Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz #27441408 #26819 üzenetére
Chrome-nak van saját flash pluginja. Amúgy meg felejtsd el a flash-t, lassan már csak napjai vannak hátra.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Cs1csó
félisten
válasz #27441408 #26781 üzenetére
Nem ismerem az ilyen játékokat, de rákerestem a guglin és nem olvastam panaszt. Használd tovább is, de futtasd le ezeket:
- Adwcleaner, Hitman Pro, Emsisoft Emergency Kit, Malwarebytes Anti Malware Free, DrWeb CureIt
Nem feltétlenül kell mindet de 2-3-at mindenképp és az Adwcleaner legyen az egyik.Esetleg kipróbálhatod azt is, hogy a játékra egy másik böngészőt használsz, én most így csinálom mivel utálom a flash-t. Alap böngészőm a Firefox (fél éve váltottam Chrome-ról) ebben nincs flash aktiválva. Játékra - honfoglaló - pedig telepítettem a Chrome-ot. (ami másodlagos böngészőnek sem rossz)
Ami még egy jó ötlet, lehet hogy telepíted a SANDBOXIE nevű programot (virtuális térben - homokozóban - futtathatsz tetszőleges alkalmazásokat) és amikor játszanál akkor a böngészőt ebben indítod - tesztelm párszor semmi különbséget nem éreztem a normál futtatáshoz képest - elég jól személyre szabható (egy sárga kerettel jelzi azokat a programokat amiket virtuálisan futtat ez kikapcsolható, kikapcsolható, hogy a vezérlője a rendszerrel induljon stb.)
-
titán
válasz #27441408 #26571 üzenetére
Nem a meglátogatott oldalakat lövi át a szerveren. A google robotok által ismert oldalakat nézik át. Mikor te böngészel, akkor már csak összeveti az általa felállított adatbázissal és aszerint blokkol vagy nem blokkol.
Bár akkor sem értem a félelmet. A google mindenképpen látja milyen oldalakat nézel, tehát ebben semmi változás nem történik.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz #27441408 #26571 üzenetére
"Adatvédelmi szempontból nem aggasztó szerintetek, hogy minden meglátogatott oldalt átlő valami szerveren és úgy blokkol?"
Adatvédelem terén más égetőbb problémák is vannak a Chrome háza táján, pontosabban nem csak a Chrome, hanem Böngésző+OS+weboldalak kombójával.
Ha érdekel az ilyesmi, akkor nézd meg melyik weboldal milyen sütivel bombázza a gépedet. Chrome-ban a secure iconra kattintva cookies...
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz #27441408 #26560 üzenetére
Nemtudom, mostanában FF-ot használok, a software reporter tool spyware óta.
Meg kell fizetni szó sem róla, de elfér az a kis kép a linkel bárhol, nem a cikk közepén 4 animált reklám...
Ez a szép az internetben, hogy az nem televízió!
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz #27441408 #26558 üzenetére
Majd az idegesítő hírdetéseket helyettesíti google hírdetésekkel... Meg a pop-up-okat TELJES KÉPERNYŐS REKLÁMMAL, "mert úgy nem takar ki tartalmat", nem a phaszt!
Kis pici png engem sem bosszant a lap legalján, de amikor a site háttere egy nagy picsa reklám, akkor elfog a hányinger. Az is rohadt idegesítő, amikor megírja a telibevert cikket és a cikkben 2-3-4 reklám és csak görgess rajtuk keresztül, tiszta pofátlan dolog.
-
Cs1csó
félisten
válasz #27441408 #26319 üzenetére
Ez igaz, de ezek használata nélkül mondhatni a böngésződ félkarú óriás. Mindenképpen érdemesebb, úgymond olyan kiegészítőket preferálni amik már régóta elérhetőek, nagy a felhasználói bázisuk stb.
Ha nagyon kényes dolgokat akar nézni az ember - én nem szoktam - akkor lehet mondjuk: virtuális gép+tor browser +VPN megoldással tolni de egy átlag felhasználónak ez túlzás.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #27441408 #26234 üzenetére
Nem lesz semmi vírus és bizonyos feltételek teljesülése mellett biztonságos ( pl. nem adod oda illetékteleneknek a telefonod, vagy ha szinkronizál gépre is, akkor ott sem férnek hozzá)
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
SP4C3
veterán
válasz #27441408 #26234 üzenetére
Az oldal rendben van, sem vírus, se rosszindulatú script. Két tracking cookie a google által, de lehet az belefér.
-
TRob1
veterán
válasz #27441408 #23861 üzenetére
Nem a "stabil" verziót használod? Kijavították már a flash hibát? Nemrég volt vmi gebasz vele, itt is írta vki. Ha igen, próbáld feltenni legalább egy próba erejéig a betát, kíváncsi vagyok ott is olyan-e nálad. (
Mindig a stabillal vannak gondok, beta meg mindig jó)¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz #27441408 #23859 üzenetére
Megy rendesen (Verzió: 55.0.2883.44 beta (64-bit)), bekapcsolt uBlock Originnel.
ui: Edge-ben is megy rendesen, szintén bekapcsolt uBlock Origin (itt ez még csak beta)
Az már más kérdés hogy mindkettőben 2 pontot értem el és már meg is untam.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
hunvarlan
aktív tag
válasz #27441408 #23672 üzenetére
Abból gondolom hogy nem lehet semmi sem a gépén mert nem szokott a fb-n kívül menni sehova ráadásul csak azon a honlapon csinálja ezt sehol máshol + kb 1 hónapja lett újra felrakva a win 10 de megpróbálnám valami ingyenes programmal csak amit találok az mind fizetős tudtok ajánlani valami progit ami ingyenes és hatékony is?
-
-
SP4C3
veterán
válasz #27441408 #23552 üzenetére
Nemkell. Nem is kell kölün felrakni az npapi-t, van sajátja.
chrome://flags/#top-chrome-md - NON MATERIAL és visszakapod a régi design-t!
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz #27441408 #23249 üzenetére
"chrome://flags/#top-chrome-md" - az idézőjelek közöttit másold....
(#23242) - Ezt meg linkeld ne csak a HSZ számát másold be
-
SP4C3
veterán
-
SP4C3
veterán
válasz #27441408 #22804 üzenetére
Nézd át a beállításokat mielőtt kérdezel.
Miért akarnád kikapcsolni????
Settings/Show advanced settings.../System/Use hardware acceleration when available
[ Szerkesztve ]
-
Nestor16
senior tag
válasz #27441408 #22659 üzenetére
Én még az AdBlockot és a TrafficLightot használom.
(#22624) Hege1234: Nézegetem, nézegetem, de félve használom még csak. Leginkább azért, mert ismeretlen. Viszont jónak tűnik, csak ha elkezdem használni akkor csak erre számíthatok, mert a chrome jelszavaim már nem lesznek frissek. Az pedig már egy bevált, megbízható hely, de ennek a programnak sokkal több funkciója van, tetszik. Remélem nem lesz fizetős egyik-másik alap szolgáltatása egy idő után vagy valamelyik helyzetben, pl androidon. Meg az is remélem működik, hogy ha készen vannak a frissített jelszavaim akkor be tudom könnyen importálni a chrome-nak. Szóval mégis csak a jelszavaimról van szó.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dávid
-
SP4C3
veterán
válasz #27441408 #22655 üzenetére
Elvileg nincsenek, de gyakorlatilag meg előfordulhat... google play store-ban is volt már vírusos app. akkor itt is lehet fertőzött plugin.
-
bobalazs
nagyúr
válasz #27441408 #22017 üzenetére
Akkor most nézd meg te hogy miért kérdezem. http://prohardver.hu/tema/google_chrome/hsz_22010-22010.html
-
spiritex
veterán
válasz #27441408 #21422 üzenetére
Azt is megteheted, de én ekkor is kicsillagoznám pl. az összes "a" betűt, és mondjuk a "0" helyére is mindig egy másik karaktert írnék, amit csak én tudok, és tuti nem szerepel egyébként is a jelszavakban.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz #27441408 #21419 üzenetére
Én is felhőben tárolom a jelszavaim azzal a különbséggel, hogy a betűk, számok, spéci karakterek nagy részét kicsillagozom. Ha te találtad ki a jelszavaid (tehát nem jelszógeneráló hozta létre őket) akkor elég egy jelszóból pár karakter ismerete ahhoz, hogy eszedbe jussanak a hiányzó részek.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spammer
veterán
válasz #27441408 #21419 üzenetére
Ha már eddig is fellőtted felhőbe, akkor a guglinál sem lesz rosszabb kezekben.
Én személy szerint semmilyen jelszót nem tárolok felhőben, dokumentumokból is csak olyat, ami nem személyes/privát.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
vilga
tag
válasz #27441408 #12500 üzenetére
A recsegés nálam is fennáll, felindultságból megnéztem ie6 alatt is, és nem recseg, sőt nem is szaggat, 40%-on megy a proci, ellenben a chrome alatt 100%egy youtube klip.
flashblock van telepítve, más semmi nem fut.
2,4 ghz 1,2 gb rammal, tudom nem egy erőgép.[ Szerkesztve ]
-
Duplicon
csendes tag
válasz #27441408 #5806 üzenetére
Szia!
Elvileg ott kell lennie a címsorban, ott ahol ezen a képen a nyíl mutatja a helyét.
Chrome > Jobb oldalt felül csavarkulcs/Bővítmények azon belül AVG LinkScanner/Beállítások. Itt nézd meg a beállításainál hátha csak ki van kapcsolva. (ez csak egy tipp)[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz #27441408 #2648 üzenetére
Azért kell neki jelszó, hogy a beállításaidat titkosan tudja tárolni. Tehát hasra ütés szerűen is megadhatsz egyet, így ha olyat adsz meg, amit sehol ne használsz, akkor mondhatjuk, hogy biztonságos.
(#2649) silver star: Pontosan.
(#2650) RootRulez: Ez jó? Olyan van még több is, amivel automatikusan tudsz különböző lapokat frissíttetni.
(#2651) ^Clown: Bemész a könyvjelző kezelőbe, kijelölsz egy mappát, és a rendezés legördülőben találsz egy olyat, hogy rendezés cím alapján.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
válasz #27441408 #2610 üzenetére
Nem jó, az csak OpenGL 1.5-öt tud.
(#2611) F34R: Egyetértek. A konkurenciát figyelembe véve a Google megoldása tűnik a legjobbnak. OpenGL 2-vel rengeteg kártyát támogat így is, ami ezt nem tudja, az ugyebár cserére érett amúgy is (megértem, hogy sokan nem tudják/akarják megtenni, de az sem várható, hogy mindig támogatott lesz a gépünk, és ha figyelembe vesszük a konkurencia megoldásai még rosszabbak), ráadásul ez így totál platformfüggetlen! Nem úsznak a halak? Kit érdekel! Megy a linuxomon is, és érezhetően dob a teljesítményen! Csak ez számít! Idővel még a halak is fognak úszni, ez még úgyis csak fejlesztői változat!
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz #27441408 #2425 üzenetére
Szerintem nem, inkább az, ahogy sheratan fogalmazott. Bár floatr is jól szokta védeni ebből a szempontból a Googlet, hisz a JS motor adja elsődlegesen a verziószámozást. Most ezen is változtatni akarnak, így jogos lenne egy kicsit ésszerűbben megoldani ezt. Bár ez legyen a legnagyobb baja ennek a böngészőnek.
sheratan: A WebApps az Offline API-ra fog építkezni. Ugyebár a legtöbb böngészőgyártó azzal van elfoglalva, hogy implementálja a HTML5 újításait, addig a Google nem csak beteszi, hanem használja is. Az API lényege első sorban a weboldalak lokális adattárolása, mint amire a Gears is jó volt. Ennél tovább ment a Google a WebAppsszel, nem csak korlátozott adatokat tárolhatunk egy adatbázisban, hanem komplett weboldalakat amik a szervertől csak konkrét adatokat várnak. Jelenleg a GMail és Docs az, amik nagyon erre felé vannak alapból fejlesztve: képzeld el, ahogy ezek 1:1-ben a gépeden lesznek futtatva, az oldal egy GUI-t képez, nem nyúl a szerverhez, megadhatod, hogy a levelek, dokumentumok mely részét tárolod lokálisan, melyeket töltöd a szerverről és csak ezeket, illetve az új leveleket töltöd le. És mindezt úgy fogod tudni a böngésződbe telepíteni, mint egy kiegészítőt, ugyanúgy crx kiterjesztésük lesz, és erre kezdemények már most is elérhetők (szóval még nem is komplikálják). Na, emiatt variálnak most a szerverekkel, erre készítik fel őket (valszeg), szóval nem meglepő a jelentkező hiba. A GMail miatt alig várom ezt a megoldást! Offline GMail a komplett webes felülettel, nincs szükség külső kliensre, mindig ott lesz a gépen a jól megszokott felületem. Bár most átirányítási hiba van, a hidemyass.com címen le tudod tölteni azokat a kiegészítőket, ami nem jön le (anonim webes proxy, beírod a chrome kiegészítős címét, onnantól ismerős ).
Egyébként valami hasonlót talált ki az Adobe is, de ott elég korlátozott funkciókra volt képes a lokálisan tárolt alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz #27441408 #2419 üzenetére
Én épp ellenkezőleg tapasztalom. Újabban a youtube-on a Chrome a félig letöltött videot képes folytatni később (tehát elhagyod az oldalt, majd visszatérsz), és ebben benne van az is, hogy megőrzi a teljes videót bizonyos ideig, ami később gyorsan visszanézhető.
-
tknof1871
őstag
válasz #27441408 #2412 üzenetére
Ez mit jelent? A youtube-ra 1 GB-os videót is fel lehet tölteni. Ha nagy méretű filmet nézel, akkor a status bar-on nem fut végig a halvány piros csík, vagy ha ide-oda huzigálod a film egyes részeihez, akkor nekiáll töltögetni?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
törölt tag
válasz #27441408 #2349 üzenetére
bocs, nem vettem észre, hogy írtál. én nem használok ilyesmit, így nem tudom, de egy régebbi fórumban azt írják, hogy nincs szabad letöltéskezelő API chrome alá, ezért nem nagyon van ilyen kiterjesztés. olyat tlaáltam, ami segíŧ a külső alkalmazásokat integrálni chrome-ba: [link]
A szerzetes: melyik weblpokon csinálj ezt? lehet, hogy az oldallal van baj (hibás script).
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz #27441408 #2259 üzenetére
igazából nekem a program sebességével volt gondom, nem az oldalbetöltés sebességével. másodpercekig kell várni, hogy elinduljon, pedg most semmilyen kiegészítő nincs telepítve. de például a szüleim gépén komolyan majdnem egy percet kellett várni, hogy elinduljon...
de most elégedett vagyok a chromiummal, van benne pár okosság, amit nagyon könnyen megszoktam, és már hiányoznának FF alól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest