Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz TESCO-Zsömle #6836 üzenetére
Nálam sem jó, nézd másik böngészővel.
-
fatal`
titán
válasz TazLeacher #6580 üzenetére
Mitől nehezebb új fület nyitni, aztán ha végeztél azt bezárni, mint nyomogatni a vissza gombot?
Szerk.: Egyébként megnéztem, nálam is a találatokra ugrik vissza.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz TazLeacher #6575 üzenetére
Nyisd görgővel a találatokat új fülön, problem solved.
-
fatal`
titán
Nálam működik a saját adblock listámmal. A két magyarból van összeollózva, kiszedtem belőle 1-2-t, ami ilyen hibákat okozott, meg vannak saját feltételeim is. Akinek kell, priviben odaadom a címét.
-
fatal`
titán
"Az lenne a legjobb, ha alapból letöltené(ha ez lehetséges), nem pedig külső oldalra irányítana."
Ilyen még Firefoxban sincs, maximum a gépen lévő convertert tudja elindítani. Chromeban meg lehetetlen, sokkal korlátozottabbak a kiegészítők.
Énennek használom az Operás megfelelőjét. Pontosabban nem teljesen ennek, de erre az oldalra irányít.
[ Szerkesztve ]
-
-
fatal`
titán
válasz Grande Ale #6336 üzenetére
Google Apps cuccokat futtatja tovább gondolom.
-
fatal`
titán
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
"new tab/window esetén nem tudom beállítani, hogy teljes méretű legyen az ablak."
Miért ne tudnád? Ott a maximalizáló gomb a fejléc szélén, mint az összes alkalmazásban.
Szerintem sokkal idegesítőbb, hogy nem lehet bezárni, hogy az utolsó tab bezárásakor ne zárja be a böngészőt. Pontosabban addonnal be lehet, de bugos.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
A kiegészítőket egyébként lehet valahogy kézzel frissíteni? Mert úgylátom, hogy magától nem annyira teszi meg...Megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Fapuma77624 #6225 üzenetére
További könyvjelzők gombon (vagy bármilyen könyvjelzőn) jobb klikk -> Könyvjelzőkezelő -> Rendezés -> Könyvjelzők exportálása
-
fatal`
titán
válasz ErosenZold #6204 üzenetére
Úgy nagyjából 5 hsz-t kellett volna visszaolvasni. A hufilter okozza.
-
fatal`
titán
válasz Psychonaut #6182 üzenetére
Nagyon érdekes mert Operára nincsen abp és mégis hibát ír, pedig a scriptek nekem nincsenek szűrve. Hacsaknem valami reklámszerverről szedi le. Bár a hufilter cuccai be vannak nekem is töltve (amihez nem kell reguláris kif., úgyhogy inkább a hufilterrel lehet a probléma).
(#6186) Sk8erPeter: Az abp fejlesztőjének semmi köze nincs ahhoz, hogy mit szűrsz ki vele.
(#6191) Ricco_hun: Elsőkörben, ha definiálnád esetleg a "hagyományos kedvencek" kifejezést.
A füleket nem lehet lentre tenni.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz ErosenZold #6169 üzenetére
Sehogy. Minden böngésző lementi, csak a többi a temp mappába. Itt csak a letöltések mappádat (ami be van állítva a beállításokban) tudod vele összeszemetelni. Azt be lehet állítani, hogy nyissa meg mindent magától letöltés után: Mikor egy leért alul nyomj a nyílra és állítsd be, hogy az ilyen típusú fájlokat mindig nyissa meg.
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #6154 üzenetére
"Mint Operában? Ezt nem is értem, Operában eleve nincs is autocomplete..."
Az nincs, de jelszókezelő van, és lehet törölgetni egyesével őket és nem kell a delt nyomogatni, mint Chromeban.
"Szerk.: kíváncsi lennék, ezt hányszor mondtam már el a Chrome-mal kapcsolatban, lassan külön számolni fogom"
Én már gondolkodtam rajta, hogy berakom aláírásba és akkor csak egy nyíl kéne rá.
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #6151 üzenetére
Az, hogy egy átlagusernek való böngészőben delt kell nyomogatni és nincs egy lista a kitöltött adatokkal, mint mondjuk FFben, vagy Operában. Kényelmesnek valóban kényelmes, csak, mint látszik nem igazán lehet megtalálni. Legalább egy X-et tehettek volna a jobb oldalra, mint Operában az előzményeken.
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #6148 üzenetére
Azért maradjunk annyiban, hogy ez elég idióta megoldás.
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #6132 üzenetére
Akinek kell autocomplete annak ott a kieg. Én utálom, ha az összes elírt szarságot megjegyzi. De a sok funkció mellé valóban beférne.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Grande Ale #6120 üzenetére
Chromeban tényleg nem jelenik meg, az okát nem tudom. Lehet, hogy valami google által készített kiegészítő kellene hozzá? De a többi böngészőből megjelenik minden nélkül. Passz.
-
fatal`
titán
válasz Grande Ale #6118 üzenetére
Milyen +1 és milyen keresésnél
-
fatal`
titán
válasz koshmar #6083 üzenetére
De lehet, parancssori kapcsolóval (áthelyezni is).
--disk-cache-dir="e:\System Temp\Chrome Temp" --disk-cache-size=104857600
Parancsikon tulajdonságaihoz, ez egy 100 megás cachet hoz létre az E:\system temp\Chrome temp mappában.
Csak a maximalizálás néha szarul működik.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest