Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Én is kérnék meghívást! Profilom. Megjegyzem én építek közben facebookon is egy kis közösséget akikkel együtt szeretnék videókat csinálni meg streamelni is fogom a játékokat. Ha érdekel majd még valakit akkor az felvehet friend listre is csak ne felejtsétek el megírni miért vettetek fel.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
htc07
addikt
engem is behívhatnál, ha már barik lettünk steamen
-
JoolsNOS
veterán
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
BigBlue69
őstag
Nekem is jöhet egy.. link.
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Hauptmann
addikt
Én is kérnék meghívót. [link]
-
Mate
nagyúr
Mentek a meghívók. Várnék 1-2 jelentkezőt pm-ben, aki szerkesztené a csoport fórumát stb.
-
djculture
félisten
Nekem is jöhet egy meghivó: [link]
-
Ármester
Admint felvettem steamen! McNamara vok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kiskokó #13381 üzenetére
Én is így gondoltam az elején, pedig az az online lényege. főleg a heists óta nagyot üt némelyik. Ha csak szórakozol, és deathmatcheket nyomsz, könnyen lehetsz deficites, még ha nyersz is !!
Egyébként a felmerült kérdések 80%-ára van válasz amit az utóbbi időben feltettetek.
a crew rendszer már a max payne 3-ban debütált, és a social clubon keresztül működik.mi a nickeket egy online dokumentumban gyűjtöttük, ami benne is volt az első hsz-ben, és szerkeszthető volt, így mindenki beleírhatta a sajátját. ( figure csinálta ) legjobb módja a nyilvántartásnak.
Az online az a játék része, megjelenéskor benne lesz és elérhető lesz, de ezt nem tudni, -főleg topickgazdának- az nagyon faja .De ehhez nem kell konzolosnak lenni, mert a rockstargames oldalán is leírták.
-
-
Kiskokó
veterán
Valszeg a Single fog lefoglalni sokáig igyse lesz sok időm játszani, de azért ha Online összegyűlünk páran azt adnám, de felőlem csak szórakozás céljából. Online küldizni stb nem szeretnék (egyelőre)
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Mate
nagyúr
-
htc07
addikt
Valószínűnek tartom én is, mert a dobozosok kapásból hátrányból indulnának.Szerintem nem akkora felesleges ötlet, mert a csoportban úgy is látod, hogy ki játszik éppen, őket fel lehet venni cimborálni steamen, és lebeszélni az sc adatokat.
De ha úgy vesszük, hogy non-steam játékként hozzá tudják adni a steam accountjukhoz, onnantól kezdve kb. semmi hátrányuk ilyen szempontból, tehát a legelső sor tárgytalanná vált.
+, szerintem te simán megcsinálhatnád, ha már topikgazda vagy.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
Valaki vállalkozóbb szellemű és arra alkalmas személy szerintem készíthetne egy PH! GTA V csoportot steamen, hogy könnyebb legyen összeszedni az embereket onlinera.
De akkor legyen szíves zárttá tenni a csoportot, és aktívan szűrje a nem oda való embereket.
Egyébként nem tudom van-e már magyar GTA V csoport steamen, de ha még nincs, biztos jó sok ember csatlakozna hozzá.
Vagy az RGSC nickeket gyűjteni valahol.
Gondolkozok egy olyan oldalon, ahová fel lehet iratkozni a saját nickkel, és kiírná a feliratkozottak közül azokat, akik épp GTA-znak, hogy könnyebb legyen instant embert találni; de nem tudom, hogy a Social Club-nak van-e API-ja, a steameset tuti meg lehet oldani könnyen.
[ Szerkesztve ]
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Konzolok szervizéből előrendeltem én is.
Online részhez van már valami szerveződés? -
Scholes9
nagyúr
válasz hermandani #13367 üzenetére
Én pont így vagyok a CD Galaxissal 😊
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
daveoff
veterán
válasz hermandani #13367 üzenetére
A futár cégek már kiszállítás előtti nap kézhez kapjak a játékot, úgyhogy lényegtelen milyen messze van BP...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
hermandani
tag
válasz Dyingsoul #13366 üzenetére
Sokszor rendeltem már konzolokszervízéből, szerintem a legjobb áron adják a játékokat, sokszor ingyen hozzák házhoz. Ami ott ki van írva, az mindig úgy van. Kaptam már onnan posztert, bögrét, mindig minden időben ideért.
Volt, hogy de. fél 10-re itt volt az előrendelt csomag, pedig BP ide ~110 km.A GTA-t is onnan fogom majd előrendelni, de én még megvárom azt a PC-s trailert (ami eléggé esedékes lenne már...) nem akarok ennyi huza-vona után pofáraesni.
-
Dyingsoul
veterán
válasz StarKiller89 #13354 üzenetére
Na megrendeltem a konzolok szervizéből mert fel is hívtam őket telefonon és azt mondták náluk tutira kap minden előrendelő posztert. Na ez már tetszik. Azt is mondták, hogy garantáltan kézhez kapom a játékot vidékre való szállítás esetén is a megjelenés napján na meg majd a futár fel fog hívni stb. Korrekt arcoknak tűnnek na csak aztán be ne szopjam a nagy módosításaimmal.
576-ot meg lemondtam, rohadjanak meg ott ahol vannak.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Hauptmann
addikt
Megvettem itt az aprón gift-ben, amint az acc-omon a játék, jelzek.
-
Hauptmann
addikt
Csak a tisztánlátás végett kérdem, ha ma még megrendelem a játékot a Steam-en, akkor a pénzen kívül jár hozzá a léghajó is? Nem mintha olyan fontos lenne, csak kíváncsi vagyok.
Meg ugye van valami gyűjtői kiadás is, amihez jár két bónusz jármű, fegyverek, ruhák, de az nincs még Steam-en.
-
BigBlue69
őstag
válasz addamka #13345 üzenetére
Engem nyugodtan felvehettek ismerősnek. Steames példányom van, 3-4-en leszünk normálisak haverokkal, akár Ts-el együtt.
Én tuti házra és ruhára fogok költeni, és természetesen női karakterrel szerintem.
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Dave567
addikt
válasz StarKiller89 #13355 üzenetére
Hát ezen én is csodálkoztam, de elviekben nem különb a BF3-4 ahoz még van is, de mindegy is, mert egyik sem rúghat labdába a GTA-hoz.
-
Dave567
addikt
válasz StarKiller89 #13320 üzenetére
Feltőrhetetlen a Hardline?
Singlet biztos megoldják... -
őstag
válasz Dyingsoul #13350 üzenetére
Óóó, póóstapont, na azt imádom.
Egyszer véletlen rendeltem valamit oda, mert megszűnt a veresegyházi pick pack pont, így maradt a "minőségi" szolgáltatás posta pont.
Érdemes google maps alatt tanulmányozni, hogy a MOL benzinkút, mint posta pont milyen messze van a postától, ahonnan a csomagot átviszik. Igen, van vagy 100 méter.
Mivel nappal dolgoztam, a MOL 0-24ben nyitva, jó választásnak tűnt, elsőre.
SMS megjön reggel, hogy ott a csomagom. Este megyek érte, hát ott nincs, meg hülye vagyok, mert ha megjön az SMS, hogy ott a csomag, akkor tulajdonképpen csak másnap van ott, mert nem viszik ki a postáról aznap.
Ha van a városodban posta automata, válaszd azt:
1. nincs menstruáló benzinkutas, akinek kénytelen vagy a személyid átadni egy nyomorult csomagért
2. oda esélyesen kiviszik a csomagot, mert csak a csomag kihelyezése után azonosítja átadottként a rendszer, nem akkor, ha a helyi sóhivatalba rálöttyentik a kávétHozzáteszem, én azok után, hogy egyszer a kedves alkoholszagú postásnénk a házunk előtti kukába közvetítette a csomagot, nem várok el tőlük túl sokat.
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Dyingsoul
veterán
Úgy érted posta pont?
Hát nem tudom mit csináljak, mondjam vissza az 576-os rendelést? Nekem tényleg kéne a poszter mert a szobám fala is tele van aggatva de csak a kedvenc játékaimmal amiknek tényleg jól néz ki a posztere szóval nekem fontos lenne.
Azt meg pláne nem látom itt hogy hogy lenne ez ingyen posta?
-
őstag
válasz Scholes9 #13346 üzenetére
Ami leginkább visszataszított PS3-on az onlinetól, hogy jobok alatt nem lehetett lenémítani a
gyökerekettársakat. Ott visított, böfögött, fingott az összes 12 éves kis malachangú, vagy épp belehallatszott a fél család óbégatása.
Grátisz egy idő után megjelentek azok az igazán hasznos egyedek, akik misszió közbe halálra gázolták a társaik, mert az mekkora vicc.
Az tény, hogyha összegyűlt egy normális csapat, akkor nagy móka tudott lenni az online, de ha belépsz egy szerverre, és kapásból 3an várnak rád a lakásod előtt RPG-vel, akkor az nem a jó játék jele (számomra)[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz JackFeryll #13343 üzenetére
Inkább nem fejtenem ki a véleményemet a németekről...főleg ha 5 euro miatt sírnak.
addamka: a hsz utolsó része jópofa 😂[ Szerkesztve ]
-
őstag
Fullos ház, 1 db közepes sportkocsi, a super kategória engem annyira nem izgat, nem szeretem a race-eket, mert roncsderbi ment PS3-on is. Meg fegyverek sok-sok lőszerrel, az sosem árt. A többire meg majd ha fussa
Bár azon is gondolkozok, hogy nem nyúlok a pénzhez, mert anno megvolt a feelingje, amíg összejött a pénz egy normális lakásra, meg egy-egy kiszemelt kocsira. Ezzel a pénzzel lényegében az első 10-20 óra online mókát átugorja az ember. Nem nagyon leszel rászorulva ezzel kisboltok kirablására, meg pénzszállítók fosztogatására sem, mert semmiségnek fog tűnni amit hoz a konyhára ennyi mellett.
Meg én a PS3-as tapasztalatokból kiindulva esélyesen asszonnyal GTA-zok privát módban, minél öregebb vagyok, annál kevésbé viselem el a debileket sajnos. Csak még ki kell találnom 2 másik jómadarat honnan szerzek, akikkel lehet teamspeaken értelmesen komminukálni pl. heistek alatt. Sajna a jóbarátaink gépe még a GTA IV-re is alkalmatlan
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
Hát én tervezek valami házat sok férőhelyes garázzsal, aztán a többit elköltöm autó tuningra
-
JackFeryll
őstag
Németek sírnak 5 € miatt ?
A magyar átlagfizetést nézve simán az orosz régió árait kellene itt is használni.(#13331) Pacy
Egyébként Tier 2- esek vagyunk és elvileg a SA-on kívül minden (pénz) jár, de ez már látom fent tisztázva lett.Na kezdjük el ki mire fog költeni és mire érdemes ?:
Szerintem
-high-end apartman 10-es garázzsal
-valamilyen kocsi, mindenki a páncélozott Kuruma-t ajánlja mert elvileg jól jön majd Heistokhoz is, de jó lenne valami supercar is.
-fegyverek + ruha[ Szerkesztve ]
-
őstag
Lehet, nekem a tier-ről a hülye steam régiók ugranak be, ezek szerint 2db GTA:SA volt 10 eurónyi virtuális hulladék
Plusz azért fura, mert csak a tier 2-be lett 55 juró, a tier 1 régióba maradt 60 elvileg.#13340: nem fizettem, összesen 3 CS:GO-t vettem, 1 saját, 1 asszonyé, 1 raktáros-idle acc, az ráadásul akcióba lett szintén csgo hulladékból véve. Szóval eléggé ingyen volt, nem is komolyan rinyálok. Elég ránézni steam forumra, ott már valaki akasztani akart 5 euróért rockstaros nyakakat
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz addamka #13336 üzenetére
Biztos vagy te ebben?
A tier 1 és tier 2 nem a kedvezmények alapján volt besorolva?
Tehát aki még az elején megvette, az tier 1-et kapott ami SA+pénzt tartalmazott.
Aki később, az már tier 2-t kapott kevesebb pénzzel és SA nélkül. Azóta kicsit megkavarták a dolgokat, mert halasztás után mindenki kapott +lóvét. -
csaba951
veterán
Tier 1, Tier 2, Tier 3
Ez csak simán arra utal, hogy milyen bónusz csomagot kapsz az előrendeléshez. 1-hez járt a legtöbb, 3-hoz meg a legkevesebb. (Még nincs kint a 3-as.)Aki dobozost vesz, az kevesebb online pénzt kap majd, mind akik online boltban vásároltak (április 1 előtt).
#13336 addamka
Ebben a konkrét esetben pont nem erre vonatkoznak a Tier-ek!Viszont hogy megkavarjam a dolgokat, a Steam Tier 1 régióban 59,99 €, a Steam Tier 2 régióban 54,99 €-ba kerül a játék.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A steamnél az európai piac kezdetben 3 régióra (tier) volt felosztva, most kettő van.
A 2esben valamivel olcsóbbak a játékok.
Amikor a GTA V kijött előrendelhetőre, még csak tier 1 volt belőle, azaz 59,99 euró volt itthonról is.
Bővebb infó van pl. itt erről.Így buktam ezzel 10 eurónyi CS:GO tárgyat, de végül is mindegy, költsék gyógyszerre
[ Szerkesztve ]
-
Pacy
aktív tag
válasz JackFeryll #13329 üzenetére
+1
Elvileg akkor jár a plusz lové a játékba ugye? Írja ezt vásárlás után valahol a steam? -
Evome
senior tag
válasz Dyingsoul #13328 üzenetére
cd galaxist tudom neked jobban javasolni.
Nekem mindene gyes vételnél 100% on teljesítettek, + volt hogy vettem blizzard terméket kaptam az eredeti játékhoz pósztert + 1 másik blizzardoshoz is
Én imádom őket
http://cdgalaxis.hu/PC/22159/grand-theft-auto-5-aprilis-14-keddtol.htmlCsak lehet már elfogyott náluk a rendelhető kópia
Posta port ingyen posta a megjelenés napján vagy előtte 1 nappal, nekem többnyire előtte 1 nappal midngi itt volt
[ Szerkesztve ]
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Dyingsoul
veterán
A Múlt héten voltam a debreceni 576-ban előrendelni a PC játékot. Megkérdeztem az eladót, hogy ajándék poszter is jár-e érte és azt válaszolta, hogy nem, csak a játék. Az 576 oldalán meg kinn van, hogy jár érte ajándék poszter. WTF??? Írtam nekik e-mailt de még arra sem válaszoltak... Lehet, hogy holnap fel is hívom őket, ti nem tudtok erről valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
Na játék pipa Már csak várni kell szépen 2 hetet meg egy pöppet
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
laceszgamer
addikt
válasz privacy99 #13321 üzenetére
Én se igazán értem, mikor kijött a GTA IV egy Q9550 / HD4850 CF és 8GB-ram volt az aktuális gépem és szépen futott rajta. De emlékszem teljesítménytesztekre akkoriból, 8800GT-vel is szép eredményeket hozott össze, asszem talán a 320 és 640-es GTS között volt komolyabb difi.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
rup1u5
nagyúr
válasz privacy99 #13321 üzenetére
4Ghz-en járatott E8400-al, 4GB rammal és egy fél gigás 4850-el kezdtem mikor kijött. Gyatra volt ez tény. Eltünedező texturák, belassulás, szaggatás....stb. Aztán a megjelenés utáni kb 6 hónapban kijött az első 3 patch. A 3. nagyon sokat javított! Nálam attól lett olyan a IV amilyennek lennie kellett volna kiadáskor. Ekkoriban váltottam Q9550-re és ha jól emlékszem GTX 260-ra. Onnantól kezdve kisimult a játék.
Ami számomra megdöbbentő volt, hogy a 3.2Ghz-re húzott quadom agyba-főbe alázta a 4Ghz-en hajtott E8400-at. Eltűntek a hirtelen fps drop-ok és lag-ok. Akkor lett igazán vaj nálam amikor 4Ghz-en járattam a quadot és raktam mellé egy akkor már kiöregedő GTX 280-at.
Az hogy a játék ennyit profitált a +2 magból jól mutatja, hogy rendesen kihasználta az alárakott erőforrásokat, tehát nem volt egy "szar fejlesztés" csupán túl korán adták ki.
Reméljük, hogy az V-re azért kellett ennyit várni, mert nem akartak még egyszer beleszaladni ebbe a hibába.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
HERR Z
veterán
-
privacy99
senior tag
válasz Puma K #13319 üzenetére
Ez igaz is lehetne, ha nem lenne egy halom ember itt, aki korszerű, csúcs asztali processzorral (i7), és a követelményekhez képest atomerőmű kártyával próbálta, és mégis sz*rul ment.. Olyan is van, aki több százezres videókártyával próbálta SSD-vel, 16 giga RAM-al, eredeti játékkal, akkor velük mivan?
Kezdjük ott, hogy a GTA 4 a minimum és ajánlott hardverekkel el sem indult körülbelül..
Az pedig tény, hogy a korabeli core2quad gépek is szétestek a játék alatt, nincs ezen mit megvitatni, nincs mit tagadni.. szar volt a fejlesztés, ennyi. (Ja, és mindkét konzolon is akadozott egyébként..).
Pár ezer youtube videót is meg lehet tekinteni, válogathatsz, hogy 50 ezres, 1 milliós, vagy 10 milliós gépen szeretnéd akadozni látni, még évet is választhatsz, melyik generáció legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz rup1u5 #13301 üzenetére
Sokan a warezolt-patch nélkül játékot és/vagy hipermarketben kapható gépen próbálták ki anno és így számukra egyértelműen "nagyon optimalizálatlan a IV" (finoman fogalmazva).
Sajnos sokan elfelejtik, hogy vannak játékok amik megkövetelnek bizonyos hardverszintet ami ha nincs meg akkor nem fog rendesen menni, vagy el sem indul.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
JackFeryll
őstag
Ja, nem is javítják ki a bugokat
(#13316) Scholes9
Bizony.
Lenne rá keret csak ha nem muszáj nem váltanék. Más játék nincs ami érdekel és lehetséges hogy igényelné az erősebb kártyát, jelenleg meg nincs sok időm játszani sajnos. Egyetem + munka eléggé lefoglal, majd nyáron lesz, akkor csak dolgozni kell .[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz JackFeryll #13306 üzenetére
Elméletben félretenni az még nem elég 😄
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz laceszgamer #13313 üzenetére
Akkor mit beszelnek itt feltorhetetlensegrol? A sufnituningosok altalaban motivaltabbak mint a fizetesert gurizo programozok.
-
Bjørgersson
félisten
válasz laceszgamer #13313 üzenetére
Ertelemszeruen.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
laceszgamer
addikt
válasz Bjørgersson #13312 üzenetére
Pontosabban nem igen lehetett jatszani a multival, ha meg is indult maga a játék.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz jozsi252 #13308 üzenetére
Olyat keress akinek sok a pozitív értékelés. Ő tuti hogy úgy fog hozzáállni, hogy még gond esetén is segít, bár nem igen szokott lenni.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Hardverapróról mennyire biztonságos beszerezni a játékot? Nyilván az illetők külföldről szerzik be, úgy tudják 13-14k környékén árulni. Lehet valami kockázat, vagy ha olyan eladótól veszek aki megbízható, nem lehet gond?
iPhone 16 Pro Max
-
laceszgamer
addikt
válasz JackFeryll #13306 üzenetére
Szerintem inkább a Steam felőli infok a biztosabbak és a dobozos valóban csak az R rendszerét fogja használni.
-
JackFeryll
őstag
válasz rup1u5 #13301 üzenetére
Én már elméletben félreraktam 50-60 ezer forintot ha esetleg váltanom kéne 760 -ról 970-re .
Amúgy a konzolvilág nekem azt írta steam-es verzió. Vagy ők nincsenek képben, vagy behazudtatta a Steam a Rockstarral a kamuhírt hogy többen vegyék a Steam-en + pénzért, de csak nem.
Szerintem mindjárt megveszem Steam-en.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz laceszgamer #13296 üzenetére
Nekem ne mond, itt figyel a Steam accomon a jatek
-
rup1u5
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
rup1u5
nagyúr
válasz djculture #13299 üzenetére
Én is várok. Egyrészt amúgy is meg akartam várni VGA vásárlással a megjelenést, másrészt amúgy sem tehetnék mást jelen helyzetemből kifolyólag de ez nem ide tartozik.
Azt meg, hogy a 4. rész mennyire "optimalizálatlan" jó lenne végleg elfelejteni mert már 2009-ben elegem volt belöle. Leírtam akkor a véleményemet és saját tapasztalataimat itt és itt
Ma is így gondolom.Why don't you knock it off with them negative waves!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest