Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
válasz laleeee #87798 üzenetére
Ha én letudtalak beszélni az rég rossz.HA csak ennyi kellet hozzá nem is akartál venni.
Nálam kompetensebb emberekkel teli a net.Nyilván amúgy írtam volna róla nem írtam,hogy nem írok.Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
-
laleeee
őstag
válasz RetepNyaraB #87790 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz de hozhatod
-
andor80
senior tag
Tegnap szétszakítottam a fiio f9 promat.
Hasonló áron kellett valami gyorsan.Fiio fh3 lett belőle.Elsőnek még elég mocsaras a közepe de érrzem(remélem)javulni fog a bejáratás alatt.Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
s4tch
veterán
A használati útmutató (pdf) alapján a tévének van optikai kimenete. Ez alapján egy olyan dac/amp (digitális/analóg átalakító + fejhallgató erősítő) kell nektek, aminek van optikai bemenete. A hardveraprón épp nem találok ilyet, aliról ilyesmit meg lehetne próbálni: [link] [link] A lényeg, hogy legyen rajta optikai bemenet, hangerőszabályozó, és 3,5mm jack, amibe a fülest tudod dugni.
Ha elakadsz, itt folytassuk: [link]
-
Grass
aktív tag
válasz Pierre75 #87781 üzenetére
Ha ez fontos akkor megpróbálok utánanézni. Elsőre azt mondanám kétoldali, szimmetrikus és olyan 20% a megmaradt hallás. Azt megkérdezhetem ez miért releváns?
Én úgy gondoltam csak a hangerőn kell emelni az pedig technikai kérdés.(Az okot az orvosok sem tudták megmondani. Nagyságrendileg 20 év alatt folyamatosan romlott le ennyire).
Van külső hallókészüléke de az életben az sem teljes értékű megoldás. Az elmondása alapján a készülék tekintettel arra hogy egy eszköz torzít a hangon tehát nem úgy hall mint mi az ép fülünkkel. Tehát az nem lesz megoldás például hogy a készüléket fülbe teszi majd arra fejhallgató.[ Szerkesztve ]
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
Grass
aktív tag
Lehet rossz a megközelítés de a leírtak miatt úgy gondoltuk hogy jack kimenetes tv kell. Ez már kizárja a TV-k 98%-t.
Ezt tegnap hoztuk el: Philips 43PUS7505/12. A hangteljesítménye elvileg 2x10W.
Fülhallgató: Samsung Earphones EHS64 [link]
Nincs keret, minél kevesebb. A hallásprobléma miatt ez a hangerő probléma amit le kell küzdeni.A fejhallgató (ugye a hangszóró mondjuk 2 centivel hallójárattól sugározza a hangot) már annyival kisebb hangot ad ki a fülbe bedughatóval szemben hogy egyszerűen már nem hallja, vagy csak zajként.
[ Szerkesztve ]
-
-
Grass
aktív tag
Sziasztok! Az alábbival kapcsolatban kérnék segítséget.
Nagyothalló illetőnek próbálok megoldást találni. Egyszerű TV nézésről van szó amit fülhallgatóval kell megoldani. Eddig crt TV-t használtunk most váltunk újabbra. Az új tv-be bedugva a jack-es in-ear fülhallgatót (2 eur-os aliexpresses semmi extra füles) egyszerűen halkabban szól mint egy 20 éves crt tv-vel. Szóval a hangerő a probléma.
A tv-hez csatlakoztatott fülhallgató esetében a hangerőt mi korlátozza? A TV technikai jellemzője vagy a fülhallgató vagy mi?
Ezen erősítővel lehet segíteni amit be kellene iktatni a TV és a füles közé? A hangminőség/hangzás/márka teljesen másodlagos, a hangerővel küszködünk.Köszönöm előre is a segítséget!
-
xabolcs
őstag
válasz kamikaze7 #87769 üzenetére
Fejtsd ki legyszives!
En is ilyet keresek, es habos mar nekem is van, a Google pedig nem baratom, amikor megkerem, hogy ertelmezze az irottakat!
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
RetepNyaraB
veterán
válasz B3ny00 #87772 üzenetére
Kialakítás miatt az AT feltehetőleg kényelmesebb és akár jobban ülhet a fülben. Viszont nem ismerem. Az SM jó cucc, főleg Angoloktól érte meg a Brexit előtt fél áron, de vastag, bumszli. Kisfülűeket zavarni fog. Mindkettő viszonylag magas impedanciás, füleshez képest legalább is. Gyenge telón halkabbak lehetnek.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
B3ny00
aktív tag
Hello, fülhallgató vásárlás előtt állok és kéne egy kis segítség. 30k körül, mikrofonos legyen és androidos telefonhoz kell.
Ezeket néztem ki:
Audio-Technica ATH-CKR70ISBK
SoundMAGIC E80C In-Ear
De más is szóba jöhet.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
kamikaze7
tag
válasz pulutodurumo #87770 üzenetére
Ha gyorsan kell, vágj le egy illesztekbol amit nem használsz 2-2mm, és húzd rá a csőre és utána az illesztéket ezzel meg tudod kicsit hosszabbítani.
-
kamikaze7
tag
válasz pulutodurumo #87768 üzenetére
Dupla, vagy tripla spirált próbáld ki, a foam is jó bent marad, de ha hosszú kell, akkor spirál.
-
pulutodurumo
addikt
Van valakinek tippje hosszú / magas fülbogyóra? Nem tudom elég mélyen bedugni a fülest, és folyton kilazul. Kb. M-es méret, tuti hogy hosszabb kell, nem szélesebb. Habos van, az kábé jó, de kéne szilikon is. Lehet olcsó, nem drága fülhallgatóhoz kell. Belső átmérő az átlag ~4mm.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
kemcso
Ármester
válasz racskobalazs #87766 üzenetére
Mo-ról szeretnél? Ha igen, és kell az ultrasok basszus, akkor vmi Sony-t érdemes nézni, az XBASS szériából. Ha nem kell, akkor SM E50 is jó lehet.
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni új füles beszerzéséhez. Eddig (3-4 évig) Sony XBASS MDR-XB50AP fülesem volt, teljesen meg voltam vele elégedve, árban sem volt olyan vészes, de gondoltam most nem vennék megint ugyan olyat, mert lehet kimaradok valamiből ami sokkal jobb
Az összefoglalóban adott irányelvek alapján:
- Stílus: Metal, Rock, EDM, ElectroSwing.
- Mit várunk el a fülhallgatótól leginkább: Szeretem a mélyet, valamint jó lenne minél izoláltabban.
- Milyen árban gondolkozunk: max 10-15k
- Milyen kialakítást keresünk: a: In-ear, b: mindegy, c: normális, d: jó lenne mikrofonos, mi 9-el lesz használva, jack-usbc átalakítóval (hacsak maga a füles nem usbc)
- Pontos elképzelés: Nincs. Covid végével valószínű utazófüles lesz, addig is itthoni használatra. Sportolás közben egyelőre nem látom, hogy használva lehetne.Előre is köszönöm!
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Cs1csó
félisten
Üdv, agybadugós füles érdekelne:
- 5k körül
- Aliexpress-ről
- nem kell mikrofon mivel hordozható audiolejátszó mellé lenne
- hangképben nincs extra igény a csilingelő magasakért nem vagyok oda és a közepet elnyomó túlzó basszusért sem.Ezt néztem: KZ ED9
-
marquuard
veterán
Sziasztok! Korábban egy Sony MDR-EX15LP fülest használtam jó ideig. Mindig mikor tönkrement, vettem a következőt mert olcsó volt és könnyen hozzászoktam. Aztán most egy 6-7e Ft-os kínai BT fülest használok, amit már megutáltam, alapvetően a wireless nem jön be. Szeretnék venni valami normálisat most már. 15e Ft környékén Soundmagic E10(C) jó választás lehet? Esetleg ha most más a sláger ennyiért, nyitott vagyok arra is. Nem határozok meg kívánságlistát, a kétezer forintos Sony fülessel is elvoltam a végletekig. Viszont most rám férne egy kis improve.
Köszi előre is!
PSN ID: marquuard
-
-NoVa-
addikt
Upcoming érdekesség, Etymotic EVO: [link]
-
flymi
addikt
válasz kamikaze7 #87740 üzenetére
Megnéztem amiket legutóbb felsoroltatok, de lövésem sincs melyik lenne jó dub, trap, d&b-hez, leginkább ezeket hallgatom újabban. Vagyis fontos lenne a mély.
EZAUDIO D4 -> ennél kiemelik, h inkább pop/rock vonal, tehát közép és magas tartományban jó.
KZ termékek közt nem igazán tudok eligazodni, annyi van.
Senfer nem tetszik, olyan vérpistike dizájn.
rs Obsidian esetleg ahol írják, h jó a mély, de nekem ehhez mérten gyanúsan olcsó.Nem kellene megálljon 5k alatt, de ne is legyen 100+$.
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
s4tch
veterán
válasz tomazin #87738 üzenetére
Bass mod D4-en: leveszed az illesztéket, alatta a vetőcső tövében lesz egy pici lyuk, azt egy kis darab szigetelőszalaggal leragasztod.
Itt írt róla f4lcon:
https://mobilarena.hu/tema/fulhallgatot_de_milyet/hsz_84547-84547.html[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Sziasztok!
Atneztem az osszefoglalot, de sajnos mar nem az igazi:- Xiaomi Piston Basic - kaphato meg, de nem tetszik, meg nekem ez a 3-4$kicsit gyanus ar
- KZ HDS1 nem kaphato
- KZ ED9 - eddig csak ilyet vettem, de az utolso 2sajnos mar nem volt az igazi, mikrofon neha zajt ad ki, amitol a masik oldal megsuketul, a mikrofon is nagyon messze kerult a szamtol, az egyik viszhangzott...szoval nem rendelek tobb ilyet
- EZAudio D4 (DD, kiegyenlítettebb, egyenes kábel, mikrofonos) 2helyen kaphato alin, mashol nem talaltam, a bassmod szamomra nem egyertelmu mit kellene csinalni (dnbt hallgatok igy lenyeges)
- Soundmagic ES18 nem kaphato
- Meizu EP-31 nem kaphatoTudtok esetleg ajanlani ebben az 5k alattiban mikrofonosat? Vagy megmondjatok a d4nel mit kellene csinalni, hova ragasztani?
Koszi -
őstag
Időközben lett megoldás a problémára és gondoltam megosztom, hátha másnak is jól jön az ötlet. Vettem egy Apple USB-C 3.5mm jack adaptert (2800 helyi credit) és tökéletesen működik a Windows 10-et futtató HP laptoppal az earpods mikrofon, hangerő állító és play/pause funkciói is, illetve így a bal oldalról a jobbra került át ez a kábel is, így már nincs szükség extra hosszabbításra. Az pedig minden pénzt megér, hogy hívások alkalmával nem kell zsonglőrködni a hangeszközök között, hogy lejjebb vagy feljebb tudjam venni a hangerőt a résztvevők különböző hangereje miatt.
Androidon elterjedt jack kiosztás esetére is biztos vannak átalakító, füles alternatívák, ha valakinek ilyen kombó kellene.[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
Nincs még 2,5-ös mmcx kábelem, szerintetek Magyarországon lehet venni ?
-
Tulku
veterán
-
venom8888
őstag
Lehet azert nincs benne eleg bass, mert nem E50S hanem E50C valtozat?
-
venom8888
őstag
válasz kemcso #87724 üzenetére
Pedig mondom, az ES18 nak nagyobb a basszus. A felesegem is belehalgatott mind2 be, ugyan annal a zeneszamnal ahol van bass,es mondta,hogy hat igen ,mint ha az E50 nek semmi basszusa nem lenne, osszehasonlitva az ES18 hoz.
csak telefonon hasznalom, ahhoz vettem. Youtubeozni, streameket halgatni. Ha azon nem mukodik akkor nem is kell .
Mi az illesztek?
Ugyan azt a szivacsot raktam ra is,mint ami az ES18 on van.[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz venom8888 #87722 üzenetére
Az E50 egy mélykiemelt(vagy erős V) fülhallgató, az ES18 meg viszonylag kiegyenlített. Ha a Te E50-ben kevesebb a mély, mint az ES18-ban akkor: vagy gyártási hibás az E50 vagy rossz illesztéket választottál esetleg a jack lehet nem kompatibilis a forrással (próbáltad másról?) vagy vmi egyéb hiba.
[ Szerkesztve ]
-
weres78
senior tag
Az SM E50C és E80C mikrofonjai között van különbség?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz laleeee #87697 üzenetére
régebben valaki ajánlotta itt nekem (lehet pont te?), szóval berendeltem decemberben mind1ik illesztékükből 1-1 s-es és m-es verziót. a w01 volt, amiben a legjobban bíztam, mert eddig a wide bore illesztékeket nagyon csíptem, de BE-re nagyon nem jó... erősen vágja a magasokat. majd megnézem mit mutat a kc06a-val, ott úgyis picit túl harsány a teteje) de egyébként valóban nem rossz cuccok, kényelemre az Y01 a legjobb az tuti, hangra még tesztelés alatt (minimális különbségek vannak, így majd ha lesz pár órám, hogy nyugodtan, odafigyelve tudjam próbálni őket, akkor majd kiderül melyik a legjobb számomra )
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
venom8888
őstag
válasz -NoVa- #87708 üzenetére
Ebbol return lessz, mar kikertem a postai cimket az amazontol,kedden megy vissza.
A kihuzasos dolog nem mukodik,mert azonnal elhalgat.
A szivacsokat is probalgattam a legkissebtol, felfele,az segitett kicsit a bass dolgon. De nem kozeliti meg az 5000ft os ES18 bass teljesitmenyet, nekem ez keves,visszalepes azE50C az ES18 hoz kepest. hiaba 6x annyiba kerul. Gyonyoru tisztan szol, azt alairom,de ahhoz a zenei stilushoz amire nekem kell, ez keves. Es talaltam is cikket rola, ami bizonysagot nyert szamomra,hogy nem arra a zenei stilusra valo.Bass range: Although the company has advertised a strong bass, when compared to soundmagic e10c, the amount of bass is just enough, neatly hitting the mid-bass part, when tested with Shape of you, the bass beat is slow but detailed.
A LENYEG: en EDM-et halgatok.
Therefore, this bass is not suitable for people who like rock or EDM. It is suitable for slower pop-ballads. -
-NoVa-
addikt
Ez a teljesen minimalista dolog nagyon bejön:
X-01 néven fut, Moondrop alproject, Sonion armatúrával. Hátránya, hogy taobao, és 170$, szóval ezen inkább csak távolról ámulok
-
-NoVa-
addikt
válasz venom8888 #87705 üzenetére
Ha mikrofonos, húzd ki egy mm-t, simán lehet, hogy néhány tizeddel eltér a csatlakozó a forrásodétól. iPhone - Android eltérő formátum eleve, aztán gyártófüggően úgy méretezik, hogy megtűrjék egymást, vagy nem.
Ha nem, akkor próbáld végig a szilikonokat a csomagból, kisebb/nagyobb méreteket, apróságokon múlhat a mélyhiány itt is.[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
Hogy leher jobb basszus az ES18 ban ami 9 font, mint a E50C ami 60 font. Nem ertem. vettem egy draga szar fulest.
Valaki,aki ert hozza el magyarazza?[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
Hali. SoundMagic E50C t vettem. De csalodás, nincs benne basszus, regi SM fulhalgatom tonkre ment,egyik elhalgatott,csak az eggyik szól,de sokkal jobb a mély neki,mint ennek az ujnak, sajnos nem tudom milyen tipus. De ez a c50e szar :(
Dübögős zeneket hakgattam az elözővel,es ezzel a fülessel rendesen elvezhetetlen, lehet rock zenehez van gyártva.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest