Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz maximilian4 #18099 üzenetére
Szerencsére nekem nincs ilyenre szükségem. Ágyban használva se. Vagy egy, amit használtam kb. 3-szor azt azóta csak a sarokban pihen.
-
Medocsabi
addikt
válasz maximilian4 #18079 üzenetére
A dell 7559esemnek is van szellőző az alján,de annyira jó a hűtése hogy pont semmit nem számít a hűtőpad! így kb azért használom,hogy ne az ágyneműről szíjja a port a gép,hanem kicsit megemeli.De ha ölben nyomom a dying lightot,akkor is max 80 fok a cpu/gpu,igaz akkor azért süvölt a venti. De azé van hogy hűtsön!
-
törölt tag
válasz KillHates #18096 üzenetére
Msi aftrbrnr game alatt, hogy aggódhassak játék közben is, meg aztán a tesztek között kilépve megnéztem a hwmonitor maximum értékeit magonként. Azt fotóztam ide. Ezek maximum eredmények.
Az msi afterbunker szerint 85 és 95 között ugrálnak az értékek követhetetlenül, és összehasonlíthatatlanul. -
Ubul86
őstag
válasz maximilian4 #18076 üzenetére
nálam most Evil Within 2 megy a VX5-n, átlag napi 2 óra, egyfolytában. Nálam 80 fokot se közelítette még meg, pedig az most eszi a gépet, csak mediumon megy, full felbontásnál már néha be-beakad,meg 30 fps alá esik sokszor...mediumnál meg 30-40 között.
De nem tapasztaltam egyáltalán azt, hogy 80 fölé menne, sőt, 75 se volt még aida log szerint[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az univerzum tágul, de nem elég nagy a dühömnek. Minden távolodik. Előlem menekül. Holnap mindenki megkapja szépen, amit gyártott.
-
formula01
senior tag
Nyilván téveszme, mi meg egy párhuzamos univerzumban élünk.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
törölt tag
Na, teszteltem a vadonatúj hűtőpadomat.
Nem írok a képekhez leírásokat, mert nincs értelme. Egyformák. Az egyik hűtőpad nélkül készült, a másik hűtőpaddal, kikapcsolt ventilátorral. A harmadik a minimum ventilátor fordulatszámmal, a negyedik maximum fordulatszámmal.
Elbasztam 10.000 Ft-ot a f.xxopó laptopmra, amit lehet, hogy visszaküldök az anyjába, ha felmérgelem magam.
Vettem egy retek mx4-es pasztát is, minnyá a falhozkenem.
Szerintem normális a 94 fok. A 100 is az lenne. Akkor mindig kikapcsolna ez a gané, amint elkezdek játszani. Tehát nem játszanék. Az lenne a normális. Nem lehet változtatni a laptopok hőmérsékletén. Ez egy téveszme.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kreten67 #18085 üzenetére
Igen csak kérdés mennyire van benne a témában, mert az MSI féle termékről is elmondhatnánk ugyanezt. Ha jól beszélnék angolul már rég regeltem volna oda ahová kéne és kérdeztem volna, lehet még meglépem. Olvasgattam azért, és eddig azt hittem a 3.gen és korábbi modellek előnyben vannak upgrade szempontból, azoknál lehet bios módosítás meg minden kutyafüle....szóval sokban különböznek a 4.gen modellektől. Hát tévedtem, mert úgy néz ki mindenre van orvosság, még ha nem hivatalosan koldulva. Ebben a témában az információ ritka mint a fehér holló, vagyis szuper titkos. Volt egy fórum ahová ha regeltem volna 5 hozzászólásig le sem lehet tölteni az ottani anyagokból, módolt bios verziók stb
Egyébként kérdeztem tőle, még nem válaszolt.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
kirjak
aktív tag
GTX 980 tól "felfelé" a vga-k hőtermelését hol lehet összehasonlítani márkától függetlenül ?
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
kreten67
senior tag
Erre itt senki sem tud biztos választ adni,mert még senki sem csinált ilyet,de a helyzet napról napra változik.
Korábban még nem volt olyan verzió,hogy 1060 lvds-el működjön,most pedig több helyen állítják,hogy müxik.
Nem gondolnám hogy kiugróan olcsó lett volna az a vga,lesz az még olcsóbb is. -
addikt
válasz kreten67 #18071 üzenetére
Sajnos elgondolkodtam és úgy döntöttem (van rá lé), mint az utolsó leggyorsabb kártyát szeretném megszerezni.(A mostani lehetne tartalék kártya is) Itt volt egy biztos lehetőségem és elszalasztottam, mert rám lett szólva hogy egyik 10 szériás sem lehet jó(eDP). Jött ez a igaz használt, de kedvező árú mintapéldány és lemaradtam róla. De akkor hagy kérdezzek már valamit, te biztosan tudod...ez lehet kompatibilis az msi-vel? Ha fel teszem rá az msi bios-t majd driver módosítás stb tudnám ezt is használni? Hókusz-pókusz csiribá után?
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
maximilian4
addikt
válasz Darth_Revan #18080 üzenetére
Még eddig nem figyeltem, de azt gondolom egyformán pörög a kettő. Eddig a cpu max 82, gpu max 71 fok volt. Éppen ezért nem is figyeltem, mert ezek elég normális hőfokok.
Maxi
-
Darth_Revan
veterán
válasz maximilian4 #18076 üzenetére
Normálisan pörög nálad mindkét venti?
Mert nekem feltűnt hogy a CPU ventilátor az pörög mint állat, a GPU viszont hallhatóan (és érezhetően ) alig pörög a másikhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #18070 üzenetére
Hogy érted, hogy kockázat a hűtőpad?
Én ma vettem egy ilyet: http://www.coolermaster.com/mobile/laptops_and_ultrabooks/notepal-u3-plus/
Semmi kockázatot nem látok benne, hacsak nem azt, hogy esetleg lecsúszik róla a laptop. Bekapcsolva egyébként magasabb a hőfok, mint kikapcsolva. Viszont az, hogy megemelte a laptopot, talán számít valamit, bár annyira ugrálnak az értékek az MSI aftreburner-ben, hogy képtelenség eligazodni. Nem tudom, hányféleképpen kell tesztelnem, de hozzákezdek.
Gépelni kényelmesebb így, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz Darth_Revan #18066 üzenetére
Ez gáz. Neken az újrapasztázott vx5 ugyanezzel a procival nem ment 82 fok fölé. Nem 30 perc, hanem 2 óra bf1 után sem.
Maxi
-
Pocok256
veterán
Konkrétan a 13 as alienware gépem nem hoz ilyen trágya eredményt. Feltéve ha van alatta hűtőpad az közel 10-15 fokot hoz minuszba xd
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
echterion
nagyúr
Hát ez nem felemás, hanem konkrétan sz@r. Sztem mehet is vissza a feladónak mert ez így sapka sz@rt se ér.
-
Muerte
Topikgazda
válasz Darth_Revan #18068 üzenetére
Még a Conductonaut-tot meg lehetne próbálni,az hozna még pár fokot,de akkor is kell majd alá hűtőpad hogy átjárja a friss levegő alul,különben ugyanúgy fel fogja fűteni a házat 1-2 óra alatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Muerte
Topikgazda
Túl vékony a ház Hűtőpaddal,vagy felemelve nézted?
Mondjuk ez a BF1 egy különleges jószág tényleg,fekteti a procikat rendesen:[link][ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Ma ujrapasztaztam a Nitro V-t (7300hq, GTX 1060) TG Kryonaut-al es az eredmeny eleg felemas.
Elso Fire Strike teszt utan tokeletes volt a CPU es GPU hofok.
Azonban nehany futas utan mar felkuszott 8C-bel a max homerseklet.Battlefield 1 alatt is csak lassitotta a felmelegedest.
Egyetlen megoldas 90C alatt tartani undervolt(cPU es GPU) ES repaste. Nem lehet valasztani, mindketto kell, de igy is 86-88C lesz a CPU a gpu pedig 90C BF1 alatt.
30 perc BF1 után a hőmérsékletek (undervolt+repaste):
[ Szerkesztve ]
-
nud
tag
Sziasztok!
Sürgős lenne, valaki tudna segíteni?Asus GL 752V laptop.
Filmet néztem, háttérben két böngésző futott,ami kifagyott.. Nem reagált semmit, nem tudtam bezárni a böngészőket.
Csinált már máskor is ilyet, szóval lecsuktam a laptop fedelét (alvó mód?)
Felnyitom, hátha bejön a kezdőképernyő,és a kód megadásával vissza jutok a Windows kezdőképernyőhöz..
De semmi nem tölt be. Fekete a kijelző.Ha a tapipadot megérintem az egér nyilat tudom mozgatni csak. Ha a kikapcsoló gombot megnyomom, és vissza kapcsolom, ugyanez a szitu.
Régi laptopomnal is volt hasonló, olyankor ki kelett venni az aksit, és vissza rakni. Most megprobaltam hozzá férni az aksihoz, de két csavar kiszedésével csak az ssdhez lehet hozzá férni, meg egy gombellemhez. Nem szeretném az egész alját leszedni, feszegetni. Tuti h vmi nem okés, mert ha lecsukom a kijelző, úgy villog egy led, mint amikor "alvó" módban szokott lenni a laptop. Valakinek használható ötlete? Most aksirol járatom a gépet, hátha lemerul, és töltés után normálisan lehetne használni. -
addikt
Hát fiúk épp most akartam megvenni. Már nyomtam a OK gombot fizetéshez, és nem engedett. Még nem javították, csak most ebben a pillanatban.
Utána néztem minden rendben ezzel a kártyával(működik a gépemmel), nem úgy ahogy mondtátok.
[link]
Az eladótól kaptam tegnap a linket.[ Szerkesztve ]
-
formula01
senior tag
ThrottleStopban érdemes bekapcsolni a SpeedShiftet? Dell notebookokban alapértelmezetten ki van kapcsolva. Inspiron 7567 proci pedig i7 7700HQ
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
törölt tag
Vegyek egy hűtőpadot a 93 fokos acerem alá? Milyet?
-
őstag
-
kreten67
senior tag
válasz KillHates #18050 üzenetére
Sajnos annak a hűtőjében se gáz se zselé,mert egy másik technológiával készült.
A cső belső falán van egy kristálypor szerű bevonat,ami van hogy itt -ott idővel lepereg és akkor annak a csőnek SANYI.
Amikor a cső a hibás akkor a tünet,hogy 90 fokos mag mellett csak langyos a kifújt levegő hőfoka. -
Muerte
Topikgazda
válasz Bluesummers #18047 üzenetére
Olvasgattam kicsit.A 670M sli-vel normál használat mellett,a primary 60-65°C,a slave 80-85°C-kig melegszik fel abban a gépben,szóval a tiéddel valami nem stimmel.Ez lehet szoftveres (win10?) vagy bios probléma is,ha nem kapcsol időben fel magasabb fordulatra a venti.[link]
Vannak barbár,gány cooling modok,amit te biztosan nem fogsz megcsinálni annyira már ismerlek (én sem csinálnám) [link]
Amiket még kibogoztam hogy a prema biost ajánlják erősen feltenni,és hogy a 370SM vagy SMA másodlagos hűtésre cserélték ki sokan az EM hűtőjét.Ezt a topikot pörgesd végig ha lesz rá időd:[link] -
-
nagyúr
válasz Muerte #18044 üzenetére
Simán meg lehet tölteni, de baromi fürgén kell leforrasztani, mert különben kihugyozza, érdemes hidegen a végét összenyomni, hogy az ónnak, már csak a kis réseket kelljen tömítenie.
Tamás (kretén) és én is csináltam már ilyet. A "zselét" meg egy másik hőcsőből lehet kinyerni, mert venni szinte lehetetlen.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
F@sza lett!
Megkaptam a Mediont-t, köszönöm szépen
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Muerte
Topikgazda
-
őstag
-
Muerte
Topikgazda
válasz Bluesummers #18045 üzenetére
Hogy érted hogy minden chipen? A memóriákon? Nem ártana egy kép majd a vgak-ról,meg a hűtőről szétszedett állapotban,a vga-kat nem kell kivenni elég ha a helyükön csinálsz egy képet róluk,csak hogy lássam a thermal padozás hogy néz ki.
-
őstag
-
Muerte
Topikgazda
válasz Bluesummers #18043 üzenetére
Nem lehet gázt cserélni,az egy zárt rendszer,egyébként nem gáz van a legtöbb hőcsőben hanem valami fémszemcsés zselés trutyi.Annyit még meg kellene nézni hogy a chipre csak egy nagyon pici1x1mm-es kis pöttyöt ha nyomsz a közepére és rászorítod a heatsinket akkor az a pici mennyiség teljesen szétterül-e nagyon vékony rétegre.Majdnem olyan érzésem van mintha nem nyomná kellően a hűtő a magot.Ez elő szokott fordulni olyankor,ha valahol akár 0,5mm-rel vastagabb thermal pad lett rakva mint amekkora kellene.
Lehet hogy a "gáz" is problémás már ennyi év után,de hogy egyszerre mind a kettőben,hát nemtom,végül is előfordulhat az is.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz KillHates #17587 üzenetére
HAIL Mesterek!
Sorry a késő infóért. Mostanában a notik eléggé háttérbe szorultak. Mint mondtam, ez az SLI az első, s tán utolsó (?) notebook próbálkozásom.
"Szép parabola mentén csinálja, tehát ha nem megfelelő a hőmérséklet, akkor az alábbi gondok lehetnek:
-nem megfelelő a hőcső elvezetése, azaz paszta gond, gáz gond, radiátor gond (kosz)
-nem megfelelő a légáram, azaz nem emeli a gép a fordulatot rendesen, nem szállít elég levegőt a venti, nem a megfelelő helyre jut a levegő azaz kosz megint."Előzetes infók:
- SLI mód bekapcsolva, legújabb NVIDIA driver feltéve. Most már FurMark is engedte SLI módban futtatni a gépet.
- Újrapasztáztam, figyelembevéve KillHates(1) és Muerte(2) mindkét verzióját (középen leszorítottam, s úgy csavaroztam keresztbe(1), csíkot / pöttyöt tettem pasztának, nem kentem(2)).
- Rácsok rendben vannak
- Kosz egyáltalán nincs.1. percben Furmark (tudom, hogy nem szórakozunk ezzel, de akkor is ez a legjobb támpontom) már 80°-nál volt, 2. percben 90°-nál, s 91-92°-nál kapcsolt rá az extra ventifordulat, ekkor már süvített rendesen (szerencsére), s 3.-5. percben 95°-nál járt, itt már nagyon-nagyon lassan akart feljebb menni, de nem tetszenek ezek a számok.
Eredmény: Mindkettő parabolában megy fel, de 95°-nál kikapcsoltam.
90%, hogy hőcső probléma lesz.
1a. Van valakinek tartalékban GPU hőcső?1b. Lehet a hőcsőben gázt "cserélni" valahogy? Persze nem saját magamra gondoltam, hanem profira.
2. Lehet moddolni a ventillátor pörgésének sebességét? Inkább az menjen 20.000RPM-mel (amúgy olyan a hangja a három ventinek, mintha most akarna egy Boeing felszállni...), mintsem menjen 80° fölé.
3. GTX 670M-nél ez természetes, hogy melegszik mint a rossebb?Köszi!
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
NTonee
veterán
maximilian4, Muerte75
köszi, köszi.
Valóban kicsit furcsa volt ránézni a 18-as után, de igazából még nagyobb is, mint gondoltam. Most az egész estés telepítés, próbálgatás után azt mondom, hogy nem zavaró a méretkülönbség. A billentyűzettől vagyok leakadva kicsit, a 18-ason használtam a numpadot, folyamatosan nyúlkálnék jobbra, de nincs ott semmi. -
Muerte
Topikgazda
válasz TheNewDawn #18029 üzenetére
Az 1050Ti ~25%-kal erősebb a sima 1050-nél,már csak azért sem releváns összehasonlítani az értékeket.
Abban igazad van hogy mivel a 6300/7300 mobil I5 fizikailag négy magos,így legtöbb játékban megállja a helyét,mivel a játékok 90%-ka konzolport azok meg legtöbb esetben 1-2 magot használnak ki aktívan,a baj csak az alacsony órajellel van.
I5 6300HQ: 2,3-3,2GHz,4 szálon tud 2,8GHz-et,2 szálon 3GHz-et.Prime1024m 383 sec.3D11 Physics 6111.Ez nagyon vérszegény teljesítmény.
I5 7300HQ:2,5-3,5GHz,4 szálon 3,1GHz,2 szálon 3,3GHz,Prime1024m 348 sec,3D11 6028.Itt már valamivel jobb a helyzet,de még mindig elég harmatos.
I7 7700HQ:2,8-3,8GHz,Prime1024m 225 sec,3D11 Physics 8839.Ez a proci már tud számolni,de még mindig a kanyarban sincs pl. egy 5 évvel ezelőtt kiadott szorzótármentes 3920/3940XM-hez amit vígan lehet magonként 4,3-4,5GHz-en hajtani,és ezzel értem el a lényeghez amit ki akarok nyögni,hogy a minimum FPS-t leginkább az órajel befolyásolja.Régebben csináltam itt tesztet is erről:[link]
Manapság már csak BF3 multizok néha,de az is egészen máshogy pörög 4,3GHz-en mint 3,5GHz-en függetlenül attól hogy milyen vga-t kell meghajtania.
Ez a videó nagyon szépen bemutatja miről vakerálok:Intel Skylake Core i7 6700K vs i5 6600K Stock/Overclock Gaming Benchmarks -
Tufa_
aktív tag
válasz bandras54 #18032 üzenetére
Kb masfel orat vagyok bringan naponta, ha esetleg valamelyik masik melohelyen alszok(hotelben dolgozom) es masnap kell a laptop ott akkor pedig plusz 1-2 ora tomegkozlekedes.. mire odaerek mar nincs kedvem jatszani. Alapbol 6kgt cipelek mar a taskaban kb, plusz egy jopar reteg ruha a hideg miatt, a laptop es a tolto pluszba mar csak nyug..
-
Pocok256
veterán
Itt pedig egy bf 1 multizás látszik max és low grafikán gpu kihasználtságnál látszik mikor van maaxon és mikor lowon Egyszerűen eszméletlenül kevés amit egy i7 1 szálon képes leadni az látszik is a low grafikán 40-50% os gpu kihasználtság kb semmire sem elég egy i7 es.
-
Pocok256
veterán
válasz TheNewDawn #18029 üzenetére
Erre nem fogadnék, hogy nálam többet játszottál meglepődnél
Itt egy OW cpu használata med high beállítások mellett.
Blizz game pedig nem igazán van optimalizálva de még így is látszik, hogy 70% fölötti az összes mag kihasználása.
És akkor itt még rohadtul nem streameltem és semmi nem ment a háttérben, konkrétan ha belövöm a streamet meg másik monitoromra kiteszem a sajátom nézését akkor instant kapom a képembe a fps droppot cpu limit miatt.
[ Szerkesztve ]
-
bandras54
aktív tag
Van pár dolog az életben amiért "megéri" szenvedni. Tényleg nem akarok kötekedni, de gondolom nem napokig utazol a városban egyhuzamban táskával a hátadon (benne a laptoppal és még pár motyóval). Nekem a pofámról leégne a bőr ha ennyi "szenvedés" problémát okozna. Még egyszer mondom, nem kötekedni akarok és teljesen megértem, hogy neked ez probléma, (nem személyesen neked szól) cask úgy érzem, hogy tényleg kezdünk nagyon elkényelmesedni. Iskolás korodban gondolom a te hátad is húzta jóval nagyobb súly (és mégcsak nem is élvezted annyira a könyvek hasznát mint egy gamer notebookét).
-
Tufa_
aktív tag
válasz echterion #18019 üzenetére
Nem baj ha 15.6os az uj gep, de sulyban, toltovel egyutt lenyegessen konnyebbnek kell lennie.. bringaval jarok vagy tomegkozlekedessel es szimplan nem elvezetes cipelni a laptopot es a toltot is egyutt.. Autot Londonban csak ezert nem fogok fenttartani 😁
Valamilyen zenbookon gondolkoztam amugy de meg olvasgatok, nyilvan a leheto legjobbat vennem a keretbol de a gep arat nem koltenem egy az egyben egy sima nongamer laposra.kozben megkaptam az arazast a garival, 450et mondtak ra.. valami ilyesmire szamitottam..
-
echterion
nagyúr
válasz Pocok256 #18027 üzenetére
Azért minimum grafon csak a régi szép időkben volt hasznos tolni (cod 4, ugye ), vagy ha nagyon puhány volt a vga és több fps kellett. Az ilyen játékot sok mindennek lehet nevezni, ccsak általános szokásnak nem. Ettől függetlenül valóban az van olyankor, mint mondod, de azért nem ez az általános.
-
TheNewDawn
addikt
válasz Pocok256 #18027 üzenetére
Elég sok gamet toltam már életemben, lehetséges ( sőt valószinű) hogy többet mint te, de ebbe ne menjünk bele Szerintem simán csak üsd be te is ( én megtettem ) mondjuk 100 db 2015,2017 es jateknal a gépigény.hu n hogy 1050ti meg 7300 as i5 proci, VS sima 1050 es kártya meg i7 7700 as proci.
És hasonlitsd össze különböző felbontásokon a kapott FPS értékeket.
Remélem nem kell részleteznem, milyen eredmény fog kijönni -
TheNewDawn
addikt
válasz #86952448 #18026 üzenetére
Teljesen és maximálisan arányos gépet vettél, ahogy olvasom nem azzal van a baj Az i7 meg szerintem csak még jobban melegedne.
(.Ha a luxus sosem felesleges akkor miért nem mászkálunk mondjuk Rolex órával, és az ilyen faszságokat mint a télikabát vagy akár a lakást meg el lehetne adni lazán
-
Pocok256
veterán
válasz TheNewDawn #18024 üzenetére
Kezdj már el cs go ni min grafon vagy ow ni ugyanúgy min grafon vagy bf 1 ni min grafon 64 fős mapon aztán mond ezt. Elhiszem, hogy nincs tapasztalatod ezekben, és fogalmad sincs, hogy használja egy ilyen játék a gépet, de ebben az esetben tessék arra hallgatni aki néha .... gamergépként és esetlegesen versenyszerűen használja a játékokat egy játék gépen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TheNewDawn #18024 üzenetére
Ezek szerint arányos gépet vettem a 7300hq és 1050ti-vel, 256 ssd-vel, meg 8 GB rammal. Ez volt a szándékom. Nem sokra mentem vele.
A luxus sohasem felesleges. Korábban itt valaki leírta, hogy egy 7700hq-val valszeg nem akadozna a game akkor sem, ha olyan meleg lenne a cpu, amilyen nekem ez a 7300-as ebben a vasban.
-
törölt tag
én tényleg nem értek hozzá, pusztán érdeklődésből, tényleg ennyivel gyengébbek a notiprocik?, csak okulni vágyom, nem hülyeséget magyarázni , előre is kössz
-
formula01
senior tag
Tudtok mondani vmi hasonló grafikonos CPU freq monitort mint ami XTU-ban van? Throttlestoppal együtt nem akarom használni azt.
-
Pocok256
veterán
válasz TheNewDawn #18018 üzenetére
Még nem igazán találkoztam én személy szerint olyan multi játékkal ami nálam nem lett volna durván CPU limites.
-
addikt
MSI Geforce GTX 1060 mobile MXM card
Aki kapja marja..... Gyorsan csapjon le rá valaki helyettem. Habár gyanítom kreten67 lehet olcsóbban is tud.
-
nagyúr
válasz TheNewDawn #18012 üzenetére
Ha Te mondod, akkor biztosan az!
De azért az okosabbak szerint a mai játékoknál azért elég könnyű CPU limitbe futni....Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Angel2014
addikt
Szerintem nem felesleges ...emlékszel a FRY CRY 4 re csak 4 magon ment...Mi lesz ha kijönnek ilyen játékok?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Muerte
Topikgazda
Ez azért így ebben a formában elég merész kijelentés,attól függ mivel játszol, ha multival is akkor nagyon is kell az I7,vagy pedig olyan I5 ami 4GHz környékén szaladgál.
-
Tufa_
aktív tag
válasz maximilian4 #18008 üzenetére
Kidobnak ha elmondom
400ra araztak be a bearazos topicban, igaz gari nelkul szamolva.. Azota kiderult hogy a gari otthon is hasznalhato minden problema nelkul, de egyenlore varok a valaszra hogy ez mennyit dob az erteken..
-
Tufa_
aktív tag
válasz Darth_Revan #17988 üzenetére
Tervezem meghirdetni a gepem ami PC Specialist-tol van igy lekeredeztem mi a teendo ha esetleg Magyarorszagra adnam el, azt mondtak hogy amig garancia van a termeken, ingyenes a collect+return (DPD), Magyarorszagrol/ra is(3 ev Gold garancia). Nekem nem volt az osszerelesi minoseggel problemam egyebkent, a gyari pasztat pedig elso hasznalat elott csereltem..
-
addikt
válasz Muerte #17994 üzenetére
Mondjuk nálam nem volt matricázva, de az más eset, ott nem is lehetett. Viszont most agyalhatok új elméleten, mert ez nekem így sehogy sem áll össze.
(#17995) buci868: Rendben, felírtam.
-
Muerte
Topikgazda
válasz maximilian4 #18000 üzenetére
Itt már egyszer írtam róla egy kis összefoglalót:[link]
Igen a lényeg az hogy vezeti az áramot,a fecskendőből "szeret" hirtelen meglódulva kijönni és ha ráfröccsen az alaplapra akkor baj van.Úgy viselkedik fizikailag mint a higany.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Fujitsu Lifebook E736 laptop (14/i5-G6/8GB/320HDD/AkkuX)
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Air 15" 8/256 ! M3 Chip ! Magyar ! 1 Év Nemzetközi APPLE Garancia
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8 magyar !! 1Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad P16s Gen2 eladó.
- Lenovo G700 i5 / 17,3" / 120 GB SSD / 4 GB Ram
- M2 MacBook Air 15" Apple garancia 25.05.10., 10 akkuciklus
- Toshiba Satellite L50D-B-12Z QuadCore AMD A6-6310 / 8 GB Ram / 1 TB HDD / AMD Radeon R4 2 GB
- Lenovo IdeaPad Y50-70 Intel Core i7-4710HQ / 15.6" 4K UHD / 16 GB RAM / 4 GB GTX 860M / 500 HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest