Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
belaazallat #39548 üzenetére
Igen én is így állítottam be és most úgylátszik működik
De köszi a segítséget!
Mondjuk az egy elég érdekes dolog, hogy a windows hangok nagyon halknak tűnnek, ezért magasabbra teszem a hangerőt. Amikor elindítok egy játékot, akkor meg azok rohadt hangosak. Régebben az XP-n ez kicsit kiegyensúlyozottabb volt.
Nyilván tudom a játékokban állítani a hangerőt csak furcsa. -
BalaNce87
addikt
Hali!
Az lene a kérdésem, hogy lehetséges azt megoldani Win7 alatt, hogy egyszerre szóljon a hangfal és egy füles is?
Mert Xp alatt (először nekem is fura volt) bedugtam a zöld aljzatba a fülest és egy feketébe meg a hangszórókat. Gondolom valami oldalsó hangszóró vagy vmi ilyesmi a fekete aljzat.
És XP alatt szólt mindkettő!
Win7 alatt kicsit más ez a realtek manager (az xp alá való már nem futott) és sajnos itt nem szól csak az amelyiket a zöld aljzatba dugom. -
BalaNce87
addikt
válasz
Gorneck #22012 üzenetére
A vinyóim satásak, sőt az egyik sata kettes de a lapom régi úgyh jumper van rajta.
Az optikai meghajtók az érdekesek, mert van egy cd és egy dvd író. Lehet kapni azokból is Satásakat? Soha nem néztem még
Viszont nekem elég szar tapasztalataim vannak a sima tápkábelt satássá átalakító kábelről. Kicsit megmozdul és hip hopp elmegy a power a vinyóból...
Bár lehet h csak a codegen táp kábelei ratyik -
BalaNce87
addikt
Ezeken tényleg csak egy IDE csatlakozó van? Akkor hogyan lehet több Optikait rákötni egy ilyen lapra? Lehet hülyeséget kérdezek, de nem vágom a témát
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...