Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
uBlock Origin, Chromium Wheel Smooth Scroller, Click&Clean, Google Dokumentumok Offline, I don't care about cookies, Magic Actions for YouTube, New Tab Redirect, Speedtest by Ookla.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Köszönöm szépen
Még egy kérdés. Normál módban be van kapcsolva a "I don't care about cookies3.5.1" bővítményt. Ilyenkor nem igényel semmiféle beavatkozást, bármely weboldal betöltése során nem kér süti elfogadást. De inkognitó módban minden oldalt újra be kell tölteni, mert amúgy ott a sütielfogadási kérelem. Erre lehet megoldás?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
addikt
-
oke
senior tag
Amúgy használnám továbbra is a Google keresést, de sajnos nálam nem akar több oldalt megjeleníteni?! Firefox alatt látom, hogy már nem oldalak vannak, hanem folyamatosan tölti tovább. Viszont nálam nem.
Ehhez kapcssolódó kérdésem lenne mindenkihez, Én Chrome-t használok, annál megy a görgetés, ezt nem lehet viasszaállítani lapozósra?
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
és Fecogame:
Én ezzel szoktam indítani: --disk-cache-size=1
A fő böngészőm Firefox, a többit pl Chrome, Vivaldi (portable) stb, csak néha használom. Látszatra működik ez a parancs.
Elindítottam simán és pár oldal megnyitása után a UserData\Default\Cache\Cache_Data mappába elég sokat írt. A parancssorral indítva semmit.
Nem folyamatosan használom így komolyabban nem teszteltem. Néha rákeresek nincs-e valami másik beállítás, mert így pl Sandboxie-ban alapértelmezett böngészőre állítva nem megy és pár oldalon azt írták már egy ideje nem működik ez a parancssoros indítás. -
snakebait
senior tag
Szia! Most ezt nem értem. Elmagyarázod röviden? Mert ha erre a linkedre kattintok akkor bedob a facebukomba és tényleg időrendi sorrendbe lesznek a hírek , vagyis legfrisebbek elöl. De ha kijelentkezek, majd ismét be, de nem a Te linkedre kattintva akkor össze vissza vannak a hírfolyamok.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
addikt
Az elsőt "To add the list for blocking pop-ups and anti-adblock bypass, you can click on this button" miután felveszem azt írja, hogy "0 használatban a listában lévő 0 szűrő közül". Ez miért van?
A 2. bányászósnál felismeri, hogy van benne "181 használatban a listában lévő 181 szűrő közül"
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
-
bl4ze
veterán
Pedig nem. Magyar az IP.
213.137.170.xxx
ISP: BT
Country: HungaryEgyszerűen nem értem....
.:. bl4ze .:.
-
parkr
őstag
persze, az sokkal kényelmesebb amikor már eleve csak az egeret használom.
szerencsére van megoldás (most még..)
-
törölt tag
Nem lehet valami hivatalos forrásból letölteni a 90-es verziót? Leszedtem egy offline telepítőt valamilyen oldalról, de mivel a google nem oszt meg hash kódot a telepítőről, nem tudom érintetlen-e, így nem fogom felrakni.
Szóval valami hash kód vagy offline telepítő jó lenne a 90-es verzióhoz hivatalos forrásból.[ Szerkesztve ]
-
JonssoN
csendes tag
Édes anyjukat, hogy kivették, meg azért is, mert a tetves tab buborékokat se lehet kikapcsolni. Viszont nem kell mindíg parancssorból indítani, elég ha /home/xyz/.config mappában a "chrome-flags.conf"-fájlba beleírod. Nálam még a "--use-gl=desktop" parancs is bele van írva.
-
iguana
őstag
annyira, de annyira utálom ezért a chrome-ot. miért nem lehet a felhasználónak választani? eleve "simán" ki-be kapcsolhatónak kellene lennie, (menüből vagy a beállításokból) nem pedig a flags-ben kotorászni, meg indítási kapcsolókkal bohóckodni.
utálom
legalább 1 éve minden egyes hónappal erősödik bennem, hogy hagyom már a francba ezt a böngészőt és váltok másra, csak baromi lusta vagyok. most már rá kellene szánnom egy hétvégét a próbálgatásra.
tele a pacsker.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
sandró60
addikt
Arra tudsz valami ötletet,hogy ne fagyjon le?Amikor itt hagyom a(Chrom) gépet megnyitott oldallal pár percre,miért nem tudom folytatni?Legalább 2-3 hónapja fenn áll ez.A Google magas ívből sz...rik az egészre.Ugyanakkor gyakorlatilag hetente frissít-és semmi változás-ja amit a jobb felső sarokban látok azt én nem használom.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Működik a dolog, köszönöm! Még csak most jutottam el oda, hogy véghez vigyem ezt az akciót. Viszont marhára félelmetes, hogy csak egy "exportálás" gombbal ki lehet az összes jelszót szedni a Google Chrome-ból. Erre egyébként van valami biztonsági protokoll?
- mozi bolondéria -
-
nyikszi
őstag
Köszönöm Azt hittem vagy egy egysoros parancs az előzmények törlésére, de úgy látom nincs
Másik kérdésem, hol lehet kikapcsolni "véglegesen" a jelszó felajánlás mentését? Tehát a felhasználó ne tudja átállítani, szürke maradjon a kapcsoló és ne mentse soha a jelszót.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Cs1csó
félisten
Érdekes, azt gondoltam, hogy pont egy ilyen típusú cég az amit kevésbé érint egy ilyen járvány, hiszen nem nagy mutatvány otthonról dolgozni (gondolom mindegyik alkalmazottnál akad otthon elfekvőben egy PC ) A "mítinget" is meg tudják tartani valami videókonferenciás megoldással.
-
titán
Oh, erre nem is gondoltam. Azt bogoztam ki a leírásból, hogy a json filet kell betallózni. Így ahogy írtad azonnal települt és hibátlanul működik.
Köszönöm szépen az ötletet és az iránymutatást!
Évekig néztem azt a sávot ott és most, hogy érdeklődtem azonnal meg is oldódott. Eszméletlen különben , hogy micsoda tudás és információ koncentrálódik itt a fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Köszi az ötletet! Amiket találtam a kereséskor, abban is volt olyan, amit már 2-3 éve nem frissítettek, emiatt nem mertem feltenni.
Ez a kieg akkor semmilyen egyéb gondot nem okoz majd? Vagy az nem probléma, hogy kivették az áruházból és akkor valószínű ez sem fog frissülni?
-
samujózsi
senior tag
Nem értem a dolgot.
Töröltem a chrome könyvtárát, újra felvettem pár logint. Most megjelennek.
Ha google-chrome --password-store=basic paranccsal indítom, akkor eltűnnek, ha kattintássl, menüből indítom (password-store=gnome), akkor visszajönnek.
A gond, hogy a gnome keyringben sehol sem találom a tárolt adatokat.
Na mindegy, ez már inkább linuxos téma, mint Chrome.
A lényeg, hogy valami adatbázis sérülés okozhatta a dolgot vagy egy elrontott beállítás.
Szerencsére a chrome nincs igazán aktív használatban, elsősorban ide járok vele.Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
samujózsi
senior tag
Inkább keyctl, de köszi, azt még megnézem, hátha csak a GUI nyelte le a chrome jelszavakat...
Egyébként ki lehet szedni, kicsit trükkösen: megnyitom a lapot, amin a chrome automatikusan beléptet. Jobb klikk a kitöltött jelszó mezőn, insoect, a type értékét átírni textre és voilá...
Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
samujózsi
senior tag
Ott van két chrome-os jelszó, de semmi közük a chrome-ban tároltakhoz. Utóbb felvettem még egy user-password párost, a keyringben továbbra is ugyanaz a két chrome-os bejegyzés van.
Nem igazán értem.
A gui-n kívül hozzá lehet férni a keyring tartalmához valahogy?Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
SunMount3r
nagyúr
Android-on nekem is ez van, de ott körülményes a használata (Moon Reader-el használom).
Olyat nem tud amit írtam, hogy nem kell nyomni semmit, csak a szó fölé viszem a kurzort és csak a fordított szót írja ki? Még a fordító pop-up-ot is külön be kell zárni mindig. Ez így elég macerás megint.
Edit: látom majdnem tudja azt ami nekem kell. Sima "fölé viszem és egy kis " lebegő pop-up-ban (úgy, mint pl. a programokban az ikonok magyarázatát/nevét) kiírja a szót, azt ez se tudja. Mindegy megteszi.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Egy kis channellog róla
-
veterán
-
veterán
-
titán
En azt vettem eszre a legujabban, hogy nem futottak a flash-ek. A tartalombeallitasoknal engedelyeztem es jo lett. Regebben ezen se kellett allitani. A google kepnezegetes pedig hulladek lett. Probaltam a firefoxot mondom amig nem jon uj verzio hasznalom azt, de sokkal lassabb, igy maradok itt. Remelem hamar javitjak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest