Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Bence3111 #25095 üzenetére
Bocs az offert de ezt sok topikba olvasom . Én is telefonról vagyok mégis tudok linkelni. Annyi bajom van a telefonnal hogy összevon szavakat ékezetek eltűnek.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
addikt
Még kiegészíteném ezzel. Így most ezt tudja.....remélem jónak számít. Jelen pillanat ez most a leggyengébb láncszem.
Szerintem ezek a hőcsövek mindenkinek segítenének, ha megfelelően vannak feltéve, elhelyezve, és nem lenne annyi túlmelegedős téma. Merjetek kreatívak lenni!!
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
Bence3111
tag
Valahogy úgy érzem hogy azt a 1050ti-t elirták vagy csak megint sikerült egy nem megbízható oldalt találnom
http://tablet.hu/dell-inspiron-7567-7567-i7g460lf-156-fullhd-ips-core-i7-7700hq-8-gb-1tb-hdd-nvidia-geforce-gtx-1050ti-4gb-linux-fekete-gamer-laptop-3-ev-garanciaval-p370904/Ui.: bocs de most telon vagyok és nem tudok linkelni
-
Smithy87
senior tag
válasz Darth_Revan #25085 üzenetére
Van róla teszt meghajtva elég meleg az tény. [link] De nem katasztrófális.
-
kigyi_23
addikt
Egyébként nem értem miért nem hasznosítják jobban a helyet a gyártók az én gépemben sincs már DVD meghajtó, de a helye ott van. Sokat elfoglal a semmi miért nem kerül oda egy nagyobb "radiátor" és mehetne a jó hűtés... Apropó nincs valami oda szerelhető hűtés utólag? Vagy ez csak nekem jutott eszembe?
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
addikt
KillHates-nek szeretettel!
Volt ragasztás is, de okosan és nem mindenhova. A gpu hosszú csövei pl csak egymáshoz vannak, viszont nincs ráragasztva az alatta lévőkre csupán fekszik rajta és a fedlap tart stabilan. A gpu cpu-ra fektetett csövei ragasztva a tetőre, de nem érintkezik a cpu részeivel ragasztásilag, későbbi szétszerelés okán. Minden részenként kivehető. A cpu csücskéről elfelejtettem fotót készíteni szétszedni meg lusta vagyok. Nincs sehol hőcsőhajlítás.
A ragasztó anyagról inkább nem beszélek.Volt haszna minden szempontból, főleg a gpu profitált belőle, mi egészen a HDD rekeszfaláig nyúlik. Számomra látványra is pofásra sikeredett, viszont ezzel még nincs vége, tervezek még valamit.
(A múltkori szuper teszt később kicsit visszatáncolt, azért nem adom fel azt a szándékomat hogy tökéletesítsek még amit tudok.)
Egyébként teljesen jók a hőfokaim, amennyiben extra terhelés alá nem viszem a lapost. Illetve most már kezd elfogadhatóvá válni.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
Darth_Revan
veterán
válasz wanted5 #25084 üzenetére
Upsz, akkor nem szóltam.
Fizikailag ugyanaz a hűtés van benne szóval esélyes hogy szoftver gond volt, ami azóta valószínűleg orvosolva lett.Eddigi felhozatalból ár/tudás téren a gp62 a legszimpatikusabb nekem.
És ahogy nézem a fentebb linkelt mysoftban a legolcsóbb 306k-ert.
Tény hogy drágább mint a fentebb linkelt 269k-ba kerülő Dell, de az az extra 37k bőven megéri.
Jobb cpu, GPU és kijelző, valamint ha baj van akkor nem Romániába kell visszaküldeni[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
válasz Darth_Revan #25083 üzenetére
viszont a gyári honlap szerint a gl-ben csak 2GB-os a 1050Ti
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
echterion
nagyúr
válasz Bence3111 #25078 üzenetére
Engem meglepett, mennyire oké az 1050. Ha gondolod, ki tudok neked próbálni egy-két játékot rajta (kivéve online játékokat, mert azok közül csak a BF3 van meg, a többi meg nincs viragboltban).
Az az MSI szerintem bem bír el az i7-tel trotty nélkül, ahhoz túl kevés benne a réz.******
-
Bence3111
tag
válasz Darth_Revan #25077 üzenetére
Nekem igazából semmi pont most (kb 5perce) találtam én is egy ugyan ilyet csak ssd-vel az előző hozzászólásomban linkeltem is
Ha szerintetek ez jó márka és a hűtése is jó akkor nekem teljesen megfelel
-
Bence3111
tag
válasz echterion #25075 üzenetére
Én is pont így érzem hogy nem ér 50k-t. Illetve szerintem ez a sima 1050 is bőven elég arra hogy ha kell akkor low grafikán de az összes új játékot elvigye.
Vagy még ezt találtam esetleges alternatívának elvileg ebben is 2 csatornás hűtése van csak ezzel is az a bajom mint eleinte a dell-el hogy nem tudom hogy ez mennyire jó laptop márka
-
Darth_Revan
veterán
-
kigyi_23
addikt
válasz Bence3111 #25071 üzenetére
Akik asztali gépről jönnen azoknál ez tipikus hiba, hogy megelégszenek egy bizonyos teljesítménnyel komoly kompromisszumokkal. Aztán amikor jön, hogy kevés a vas akkor van, hogy ja hát ezt nem tudom csak úgy bővíteni.... Ezt biztosan te is tudod, de gondold át, mert itt kötöttebb a dolog most kell rászánni kicsit többet, ha biztosra akarsz menni. Persze ehhez azt is kell tudni mennyire voltál asztali fronton gamer mennyire zavartak az fps ingadozások. Én erre nagyon is érzékeny vagyok mégis egy 753-as Asus-al nyomom ugyan a hűtés hangos és elégtelen, de nem sül meg nem kell aggódnom emiatt. Viszont nálam meg van mellette az asztali gép a noti csak szükségmegoldás igazából szó szerint havi pár órát megy csak így nem okoz akkora fejfájást, hogy nem megy minden úgy ahogy az asztalin megszoktam.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Bence3111
tag
Na elkezdtem dell laptopok után nézelődni és az árakat látva úgy döntöttem hogy lejjebb adok az igényemből(1050ti-->sima 1050) ,mivel néztem róla videót hogy kb.: 10fps-t számít a Ti viszont ahogy néztem árban meg 50ezerrel több kb.: mint a 1050es gép, annyit meg szerintem nem ér az a 10fps . Na és hát ezt találtam szerintem ilyen árban ennél jobbat nem fogok találni
Szóval az lenne a kérdésem hogy ez ugye csak sima hdd-s modell és én a közel jövőben szívesen bővíteném majd egy ssd-vel csak azt nem tudom hogy ez laptop esetében mekkora macerával jár.
[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
válasz Darth_Revan #25069 üzenetére
Köszi, Valahogy sejtettem, mindegy nem nekem kell 😄
-
Raymond
félisten
válasz wanted5 #25064 üzenetére
Automatikus start opcio nincs, de nalam nincs gond a megjegyzessel. Amikor elinditom akkor az utolso beallitast automatikusan betolti es aktivalja. Ha volt valami gubanc akkor inditaskor szol hogy default lett megint minden mert hibat eszlelt.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
veterán
válasz sabre18 #25062 üzenetére
Sajnos azt , hogy melyik gép mikor vagy egyáltalán forgalomba kerül Magyarországon azt nem a Dell dönti el hanem a Disztributor. Dell két kiemelt partnere a CHS és a HRP az ő beszerzöi bólintanak rá, hogy érdemes e behozni vagy nem. Az említett gépek jelenleg megfontolás státuszban vannak talán behozzák öket de csak ősszel ha igen.
duree54
-
addikt
válasz wanted5 #25064 üzenetére
Őszintén szólva már én sem tudom hogy van ez a megjegyzés dolog tutira. Gondolom mentést csináltál, aztán ne lépj ki a progiból és úgy indítsd újra a gépet, zárja be a Windows, az Uefi bios majd elmenti a beállításokat, mert ügye megjegyez mindent és elmenti, ezért is szeretem, és ha nincs nagy változás akkor még gyorsabban bootol.
Az biztos hogy ha vállalhatatlan beállítást akarsz betöltetni, akkor törölni fogja miután megvizsgálta újraindításkor.
[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
Volt múltkor szó az XTU-ról, hogy elfelejti, nem felejti stb.
No nekem el se indul magától. Hogy tudnám azt belőni rajta, hogy magától induljon és betöltse a profilt is?
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
őstag
Emagon Asus FX 504 i7 8750H 1050Ti 324k nem egy top gép nem néztem utána de ilyen procit még nem láttam ennyiért. Persze olcsó húsnak híg a leve .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
sabre18
csendes tag
válasz garage112 #23726 üzenetére
Az új Dell G-sorozatnál ezekről van valakinek valami infója?
Neten még nem találtam konkrét válaszokat....1. Dell G7 kapható lesz itthon? Mikor?
Garage112: sikerült megkérdezned? [link]
Eddig csak a G3, G5-ök kezdtek megjelenni (mysoft.hu, notebook.hu, és persze chs.hu), mi van a G7-tel?2. A Dell G5 tök ugyanaz, mint a 7577 (kijelző, billentyűzet,stb) csak a 8.gen. procik újak benne?
Ugyanannak látszik, de nincs nagyon review róla, csak G3-ról meg G7-ről...3. Dell G5-öknél (fekete illetve piros alapszínhez) milyen színű a billentyűzet háttérvilágítás (nálunk kapható változatoknál, már ha van különbség (7577-nél régiósan volt))?
4. Dell G3 : melyik konfigurációknál van biztosan Thunderbolt port?
- A hivatalos oldalakon levő specifikációkban nincs feltüntetve, csak a marketing szövegben említik, hogy "opcionális"...Én is keresem tovább a válaszokat, de hátha valamelyikőtök előrébb jár ebben....
Köszi -
őstag
Ha figyeled fórumot ketten is vannak kapásból.
Killhates és Kretén.
Igen a Heliosrol nem nagyon szoktunk beszélni nekem konkrét infom sincs róluk ."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezeknek az említett Dell-eknek a hűtése jobb, vagy azok Max Q-sak és azért nem melegednek annyira?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
k-adi
nagyúr
Sziasztok,
bocs az offért, egy gyors kérdés: van köztetek jó PC szervizes /vagy tud valaki megbízható PC szervizt BP-en (11.ker vagy környékén lenne a legjobb)?
(alaplap vagy gpu hiba lesz feltételezhetően) -
Pyro05
tag
Nem reklám, csak kérdezni szeretném, hogy mi a vélemény az Acer Helios-ról?. Minden posztban megy, hogy az Asus GL szörnyen rossz, felffor, throttling, műanyag. Tudjuk, hogy a Lenovo is még meleg, illetve pocsék a szerviz. Ez is sokat van említve, ahogy az is, hogy a Dell összeszerelése a legjobb és a hűtés is teljesen rendben van és jó a gari. Sz'al azt akarom mondani, hogy az Asus-Lenovo-Dell hármas már fullosan ki van tárgyalva. De miért ilyen nagy a csend az Acer-rel kapcsolatban? Egyszerűen itthon nem annyira elterjedt vagy csak egyik irányban sem olyan kirívó, mint a fentiek?
War. War never changes.
-
Dhampir
félisten
válasz maximilian4 #25056 üzenetére
Ezért írtam, meg küldtem privátot, benne bővebben kifejtettem.
-
maximilian4
addikt
válasz Dhampir #25055 üzenetére
Meg kell kérdezni az eladótól mi a szitu, meg kell nézni a garilevelet, számlát, azt hogy hogyan van kitöltve és kész. De a lehetőség adott. Érdeklődni kell. Még mindig jobb vétel ha minden rendben van vele 310-ért az y720, mint mondjuk az y520 300-ért, de még valószínűleg az y530-nál is. Ráadásul a 6 gigás 1060 van benne, ami kelleni is fog ha az új bf-el akar játszani. Már a jelenlegihez is inkább ajánlatott mint egy 1050ti, az 1050-ről meg ne is beszéljünk.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Dhampir
félisten
válasz maximilian4 #25052 üzenetére
A jó árért cserébe egyedül a gariidő lehet rövidebb és problémásabb a szervizelés, vagy "szervizelhetetlenség" esetében egy komplett gépcsere hiúsulhat meg. Mérlegelni kell, hogy így megéri-e. Boltban már 334 390 Ft-tól kapható.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Bence3111 #25051 üzenetére
Azért nem kell befeszülni, mint a hatos anya!
Ez van, ha valaki zöldfülüként nekifog egy ilyen projektnek, majd okvetetlenkedik.
Biztosan te is sok dolgot tudnál nekünk mondani desktop-fronton ami számodra evidens, ellenben mi még nem is hallottunk róla. Gyanítom, hogy te is így reagálnád le (mint általában mindenki)
Szóval; türelem, tornaterem!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
echterion
nagyúr
válasz Bence3111 #25051 üzenetére
Hát igen, nem vagy könnyű helyzetben, mert a remek hűtésű 7577-es lapost 1050ti-vel itthon nem kapod meg 300k alatt egy boltban sem (én legalábbis nem találtam), a többinél meg ugye kompromisszumot kell kötni, majd végül némi trottyall ugyanott leszel, mint az olcsóbbik variánsukkal, mert a hűtésük csak azt bírja el.
Én nem csodálkozom ezen, ne aggódj, ha nagyon nem érdekel a téma, akkor nem csoda, ha nem ismered a Dell-t annyira, hogy mit képvisel, elvégre a boltok itthon Asus-sal vannak tele mindenhol, meg HP-val. Mellesleg a Dell is tud mellé lőni, mert az új laposaik ebben a kategóriában közel sem sikerültek olyan jól, mint a fent nevezett gépük.
-
-
Bence3111
tag
válasz Pocok256 #25049 üzenetére
Oké lassan már unom hogy mindenki szerint "balfasz" vagyok. Igen nem értek a laptopokhoz mivel egész eddig asztali pc-s voltam és most is csak azért váltok mert már most volt 3 éve hogy koleszos vagyok és úgy gondoltam hogy be kéne szereznem egy notebookot, igen már rájöttem tegnap óta hogy az asus és a lenovo ebben az árban nem legjobbakat csinálja(utána olvastam). De kövezzetek én még sose hallottam a dell-ről mint jó laptop gyártó cégről, de amint lesz időm utána olvasok. Ezt csak azért írtam le mert nem vagyok olyan sötét mint amilyennek szerintem már egy-ketten gondolnak ebben a topikban
-
Dhampir
félisten
válasz Bence3111 #25046 üzenetére
Elég régóta gyárt a Dell laptopot.
A Dell Inspiron 7577 a tavaly óta kapható, kedvelt "belépő" játék-gép, de már az új processzorcsaláddal is érkeztek vadiúj Dell notebookok (G3 3579 és 3779 biztosan, a többinek utána kell nézni).
A borsosabb árú Alienware a legerősebb, játékra szánt notebookja a Dellnek.
-
Medocsabi
addikt
Azért kérdeztem, mert itthon csak a dell ad 3 év garit, minden más gyártó 2-t,de van hogy1-et. Újként sajnos 300k-ban mindenképp kompromisszumot kell köss. Ilyen árban nincs új gép,ami erős hardverrel szerelt, és jó a hűtése is. Olyan van(pl a lenovo y520) ami közepes hardverrel szerelt, ócska anyaghasználat mellett a világ legócskább garanciájával. Vagy elfogadható gari(asus gl sorozat), de szintén közepes hardver, amihez ráadásul ótvar szar hűtés jár.Esetleg dell(75...sorozat), ami szintén közepes hardver, de jó hűtés, és az itthon elérhető legjobb gari.
Mivel használt gép nem jöhet szóba, így kb be is zárult a kör.szerk: közepes hardver alatt i5+1050 kombót értem
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Dellről mint laptopról még nem is hallottál . Nos akkor szerintem még gondolkodj el ezen a laptop vásárláson. Olvas teszteket és pár hónapot még várj .
-
Bence3111
tag
válasz Medocsabi #25045 üzenetére
A keret az 300k és hát azért az jó lenne ha majd az új bf-et simán vinné. És csak új érdekel, kövezettek meg de én nem bízok a használt dolgokban
Tudom hogy írtak többen is valamilyen dell laptopot de az azért nem vonz mert dell-ről(mint laptopról) még sosem hallottam
-
Pyro05
tag
válasz Bence3111 #25042 üzenetére
Alapból mondták, hogy ne vedd meg a Lenovo Y520-at, mégis úgy döntöttél megveszed. Most miért kérdezel megint ezzel kapcsolatban, ha úgysem fogadod meg amit mondanak? Az Y520-ról nem változott senkinek sem a véleménye, az Y530-ról meg még nincs elég infó/tapasztalat. Full összezavarsz itt...
[ Szerkesztve ]
War. War never changes.
-
Bence3111
tag
Na hali újra én vagyok xD
Tegnap este láttam hogy valaki kitett egy videót a lenovo y530-ről és ahogy láttam ebben kétkörös hűtés van ha minden igaz. Szóval akkor szerintetek megéri kivárnom ameddig megjelenik vagy vegyem meg az y520-at? -
Angel2014
addikt
Sziasztok! Az új win 10 alatt találkozott már valaki PL: Króm bezárása után ilyen kivilágosodással? Ahogy bezárok valamit kifényesedik a jijelző...ez mi lehet? [link]
egnap húztam újra..friss bioss és friss driverek..lenovo y720.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #25029 üzenetére
A celeb világban is ez most a divat:
Egyébként pont a lényeget (gyanítom szabadalmi okokból) hagyták ki:
A kéményhatást biztosító felső kivágásokat!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz #99094528 #25026 üzenetére
Nehezebb belőni azt, hogy 100%-osan!! párhuzamos legyen a hűtés felülete a flipchip felületével.
Azaz nagyobb lesz a difi a magok között, mint 4 csavaros lefogaásnál!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Pocok256
veterán
válasz PR0JECTNR56 #25029 üzenetére
Nyilván igen elegánsabb, de azért azt ne felejtsük el, hogy egy AW nem poénból olyan vastag amilyen. Ha egy Aw -ra véletlen rálépnek vagy mint nálam leesik a betonra akkor kutya baja nem lesz. A kijelző hátlapja olyan combos hogy nyugodtan állhatsz kb rajta de semmi baja nem lesz.
Valamit valamiért effektus ez, és őszintén mindennapi hurcolásnál inkább legyen picit combosabb mint papírvékony, de elhajlik a bolhafingtól is gép
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
maximilian4
addikt
-
Raymond
félisten
válasz KillHates #25022 üzenetére
Azert azt kell mondjam a Lenovo Y530 pofas lett. Majd az arakra leszek kivancsi a es hogy lesz-e GF1060-as verzio i5-el.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
törölt tag
válasz KillHates #25005 üzenetére
a három csavaros lefogatás mivel jár?
laikusként ebből arra gondolnék hogy adott esetben nem lesz egyenletes a lefogatás és a hő nem egyenletesen adódna át, azaz zsákbamacska az ember gépe, hogy hűt e vagy nem?,ha nem megfelelően csatlakozik épp vagy paszta esetleg hamarabb kiszárad?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz maximilian4 #25023 üzenetére
Tudom, csak trollkodtam!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Vajon ez a matrica eredetileg ilyen hólyagos, vagy már befűtöttek neki?
Viszont a Razer-nél már elkezdődött valami; Vapor Chamber hűtés, jutott egy kis fülecske a PCH-ra is és már a ramok cserélhetők:
Mondjuk a fekete fóliába bugyolálás szükségességét azért vitatnám...
[ Szerkesztve ]
-
-
Pyro05
tag
válasz maximilian4 #25014 üzenetére
Vagy vihetné a Helios-om 500-as SSD-vel, Win10-zel és egy alapból jobb hűtéssel, amit Conductonaut-tal javítottam. Persze a 3 év gariból 10 hónap már lement...
War. War never changes.
-
maximilian4
addikt
válasz Bence3111 #25011 üzenetére
MediaMarkt-ban ugyanez az y520 1060-nal 303 ezer. Csak abba kell venned minimum egy 4 gb-os ddr4 modult, mert csak 1 db 4 gigás van benne, de sztem ezen ne múljon.
Illetve innen apróról ezerszer inkább a bontatlan, 3 év garis y720...310ért
Egyébként a mysoft totál megbízható bolt.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Bence3111
tag
Na szeretném mindenkinek megköszönni a segítséget/tanácsokat!!!!
Emellett a gép mellett tettem le a voksomat mert szerintem ennyiért nincs más laptop amiben 1050ti és ssd is van+a 3év garancia is eléggé csábító . Ha esetleg tényleg gond lesz a hűtésével akkor meg veszek alá egy laptop hűtőt aztán majd az segít talán valamit.Szóval itt a kiválasztott laptop: [link]Illetve ezelőtt írtátok a raidumról(ahonnan az előző laptopot néztem) ,hogy nem a legmegbízhatóbb bolt ,erről a boltról van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata?
-
Pyro05
tag
válasz Jocikablack #25003 üzenetére
Szia! Nekem most még egy Helios 300-asom van. Mire vagy konkrétan kíváncsi?
War. War never changes.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Mikulásbá #25006 üzenetére
Hát... ez nem túl acélos. A VRM-ek hűtését sikerült rábízni egy fémes ragacsra. Ha már ott a GL55x akárhányas, nem értem miért nem tudták annak a hűtését továbbgondolni ebbe a prémium gépbe:
-
nagyúr
válasz #99094528 #25000 üzenetére
A vékony, két körös gépek közé sorolnám
Komolyra fordítva a szót, "a körülményekhez képest a legjobb megoldású gépek" közé sorolnám.
Ennél a gépnél, annyit affektálnék, hogy itt ugyanaz a cumi mint az AlienWare-eknél; 3 csavaros a CPU hűtésének a lefogatása. A vékonyság egyébként nem gond, mert van sok jó hűtésű, de vékony gép. A dizájn a lényeg, hogy nagy tömege legyen a radiátoroknak és a hőcsőnek is a lehető legnagyobb legyen a keresztmetszete!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Jocikablack
tag
Acer Predator Heliosrol esetleg előzetes véleménye van valakinek?
-
őstag
Egy kis sztori . Találkoztam egy barátommal mesélte hogy neki egy Lenovo laptopja volt kétszer ment tönkre másodjára annyira szét égett hogy nem tudták javítani hónapokig ment a huzavona.
De mivel garancia időn belül volt kapott visszatérítést Laptoszalonnal. Le vasarolta de mondta nekik hogy valami állatott adjanak neki elé raktak egy G752 VSK egyből kellett neki azt mondja azzal nincs gáz ."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Star Citizen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.