Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz #42308056 #11397 üzenetére
Rendben , köszönöm és a karik között tudom mozgatni a pénzt ? Michael kicsit túl burzsuj a többiekhez képest
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
Singleben , hogy lehet pénzhez jutni ? Bankot rabolni csak küldivel tudok ? vagy lehet csak gondolok egyet és úgy ? mert a közértben már meglát a csóka és riaszt a tombolásaim minigunal meg sokba kerülnek
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Ti Bo
aktív tag
-
törölt tag
Külső kialakításban, de működésben szerintem nincs különbség. Én tudtam egyenesen menni pedig nem mai darab a kontrollerem.
Autóból lövés tényleg botrányos, pedig GTAIV-ben jól volt megoldva. Itt nem tudok célozni lövés nélkül, ez elég rossz így.(#11390) Bmw318tds: Ha zavar az FPS esés akkor lemezes verziót vegyél, ott valamivel jobb a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Ti Bo
aktív tag
Urak.
Tapasztalatokat kérnék Xbox 360-on: mennyire akad, szaggat, laggol, lassul a játék? Jobban van optimalizálva mint a 4? Sajnos pár nagy kedvencem miatt vettem Xbox-ot, de egyik sem lett túl jól optimalizálva.... (LA Noire, Mafia 2). Köszönöm a segítséget!
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
-
customrobi
tag
Szomorú vagyok. Ez így tényleg szar. Azért köszi skacok. Marad a szopás, azt aki pedig ezt így kitalálta beültetném, és minden sikertelen kísérlet után levágnám egy ujját.
Vessetek az oroszlányok elé.
-
cyberkind
félisten
Egyébként arra nem gondoltok hogy azért nincs gépigény mert tutira késik, és azért késik tutira mert itt debütál az új védelem, amihez állandó net kell és társai?
-
cyberkind
félisten
válasz Cthulhu Dawn #11380 üzenetére
Nem tudom mit panaszkodtok itt, de még a 360 kontrollere is ász, én Ps3-on toltam ki először, na azon valami botrány volt minden ami irányítás, még egyenesen se tudtam menni a karakterrel , Xbone kontrollerrel pedig a legjobb, én arra a kevés pc játékra is azt használom.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Vezetni/repülni azért van annyival jobb, mint egérrel lőni . Mondom ezt pc-sként, csak pár hónap erejéig volt ps3-am a GTA V miatt, még tavaly. Lövés tényleg megszokható, de nagyon behatárol. A vezetés/repülés a kontrollerrel viszont hiányozni fog pc-n . Na, az autóból lövés viszont egy rémálom, azt már az sem menti meg ha nem vagy béna .
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
norbi2010
őstag
Nem szar az, csak ha béna vagy.
Én úgy szoktam autóból lőni, hogy a ravaszokon a középső ujjaim vannak, a mutatóujjaimmal célzok és lövök, közben meg a hüvelykujjaimmal irányítom az autót meg célzok. Bár nem tudom fejből hogy van elrendezve a ps controller, csak 360-om meg most One-om volt eddig.[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
válasz customrobi #11377 üzenetére
nincs trükk a kontroller egy szar ,
na ezért leveszik a fejem
nézz videokat a neten, úgy könnyebb, én is nekifutottam párszor
egér+billel könnyebb lesz nemsokára[ Szerkesztve ]
-
customrobi
tag
Sziasztok, sorry ha már volt, én nem találom a választ. Nem játszottam eddig konzolon egyik résszel sem, szóval nincs nagy gyakorlatom a kontrolleres irányításban. Viszont most van egy küldetés amit nem tudok megcsinálni, (Father/Son) Egészen egyszerűen nem tudok célozni és vezetni egyszerre, és emiatt nem tudom eltalálni a a hajón lévő ellent. Össze vissza lövöldözök mindenfelé, mire elfogy az idő, a kis csóka meg kirepül, és meghal. Viszont automata célzást nem találok. Mi a trükk? Ps3-as gépen tolnám.
Előre is köszönöm, ha valaki megszánna.
Vessetek az oroszlányok elé.
-
Bjørgersson
félisten
-
philips20
aktív tag
Valamit lehet már tudni a gépigényről?
-
-
válasz perge666 #11370 üzenetére
"Franklin-nel kell elheyezned egy kocsit valami eldugott helyen menekülő járgánynak. Ezt úgy tudod, hogy leparkolsz valahol (nem utcán), Michael-t kikeresed a telefonkönyvből, X, és lesz egy ilyen lehetőség. Utána meg fog jelenni a H a térképen. Ez egy FIB-s rablás lesz.
Heist-hez szerintem mindegy kivel mész hisz mindenki részt vesz."Nekem ezt javasolták,és bejött.
-
-
KD6-3.7
őstag
Kb. 26%-nal járok és nem találok fokuldetest a térképen! Mit kell csinalni ilyenkor? Legutóbbi küldetés a helikopteres tengeralattjárós volt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #11359 üzenetére
GameShopnal es KonzolVilagnal is 13.999.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz negyven2 #11366 üzenetére
Ééértem!
Most csináltuk az amikor az RV-t kell ellopni és leszállítani a droglaborba. Közben pedig motorosok üldöznek. Kb 21.000-et zsebeltem be vele.
Mivel engem az RP így 140es szint környékén már nem igazán érdekel, így maradok az assisted aimnél.
Lest most valami dupla RP EVENT megint !
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #11365 üzenetére
A Los Santos-t érdemes olyan járművel csinálni, amibe nem tudnak belőni hátulról (pl zentorno) vagy pedig buzzardal. Ami még jól fizet az a Exteadition ( itt nem a jelölt helyre megyünk először, hanem a Sandy reptérre és elhozuk onnan az ott lévő vadászgépet (ha egyedül csináljuk akkor robantsd fel a másikat) és ezzel csináljuk végig a küldetést. Illetve jól fizet még a Method in madnass, de ez is kettős. Amúgy a Free Aim csak több RP-t add pénzt nem.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
-
törölt tag
A traditional GTA és az assisted aiming között mi a különbség?
-
wolf13
őstag
válasz Bjørgersson #11359 üzenetére
Én innen rendeltem elő : [link]
mivel tényleg olcsóbb mint a galaxys. Előtte mindig ott rendeltem , de most itt , hogy ingyenes a kiszállítás , és talán tényleg meg is kapom ezért az árért spórolok egy keveset.
Amúgy ahol most drágább ott sem ennyi volt , csak ők már alakítottak az áron. Nincs kizárva , hogy a többi is felnyomja , csak később reagálják le.
Ja , és bízok a jan. 27-be.
-
törölt tag
Nálam miért van még amikor ps3-asok azt mondják náluk már nincs ?!
-
Bjørgersson
félisten
Már miért jelenne meg PC-re Blu-ray lemezen?
576-nál a legdrágább egyébként CD Galaxissal egyetemben, GameShop és KonzolVilág oldala meg valamiért nem tölt be.
Konzolok Szervize
GameSoft
CD Galaxis
576As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
laceszgamer
addikt
CD Galaxistól szoktam régebben ott általában úgy van, hogy ha előrendeled küldenek egy értesítőt pár nappal a megjelenés előtt és akkor véglegesítheted a rendelésed.
Futár viszi ki ha házhoz kéred, meg lehet postára is vagy ilyen pack pontokra kérni.
DVD-n fog érkezni ez biztos, hogy hány darab az már más kérdés, eddig a rekord a CoD AW, az 6 darab DVD-n van a dobozokban.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
zaja8
aktív tag
sziasztok!
Előrendelném a játékot, bár még ilyet nem csináltam. Annyi hogy most megrendelem és a megjelenésekor kapom meg postán.? illetve honnan érdemes rendelni? én az 576 oldalát néztem.
utolsó kérdêsem, dvd vagy blu-ray én jelenik meg? ugyanis nincs blu-ray lejátszóm.Köszönöm!
-
laceszgamer
addikt
-
ViharVadász
őstag
Ha már várunk, akkor várjunk a GTA V: Waiting for System Request Simulator 2015 játékkal. Trailer
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Bjørgersson
félisten
Csak egy példa, Batman Arkham Kinghtnak is tudni a megjelenési dátumát, Steamen mégis csak annyit írnak, hogy 2015. Gondolom majd a gépigénnyel együtt beírják.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #11345 üzenetére
" Egyébként Steamen eddig is Early 2015 volt, nem január 27."
Ok elhiszem, de amúgy ez is furcsa. Hivatalos dátum mindenhol kiírták a dátumot, csak a Steamen nem?hmm...
#11350) kovy29
Ok értem dolgot, csak furcsának tartom.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
STC Speed
őstag
Gyerekek MÁR EGY HÓNAP SINCS HÁTRA!
Csak ne halasszák elSzerintem a rockstar már rég bejelentette volna,ha van változás.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
válasz Bjørgersson #11345 üzenetére
Most, hogy így mondod, azt ki is felejtettem.
Akkor ezek szerint nem én emlékeztem rosszul."Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Bjørgersson
félisten
Egyedül nálunk nem számít korrekt árnak a 60€, más európai országokban aprópénz, röhögve kifizetik. Egyébként Steamen eddig is Early 2015 volt, nem január 27.
(#11343) BirkaZoli: Persze, meg egy félmilliós gépet, amin még a GTA VI is csutkán fut majd, s természetesen azt is ingyen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ViharVadász #11343 üzenetére
Korrekt árazás? Akarsz fogadni hogy 60 euró lesz?
Live-Die-Respawn
-
ViharVadász
őstag
Ha tényleg lesz is késés, én nagyon remélem, hogy legalább egy korrekt árazást kapunk, ha már ennyit várakozunk. Meg egy bocsánatkérést is elvárnék a R*-tól, mert tojtak a fejünkre amikorra is ígérték a gépigényt. Meg ha már itt tartunk, a PC-s játékosok egy Porsche-t is kaphatnának ennyi várakozás után.
(#11344) orichalcos: Nem merek fogadni, mert én is érzem, hogy simán bedobják ezt az árat. Inkább megveszem dobozosan a kedvenc boltomból, ott legalább normálisabb árat lőttek be.[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #11339 üzenetére
Valami gond tuti hogy van, mert a gépigényt sem jelentették be, holott két hete még arról volt szó, hogy jön napokon belül.
Live-Die-Respawn
-
Ármester
Gondoltam bekukkantok ide hátha én volltam a bamba és lemaradtam a gépigényről. Úgy látom a helyzet változatlan....Bár engem inkább a 27. megjelenés izgat, mert ha megint csúszik akkor agyvérzést kapok. Több mint 1 éve várom már.
-
ViharVadász
őstag
-
Bjørgersson
félisten
A Rockstar oldalán mondjuk még ott a január 27, bár nem mintha szabad lenne még elhinni nekik akármit is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #11337 üzenetére
Gamestar megint érdekességeket ír, mert korábban ki volt írva a januári megjelenési dátum Steam-en is, nem csak annyi hogy Early.
Live-Die-Respawn
-
Búék!
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #11332 üzenetére
himnusz alatt sunyi írni. pedig tisztelem a dolgokat . mahh nigga
-
jonnyjoker01
veterán
Buék
Laci majdnem pontos voltál
Már itt félrészegen írogatni elég szar .... Úgyhogy repsect!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
rup1u5
nagyúr
Ehhh 2015-t ír a RI/OS pedig itt még 2014 van.
Muszáj volt hozzászólnom, hogy lássam.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
törölt tag
BUÉK
-
törölt tag
Stunt Jump-oknál mire kellene figyelni? Lenn a középső nyúlvány szigeten mikor valami raktár tetejére kell felugratni, már vagy 5-ször megcsináltam úgy hogy egy légkondinak se mentem neki de nem hajlandó megadni. Mentem motorral is, kocsival is, semmi.
Olyan ez mint valami rohadt rage game... -
laceszgamer
addikt
-
törölt tag
válasz laceszgamer #11322 üzenetére
Még ezen az estén sem bírtok leszakadni a gétéárul ?
-
laceszgamer
addikt
Na így az év utolsó napján egy gépigényt igazán kiadhatnának.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
zozika2
tag
Sziasztok!
Ezeket a kaktuszokat csak egyszer lehet megenni?
És miért kezdtek üldözni a rendőrök amikor farkas lettem? -
törölt tag
És megjött. Pont online voltam. és egyszerre minden havas lett
-
Patrick
addikt
Hehe, azért megkaptam a GTA IV-et még így az 5 előtt.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
törölt tag
Holnapig megint lesz hó online ?
-
Trak
addikt
válasz Bjørgersson #11276 üzenetére
Sajnos mobilrol nem tudok jol linkelni, de:
http://www.gamestar.hu/quake-oszcilloszkop-mod-video.html''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
rup1u5
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
válasz J.Hetfield #11310 üzenetére
YouTube videókhoz meg fullhd filmekhez talán.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz Bjørgersson #11309 üzenetére
Szép is lenne, ha core 2 duo meg gt530 elég lenne neki
-
Bjørgersson
félisten
És még mindig van, aki bedől ezeknek...
-
codec
senior tag
Ez alapján jó kis port lett ez: [link]
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
Garada
őstag
Már fogadást kéne csinálni ilyen alkalmakkor, hogy ki nyeri a legpontosabban megsaccolt pc-s dátumot.
-
jonnyjoker01
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz jonnyjoker01 #11301 üzenetére
Nevetel?
-
jonnyjoker01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest