Hirdetés
-
GAMEPOD
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Supermix 4 mellé keresek egy kistestvért, vagy többet, de annyi van a piacon, hogy nagyon sok.
Létezik olyan kedvező árfekvésű modell, ami itt a topikon belül is megméretetett és állva maradt?
Nem a google-ban akarok turkálni véres kézzel, ügyetlenül.
Btr15 szolgáltatja az alapot most még, de bármi lehet a jövőben. -
bostone
addikt
Ha egy füles egy példánya nem stabilan ül, lehet a típus többi tagja sem ül stabilan vagy addig kell próbálni, amíg megfelelő méretre nem bukkan az ember vagy felejtős a történet?
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Mit tegyek, ha a készletben nincs tökéletes gumiharang?
A közepes egy picit nagy, kilökődik a fülemből. Nem esik ki ugyan, de nem ott találom, ahol hagytam.
A kisebb kényelmesnek és stabilnak tűnik, de elveszik a zene fele.
Van egy általánosan elfogadott beszerzési forrás, ahol megfelelő minőségűt és méretűt találhatok?
Simgot supermix 4-ről van szó. -
bostone
addikt
Sziasztok!
Tudom nem a legjobb helyen keresek problémámra megoldást.
Tronsmart Spunky Beat bluetooth eszközön a balansz elcsúszott legalább 30-40%-al.
Reset sem segített.
Járt már valaki hasonló cipőben?
Ismeri a helyes eljárást? -
bostone
addikt
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt érdeklődtem. Egy bluetooth fülhallgató szakadozó lejátszást produkált és közben kiderült, hogy a saját testem árnyékolja a jelet.
Létezik az alsó kategóriában olyan készülék, ami ajánlott ebben a szegmensben? Nem zenehallgatás a cél, de az klassz lenne, ha folyamatos, megbízható lenne a lejátszás.
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Pár hete vásárolt bluetooth fülhallgatóm a kezdetektől fogva hajlamos szakadozottan lejátszani a kívánt tartalmat, próbáltam több eszközzel is, mindegyiknél élő probléma.
Ez általában jellemző ezen eszközökre, vagy az alsó kategória ismérve?
Zene hallgatás nálam nem szempont. Főként "beszélgetős" rádió műsorokra szerettem volna használni, de mozgás közben fontos mondatrészek maradnak ki, ami miatt számomra ebben a formában használhatatlan.
-
bostone
addikt
Tudna valaki teszkós fülhallgatót ajánlani, ami még használható kategória, és ár-érték arányban kibékült vele a nagyközönség?
-
bostone
addikt
Bluetooth fülhallgatókat is ajánlanak ebben a topicban?
Általában olcsó "agybadugós" fülhallgatókat használok el (egyébként kiesik a fülemből). Évente 2-3-at, esetleg többet. Csúnyán bánok velük, zsebben hordom, ha épp nem aktív. Munkahelyen vagy otthoni munkáknál, nem is bírják soká a gyűrődést. Zene ritkán főszereplő, hangoskönyvek/régi "beszélgetős" rádióműsorok és hasonlók töltik ki az érdeklődési köröm.
A vezetékkel folyamatosan hadban állok, sűrűn felakadok. Most is ez történt.
Tud valaki ajánlani egy olcsó, de azért nem a legkínaibb megoldást telefon mellé? Külföldi rendelés is szóba jöhet.
Privátban is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Robotporszívók
- Autós topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest