Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Muerte #26699 üzenetére
Megvan. A 398.82 Optimus Hybrid sikerült pár nekifutásra(ezzel kezdtem), mert még a bios-ban is állítanom kellett, kikapcsolni az illesztőprogram aláírást, aztán még úgy sem ment valami miatt. A folyamat közben másoltam be a fájlokat a helyükre mielőtt feladta volna és törölte volna az új mappát. Mondjuk ezen meglepődtem, mert erre nem emlékeztem korábbról, de a lényeg sikerült, lenyomtam a torkán és visszakaptam az 1070-et.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
Muerte
Topikgazda
válasz Muerte #26695 üzenetére
All in one GeForce 388.76 Win10.rar
Ezek pedig a legújabb nV driverhez a mod .inf file-ok:
v398.82_Win10_Optimus_Hybrid_AW_ASUS_CLEVO_MSI
398.82_Win10_PEG_Dedicated_AW_ASUS_CLEVO_MSI
Nálad optimus módban megy az 1070 ha jól tudom,tehát azt kell választanod,bár megjegyzem nálam pl. az új driverek sehogy sem mennek már fel (mondjuk ezt,meg az előzőt még nem próbáltam),mod inf ide vagy oda valami biztonsági marhaságra hivatkozva kilépett a telepítőből.A 388.76 viszont tökéletesen felment.
-
addikt
válasz Muerte #26695 üzenetére
De jó lenne az.
Pont Balatonfüreden vagyok még pár napig és eszembe jutott kreten67, aki szokott időnként itt tartózkodni. Mindketten nagyon hálásak lennénk érte.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
Muerte
Topikgazda
Az nv drivert törölte le,csak azt kellene visszavarázsolnod.Ha nem sikerül akkor feltöltök neked egy spéci unlock drivert ami minden kártyához jó,nem kell mod inf sem,csak telepítés előtt ki kell kapcsolni a driver aláírásásnak ellenőrzését.( Úgyis fel kell már töltenem valahova mert kreten67 is szívja a vérem miatta már vagy 2 hete )
[ Szerkesztve ]
-
Rexton
tag
Kicsit off: Ha egy i5 540M-el szerelt gépbe beleteszek egy 1600Mhz-es memóriát, akkor az automatikusan át fog állni 1066-ra, vagy el se indul a gép? (Ennyit támogat maximum gyárilag az 540M)
-
addikt
Na nálam meg véletlenül sikerült a Win frissítés a 1803-as verzióra, mint az fent jól látszik folyamatban. Addig próbálkozott míg végül....csak azért is. Tudom van egy tiltás 30 napig tart, aztán lehet újból, de elfelejtettem ránézni, meg tudtam hogy úgysem tudja befejezni. Az eredmény pedig az hogy kilőtte az MXM kártyámat. És ez az amit szinte biztos hogy nem tudok visszavarázsolni, mert ezt a részt annyira nem értem.
Van hdd-n rendszer mentésem, csak jó régi, csak legvégső esetben folyamodok hozzá.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
őstag
NetLimitert kikapcsoltad?
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
x_o_n
veterán
válasz kentucky #26688 üzenetére
Ezt megnezem mindjart
jelenlegi állás szerint gyakorlatilag ez tortenik:
Ha sorban áll 4 fájl steam alatt
File1 500kbitsec sebesseg
-atallitom a kapcsolatot biztonsagosrol-nyilvanosra
File1 10mbit sebesség, elkészült indul a
File2 újra 500kbits!! Hogy miii?
Atallitom a kapcsolatot nyilvánosrol-biztonsagosra
Es újra 10mbit a sebesség... es ez ismetlodik.... -
x_o_n
veterán
Köszönöm megprobalom ezt is😀
De jelenleg az van hogy ha atallitom az aktuális letoltesi el nyilvanosrol-biztonsagosra akkor 10mbit de a második sorban lévő fájl már újra 500kbits al jön le... Akkor viszzakell állítani biztonsagosrol nyilvánossá és újra 10mbit... Haaat de mi a franc ez? -
addikt
Szóval (Win10)....gépház...frissítés és biztonság...a telepített frissítések előzményeinek megtekintése...frissítések eltávolítása
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
x_o_n
veterán
viszont ami nagyon erdekes...megnyitom a beallitasokat..es ahol lehet valtani nyilvanos -biztonsagos kozott valtok es gyors a net ujr 9mbit....deha bezarom a beallitasok oldalt akkor ujr tetu lassu megnyitom majd ujra valtani kell akkor ,tehat mindegy mire de valtani kell..ez most mi
-
addikt
Én is visszanézném a win update utolsó frissítéseit mint ahogy Pocok mondja. Kapásból törölnék párat vagy lehet egyesével, majd újraindítás ellenőrzés.....volt már nekem is olyan korábban hogy jött valami update aztán nem indult ez az, na néha bekavar valami. Nincs a törléssel semmi vesztenivaló, később visszacsinálható.
Gondolj a tervezett(irányított) elavulásra.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
x_o_n
veterán
válasz Pocok256 #26678 üzenetére
koszi megprobálom,emlekeim szerint 2 honapja frissitett,es most mikor mar a gond megvolt,ismet de ez ugye nem valtoztatott maradt lassu
hálokartya Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3165
a tobbit keresem hogy hol tudom megnezni19.51.12.3 2018 marc 2 de ez a driver volt mikor hasznaltam es akkor semmi gond nem volt...
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Első körben jó lenne tudni pontos win verzió számot melyik update után lett rossz, annál az update nél mit tett fel pontosan, továbbá jó lenne tudni hogy milyen hálókártya van a gépben az milyen driverrel van fent és ha van fent hozzá szoftver akkor az is milyen, a rotuerben van e valami belső házirend. stb stb.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
addikt
Speciel nálam majd az összes drivert a windows adja, kivéve mondjuk olyat hogy bill. világítás, gaming center....és minden a helyén. Szóval nem kellett a gyártó oldaláról életmentő driver.
-
x_o_n
veterán
válasz maximilian4 #26673 üzenetére
Kábelre nem tudom kötni,6 hónapja minden Rendben volt, most lett az hogy speedtest le 1mb fel 50mbs telefon más gép 60mb/70MB valami driver kavarhatott be? De mi?
Mit érdemes kiprobalni? -
TommyX_
őstag
Akkor leírom az én történetemet a Killer 1525-ös wifi modullal.
Amikor megvettem az MSI GS40-t, próbálgattam a letöltési sebességet és nem az volt amire vártam.
Volt hogy a Youtube-nál megakadt a videó, pedig a jel jó volt stb....
Találtam egy driver-t, azzal ment rendesen, egy ideig, amíg a windows 10 le nem frissítette a driver-t.
Mivel a driver nem volt meg + nem emlékeztem milyen verziós volt, elkezdődött a próbálgatás.
Leszedtem az msi oldaláról, egy ideig jó volt, aztán megint szórakozott, leszedtem több különböző verziójú driver-t a gond úgyanaz volt, aztán elkezdtem gondolkodni.
Előtte kipróbáltam egy TP-link külső usb-sa antennával azzal full sebesség volt.
Már gondolkodtam új router vételén, mert biztos a közel 2 éves Xiaomi Router szórakozik....
Volt nálam egy laptop újratelepítésen, mondom kipróbálom azzal, egy 2012-es Asus gép volt, azzal jó volt a net sebesség megint.
Eszembe jutott a végén, hogy megpróbálom a routeren a dual ban módot, úgy a laptop is jó lett már, csak a telefon szórakozott, nem volt nagy a jel, mint szokott, ezért kikpacsoltam a dual ban módot, bekapcsoltam az 5GHZ-es módot a routeren, a laptop ezen van, azóta jó a letöltési sebesség az MSI laptopon.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
echterion
nagyúr
Nekem is lassú néha a net a gépemen, szerintem driver lesz, legutóbb az Acer-nél ez segített nekem, felraktam egy másik drivert meg tiltottam a frissítést. Most még nem volt kedvem ezzel vacakolni, mert játék alatt nincs gond a nettel, letöltögetni meg ritkán használom a laposom.
-
x_o_n
veterán
Sziasztok, nem kifejezetten gamer gond, de most hazaugrottam és iszonyat alacsony a letoltesi sebességem, le 1mb ír ugye ez 300-500kbs de fel 50mbs...a többi gépen a le is 60mbs...de pár hónapja nem volt ilyen gondom, win10 a változás csak annyi volt hogy be raktam egy új rám modult, ez okozhat ilyet vagy ez win10 probléma? Tud esetleg valaki megoldást?
-
gurubefree
senior tag
Csak rovid review van a ryzen/vega comborol ( tobb mint egy oras az intel/nvida parositasrol.)
https://youtu.be/BkcrYSt9NjM
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
echterion
nagyúr
válasz Darth_Revan #26666 üzenetére
Nem olvastam még ezt, de most megtettem. Az első oldalt látva, na mondom, megint egy frankó hosszú teszt lesz, sok oldallal, lehet, nem is lesz kedvem végigolvasni azok után, amit írtál. Erre lapozáskor látom, két oldal van összesen...
Mindenben egyetértek veled (pedig először azt gondoltam, talán nem kellett volna ilyen durván beleszállni a szerzőbe), ez így egy marék szotyit se ér. Így elkótyavetyélni egy ilyen lehetőséget...borzasztóan csalódott vagyok.
Végre egy amd-s gamer lapos, erre nem csinálnak vele semmi értelmeset...******
-
maximilian4
addikt
válasz Darth_Revan #26666 üzenetére
Még az sem elég amit felírtál. Csak hogy a kijelzőt említsem: érdekelt volna a színheseggég (sRGB, aRGB), milyen szintű a bevilágítás, hány nit a fényerő, mennyire hajlékony a fedlap.
De amúgy ja, játékoknál részletesebben össze lehetett volna vetni a 2 hardvert. Már csak azért is mert külföldi szaklapok sem igen tesztelték részletesen a vega 56-ot (főleg úgy hogy a helios 500 az első olyan gép amiben van. Itt lett volna a lehetőség, erre egy ilyen semmitmondó összehasonlítást idehánytak nekünk). Sok-sok játék, különböző részletesség mellett max fps, avg fps, 0,1% fps. Melette pásztázni az órajeleket (cpu, gpu), hőmérsékleteket.
De szó eshetett volna részletesebben a hűtésről (mekkora a hőleadó felület, bordázottság, heatpipe-ok, stb) vagy akár a beviteli eszközökről (milyen rajta gépelni, mekkora úton jár a bill.-zet).
Azt sem hiszem el hogy annyira be lettek volna havazva a tesztelők. Már csak azért sem, mert alig jön ki teszt illetve hír mostanság (max az angolról fordítással kell bajlódni), és ami kijön az is olyan amilyen...
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Darth_Revan
veterán
Még csak most olvastam el az Acer-es cikket, de fel is ment a vérnyomásom...
-
őstag
Dáviddal anno beszéltük hogy nem lenne rossz ötlet 1080 helyére pl egy 1160 kártyát rakni de nézzem az ebayt még mindig horror árban mennek az mxm kártyák
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
gurubefree
senior tag
válasz DamianB #26661 üzenetére
Meglatasom szerint nem lesz generacio valtas . Ha ugy lenne akkor nem lenne letjogosultsaga a Q-MAX technologianak .
Asztali GPU-k eseten is inkabb modositasrol mint uj generaciorol lehet beszelni . Az utolso keszlet feltoltes az nvidia-tol nem arrol szolt mint sok ember hiszi , hogy kiszorjak a raktaron ragadt GP10X processorokat ! A PCB-ket szortak ki .... uj PCB-re fognak kerulni a GP10X gpu-k az uj memoria modulok miatt . Mar maga az arazas is magaert beszel ( mar ha igaz ) miert tudjak az "uj generacios" kartyakat a meglevo 10es kartyak szintjere arazni ? Mivel ugyan azon a soron lesznek gyartva igy nincs plusz koltseg . Ha lesz is barmi a kov. par honapban az csak egy "reband" lesz amit mar lattunk az nvidiatol . Egyszeruen ezt kenytelenek lepni az amd 7nm-es dobasa miatt . Biztos , hogy van valami papiron ... de ( szerintem ) megvarjak milyen lesz az uj vega 7nm-en es arra fognak lepni az uj gen nvidia gpu-kal
-
őstag
Engem egy dolog nagyon érdekelne mit vártok mire lehet számítani az új Nvidia kártyák MXM verziójától ?
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
addikt
válasz Smithy87 #26657 üzenetére
De ott áll egy Isten széttárt karokkal, abban kell hinni. Úgy is mindent meg eszünk, szeretünk álmodozni, tudják ezt és kihasználják.
-
Calibos
addikt
válasz maximilian4 #26638 üzenetére
Tesztek fele a Ph-án, olyan-amilyen évek óta.Végig sem olvastam.
-
Truthless
csendes tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy a gamer notebook-ok VGA kártyái között mekkora a különbség? Mennyire észrevehető? (GTX 1060 3GB, Radeon RX 580 4 GB, GTX 1060 6GB) Itt most a ROG-okra gondolok. Pl. ASUS ROG Strix GL703VM (6GB), Asus ROG GL702Z - Ryzen 7 1700 (4GB)
-
Balázzs
senior tag
válasz gurubefree #26647 üzenetére
Jonnek am az uj kartyak, azok jelentos sebessegnovekedest
Jelentenek majd. -
nagyúr
válasz gurubefree #26647 üzenetére
Valószínűleg igen, mert az AGA 4x PCI-e-n kommunikál.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
echterion
nagyúr
-
gurubefree
senior tag
Azzal kapcsolatban lenne kerdesem , hogy ha az aw 15 r3 melle ami 3.5Ghz-3.6GHz fut teszek egy amplifier-t egy gtx1080-al akkor a cpu eleg lesz ?
-
őstag
Ennyi volt a hatalmas baromságom hogy sztem több költségük van Magyarországon kisboltoknak mint Angliában a Dellnek.
Ettől függetlenül elismerem hogy drágán adják őket és hogy nem tőlük veszik az emberek azt is meg értem.Kentucky mennyi időt vártál mire bekerültel ?
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
válasz maximilian4 #26643 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz Medocsabi #26641 üzenetére
Xbox tápja nyitott? Nekem volt one s-em, de úgy emlékszem teljesen zárt volt. Egyébként nem tudom mennyirre szabad melegedni a tápnak, én sem állnék rá szívesen mezítláb az AW-m tápjára. Viszont láttam már ventis atombrutál clevo tápot. Gondolom minnél több wattot tud leadni annál jobban melegszik.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Medocsabi
addikt
válasz maximilian4 #26638 üzenetére
Azokhoz a tesztekhez képest, ahol az egyetlen hőmérséklet adatot a billentyűzet fölött mérik, még nem is olyan rossz. Bár ez inkább egy bemutató mintsem teszt.
Viszont pont tegnap ötlött fel bennem, hogy egy noti tápegységének mennyire szabad melegednie? Mert BF3 közben az enyém olyan forró, hogy pl mezítláb nem is tudnék rálépni, süt mint a nagyi karácsonykor. És tök zárt, az xbox tápegysége nyitott, venti is van benne, ezért kérdem csak -
kentucky
őstag
válasz maximilian4 #26639 üzenetére
Atya ég Ha sikerül estére vennem kulcsot, akkor tesztelem.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
Amúgy kijött a helios 500 teszt: [link]
Erre a hetekkel ezelőtt beharangozott "nagy" tesztre aztán megérte várni... Én minőségibb, sokkal részletesebb cikket írok ha már 2 ilyen gép kerül a kezeim közé és még honorációt sem kérek érte. Ráadásul ehhez hetek kellettek? Ezer meg egy dologról nem esik szó. Sőt amiről szó esik arról is elég hiányosan...
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
kentucky
őstag
Sikerült kipróbálnom a Geforce Now Bétát. Hát nagyon meggyőző, 40 milisecundumos késleltetéssel (vidéki, VDSL internet) is totál használható, eddig Fortnite-tal próbáltam. PUBG-t nemsokára megpróbálom. Pesten, meg ahol van optika, ott max. 2-5 ms késleltetéssel kell számolni, az szinte semmi.
-
őstag
válasz DamianB #26630 üzenetére
Magyarországon minden cégnél raktáron van mindenféle konfigből (tehát GTX 1060 / 1070 / 1080) is mondjuk 5-5-5-5db, vagy hozatják? Sokszor látok weboldalakon "érdeklődjön" / "rendelésre" szövegeket.
Tehát raktárról dolgoznak, amivel nincsen baj, nagyon sokszor én is, de én így tudok sokak mások ára alá menni (úgy, hogy számlát, garancialevelet is adok).
Mivel én nem fogok beraktározni magamnak k...a drága gépeket, ezért adom jó áron, de legalább nem pofátlan haszonkulccsal.Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
őstag
Plusz fenntartási költségek dolgozók fizetése plusz egyéb költségek adók mindjárt nem olyan nagy az a tiszta haszon, nem védeni akarom őket engem nem érdekel de ezek mind benne vannak amiket ki kell termelni e.
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Ma este újrapasztázom asszony asztali gépét, lassan 2 éve hogy szárad a q9400-on valami filléres intel paszta (+ a 7770 es vga is ezeréves, szerintem azt is átkenem)Az a kérdésem, hogy a fiókban van egy ~ 2 éves mx4, szerintetek jó az még? megnéztem nem száradt be, ugyanolyan a halmazállapota mint annó.
-
Soucaller
tag
válasz maximilian4 #26624 üzenetére
Az úgy korrekt haszonkúlcs majdnem pofátlan...
-
DVlad
őstag
Ebből a kb. 525k árból, hogy lesz itthon a duplája?
A magyar billentyűzet miatt? Vagy az sincs? -
gurubefree
senior tag
válasz maximilian4 #26620 üzenetére
Koszonom ...
Ha valaki szeretne UK Dell-tol vasarolni szivesen segitek .
-
maximilian4
addikt
válasz gurubefree #26619 üzenetére
Q Can I buy Dell Outlet systems if I live outside of the U.K.?
A No — not currently. You must live in the U.K., have a U.K. delivery address and a U.K. credit card when purchasing with Dell Outlet online. If you are in Ireland however you can chat or call our team on 1800 812 560 to make an order.Maxi
-
Soucaller
tag
válasz gurubefree #26616 üzenetére
Értem!
Tudom láttam a discountot, remélem pár héttel késöbb is lesz mert akkor fogom venni... majd max kisírom supportnál...
Jó tudni mert a silver annyira nem bejövős azért a fekete elég fasza olyan lopakódós. -
Drenadar
veterán
válasz gurubefree #26616 üzenetére
és milyen hivatalos honlapról lehet ezt így megrendelni? gondolom nem az US dell oldalról... UK?
-
gurubefree
senior tag
válasz Soucaller #26613 üzenetére
12% off select Alienware laptops & desktops with code AW12. Ends August 19.
Csak szolok ...
Meg varok a visszajelzesre de ugy nez ki , hogy az epic silver ( eliras) akar az epic black lenni es nem minden model erkezik ezzel a szinnel! Szoval ahol a leirasban epic silver szint irnak az a fekete ! Ez meg nincs megerositve a dell oldalarol .
[ Szerkesztve ]
-
Soucaller
tag
válasz gurubefree #26612 üzenetére
Értettem főnők.
Maradok i7-1070 kombónál pénztárca barátabb, rákenem még a grizlit amit ajánlottál, azt szerintem rendbe is leszek egy jó időre.
Kérdés Dell oldalon miért csak silver van tán elfogyott a fekete, vagy ha írok supportnak akkor meg jutalmaznak egy feketével? -
gurubefree
senior tag
válasz Soucaller #26605 üzenetére
Udozletem
i7-8750H + GTX 1070 boven eleg mindenre !
De ..... szereny ajanlasom egy 17 r4 vagy 15 r3 + alienware amplifier gtx1080-el
Az AW 17 r4 (15 r3 ) + amplifier ( gtx1080) = ~ £1600 ha nagyon extreme akarsz lenni mehet bele akar gtx1080ti is !!!!
kesobb meg leszek. most keltem fel
-
Soucaller
tag
válasz Bluesummers #26609 üzenetére
Akkor maradok a I7+1070 kombónál már csak az élettartam miatt, is...
Már csak az a fő kérdés miért csak Silver (AW) van az oldalon... nekem fekete kell...[ Szerkesztve ]
-
őstag
Minden gyártónak érdeke lesz, hogy még ha baromi drágán is, de 90-100° körül legyenek a paraméterek. Gari időn túl tönkre kell már menjen a gép, csak akkor veszel újat.
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
bandras54
aktív tag
Pocoknak igaza van, de ha valóban mélyen beleástad magad a nézelődésbe, kommentekbe akkor ebbe az infóba is bele kellett volna szaladnod.
Ha csak nagy ritkán mozgatnád a gépet akkor én még azon is elgondolkodnék a helyedben, hogy beszerzek egy aw amplifiert. Ebben az esetben a nagyobb procit és kisebb gpu-t választanám rendelésnél. Oka: ha koordinátákat váltasz térben, időben akkor az valószínűleg csak rövid ideig fog tartani és akkor egy kis szoftveres okoskodással, esetleges minimális teljesítmény csökkenésbe még nem fogsz belehalni. Amikor hazaérsz rácsattintod az amplifiert (amibe olyan kártyát teszel amilyet csak szeretnél) és egy "fűtőtesttel" kevesebb lesz a gépben (minus gpu) és így már simán el fog bírni a hűtés az erősebb cpu-val. -
Pocok256
veterán
Gyorsan reagálva 1 pontra csak egyelőre.
AW esetében teljesen ripityára is robbanthatod a gépet, tényleg senkit nem érdekel addig amíg szánt szándékkal nem rontod el. Gari nem veszik sőt tele a net Dell álltal készített, hgy szedjük ripityomra a gépünket útmutatóval.HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Soucaller
tag
Elgondolkodtam AW vásárláson, olvasgattam figyelgettem kommenteket itt ott
Mester gurubefree hozzád szólok elsődlegessel, de aki tud pár tanácsot adni ebben a témában ne tartsa magában.
Úgy néz ki össze fog jönni mani R17 R5 -re, de föl merültek kétségeim az i9-8950HK + GTX 1080 -al kapcsolatban, sokan mondják a build nem bírja kettőt együtt, load alatt 90-100C lazán van, OC nélkül, kicsit kétségbe estem.
Mivel nem két hónapra fektetnék be hanem évekre, kicsit idegesítő hogy egy 3000 fontos gépnél alul feszelni kell meg pasztázni - kókányolni sufituninngolni hogy ne égesse le az újaidról a bőrt... meg nincs kedvem garit elveszteni egy újra pasztázás miatt... stbMivel azon gondolkoztam akkor érdemesebb volna egy i7-8750H + GTX 1070 re downgraidelni, olvastam az olyan 70-80C nél megáll kb azért mégis jobb volna hosszabb távon de akkor megint ott a kompromisszum régebbi technológia. De olcsóbb...
Itt jönne képbe a kérdéseim főként játszanék rajta mint ahogy előzőbe postokba is leírtam, azt a full hd ultra 60-100 FPS -t akarnám meg célozni.
Vagy nézelődjek másik márkával, Asus-Msi- akármi...
Pénz nem kérdés most, de ha olyan inkább várok egy újabb generációra ami talán jobb hűtéssel - teljesítménnyel van meg áldva de ezek a hőfok számok elszomorítóak, főleg egy olyan régi cégnél mint az AW... úgy hogy hátha akad valami alternatíva. -
Gaberiellb
senior tag
-
őstag
válasz orgazmus #26597 üzenetére
WOW! Kb. majdhogynem az első olyan hardcore notebook, amit még a hivatalos lengyel disztribútornál (ami outletes!) is érdemesebb olcsóbban, Magyarországon megvenni.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Gaberiellb #26599 üzenetére
Vállalhatónak tűnik, a linkelt topikban tudnak részletesen segíteni.
-
addikt
válasz gyemipapa #26598 üzenetére
Ha jól emlékszem már korábban tettél be képet a ventikről, talán még válaszoltam is hogy tetszik, persze ettől még jöhet, van aki még nem látta és segíthet rajta. Szerencsére nincsenek nálam 90 fokok megfelelő beállítással, csak 80+. Talán csak az zavar hogy butítanom kell a megfelelő hőfokokhoz(van miből) és a legkeményebb szintetikus tesztnél meg úgy elvérzem, mint szúnyog rajongóim estidőben támadáskor. A furkálás nem nagy dolog, inkább szórakozás, mivel bármikor visszatehetném a tartalék karcmentes lapomat és nézne ki úgy a lapos mint újkorában. Most éppen kétoldalas ragasztó padot várok a postástól, hogy a kiegészített + belek(hőcső és alumínium) megfelelően illeszkedjenek egymáshoz......szóval minőségi tapadás okán. Nagyon sajnálni nem érdemes, mert megérem a pénzemet, legfeljebb egy keveset. Ha lenne valami érdemleges tuti megosztanám, de most még jelenleg nincs. Inkább keresek egy jobb helyet ahol kap elég levegőt a vas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest