-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz sandró60 #31886 üzenetére
Ha le akarsz tölteni egy programot (akár ilyen károkozó jellegű programot is), akkor célszerű a forrást megkeresni, mivel egy általános szoftverletöltő helyen nem mindig frissül minden megfelelően. Amit megadtál letöltőhelyet, ott a "program" 4 évvel ezelőtti változatát lehet letölteni. Van neki saját honlapja, ahol friss változat megtalálható. Lehet neked azért frissül időnként mert vagy frissíti önmagát, vagy jelez ha van új és letöltheted magad. A saját honlapján a supportnál érdemes beírni a történteket hogy jelezd a problémát, de ezt is írtam már. Amúgy ha máskor gondod van, de nincs semmi indíttatásod arra hogy megcsináld amit javasolnak neked, akkor javaslom semmilyen fórumra ne írjál be.
-
mikk2000
őstag
válasz sandró60 #31883 üzenetére
Így aztán felmerül a kérdés, hogy miért kérdezel, ha aztán a világon semmit nem csinálsz meg abból, amit javasolnak neked?
Egyébként ha annak a kókány rendszertisztító program gyártójának nem jelzed a problémát, és másnál nem fordul elő (mert mondjuk angol nyelvterületű a felhasználóik 90%-a) akkor nem tudnak mit "javítani". De még ha javítják is a problémát sem biztos, hogy meglévő elrontott fájlokat helyreállítják működőképesre, csak a program nem fog ilyen gondot okozni legközelebb. Tehát a problémát jelezni kell. Ameddig be nem tiltják ezeket a károkozó szoftvereket persze...
-
mikk2000
őstag
válasz sandró60 #31881 üzenetére
Ezt írhattad volna hamarabb is.
Valamelyik topikban pont írtam hogy ezek a rendszertisztítónak nevezett szarok sokszor több kár okoznak mint hasznot, azaz sok esetben gyakorlatilag vírusok. Valószínűleg újrapakolt valamilyen adatbázist, de elkúrta a karakterkódolást, így az eredmény karakterkódolás szempontjából szemét lesz.
Ha csak ennyi a gond összesen, akkor megpróbálhatod átnevezni ahogy írtam fent is a parancsikonok nevét hátha így jó lesz, és azt a szart nem használni tovább.
-
mikk2000
őstag
válasz sandró60 #31879 üzenetére
Karakterkódolási probléma lesz, ami persze így neked nem segít semmit. Amíg ékezet nélküli karakterek vannak addig nincs gond, aztán bolondul meg. Viszont a gond az, hogy ez nem egy külső weboldal, hanem a chrome saját start oldala. Még normál weboldalakon se lehet karakterkódolást állítani a kb. 50-es verzió óta, nemhogy a kezdőlapon. Végülis az oldal alapvetően "belső" weboldal, a forrást megnézve. <meta charset="utf-8"> tehát sima utf8 a karakterkódolás.
Ha újonnan telepítettél valami kiegészítőt szerintem tiltsd le, lesz-e változás, vagy akár az összeset próbaképpen.
Első körben azt lehetne megnézni, a probléma rendszerszinten van-e, ezt úgy tudod megtenni, hogy telepítesz egy portable chromet akárhová, és csinálsz parancsikonokat, hogy mi történik. Illetve a meglévőben megnyitod szerkesztésre az ikont a név szerkesztésben jó vagy ott sem? Ha beírod normálisan jól fog megjelenni utána?
-
Toth_Jani
őstag
válasz sandró60 #29752 üzenetére
Alapból is jónak kell lenni, amelyik gépen stabilan fut a Win 10 azon hiba mentesen kell működnie, ha mégsem akkor lehet hogy lassú az internet, vagy gyenge a gép.
Esetleg felraktál valami külső vírusirtó programot, amik általában ilyen problémákat okoznak.
Persze néhány különlegesen ritka hardverrel szerelt gép esetén, maga a gép is okozhatja a problémát.
Nálam egy asztali gépen van ez a páros, hozzá egy 500-as Net + SSD (M.2) meghajtó, és minden kattintásra válaszol.[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
válasz sandró60 #25695 üzenetére
Sziasztok!
Egy-két napja nem működik az I don't care about cookies bővítmény nálam. Eltávolítottam, újratelepítettem eredmény nélkül.
Tudtok ajánlani használható alternatívát, ami megszabadít a süti figyelmeztetőtől?
Próbálkoztam néhánnyal (Fuck Cookies, Cookie Law), de egyik sem teszi a dolgát. -
bobalazs
nagyúr
válasz sandró60 #22876 üzenetére
Nem tudom hogy csináltad, de majd ha rájössz megoszthatod velünk.
Elmondom még egyszer, a gyakran használt oldalakat jegyzi meg. Ha nem volt előre semmi beállítva, üresen voltak, az első pár oldalt mindjárt be is rakja oda. Ettől te még nem húztál oda semmit.
Törölni lehet azokat a kis ablakokat, a jobb felső sarkukba van egy x ha odahúzod az egeret. Akkor az az oldal elvileg nem jön már vissza.
Ha nem így van, majd jön valaki más és megmondja miért nem.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz sandró60 #22873 üzenetére
Amiről beszélsz az a gyakran használt oldalakat jegyzi meg és mutatja. speed dial
Nem lehet szabályozni. Lehet használni kiegészítőt, amivel lehet testreszabni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 12. 29.)
- Random Steam kulcsok!
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Retro/Régi + PS4 játékok Eladók!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest