Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dnalorr
tag
Sziasztok!
Birtokol, birtokolt már, vagy ismer valaki közületek Tennmak Dulcimer fülhallgatót? Néhány napja jött meg kínából, két este járattam az Isotek féle zajgyűjteménnyel, illetve napközben hallgattam még elég sokat, és van egy olyan észrevételem vele kapcsolatban, hogy mintha a jobb oldali fülesben erősebb, hosszabb, pontatlanabb lenne a mély, mint a bal oldaliban. Jobb oldalról hallom a mélyeket, holott megvan az a bal oldalon is, csak "normális" mértékben. Egyébként nagyon tetszene a hangja mert a közepek nagyon szépek, a magasak is a helyén vannak, mégsem karcolnak egyáltalán, szóval oké lenne ez, csak ez a dolog valahogy borítja az összképet. Mintha a két éjszaka járatással javult volna egy picit, de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak. De a lényegre térve... Aki ismeri a fülest, ez be fog járódni, normális dolog, vagy kifogtam egy gyári hibásat? Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest