Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Imi1981
veterán
-
sandró60
addikt
válasz bobalazs #22875 üzenetére
Ez magában a Chrom-ban benne van.Nem kell töltenem semmit hozzá.Akkor miért tudtam 2darab ablakba betenni a link képét?Most a fő oldalon van 8darab ablak amiben benne van 2darab saját link és gyárilag a Az "Üdvözli Önt a Google és a másik "Chorem Webstore.Ez összesen 4db.Látható halványan még 4darab ablakkeret amibe még lehet rakni
A Google 47.0.2526.73 serial van fent.[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz bobalazs #22872 üzenetére
Igy van- mindig jelenjen meg.A könyvjelző sávból szeretném az ablakokba.Ennek ellenére lehet,hogy én nem értem vagy esetleg nem tudom jobban magyarázni.Az a gondom,hogy a kezdő oladalon középen van a Goggle széles kereső sávja amibe néha beirok és alatta vannak az üres ablakeretek ide szeretném be menteni külön ablakokba a nekem sűrűbben használt link képeit
Köszönöm,ha tudsz válaszolni rá.[ Szerkesztve ]
-
Nestor16
senior tag
válasz bobalazs #22734 üzenetére
A lementés megvan, még tervbe volt, hogy vissza is töltöm a már frissített jelszavakat a chromeba, bár bejövős ez a Lastpass a mesterjelszóval. Ez a kérdésem inkább érdekes megfigyelés, hogy tényleg nincs rá mód?!
Vagy arra gondolsz, hogy a firefoxból exportálni chromeba?Üdv, Dávid
-
törölt tag
válasz bobalazs #22664 üzenetére
A LastPass-nak már így is vannak fizetős funkciói, ha magát a fő funkciót a jelszó tárolást is fizetőssé tennék szerintem csak maguk alatt vágnák a fát. (én sem hiszem hogy ezt fizetőssé tennék)
Nestor16
köszi, nekem most a disconnect van fenn, eddig bejött.
a lastpass miatt meg ne aggódj én 5 éve használom legalább, szó se volt teljes fizetőssé tételről, a prémium dolgokért fizess az más...
használd nyugodtan,
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bobalazs #22018 üzenetére
Nem értem mit nem értesz, feltettem 1 avast bővitményt a hivatalos chrome bővitmény helyről , de nem figyeltem, hogy n em az ALWIL vagy mi a gyártó cég neve van alatta a bővitményt se a bővitmény listában nem találtam sem a chrome sem tette ki a többi bővitmény közé . a kommentekbe azt írják hogy hamis, malware stb... ezért kérdeztem, hogy mit tehetek.
Jobban nem tudom leírni....
informatikus barátom amúgy azt mondta nézzem meg hogy a programok között van e idegen program, ha nincs és a malware bytes sem talált semmit és a nod32 sem , akkor szerinte nem történt nagyobb baj, segített törölni a chrome után azt a mappát ami a kiegészítők adatait tárolja és kb azt mondta hogy nyugodjak meg felesleges izgulni,
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
-
roti86
őstag
válasz bobalazs #21622 üzenetére
Nálam ez vált be reklámok ellen
-
L4CI2
aktív tag
válasz bobalazs #21344 üzenetére
értem én is ettől tartottam köszönöm válaszod
pedig szaros laptopokba ezt driver lekezeli (switchable graphic ) sajnos ilyen asztaliba nincs[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
-
iguana
őstag
válasz bobalazs #21030 üzenetére
akkor végül is van valamilyen megoldás az általad is felvetett sáv/keret eltüntetésére?
egyébként azóta zavar engem, mióta felhívtad rá a figyelmet. de nagyon. egyszerűen bántja a szemem[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
iguana
őstag
-
Rhino666
addikt
válasz bobalazs #20937 üzenetére
Rebootoltam és megjavult. Nem értem, pedig azóta legalább háromszor újra volt indítva a gép. Kösz a tippet azért.
Szerk: Biztos valami Windows / Chrome frissítés okozta a zavart, mert a másik gépen még mindig produkálja a hibát.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
spammer
veterán
válasz bobalazs #20794 üzenetére
Akár az is, de a qbit jobban hasonlít a uTorrentre, azért linkeltem azt.
szerk: ha uTorrentet akar használni valaki, érdemes a régi, 2.akárhányas verziónál maradni. Azután csak egyre szarabb lett.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
MadGame
senior tag
válasz bobalazs #20759 üzenetére
Igen, a csillagos módszerrel mentek én is, de akkor is hozott létre új mappát, hiába választottam ki a célmappát. Na, mindegy, majd belejövök Ez nem is rossz, hogy az adott oldalnál kiteszi a képet, de azért hogy kell levenni, ha megunnám?
Pl. Ez az oldal is el van mentve, mégsem sárga csillaggal jelöli, hanem mintha nem is mentettem volna már el korábban. Rányomok a csillagra, erre "További könyvjelzőkbe" menti és kiteszi a könyvjelzősávra. Hülye ez...
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz bobalazs #20538 üzenetére
Azt is neztem , jelenleg a google van beallitva es ez van benne:
{google:baseURL}search?q=%s&{googleLZ}{googleriginalQueryForSuggestion}{google:assistedQueryStats}{google:searchFieldtrialParameter}{google:bookmarkBarPinned}{google:searchClient}{google:sourceId}{google:instantExtendedEnabledParameter}{googlemniboxStartMarginParameter}{google:contextualSearchVersion}ie={inputEncoding}Na hat a smileyikat nem tudom belole kiszedni
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz bobalazs #20168 üzenetére
A "de" az cinikus, tehát köszi nem kérsz belőle? Hallottál vagy tapasztaltál vele kapcsolatban bármi rosszat, vagy csak félreértettem és csak simán megköszönted a tippet, bár már ismered?
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
djyuri
őstag
válasz bobalazs #19663 üzenetére
Hát mondjuk ahhoz,hogy ha újraindítom a gépet,akkor ne mindig egy tök üres böngésző fogadjon és ne kelljen minden alkalommal szinkronizálni.... ennyi....
Plusz azt a tényt megérteni,hogy miért csak a felhőből lefelé szinkronizál és felfelé miért nem tölt fel új adatokat...eddig ebbe a hitbe éltem,hogy a google bejelentkezéskor időnként azért frissíti magát.Egyébkérdés?
-
törölt tag
válasz bobalazs #19640 üzenetére
érdekes, nincs gyanus szoftver,. és de még 1 érdekesség,. leszedtem az mbam-ot,. hogy felteszem,. de mikor kijön/kijött az a felügyeletes ablak, igennel meg nemmel,. akkor mikor rámentem igenre,nemtörtént semmi,. nemtudtam feltelepiteni, 10x-re sem, ezis eléggé érdekes, és igy most nemtudom mivan,vagy mi nincs,. valakinek valami ötlet? vagy esetleg oj vmi kegyetlen virus vagy mi, amit nemis észlelt az irtó,. és ezt csinalja,hogy láthatatlan mozilla van a gépemen, és plusz a chromot mikor telepiteném,kiirja hogy sikertelen a telepitése? :s én má nemértem,. de lehet ujratevés lesz a vége ennek a történetnek,. :s
-
spammer
veterán
válasz bobalazs #19422 üzenetére
Nem volt ilyen problémám, meg nem linuxon vagyok, de indulásnak talán ez segít: [link]
Tehát a lényeg: a böngészőt bezárod, utána a Local State fájlt kell megkeresned (Chrome profil mappában), megnyitod egy text-editorral, majd megkeresed az illetékes részt:
"protocol_handler": {
"excluded_schemes": {Ott a magnet értéke false legyen (true helyett). Ha nincs egyáltalán magnet sor, akkor a sémának megfelelően írd be egy új sorba, hogy: "magnet": false,
Utána elvileg reagálnia kell a magnet linkekre és a default torrent klienst kellene indítania. Azt meg már a rendszerben kell belőnöd, hogy a default kliens a qbittorent legyen.
-
spammer
veterán
válasz bobalazs #18705 üzenetére
Úgy tudom, hogy nincs mód váltani, csak kókányolással. Vagy youtube-os bővítménnyel kényszerített flasht alkalmazni, de nekem az sosem volt tökéletes, ráadásul nem is volt szükségem a tonnányi egyéb feature-re.
-
spammer
veterán
válasz bobalazs #18643 üzenetére
Nem sok értelme van, mert erősen a júzerfüggő, meg egérfüggő, de itt az enyém, sima, egyszerű, 3 gombos egérhez (1280x800-as notebookon), csak úgy kb. belőttem, nem nagyon szöszmötöltem a finomhangolással.
Chromium Wheel Smooth Scroller
Mouse Wheel
Step Size 78
Smoothness(Forepart) 25.18
Smoothness 85.84
Acceleration Sensitivity 115Keyboardot nem piszkáltam, Bouncy Edge 0
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest