Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
Mi az általános megoldás arra,hogy kb 30-50 perc alatt betölti a ramot (4giga) a chrome? Egyetlen egy nyitott fül esetén is.Köszönöm
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nagyon régi gépre nem lehet felrakni a chromot?Mert telepítéskor hiba üzenettel elszáll a gép egy VIA/S3G unicrome videovezérlővel és egy Epox EP-8KMM3I alaplap van és valamilyen athon proci.Tudom őskövület de iskolába nincsen más.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül miért nem tölt be a youtube videó új lap megnyitására csak akkor ha rákattintok a fülre?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
takessz
senior tag
-
takessz
senior tag
Aham úgyan ilyen és nem igen müködik Valami nem koser nekem a chrome-al akkor dev-el se megy de akkor megprobálok egy friss tekepitést neki .)
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
takessz
senior tag
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
takessz
senior tag
válasz savior #21887 üzenetére
Sajna a Twitch nek flash alapú lejátszója 32 bites chrome on el megy de a 64 bitesen nem tölti be a videókat
-
takessz
senior tag
válasz savior #21887 üzenetére
aham erre még nem godoltma már leszdtem 100 verziós Flash playert de pepperesre nem gondoltam Fent van de még midnig nem jó mi lehet a probléma??
[ Szerkesztve ]
-
savior
őstag
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy ha betöltődik az oldal, akkor a felhasználó névnél és a jelszónál az utóljára használt legyen beírva (mint firefoxban)? Mert alapból nincs kitöltve, hanem egy listából kell kiválasztani a felhasználó nevet, és csak utána jelenik meg a jelszó.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
takessz
senior tag
Mióta felraktam a 64 bites chrome ot a twitch en el se indul egy videó se mi a francért eddig ment tökéletesen kész röhej Beépül
ö modulokra hivatkozik nem tudom mi hiányzik neki[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
Jo reggelt!
Egy olyan kerdesem lenne, hogy milyen bovitmenyt erdemes hasznalni abban az esetben, ha gyakran hasznalunk nyilvanos wifit?
A Tunnelbear esetleg a Zonemate segithet valamit a biztonsagon? Nyilvan netbankolni nem fogok, de azert atjarot sem szeretnek a gepembol csinalni.E30 (oo=[][]=oo)
-
savior
őstag
Az mitől lehet, hogy a sync nem menti a jelszavakat? Minden telepítés után újra be kellene gépelni őket.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
niof
addikt
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség! Az Asus routeremen fut a Download Master torrent kliens. Ha ki akarok törölni egy feladatot, mindig feldobott egy ablakot, hogy valóban akarom e. Gondolom a Chrome "figyelte" ezeket a felugró ablakokat, és egyszer csak bedobott egy ilyen üzenetet: Ez az oldal ne nyisson meg további párbeszédablakokat! Amit én hülye fejemmel leokéztam. Most valahogy ezt vissza kellene állítani, mert így nem tudom kitörölni a torrent feladatokat.
Hol tudom ezt megtenni?Köszi előre is!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
sqpp
őstag
Valaki tudja esetleg, hogy lehetne megoldani az 5.1-es hangot Youtube alatt legalább? Annyira unalmas, hogy sehogy sem jó, bármilyen megoldást nézek. Firefoxban alapból jó...
-
HXY
addikt
Van arra bármi megoldás, hogy a Chrome helyesírás ellenőrzője automatikusan felismerje,
hogy éppen angolul, vagy magyarul írok?Szerk. Most látom, hogy még a Chrome-ot is hibának véli a magyar Chrome...
No comment.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
UC Sync addon működik valakinek?
Hiába lépek be,deldob valami kínai oldalt és kilépve maradok.
[ Szerkesztve ]
-
yuri90
tag
mióta frissítettem a chrome-ot azóta ha néha görgetek akkor helyenként ott "ragad" az adott honlap egyes része.Más is találkozott ezzel?
-
Fred23
nagyúr
MEGA miatt feltettem tegnap a Rókát és a Chrome-ot is, így össze is tudtam őket hasonlítani. A Chrome maradt, meg voltam lepve, mennyire kevés RAM-ot eszik. Mindig a Chrome volt nálam az alap, ahhoz voltam szokva, de mivel mobilon bejött a Fire OS, adtam egy esélyt a Firefoxnak is. Ezért használom az UC Browsert is időnként, még Androidon az volt a kedvencem.
-
zoltanz
nagyúr
Kiprobáltam Droidon lassabb az FF a Chrome nál. Viszont egy két oldalt jobban jelenít meg az FF.
-
Sonja
nagyúr
válasz HoTaZo #21868 üzenetére
A Bookmarks mappa ikonját nem lehet megváltoztatni, azt hiába is szeretnéd. Itt van róla egy beszélgetés.
Igen, a Bookmarks file-ban vannak eltárolva a könyvjelzők, ne keresd máshol.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
.LnB
titán
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy Win10 alatt a legújabb chrome egy idő után a 8giga RAM-om 80-98%-át "megeszi"? A rendszer meg megáll kb mint a szög. És a feladatkezelő nem írja kokrétan, hogy a chrome használja. De csak akkor jelentkezik a probléma.
Uninstalláltam, teljes törléssel együtt most még nem nagyon jelentkezett a probléma. Annyiban, hogy nem feküdt meg a rendszer, de ránéztem véletlenszerűen és volt, hogy már megint 76% ram-om használatban volt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
HoTaZo
addikt
Valakinek ötlete erre?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
tonyrulez
őstag
Egy gyors kérdés, a baloldali zöld ikon melyik bővítményé lehet?
4 8 15 16 23 42
-
hamikike
tag
Üdv!
Segítsetek, túl hosszú a topik lista:
Tudok-e jelszóállományt opera 12-ből vagy az új operából (vagy vivaldiból) importálni vagy áttenni chrome-ba, hogyan?
(a 12-ből könnyen ment vivaldiba és az új operába, de a chromban támogatott módszert nem látok)[ Szerkesztve ]
-
scabi78
senior tag
Sziasztok!
Az első indításnál kb. egy percet kell várni, amíg használható lesz a chrome, még egy várakozás ablak is bejön. A program files/google/chrome mappa 480 mega, nem tudom van-e jelentősége. A win7 kb. két és fél éves, ezt a jelenséget fél éve észlelem, hardver téren semmi változás nem volt. Mi lehet a probléma? köszi[ Szerkesztve ]
Tiszta Windows, rendes ház!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Mit csináljak a böngészővel, hogy gép újraindítás után megjegyezze az adatokat? (belépés, gyorskitöltés)
Tárgytalan rájöttem fater bepipált mindent ccleaner chrome alatt...
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
A könyvjelzősávban, egy mappában jelennek meg a Rókából importált könyvjelzőim, ennek a mappának szeretnék más megjelenést (ikont) adni. Van-e rá lehetőség? Hol helyezkedik el ez a mappa? Mert akárhogy nézegetem a program összetevőiben nem találom azt a mappát amelyikben lehetnek könyvjelzők, csak egy kiterjesztés nélküli Bookmarks fájlt, ahol vannak a könyvjelzők felsorolva.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
[link] Nektek sem jön be? IE alatt jó.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
cami][us
senior tag
Ironlake alatt micsoda laggolás volt. Néztem hogy mitől van, mert az FF simán ment aztán kiderült, hogy a hw gyorsítás nem volt blacklist alatt, pedig egyértelmű hogy nem jó, pedig a valóban letiltott, de kikényszerített 950-es igp pl sokkal jobban ment, bár bugos volt az is egyértelműen. Azért fura.
szerk Azért a hd videó és a html5 szépen megy.
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Kicsit off lesz:
A két lépcsős azonosításos bejelentkezésnél (pl googlenél) van egy olyan lehetőség, hogy "ennél a gépnél ne kérje többet az ellenőrző kódot" amit ugyebár sms-ben küldene ki mondjuk. A gépet mi alapján jegyzi meg? IP? COOKIE? remélem nem.
Mi a helyzet ha én éppen másik böngészőből próbálkozok de ugyanezen a gépen? És ha újratelepítem a chromot?Köszönöm!
-
Man0gatya
aktív tag
Sziasztok, ki lehet kapcsolni a ctrl + number léptetést a chromeban?
-
Sonja
nagyúr
Valaki találkozott már olyannal, hogy a jelszókezelő oldal (chrome://settings/passwords) csak egy szürke oldal? Sajna így nem tudok se törölni, se megnézni (ez utóbbit azért megoldottam) jelszavakat. Mindezt Linux alatt.
Sajnos Google nem segített, akár hogy próbáltam keresni.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Véletlenül derült egy érdekes, de nem túl jó dolog. HA fut a chrome, tök mindegy milyen és hány ablak, de legyen csak egy ph fórum ablak és lerakom a tálcára, akkor a noti nagyságrendekkel kevesebbet megy el akkuról. Arra jutottam, hogy fut egy halom chromeˇ32.exe ugye és ebből egy picit dolgoztatja a cpu-t, épp annyira, hogy az a nyugalmi kicsi fogyijából egy nagyobba kapcsol. Észrevétel volt nem több.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
dokee78
félisten
Chromeal van valami gond vagy a friss Windows 10-emmel?
Frissítések keresése csak pörög az ikon
Böngészési adatok törlése csak pörög az ikonDe egyiket sem csinálja meg.
-
NorbertoEco
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hogy tudom kikapcsolni a chrome automatikus frissítését?
Találtam 2 oldalt ahol írnak megoldást rá, de nem tudom hogy melyik működik és melyik nem esetleg mindegyik jó megoldás-e.
Azért szeretném kikapcsolni a frissítést, mert több gépről van szó és nem akarom hogy egy adott frissítés miatt az egész hálózat belassuljon. (bizonyos időközönként én magam frissíteném).
1.) megoldás itt
2.) megoldás ittSzerintetek melyik a jó? Esetleg van más ötletelek?
Előre köszönömui.: windows XP/7/8.1 oprendszerekről van szó
[ Szerkesztve ]
Kérsz egy falat falat? Szólt a falat faló, fa ló.
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok! Frissen telepített Windows 7-esen véletlenszerűen többször is lefagyik a Chrome kb 10 másodpercre, és akkor az egész gépen nem lehet semmit csinálni, mikor újra beindul akkor a számítógép mindent megcsinál ami a lefagyás alatt parancsba lett neki adva. A Chrome-on kívül minden más böngésző illetve program hibátlanul működik. Mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
válasz bozsozso #21844 üzenetére
Szia!
Próbáld meg az Adware cleaner-el tisztítást.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kellene egy kis segítség. Beépült alapértelmezett keresőmotornak egy get search nevezetű és nem lehet módosítani sehogy. Azt írja ez a beállítást rendszergazdája lépteti életbe. Nem is lehet megváltoztatni, mert ki van szürkülve és a keresőmotorok kezelésénél sem tudom törölni. Próbáltam rendszergazdaként futtatni(kompatibilitás módnál is beállítottam, hogy futtatás mindig rendszergazdaként), de úgy sem megy. Légyszi aki tud segítsen. Már próbáltam a chrome újratelepítését is.
-
bepken
veterán
válasz laszlohu #21841 üzenetére
azt eddig nem írtam, hogy ezt a jelenséget csak indavideóra feltöltött videók esetén tapasztalom. lehet, hogy máshol is jelentkezik majd, de egyelőre csak itt vettem észre.
viszont közben bármi mást tudok csinálni, másik fülön simán játszik youtube videót, tudok rendesen böngészni. és a videó is elindul minden egyes alkalommal...kisebb késéssellehet, hogy az oldal nem csipázza a voda 3G sebességet? ami csak azért volna fura, mert az említett pontig nem volt ilyen probléma. és ha egyszer elindul a videó, gyorsan be is tölti végig, nem akad meg egyszer se.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz laszlohu #21839 üzenetére
nekem már csak a PPAPI van, elvileg ez így jó (NPAPI már nem támogatott ugye) - a verziószám alapján pedig a legfrissebb van fent.
be is tölt minden flash tartalmat, igazából a legtöbb videót le is játsza. de tegnap este pl úgy néztem online sorozatot, hogy az aktuális rész vége előtt ~5 perccel már megnyitottam a következőt. szinte mindig pontosan indult el
még egy dolog: nagyjából azzal egy időben jelentkezett ez a probléma, hogy az AdBlock jelzett, hogy új feature érhető el (röviden: nem blokkol ész nélkül mindent, ami rendben is van, támogassuk az oldalakat) - de azt is próbáltam már, hogy felfüggesztem, hátha....nem segített. meg hát újra is pakoltam a böngészőt, pluginok nélkül ugyanez a probléma.
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
laszlohu
addikt
válasz bepken #21838 üzenetére
Bár már nagyon rég használtam Windows OS - t,
feltételezem azod van.chrome:plugins
az URL - be
majd csak 1 flash player plugin legyen engedélyezve :
PPAPIpl. az NPAPI letiltása
majd újraindítás
majd ellenőrizd a verziókat
Adobe flash player :
19.0.0.185 PPAPIha nincs újabb PPAPI, hiába nyomsz a chrome:componentsbe, az nem fog frissíteni
Chrome névjegy :
45.0.2454.101 (64-bit)[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz laszlohu #21833 üzenetére
hasonló problémával küzdök én is (ahogy írtam is)
azóta annyi történt, hogy megvolt a chrome újratelepítés is, illetve a chrome://components/ alatt próbáltam egy frissítést nyomni a pepper_flash cuccnak is, de azt írja folyamatosan, hogy "Állapot - Az összetevőt nem frissítette a rendszer"
na most a furcsa, hogy a %localappdata%\Google\Chrome\User Data\PepperFlash mappa tök üres, tehát fogalmam sincs, hogyan tölti most be egyáltalán a flash playert (vagy összekeverek valamit valamivel?)
-
laszlohu
addikt
Köszönet mindenkinek.
Egyébként azt előbb elfelejtettem írni, hogy sem adobe flash - el, sem pedig html5 - tel sem játsza le.
-
HoTaZo
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy az új lapon van-e lehetőség a legtöbbet, legutoljára látogatott oldalak megjelenítőjének, esetleg a google kereső sávjának (ha már a címsávba is tudunk keresést beírni) eltüntetésére?
Szeretném a téma képét teljesen élvezni. Na meg ha a könyvjelzősáv betűi színeit is változtathatnám az lenne a Kánaán...Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
laszlohu
addikt
Másnál sem játsza le az alábbi videót?
próbáltam más böngészővel, azzal sem játsza le,
egyébként 400 kBps -ra van lekorlátozva a sávszél,
és Ubuntu 15.04 Chrome stabil -
makoss
veterán
Könyvjelző ablakokat vagy nem tudom minek hívják őket
(#21828) napocska2: Azon agyalok most, hogy ami jó ötletek, progik, tippek meg egyéb érdekesség azt eltenném egy külön mappába mint ezt az importálást is, mert elég jól néz ki a kiegészítő, csak most a firefox is variál valamit mert a "Super start" kiegészítője is csődöt mond a 41-es verziónál, így valószinü minden egyes verziófrissítéssel a prohardver szakértőire bízhatom magam és az előző verziós kiegészítőket dobhatom a kukába
[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
bobalazs
nagyúr
jó kérdés, utánanéztem. Lemented, majd az új telepítésnél a régi helyére berakod
Windows XP: %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\
Vista, Windows 7: %LOCALAPPDATA%\Google\Chrome\User Data\
Mac OS X: ~/Library/Application Support/Google/Chrome/
Linux: ~/.config/google-chrome/ -
napocska2
senior tag
válasz makoss #21826 üzenetére
Ha először használod ezt a bővítményt, akkor még nincs mit importálnod. Első lépésként a Firefoxból kell átvarázsolnod a könyvjelzőidet a Chrome-ba. Ezután tudod a kedvenc könyvjelzőidet kirakni gyorshívóra. Akár több lapot is létrehozhatsz, a bal felső sarokban látod a füleket, azonban a könyvjelzőket csak egyesével tudod hozzáadni. Legalábbis én még nem találtam csoportosra lehetőséget. Jobb felső sarokban a beállításoknál pedig tudsz hátteret adni az egész oldalnak, meg özön egyebet, hogy a saját ízlésed szerint jelenjenek meg a gyorshívók.
-
titán
válasz makoss #21823 üzenetére
Konkretan mit szeretnel importalni? A firefoxban mar hasznalod a progit es az ottani gyorshivokat importalnad a chromeba?
-------------------------------------
Le lehet menteni ezeket a kiegeszitoket valahova? A kesobbi telepiteseknel jol johetne, hogy miket kell telepitenem a chromehoz. Illetve ha kesobb eltunne, megszunne ez a kieg es nem tudom elerni online.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz makoss #21823 üzenetére
Ott a beállításoknál a leggyakrabban látogatott oldalakra nyomva jobb gomb az oldalon amit hozzá akarsz adni, hozzáadás a gyorshívóhoz. Importálás az másképp működik, gondolom úgy hogy egy elmentett szöveges részt bemásolsz és úgy importálsz. Pl. ha már megcsináltad a gyorshívót, exportálhatod a szöveget egy txt-be majd visszamásolva tudod importálni pl. egy másik gépen az ottani gyorshivoba.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
sziasztok!
a tegnapi napon történt, hogy egy hosszabb videót néztem, ami egyszer csak leállt, nem töltött tovább. ekkor nyomtam egy frissítést az oldalnak, ismét elindítottam a videót, de az csak töltött és töltött veszettül. el nem indult, beletekerni se tudtam, semmi. kíváncsiságból úgy hagytam, egy másik fülön pedig elkezdtem utánaolvasni a problémának. kb 5 perc után egyszer csak elindult a videó, szépen végig is töltött, meg tudtam nézni. sajnos viszont azóta ez minden egyes flash player videó esetén jelentkezik.
megjegyzem, hogy az Edge ugyanezt produkálja (egyéb böngészőm nincs), mivel azonban én Chrome felhasználó vagyok, itt kérnék segítséget. a vicc egyébként az, hogy a videók előtti reklámokat pöpec mód lejátssza (ha engedélyezem őket), majd utána a videó indulására ugyanúgy várni kell...
teljes visszaállítást már csináltam, nem segített. van rá ötlet, hogy mi történhetett? és mi lehet a megoldás?
előre is köszi!
Andris╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
titán
válasz napocska2 #21817 üzenetére
Ez is nagyon tetszetos, egyelore probalgatom az elozot, aztan megsasolom ot is. Koszonom ismet!
Az a vicc, hogy tobb mint 4 eve hasznalom a bongeszot es hianyoltam is ennek az opcionak a bovithetoseget. Persze ram is igaz a mondas, nema gyereknek....
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
A köszönet az itteni közösséget illeti, az én tudományom is ebből a topikból ered.
A másik hasonló gyorshívó bővítmény a Speed dial 2, ha esetleg az FVD nem nyerné el a tetszésed. -
napocska2
senior tag
válasz makoss #21812 üzenetére
Nálam a FVD Speed Dial vált be, évek óta ezt használom.
-
-
makoss
veterán
Üdv!
Tudnátok egy jó beépülőt Google Chrome-ra (Verzió: 45.0.2454.101) ami kezeli a könyvjelző ablakokat?
Úgyértem: bővíteni, ha kell, nagyítani, hátterét változtatni, stb
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Jó pár év elégedett, de időnként küzdelmes tűzróka használat után, örömmel tapasztaltam, hogy a Chrome is felnőtt az igényeimhez. Utóbbi hetekben egy FB napi megosztások végigtekerése többszöri lefagyást eredményezett, már ha sikerült. Pár napja teszt alá vettem a Chrome-ot, mely, ez eddig, nem győzött meg igazán. De most, ahol a róka fagyott, összeomlott, se előre se hátra nem akart mozdulni, ott a króm megrázta magát és tette a dolgát. Ez valami új fejlesztésnek köszönhető?
Na de elég az ajnározásból!Szeretném a könyvjelző sáv háttérszínét és a szövegek színét megváltoztatni. Van erre lehetőség?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
törölt tag
Sziasztok, kérdés: ha megcsináltam az ssd-ről a chrome cache áthelyezést, de meggondoltam magam, akkor hogyan tudom visszahelyezni azt az ssd-re ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest