna,ha van változás.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
válasz
Bjørgersson #11345 üzenetére
Most, hogy így mondod, azt ki is felejtettem.
Akkor ezek szerint nem én emlékeztem rosszul. -
Bjørgersson
félisten
Egyedül nálunk nem számít korrekt árnak a 60€, más európai országokban aprópénz, röhögve kifizetik. Egyébként Steamen eddig is Early 2015 volt, nem január 27.
(#11343) BirkaZoli: Persze, meg egy félmilliós gépet, amin még a GTA VI is csutkán fut majd, s természetesen azt is ingyen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ViharVadász #11343 üzenetére
Korrekt árazás? Akarsz fogadni hogy 60 euró lesz?
-
ViharVadász
őstag
Ha tényleg lesz is késés, én nagyon remélem, hogy legalább egy korrekt árazást kapunk, ha már ennyit várakozunk. Meg egy bocsánatkérést is elvárnék a R*-tól, mert tojtak a fejünkre amikorra is ígérték a gépigényt. Meg ha már itt tartunk, a PC-s játékosok egy Porsche-t is kaphatnának ennyi várakozás után.
(#11344) orichalcos: Nem merek fogadni, mert én is érzem, hogy simán bedobják ezt az árat.Inkább megveszem dobozosan a kedvenc boltomból, ott legalább normálisabb árat lőttek be.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #11339 üzenetére
Valami gond tuti hogy van, mert a gépigényt sem jelentették be, holott két hete még arról volt szó, hogy jön napokon belül.
-
Gondoltam bekukkantok ide hátha én volltam a bamba és lemaradtam a gépigényről. Úgy látom a helyzet változatlan....Bár engem inkább a 27. megjelenés izgat, mert ha megint csúszik akkor agyvérzést kapok. Több mint 1 éve várom már.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #11337 üzenetére
Gamestar megint érdekességeket ír, mert korábban ki volt írva a januári megjelenési dátum Steam-en is, nem csak annyi hogy Early.
-
Búék!
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #11332 üzenetére
himnusz alatt sunyi írni. pedig tisztelem a dolgokat . mahh nigga
-
jonnyjoker01
veterán
Buék
Laci majdnem pontos voltál
Már itt félrészegen írogatni elég szar .... Úgyhogy repsect!
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Ehhh 2015-t ír a RI/OS pedig itt még 2014 van.
Muszáj volt hozzászólnom, hogy lássam.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
BUÉK
-
törölt tag
Stunt Jump-oknál mire kellene figyelni? Lenn a középső nyúlvány szigeten mikor valami raktár tetejére kell felugratni, már vagy 5-ször megcsináltam úgy hogy egy légkondinak se mentem neki de nem hajlandó megadni. Mentem motorral is, kocsival is, semmi.
Olyan ez mint valami rohadt rage game... -
törölt tag
válasz
laceszgamer #11322 üzenetére
Még ezen az estén sem bírtok leszakadni a gétéárul ?
-
laceszgamer
addikt
Na így az év utolsó napján egy gépigényt igazán kiadhatnának.
-
zozika2
tag
Sziasztok!
Ezeket a kaktuszokat csak egyszer lehet megenni?
És miért kezdtek üldözni a rendőrök amikor farkas lettem? -
törölt tag
És megjött. Pont online voltam. és egyszerre minden havas lett
-
Patrick
addikt
Hehe, azért megkaptam a GTA IV-et még így az 5 előtt.
-
törölt tag
Holnapig megint lesz hó online ?
-
Trak
addikt
válasz
Bjørgersson #11276 üzenetére
Sajnos mobilrol nem tudok jol linkelni, de:
http://www.gamestar.hu/quake-oszcilloszkop-mod-video.html -
rup1u5
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
válasz
J.Hetfield #11310 üzenetére
YouTube videókhoz meg fullhd filmekhez talán.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
Bjørgersson #11309 üzenetére
Szép is lenne, ha core 2 duo meg gt530 elég lenne neki
-
Bjørgersson
félisten
És még mindig van, aki bedől ezeknek...
-
codec
senior tag
Ez alapján jó kis port lett ez: [link]
-
Garada
őstag
Már fogadást kéne csinálni ilyen alkalmakkor, hogy ki nyeri a legpontosabban megsaccolt pc-s dátumot.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Bjørgersson #11302 üzenetére
Á dehooogy
-
Bjørgersson
félisten
válasz
jonnyjoker01 #11301 üzenetére
Nevetel?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Bjørgersson #11298 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest