Hirdetés
- Elfelejtettem egy játék címét
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Vanguard
-
GAMEPOD
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
X360-on játszom egy HDTV-n. Mitől van az, hogy este a sötétebb részeken fura a kép? Fura színvilágú vagy nem is tudom minek mondjam. Látom az árnyalat közti átmenetet kicsit pixelesen ami elég illúzió romboló! Pl.: ha tó felett repülök este akkor a víz ilyen.
-
KD6-3.7
őstag
A "The Last One" küldetés mikor érhető el Franklin-el? Az a bizonyos "Bigfoot eastern egg"
-
KD6-3.7
őstag
Kb. 26%-nal járok és nem találok fokuldetest a térképen! Mit kell csinalni ilyenkor? Legutóbbi küldetés a helikopteres tengeralattjárós volt.
-
KD6-3.7
őstag
Én is kb. 2 órát nyomtam 24-én. Nem vitték túlzásba!
-
KD6-3.7
őstag
Holló!
Még fa díszítésig van egy kis időm és gondoltam kipróbálom az online részt. Havazik! Nagyon szuper! Legalább itt esik a hó... Vettem egy karácsonyi pulcsit és most hogyan tovább? Valakivel össze tudok futni aztán tudunk együtt küldetéseket csinálni? BiiMAN az online nevem. (Live gamertag nevem is)
perge666 Nekem egy bő fél óra alatt felrakott mindent. Egyesével nyomogattam, hogy miket telepítsen. (lehet egyben is?)
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Elfelejtettem egy játék címét
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen notebookot vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest