Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
roti86
őstag
Sziasztok!
Nem tudom ez e a jó topic a kérdésemnek...
Mivel úgy alakult, hogy mostanában elég sok repülő út van kilátásban szeretnék egy zajszűrős fülhallgatót venni, ha létezik nekem a vezetékes is megfelelő (legalább nem kell tölteni).
Árban kb. 10K HUF-ot szánnék rá.
Létezik ilyen akár Kínából rendelve?
-
Alg
veterán
válasz darvinya #83395 üzenetére
Csodás...
Na mindegy, napokon belül nálam a CCA C10 (25 dollárért no brainer volt), csak jó lenne ha a kábel miatt nem kéne kidobni a VSD3-at.Max veszek egy pár ilyet
Aztán ráapplikálom erre a rövid kábelre[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
darvinya
titán
VSonic MMCX alapú csatlakozót gyártatott.
Etérés csak annyiban más, mint MMCX, hogy hosszabb-ra építették.
MMCX nem kompatibilis VSonic MMCX alapúval, ugyanez van fordítva.
VSonic MMMCX(széndékos a +M) dugó és aljzatok már ritkán és horror áron vehető.Én is csak bontott kábelből építek új kábelt, vagy aljzatot átalakítom MMCX-re.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-NoVa-
addikt
Ha már szóba került a FiiO, de jó, hogy eszembe juttattátok így reggel, már rég elő akartam szedni azokat a szilikonokat. Íme az F9-hez járó piros nagyobb nyílású dugó a legjobb helyen:
Mindenféle extra alátétezés nélkül tövig feltolva pont tökéletes (kb 2mm-el ér túl a fém peremen), és a végén annyit szűkül, hogy erőltetve sem megy beljebb, ide találták ki. Fájt volna ezt gyártói oldalon kioptimalizálni, és nem 6 pár használhatatlan darabot beszórni a dobozba?
Puszta mellékes apróság, hogy a színét leszámítva akár Acoustune AET07 is lehetne, amit Fericske ajánlott hozzá -
Alg
veterán
Egyelőre nem a fülessel van baj mert a kábelnek nincs köze az mmcx-hez, de majd este otthonról mutatok képet arról mit kaptam, sehol nem láttam még ilyen csatlakozót.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Egyszer akarnám bedugni de teljesen máshogy néz ki mint a szabvány mmcx... rövidebb is és az acél gyűrű sem gyűrű hanem valami 4 oldalon bevágott vékony inkább lemez szerű cucc...
-
Tulku
veterán
Mivel nem szabvány...egy egyszer-kétszer használatos antenna csatlakozó ....arra találták ki, hogy jó esetben 2-5 alkalommal dugod be, húzod ki....nem cserélgeted....
Ezen kívül ugye a melegér (antenna szerelésnél használt szakszó) ugye itt végtelen vékony, ha forgatja a páciens (minden alkalommal amikor beteszi, kiveszi) akkor surlódik, kikopik...
Most az acél gyűrűről nem írok, ami a bekattanást biztosítja, de van egy két horror élményem...
Ha egy mód van rá, cserélhető kábeles legyen 2 pin-es 0,75 mm-es (ott is van persze baj elég....) -
s4tch
veterán
Sokadszorra bizonyosodik be, hogy az mmcx nem tökéletesen működik szabványként. Rengeteg inkompatibilitást láttunk már, nem szabad rajta csodálkozni, hanem le kell nyelni a békát, és addig próbálkozni, amíg nem találsz egy kábelt, ami passzol a fülesedhez. A dolgot megkönnyítheti, ha a head-fin körülnézel a füles topikjában; ott lehet, hogy mutatnak olyan kábelt, ami bizonyítottan működik a VSD3S-sel.
-
-NoVa-
addikt
Onnan volt akciós 45$-ért bontatlanul az F9-em, úgy általában legit resellerként üzemelt. Reklamáld meg képekkel, youtube linkkel, amiben privát videóban angolul megmutatod a kamerának, hogy NOTCOMPATIBLE. Valószínűleg nem nézik meg, de ha youtube videód van, akkor lehetsz influencer, rossz hírét keltheted a boltnak, és valahogy megolajozza az interkontinentális garanciális ügyintézést.
-
Alg
veterán
Kiegészítés: jobban megnézve valószínűleg nem eredeti kábelt kaptam Egyáltalán nem olyan a csatlakozó mint a képeken és felbontott FIIO dobozban jött szóval valami hamisítvány lehet.
Szóval innen NE rendeljetek.
-
Alg
veterán
Fyi: a fiio rovid mmcx kabele nem jo a vsd3sre, szoval vagy a fiio nem szabvany vagy a vsd3
-
Dnalorr
tag
Pár napja írtam, hogy berendeltem egy Tennmak Dulcimer fülhallgatót, és a jobb oldali füles mélyei sokkal erősebbek a bal oldalinál, ami számomra rendkívül zavaró, nincsenek egyensúlyban. Na, nem kellett sok, megreklamáltam kínai Tony "barátomnál", hogy legalább az ára egy részét utalják vissza, mert hibásnak gondolom a fülbe valót (ez tuti nem normális jelenség, csakis gyártási hibára tudok gondolni, pláne Fericske véleménye után), mire azt a választ kaptam, hogy nem tudnak pénzt visszautalni, viszont, ha gondolom, akkor küldenek egy másikat ingyen és bérmentve (csak a kezelési költséget, vagy mit kellett fizetnem, ami egy dollár). A lényeg a lényeg, belementem, fel is adták már, követni is tudom a csomagot. Szóval arra akartam kilyukadni, hogy vajon mennyi haszon lehet egy ilyen párezer forintos fülesen, ha csak úgy ilyen távlatokból inkább hozzámvágnak egy másikat, ami remélhetőleg jó, minthogy legalább az árának felét visszautalják.... Valahol ez borzasztó amúgy...
-
BLNT.
újonc
Sziasztok! Valaki használt már Earfun Free vezetéknélküli fülhallgatót? Mi a véleményetek róla?
-
andor80
senior tag
KZ ZSX vs FIIO F9 pro
A KZ kicsit fátyolosabb de a basszus dinamikusabb és több is comply illesztékkel.Pár perce érkezett és még nem jött meg hozzá balanced kábel.(A fiókát azzal tolom)
Élőben énekre vettem de zenére is megállja a helyét.Ennyi pénzért nem rossz vétel(35volt dollár természetesen)nekem.A magasai végre nem agyontolt KZ magasak.Tere viszonylag tág.A fülben nekem atomstabilan ül!Simán mérhető az F9 prohoz bár azért nem egy szint szégyent nem vall.[ Szerkesztve ]
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
-NoVa-
addikt
Azt a szerűséget kezdem egészen jó mélyként érzékelni, de azért nem árt neki egy kis EQ rásegítés 100Hz alatt.
Erősítőnél nem éreztem ugrást a 100 Ohm-ig ajánlott, 32 Ohm-on 25mW-ot leadó BTR3 és a 330 Ohm-ig ajánlott Creative X-Fi HD között. A teljes összehasonlíthatatlanság kedvéért utóbbinál nincs publikált mW-os kimeneti teljesítmény, de lényegesen nagyobb hangerőt képes kihozni a P1-ből. Lefelé természetesen hatalmas a dinamikaesés tetszőleges notebookról és telefonról hajtva.Mivel a Creative szép lassan döglődik a hangerőszabályzó potmétere, eddig egy SMSL M3 volt bekészítve wishlistben, de kicsit olcsóbban az E1DA is jó lehet, lényegesen nagyobb leadott teljesítmény mellett különösen (szigorúan asztali használatra, mozgásban a BTR3 is bőven elfogadható kompromisszum). Egyelőre mindkettőt wishlistben érlelem, pihenjen a postás is kicsit.
Extremisták a JDS Labs Atom-ot emlegetik 1W-os kimeneti teljesítménnyel, lehet túlzásokba esni.
-
Tulku
veterán
válasz fericske #83373 üzenetére
Nyilván vmi ravasz impedancia illesztéssel és sok amperrel meg lehet próbálkozni...
És persze headfin sokan sok félét írnak...persze nem vonom kétségbe, csak az Isine 20 egy jóval nagyobb membrán, ráadásul a gyártónak van némi tapasztalata a planárokban....ettől eltekintve nem az irtózatos mélyeiről ismert, nekem is volt, egy széles, egyenletes, nagy közepekkel rendelkező valami...na az jó füles... -
-NoVa-
addikt
Váltogatott hallgatás után a szellősséget igazolom, kell a lyuk. Viszont most leszedés után konkrétan jobbnak tűnik a mélye, mint előtte, gyakorlatilag kb mintha kirakod a lábad hidegben a takaró alól, aztán vissza. Megmutatta, mennyire egyben van eleve a hangja. Lehet, hogy a plusz 5-6 óra járatás is benne van, amin tegnap még túl kevésnek tűnt, ma már nem.
Már csak a számomra ideális dugót kell megtalálnom hozzá, a nagyobbik memóriaszivacsos estére már kényelmetlen. -
darvinya
titán
Planár nagy impedanciás, ezt kapacitívitással kellene ellensúlyozni.
Emiatt érződik, hogy kell nagy teljesítményű erősítő.
Pedig csak egy passzív előtét kapacitás-ellenállás leválasztó kellene, s máris könnyen hajtható.
Hangzás maradna, amennyiben erősítő nincs agyon tűzdelve felesleges ellenállás-kondenzátorokka.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tulku
veterán
válasz fericske #83366 üzenetére
Valami olyasmire tudok csak gondolni, hogy ez eredetileg nem füleshez lett tervezve (mondjuk vmi ipari csipogó lehetett) emiatt nagy áram kell neki...
De egyébként még nagyobb lyukkal jó közép és magas driver lehetne mondjuk egy 2 DD-s fülesben...ha az alacsony regisztereken gerjedne a másikkal, akkor egy 100uF-os kapacitor biztosan megoldaná...
Na már most itt a másik DD kitalálása lenne a fogós feladat, közel azonos impedanciájút kellene találni, vagy mókolni Zobellel az illesztést.
Armatúrában nem gondolkodnék, mert fordított felállás lenne, de nekem a hibridek mindig az öszvéreket juttatják eszembe...olyan majdnem, de mégsem... -
fericske
addikt
válasz pulutodurumo #83367 üzenetére
Igen az. Ezért nem is győzködöm a népet, hogy vegyen egy ilyen fülest.
-
fericske
addikt
Azért, mert attól lesz a P1-nek szellős, jó teres atmoszférája. Leragasztva ez mind ugrik, és szerintem a basszus sem lesz igazán több. Jobb biztos nem.
Egy megfelelő illeszték kell neki és sajnos egy izmos erősítő.
Az erősítés az átka neki.
Hordozható cuccok.....Talán van ami elég neki. QP1r, AK SR15, AK 380 kevés.
Még asztaliban is a Myryad Z40 is kevés.
Hallgatható velük, és talán fel sem tűnne, hogy nincs kihajtva, ha nincs az Ant erőlködő.
Azzal szuper. -
gaben22
senior tag
Legjobb tudomásom szerint RHA-nál jó a customer service. Én egyértelműen megpróbálnám náluk, főleg mert RHA T20-ból két fajta van, a [link] régi és a (valamelyest) javított [link] új (a link RHA T20i-re mutat, de a vezeték a lényeg, nekem is van egy T20 és az újfajta már ilyen kábellel megy). Előbbiről köztudott a vezeték korai szakadása.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
-NoVa-
addikt
P1 cső melletti lyuk leragasztva, előkerült tőle az összes eddig hiányzó sub-basszus anélkül, hogy máshol változott volna a hangja.
A C16 mélyekben precizebb és sokkal erősebb, elektronikus zenékre marad. Minden másban a P1 óriási előrelépés, minden hang a helyén, élethű, tiszta, csodás. A BTR3 is elbírja jól.
-
BLNT.
újonc
Sziasztok!
Vezetéknélküli fülhallgatót keresek. Keret: 20.000ft. Kialakítása IEM legyen, Jól hangszigeteljen. Leginkább hip-hop-ot hallgatok. -
margithid
veterán
A Rock Flashdeal store-ból rendelt már valaki ali-n?
Pénteken rendeltem, még nem adták fel, pedig Kínaiak nem szoktak eddig várni. -
darvinya
titán
Megérkezett [link] Pixel USB-C jack adapter kemény 600Ft-ért vettem, most 850Ft.
Nem hittem, hogy tényleg azt kapom, mert eddig 3000Ft alatt nem láttam.
De jó csalódás volt, hogy mégis azt kaptam.Hangja nem rossz, de Zeal Edge azért ráver egy adag kört.
Egyetlen pozitívum, hogy működik a mikrofon, igaz digitálisan megy és web hívásnál vannak késések, ha telot nagyon lefoglaljuk.Ennyit bőven megért.
ES100-at pedig lassan 1 hónapja posta élvezi, vagy franc se tudja hol van, mert szám alapján még kicserélőn van, de náluk már nincs.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
S.J.
tag
sziasztok!
rha t20 fulesem van, nagyon tetszik, viszont a fulenel a hajlithato kabel gyorsan tonkremehet, toresek vannak benne mar. valakinek van tapasztalat, van ra valami megoldas hogy tartos legyen? gondolom erre a 3 ev garancia nem vonatkozik..
-
margithid
veterán
-
Dnalorr
tag
válasz margithid #83354 üzenetére
Igen, rendeltem a családba egyet korábban. Őszintén szólva jobban szeretem a határozott pontos, "rövid" mélyeket, ebben a Dulcimer nekem sokkal megnyerőbb. (Csak hát fent áll a fentebb leírt problémám vele...) A Zircon hangja nekem nagyon fátyolos az összes tartományban. Az eddig próbált kínai fülesek közül az Einsear T2 áll a legközelebb az ízlésemhez egyébként. Szívesen kipróbálnék hasonló részletesség mellett egy picivel testesebb kínai fülest 20 dollárig, úgyhogy ha valakinek van ötlete ne tartsa magában
-
Dnalorr
tag
válasz fericske #83351 üzenetére
Kár érte, pedig kifejezetten kellemes hangja lenne ennek is, és az i800-at is hallgattam már ismerős jóvoltából. Remélem kitisztul a hangja idővel... Azért ezt rendeltem be, mert rengeteg jót olvastam a Tennmakokról, és biztos voltam benne, hogy nem nyúlok nagyon mellé.
-
Dnalorr
tag
Sziasztok!
Birtokol, birtokolt már, vagy ismer valaki közületek Tennmak Dulcimer fülhallgatót? Néhány napja jött meg kínából, két este járattam az Isotek féle zajgyűjteménnyel, illetve napközben hallgattam még elég sokat, és van egy olyan észrevételem vele kapcsolatban, hogy mintha a jobb oldali fülesben erősebb, hosszabb, pontatlanabb lenne a mély, mint a bal oldaliban. Jobb oldalról hallom a mélyeket, holott megvan az a bal oldalon is, csak "normális" mértékben. Egyébként nagyon tetszene a hangja mert a közepek nagyon szépek, a magasak is a helyén vannak, mégsem karcolnak egyáltalán, szóval oké lenne ez, csak ez a dolog valahogy borítja az összképet. Mintha a két éjszaka járatással javult volna egy picit, de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak. De a lényegre térve... Aki ismeri a fülest, ez be fog járódni, normális dolog, vagy kifogtam egy gyári hibásat? Köszi a válaszokat.
-
prolad
addikt
Sziasztok
Zajszűrés mennyire működik/működhet egy fülhallgatónál? Ingázáshoz (buszon) kellene valami megoldás. Már régóta gondolkodtam ilyenben ma ettől teljesen függetlenül kipróbáltam egy bose 700 noise cancelling fejhallgatót, teljesen lenyűgözött, ha csak fele ilyen jó megoldást találnék, már jó lenne.
Ezen felbuzdulva elkezdtem körülnézni, találtam is Alzán egy Beoplay e4-t 40re akciózva, ami még bele is fér a keretbe, gyorsan be is rendeltem, de vannak kétségeim. Bár a teszteken noise cancelling részt dícsérik.Kérdéseim:
-Mennyire jók a fülhallgatós ANC megoldások?
-Van-e konkrét tapasztalata valakinek ezzel a típussal?
-Jó vétel-e ennyiért vagy keressek inkább valami mást? -
-Skylake-
addikt
válasz kutyek #83344 üzenetére
Azert az es100 meretevel abszolut ki vagyok bekulve az nem egy nagy story. Igazandibol itt nem is kimondottan a kenyelem miatt erdekelne engem az es100 hanem azert mert van egy olyan elmeletem, hogy egy es100-ra csatlakoztatott fules jobb hangot fog produkalni mintha egybol telefonba csatlakoztatnam a fulest. Tehat nekem a bt itt nem egy szukseges funkcio, alapvetoen nem a vezetek kivaltasara kellene hanem a mobilnak mint forrasnak kivaltasara (mar olyan ertelmben hogy ne a telefon dac-jat hasznaljam. Az elkepzelesem: mobilrol tidal hifi az es100ra kuldve) . Egyebkent ha rosszul gondolom ezt a hangminoseg kerdest akkor nyugodtan javitsatok ki.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
kutyek
senior tag
válasz -Skylake- #83341 üzenetére
Így sztem az ES100 + wired IEM is macerás lesz hurcolni / viselni, de neckbanddel is megoldhatod (mmcx). Én is ES100-at akartam venni, de nem lett volna sokkal kényelmesebb, mint a drótos, végül (egyéb okokból) egy mmcx-es neckband wireless iem-et vettem... 150 USD körül van jó LDAC / aptxHD neckband, és felpattintod rá kedvenc mmcx iem-ed. End of story.
-
vicze
félisten
válasz f4lcon #83332 üzenetére
Nem értem miért mondod ezt, a BlitzWolfnak csak a BW-FYE1-8-ig rendelkezik azonos belsővel. És csak 14 másik modell azonos vele.
Érts lehet más driver, más külső ház, más SW, de az elektronika 1:1-ben azonos a 22 modellben.
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
Igen hat itt van a problema, pont a lejatszo az amit ki szeretnek hagyni a tortenetbol. Az a gondom, hogy en peldaul elektromos cigizek is es igy ha elindulok valahova taska nelkul akkor az ecigi + telefon + dap + penztarca + kulcs mar kicsit sok egy nadragba. Pont azt akarom megsporolni, hogy magammal kelljen vinni egy dapot. Ezert nem jatszik a q5s sem, mert azzal megint ott vagyok hogy magammal viszek plusz egy cuccot ami akkora mint a telefonom. Azzal az erovel mar vihetnek helyette egy dapot is ugye. De sajna akkor ez nem fog kijonni jol ugylatom.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
margithid
veterán
Na rendeltem egy Rock Zircont 2500 Forintért, ennyiért nem tudom nem kipróbálni
Bluetooth fülest meg most nem veszek, habár ezt az ocy-t elégé dicsérik ennyi pénzért, futáshoz jó lenne.
Ki tudja, lehet még karácsony előtt lesznek jó leárazások.
Xiaomi airdots-ot is elég jónak mondják. -
-NoVa-
addikt
válasz lapalapa #83336 üzenetére
Ne számíts gigantikus különbségre, vagy nagy változásokra a hangszínben. Persze én is kb úgy tudom megfogalmazni a rengeteg Bellsing armatúrát tartalmazó fülesemről, hogy 1 hónap használat után nőtt egy kategóriát, mert újként kb a FiiO F9-cel egyformának tartottam, egy hónappal később pedig sokkal jobbnak. Valójában ez a sokkal jobb elenyésző, de jóleső apró növekedés dinamikában, minden tartományban. A megfelelő szilikon dugók kiválasztása sokkal többet jelentett.
-
lapalapa
senior tag
Sziasztok!
Most kaptam kézhez a kz as10-emet. Ez az első ismerkedésem a BA-s világgal. Viszonylag jónak tűnik, kicsit gyorsabb mint a fiio ex1-em.
Olvastam, hogy nem megy elég mélyre, de ezt nem érzem. Szerintetek milyen ez a cucc, mire számíthatok, ha egy kicsit bejáródik?Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..
-
vicze
félisten
válasz -Skylake- #83331 üzenetére
A BT vége lehet elég "magasan" akár 1000$-os füles is, csak nagyon nem mindegy mi a lejátszó maga. Az ES100 kb. 150$-ig helyettesíti ki a lejátszód, de lehet tovább is menni egy Q5s-el és A3D erősítővel akkor már 300-as lejátszót is megüti 500-ért...
Egy ponton túl vissza fogja fogni a fülest a BT, de itt most jócskán 300$ feletti lejátszókról beszélhetünk. (telefonokat meg még véletlen se keverjük ide) -
kemcso
Ármester
válasz -Skylake- #83331 üzenetére
Sok függ az illesztéstől is, lehet egyik füles jól szól a másik nem... Ki kell próbálni, még az is lehet, hogy egy másik lejátszóról nem tetsző fülhallgató megtalálja a párját az ES100-ban pl. Nekem az ES100-ról a W60 és az U6 már messze a legjobb hangzásuk alatti volt.
-
addikt
az a baj ezekkel a TWS-ekkel, hogy nagyon sok készül egy kaptafára (azaz az OEM ugyan az)
amazonon simán van 20-30 tökegyforma füles eltérő márkanevekenES100 mellé K3003 még elmegy
[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
-Skylake-
addikt
válasz kemcso #83330 üzenetére
Ezt nem kimondottan neked válaszként , de valamennyira kapcsolódik a kérdésem ahoz amit írtál :
szóval a bluetoothnak nagyjából milyen magasságban van vége ? Tehát tegyük fel veszek egy es100-at , meg van rendes aptxhd eszköz hozzá , akkor itt az es100-ra mi az amit még van értelme rátenni és mi az amit már nincsen ? Nem konkrét modellekre vagyok itt kíváncsi , hanem csak közelítőleg. Mondjuk van e értelme rajta egy pl se535 kategóriának ? Vagy egy Rai Penta kategóriának ? Meddig van értelme itt elmenni ?
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
Ebben a topikban biztos nem ajánlotta senki az említett fülest, azt valahol máshol olvastad... TWS-ből eleve kevés van, ami a topik által ajánlott, az is a felsőbb kategóriában.
(#83328) szente ezt így nem lehet megmondani, lényeges az, hogy mi a kiindulási pont (na meg a teteje se mindegy, a BT korlátoz már egy bizonyos szint után, annak nincs értelme, hogy telefonról BT-n küldj át hangot mondjuk egy SP1000-nek )
Én azt mondom, hogy 20 körül már van értékelhető BT hang és én 50 alatt nem hallottam jó TWS-t. De nem érdekel túlzottan a téma, így nem ástam bele magam. -
szente
addikt
válasz -NoVa- #83327 üzenetére
Nem feltétlenül kellene TWS, elég a kábeles BT füles is. A nyakpántos szerintem bénán néz ki, pedig ugye azoknak a legjobb általában az üzemideje. A TWS-nek is oké, ha tölti a doboza.
A BT DAC-al biztos nem kínlódnék, mert akkor már ennyi erővel mehet az átalakítózás olcsóbban. Egyrészt annyira nem vagyok vájt( white? )fülű, másrészt meg sokszor okádék minőségű mp3 szól a telefonról. Szóval nekem felesleges lenne a drága, jó hangminőségű füles. Persze amikor éppen normális a forrás (320kpbs mp3 nálam már annak számít), akkor azért ne a fülhallgatón múljon.Amúgy lehet olyan megállapítást tenni, hogy hasonló hangminőséggel kb mennyi a BT és mennyi a TWS BT felár egy jackcsatishoz képest?
[ Szerkesztve ]
-
-NoVa-
addikt
válasz szente #83321 üzenetére
Kicsit drágábban is kettős a helyzet. Itt van pl a Samsung Buds, 150$. Jó a hangja a kategóriában, szeretem, használom minden nap. De ott a kép másik fele is, ami szintén a BT DAC/AMP-al együtt 145$-os kupac összességében, és egy egészen másik dimenzió a hangja. Viszont azzal nem futok, nem mozgok úgy, hogy nem akadok bele soha a kábelbe semmivel, nem olyan kényelmes.
De a buds legalább önmagában is egy értékelhető hangminőségű cucc, olcsóbb TWS-ekből nem hallottam jót. Biztosan van, de amíg rengeteg pocsék értékelhetetlen hangú cuccról fizetett reviewerek dícséreteivel van tele a net, nehéz találni.
-
addikt
válasz szente #83323 üzenetére
a hibrid Pistonnak van egy speciális hangzása, ami a hibridségéből jön. ennyiért nincsenek hibrid TWS-ek, csak sima DD-k, ami ha hozzászoktál a Pistonhoz lehet fura lesz.
amit én egészen szeretek ennyi pénzért, az a Anker (SoundCore) Liberty Air“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
margithid
veterán
Ez a bluetooth füles mennyire ajánlott mondjuk a xiaomi airdots-szal szemben?
[link] -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Kaptam kipróbálásra egy Panasonic RP-HS34E fül hallgatót.
Tökéletesen megfelelne nekem, kialakításra, kényelemre, hangzásra az én elvárásaim kielégíti.
Viszont hiányolom a mikrofont. Tudnátok egy hasonló kialakítású fülest ajánlani ami rendelkezik mikrofonnal?[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
szente
addikt
Sziasztok!
Gondolkozom egy bluetooth-os fülhallgató vásárlásán, de nem igazán találok egyértelmű választ arra a kérdésre, hogy általában milyen hangminőséget képviselnek ezek a fülesek a 15-25 ezer forintos ársávban.
Most egy Xiaomi Piston 4 Hybridem van (ezzel amúgy kb meg vagyok elégedve,bár drágább fülhallgatóm sose volt), ezt szeretném lecserélni vagy egy TWS, vagy egy madzagos BT fülesre (a nyakpántos nem igazán jön be, de ha annyiért van jó akkor az is jöhet), mert nincs jack csatlakozó a telefonomon és az átalaítózás elég béna. Meg már tököm tele a madzagokkal.Szóval tudnátok esetleg valamit ajánlani?
Külföld is jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
-NoVa-
addikt
válasz K1LLMy53Lf #83315 üzenetére
Akkor te okoztad a torlódást
Csak közben a kábelem kedden esett be ugyanoda a nemzetközi kicserélőbe, szerdán már kézbesítették volna, ma reggel postán átvettem. Marad a bizonytalan körömrágás, meg a trackingen refresh gomb nyomkodásával ddos támadás intézése a posta ellen.
-
-NoVa-
addikt
Ha már emlegettem a Sony/AKG olcsó itthon boltban bárhol kapható füleseit, tegnap emlékfrissítő AB teszteltem egy kicsit fiókból.
Röviden tömören tényleg ha egy mód van rá, hagyja mindenki az itthoni bolti/áruházi készleteket a helyén, ne bolygassuk, én szóltam. Nem azért, mert annyira szarok lennének, csak szinte nem változott a választék 20 éve, max átcsomagolták a burkolatot és új számot kapott némelyik. Japánból postával 10 ezer ft körül itt van egy Zero Audio Carbo Tenore, és eléggé pontosan úgy szól, mint az alatta lévő nem éppen 12 ezer ft-os Bose QC35, (méretéből adódóan teltebbek a QC35 mélyei, azonos kiegyenlítettből enyhén V felé húzott hangszín, részletesség és dinamika). Közben helyben 10-12 ezer körül Sennheiser CX300 II van, ami pont úgy szól, mint a sokkal olcsóbb Sony és az AKG.
Szóval hacsak nem túszul ejtettek valakit egy elektronikai áruház területén belül, és ott éli az életét, tényleg ezerszer inkább bármit rendeljen postán.Tesztzenék, mert attól kevésbé tűnik teljesen amatőrnek
Spidergawd - Empty rooms,
Quimby - Magam adom,
Gustavo Santaolalla - The last of Us,
Radiohead - Jigsaw falling inti place,
Rodrigo y Gabriela - Diablo Rojo,
Carpenter Brut - Run, Sally, Run!,
Carpenter Brut - Night Stalker:
Igazából bármi, ami tartalmaz akkusztikus gitárt, kell neki legalább a Tenore dinamikája. Minden egyes húrpendülésből hiányzik a feszesség az AKG/Sony párosból. Az énekhangok súlya, érzelmessége végképp. A Synthwavehez meg tér kellene ott az volt kevés.Mick Gordon - BFG Division:
Na ezen már a Tenore és a Bose is elvérzik lazán a C16 mellett, hálás az armatúrás mély sebességéért. De ez extrém véglet. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz -NoVa- #83314 üzenetére
nem füles, de: nekem ~8-10csomagom érkezett az országba múlt hét második fleében és azóta semmi hír... nem tudom mit csinálnak a vámon, főleg, hogy pár $os tételekről van szó... lehet most van ott a nagy szabadságolás
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
-NoVa-
addikt
válasz f4lcon #83313 üzenetére
Free shippinggel simán, elég pici a doboza, nincs ismert neve, de persze mindig van rá reális esély, hogy mégis. A P1-em billeg most ezen a határon. Német Amazonról rendeltem, de mégiscsak a Linsoul szállítja kínából, és ok, hogy Anglián át, ott kapott royal mailes tracking számot, de már pont egy hete érkezett az országba, és azóta nem mozdult a státusza.
-
-NoVa-
addikt
válasz f4lcon #83310 üzenetére
75$ volt a füles, 9.5$ a kábel. Előbbivel óvatosan kell megválogatni a kereskedőt, ismerős aliról rendelve egy darab kábelt kapott csak füles helyett, és refundolni sem akart neki semmit az eladó. Végül az ali verte le rajta a pénzt, nekik sem érdekük csalókkal rontani a megbízhatóságukat.
-
-NoVa-
addikt
Kábelt hozott a posta: TRN T2 16 Core Silver Plated.
Minőség: Puha, zajtalan, vastag, érezhető tömege van, óriási előrelépés a CCA-khoz is adott merev KZ kábelhez képest.
Hang: Nem vártam észrevehető változást, annál jobban meglepődtem, hogy kaptam tőle részletesebb élőbb közepet. Ha már egy ismeretlenebb gyártó flagship fülese, adták volna 10$-al drágábban eleve ezzel a kábellel meg nyitottabb szilikonnal, még elégedettebb userekkel. Sokszoros eladást produkálna simán, így meg maradnak a KZ árnyékában. -
Nigér
őstag
-
cucumber87
tag
Sziasztok!
OnePlus Bullets Wireless 2-ről mik a tapasztalatok ?
Cooler Master MCS-S400-KN5N-S00 Silencio S400 FSP 550W HYDRO GE 550 AMD Ryzen 5 3600X MSI B450M MORTAR MAX Kingston 2x8GB HX432C16FB3K2/16 3200MHz DDR4 HyperX Fury Black Samsung 250GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW M.2 PCIe Be quiet! Pure Rock BK009 XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
pulutodurumo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest