Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    válasz #86952448 #17984 üzenetére

    Én alulfeszeltem a procit 100mV-al, az iGPU-t pedig 80mV-al. 6 fokkal hűvösebb volt, de ahogy telt az idő egyre jobban kezdett felkuszni és csökkenni a különbség.
    Javitsatok ki ha tévedek, de szerintem ez tipikus jele a gyenge pasztanak, mivel nem adja át hatékonyan a hot és kezd felgyűlni.
    Vagy tévedek ?

    Zozzy94: ugyanez a gép? Milyen VGA van neked? Ha GTX 1050 Ti akkor nagyon jo, ha GTX 1060 akkor tökéletes ! Na és a CPU mennyi ? ;)

    Muerte75 Clevo teren magyaroknak 3 eladó jöhet szóba: Pc Specialist, CEG, MySN. Első kettő plussz pénzért, az utolsonál pedig már benne van az árban a haztol-hazig garancia. Többi eladonal te fizeted a visszaszallitast garanciaztatasnal
    amely alkalmanként akár 50.000 Ft is lehet.
    Továbbá nem tudom hogy általánosságban jellemző vagy csak a PC Specialist-nal (és ezért a jelentősen alacsonyabb ár), de minőség terén hulladékok a gépek. Külsőleg massziv jó gépek de belülről más a helyzet...CPU/GPU kontakt rossz, gyorsan kiszárad a paszta és az érintkező felület tele karcolással és godrokkel, amik tovább rontják a hovezetest.
    Továbbá MySN és CEG biztosít lehetőséget delid-re. Ezt sokan nem tudják, de gyakorlatilag kotelezo! Max annak nem érdemes kifizetni aki otthon maga megcsinálja azonnal. Delid nélkül a cpu jó futotest a téli hideg időkre. Nem tudom ceg és MySN milyen munkát végez, de elso ránézésre MySN minőségibbnek tűnik. Még azt se felejtsük hogy a csúcs Clevo gépeknél is a hivatalos BIOS olyan mintha folyamatosan béta tesztelés alatt állna. Ha olyan BIOS kell amelyben minel kevesebb bug van és minél stabilabb, akkor Prema moddolt BIOS kell. Prema is heteket/hónapokat tolt azzal hogy kikapalja a bugokat a gyari bios-bol és hogy tökéletesítse azt. Prema bios-t eu-ban csak olyan bolt biztosít ahol nincs háztól házig garancia. Szóval dönteni kell, garancia kell vagy bugmentes BIOS ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák