-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
-
MODERÁTOR
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz savior #22204 üzenetére
Néztem a fórumokat, de nem láttam hogy másnak is lett volna hasonló problémája. Pár napja volt egy Glyph hiba, ami sokakat érintett, de azt megoldottam úgy ahogy javasolták. Ez más volt. Error #1016. A logot átnézve, nem érte el a szervereket, miközben böngészőből én elértem ugyanazokat a fájlokat. Az utolsó spyware tisztítás után azonnal helyrejött.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
BBéci
legenda
válasz savior #22106 üzenetére
Cserélj egeret, vagy mikrokapcsolót. Egyébként a jobbakon be lehet állítani a kettős kattintás sebességét, a kettő közti szünetet, amire reagál.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
takessz
senior tag
válasz savior #21887 üzenetére
Sajna a Twitch nek flash alapú lejátszója 32 bites chrome on el megy de a 64 bitesen nem tölti be a videókat
Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium iOS 18.2 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
takessz
senior tag
válasz savior #21887 üzenetére
aham erre még nem godoltma már leszdtem 100 verziós Flash playert de pepperesre nem gondoltam Fent van de még midnig nem jó mi lehet a probléma??
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium iOS 18.2 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
spammer
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest