Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrec
csendes tag
válasz Jhonny06 #95748 üzenetére
Szintúgy 3070-en tolom, 1440p-ben és 80 alá sosem esik az FPS, a graphics alatt minden maxon van, kivéve a Motion Blur-t meg a depth of field-et. Advanced graphics alatt nálam csak a High Resolution Shadows és a High Detail Streaming While Flying van bekapcsolva, többi ki.
-
törölt tag
válasz Jhonny06 #11697 üzenetére
Ha nagyobb lesz a látótávolság, nem lesz poup up, nagyobb lesz a felbontás, magasabb FPS akkor az nem = szebb grafikával??? Én azért látok különbséget már a képek alapján is. az új konzol és a PC képek között.
4db kép alapján hogy lehet eldönteni mit tud grafikailag egy olyan platform amin elég szélsőséges a beállítási lehetőség?
[ Szerkesztve ]
-
djdaniel
senior tag
válasz Jhonny06 #4820 üzenetére
fogalmam sincs hogy honnan jött az 500k, az nyilván való hogy valaki nagyon ráért ebben egyetértek, Rockstar amúgy is kiadja pc-re, petíció ide vagy oda.
Én csak belinkeltem hogy mennyi ember várja pc-re a számok alapján, de ezek a számok csak a töredéke a pc-és társadalomnak amennyien szeretnék élvezni a pc-én.
én nem mondtam azt hogy elhiszem hogy ettől függ-e a pc-és megjelenés vagy sem.
Rockstar egyébként hülye lenne nem kiadni pc-re, warez ide vagy oda, akkor is megéri nekik bőven.A warezosok többsége is egész biztosan megfogja vásárolni, azért ez még is csak a gta v.
-
JoolsNOS
veterán
válasz Jhonny06 #4820 üzenetére
Ennek úgy lenne értelme, hogy mindenki fizet pl 5 dollárt a feliratkozásért, és ezt majd beleszámolják a játékba. Én benne lennék, bár teljesen biztos vagyok benne, hogy lesz mindenképp pc-re előbb utóbb.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok