Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
HPM-78-at sehol nem találok külön.
HPM-77 viszont elérhető. Nagy a különbség?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
lumi
tag
válasz contaxg #55984 üzenetére
Köszi, a Muzix ledobta a dolgot magáról, mert nem hazai vásárlás volt, kértem segítséget, hogy hova forduljak, illetve kitöltöttem ezt is: http://www.rha-audio.com/hu/contact/support/ hogy mondják meg hol tudom az országon belül érvényesíteni. Imádom a fülest a legkevésbé sem tántorít el, hogy ajánljam valakinek a későbbiekben, csupán valamiért úgy látom az enyém elfáradt. Az értékes következtetés, hogy inkább hivatalos disztribútortól vásároljunk itthon, csak nem volt készleten tavaly
-
zack
nagyúr
Nekem is volt MW600. Elégedett voltam vele, de szerintem az SBH52 jobb. Mi a fülesének a típusa?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
vicze
félisten
-
zack
nagyúr
válasz kovsol #55991 üzenetére
Nekem is ilyen fog érkezni.
Olyan fülest tudtok ajánlani ami az SBH-52 sztereó BT vevőhöz passzol? Az a lényeg, hogy olyasmi kialakítású legyen mint a gyári MH750, tehát rövid kábeles. Piston-ra is gondoltam, hogy "befogom" és ehhez fogom használni, de annak is hosszú a kábele.
MH750 most volt gariban, mert a bal oldala elhalkult. Hétfőn megyek érte, de mivel fél év alatt megadta magát, valami tartósabb megoldás után kell néznem, ami rövid kábeles.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
kovsol
titán
Még 27.-én rendeltem mikor akciós volt innen egy Xiaomi Piston 3 Reddot Design Earphone For Smartphone -t. Most vettem át fél órája, és így bejáratás nélkül is már pozitív az első benyomásom. 4300Ft -ra jött ki akkor akcióson. Örülök neki, hogy akkor pont benéztem ide a topicba, és láttam a linkjét valakinek róla.
May the Force be with you!
-
contaxg
veterán
Ezen a képen remekül látható, hogy a Titan egy nyitott fülhallgató. Valószínűleg zajcsillapítása nem sok lehet..
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Nigér
őstag
A Superlux fülese is hasonlít a Fiio-ra, vagyis inkàbb fordítva, hehehe
Bocs a dupláért -
Nigér
őstag
Nem, nem olvastam, csak meglepett hogy az Asus kiadott a telójához (nekem is az van azért érdekelt) egy ilyen műszaki felépítésű, az átlag headsetekhez képest audioFÜL cuccot.
A FIIO-t meg sejtettem hogy átcímkézés csak bedobtam mint érdekességet
Fericske: nekem van ipodom és X5 is, hangban szerencsére nem is hasonlítanak egymásra, a külső meg nem érdekel
Darvinya: itt a szakik már mindent leírtak róla
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz contaxg #55984 üzenetére
Maga a lakkozott réz ér van rátekerve az üvegszálra.
A burkolatnál a szövetszerű kinézet van üveg szál, de az ritka.
Vagy magában a burkolatba van olvaszva üvegszál.
Ilyet pana hs 6-nál láttam, de nem sűrű szövet szerű, ezért csak hasonló kábelnél 2-3x erősebb.De a legjobb mikor mind2 meg van, mert akkor a legerősebben áll ellent a húzó roncsolásnak.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
contaxg
veterán
válasz darvinya #55982 üzenetére
Én még nem hallottam üvegszálas kábel borításról. Van ilyen??
A kevlárszálas keverékek között van olyan ami nem nyúlik (jelentősen). Ha nyúlna, a szigetelés alatti vezető megfeszülne és hamarabb alakulna ki belső szálszakadás.(#55983) lumi
Vedd fel a gyártóval a kapcsolatot vagy ha hazai vásárlás volt, a hazai képviselettel a Muzix Group Kft-val. A gyártó szinte biztosan tud segíteni, mert a gyári szám alapján egy csomó mindent tudhat a termékről. Hova és mikor szállították, stb. Az Apple sztorból is lehet elvileg a régi vásárlásokat követni, nem? Érdemes lenne megnézni, hátha van ott vmi számlamásolat.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
lumi
tag
Sziasztok!
Tavaly szeptember 2-án vettem egy RHA-MA750i -t aminek a mai nap az egyik oldala meghalt, semmiféle kábeltörés csak sétáltam reccent 3at és azóta nem szól. Állítólag 3év garancia lenne rá (a dobozán van rajta), de itt nem látom ennek már nyomát: http://www.apple.com/hu/shop/product/HC457VC/A/rha-ma750i-zajsz%C5%B1r%C5%91s-f%C3%BClhallgat%C3%B3 - innen is vásároltam tavaly. Van ötletek mit kezdjek vele, hova vigyem?
Köszönöm,
lumi -
darvinya
titán
Köszönöm a válaszokat.
Kicsi keresgélés után annyi jött le, hogy egy túlárazott semmi.
Driver-e, pont olyan, mint anno k660i-hez adott fülesének, de az 107dB-es nem 90dB.
Kevlár hülyeség a csúcs, mert kábelt nem keresztbe szokott tönkremenni.
Hanem húzás miatt, amit üvegszál jobb erre.
Becsípődés ellen kevlár sem véd.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
contaxg
veterán
válasz darvinya #55978 üzenetére
Pár napja nézegettem és neglepett, hogy ez egy nyitott fülhallgató és ha igaz, olcsóbb mint az eredeti Dunu.
-
vicze
félisten
válasz darvinya #55978 üzenetére
Azt amit a Dunu Titan 1, +:
"produced in cooperation with Dunu with customizations.
- What are the customizations that make the EX1 differ from the Dunu Titan?
- the cable is different. also some small change in the texture of the metal ."Illetve ami még fontos, hogy olcsóbb, 90$. A Titánt az ára miatt elvetettem, ezen talán gondolkozok.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
-
Nigér
őstag
-
Becksman
őstag
válasz K1LLMy53Lf #55969 üzenetére
énis erre gondoltam. Másra nem hiszem, hogy használható másra
Samsung A54 5G 8+256GB
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Becksman #55968 üzenetére
ha tippelnem kell, akkor arra, hogy rá tudod tenni a fülest, amikor viszed valahova, ne csak úgy zsebrevágva. és így nem gabaolydik össze a kábele. de lehet, hogy tévedek
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
addikt
válasz kemcso #55963 üzenetére
anélkül, hogy mélyen belemennénk: egyet értek darvinya-val, a "bővebben: link" helyett lehetne egy 2 soros leírás arról, hogy "van kétféle szabvány CTIA meg OMTP, és ha nem szól rendesen csak akkor ha nyomod a felvevő gombot, akkor az a baj, hogy a tied pont a másik féle, vegyél átalakitót vagy másik telefont", majd a korábban linkelt szines kép, és aztán jöhet a "bővebben: link" dolog, főleg mivel az angolul van, és sokaknak sajnos az angol nem megy ám annyira, hogy értsék a bővebbent.... egy kis extra szájbarágósság nem árt
[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Becksman
őstag
Ma hoznak nekem egy TDK sie30-at. Erről mik a tapasztalatok? Mennyire jó hangzásilag? 2000ft+kiszállításért vettem (T-nél kaptam egy kupont 2000ft értékben és így elég kedvezményesen kaptam meg+ voltak kapcsolat pontjaim).
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Bazs-
tag
Tudom, hogy nem teljesen ide tartozik, de nem találtam ennél jobb topicot.
Sportoláshoz (főként futáshoz) keresek egy BT-s fülhallgatót. Tudom, hogy itt a hangminőség nagyon messze van egy vezetékestől, így kivételesen nem az a fő szempont. Olyan kellene, ami nem esik ki a fülemből, lehetőleg ne okozzon gondot neki egy kis nedvesség, valamint jó pont ha lehet róla vezérelni a zenelejátszást, vagy akár mikrofon is van beépítve.
Tetszik a JayBird BlueBuds X, de sporthoz ennél olcsóbb alternatívát keresek.Van tapasztalatotok ilyen fülhallgatókkal, vagy tudnátok valamit ajánlani ?
Köszönöm előre is.
-
kemcso
Ármester
válasz darvinya #55961 üzenetére
Még mindig elbeszélünk egymás mellett: sztem a linkek nélkül minden le van írva, ami egy átlag felhasználót érdekel. Ha ennél többet akar tudni, mert pl régi telefonja van, akkor meg a linkeken keresztül infóhoz juthat. A Meelec link nem a vezérlés miatt van ott, hanem a CTIA/OMTP kompatibilitási lista miatt.
Akkor is kérlek privátban
-
darvinya
titán
válasz kemcso #55957 üzenetére
Nem kötekedni akartam.
Észrevételem egyszerűbb leírásra utaltam.
Egy kép több, mint egy olyan leírás ahol érintkező fajtái leírás van, és ebbe van 3.5 jack is.
Egy laikus a sok csatlakozó és érintkező szabvány jelölés írt szövegben elveszik, mert ebből nem jön le a kiosztás szabványa ami OMTP és CTIA.
Vezérlés pedig MeeElectronik leírásában van.Segítségem nem üzleti, mert mint írtam Tulku fórumtársnak, akkor aprón lenne.
-
kemcso
Ármester
válasz grabber #55951 üzenetére
Megnéztem, és az LMUE kb csak DHL-el küld, de hogy mit jelent ez azt nem tudom: DHL GLOBAL MAIL. Rendelt valaki már ezzel innen?
(#55953) Nigér gonosz vagy
(#55955) darvinya tök jó a segítő szándék (pl a Nokiát ki is vettem), csak olyanba kötöttél bele (linkelt leírás), amit nem igazán értettem.
-
contaxg
veterán
válasz nrb263 #55952 üzenetére
Akkor küld vissza de én még járatnám egy picit....az biztos, hogy a korai e10-ek magasban fedettebbek voltak és emiatt a basszusuk is erősebbnek tűnhetett.
-
nrb263
tag
válasz contaxg #55943 üzenetére
Security check
您好,感谢您购买深圳市声美科技发展有限公司生产的SoundMAGIC品牌产品。您所查询的产品为原装正品,请您放心使用,再见!Hello! Thanks for purchasing the SoundMAGIC brand product, which is porduced by Shenzhen SoundMAGIC Technology Development Co., Ltd. The item you are inquirying is the genuine SoundMAGIC product. Please be assured to use it. Good bye!
-
kemcso
Ármester
válasz darvinya #55947 üzenetére
Először, a kérlek kicsit vegyél vissza a stílusból (és a kábeljavítást légyszíves intézd privátban).
Az összefoglalót nem én írtam, hanem közösen a topiclakók ezért minden, ami előremutat üdvözlendő
Tény, hogy az új Nokiák már nem a régi szabvány szerint mennek (de ha jól emlékszem, akkor mindkettővel működnek), ezt módosítottam is. A hosszú leírásra egy link mutat, a Mee pedig egy kompatibilitási lista, nem is értem ezzel mi a bajod, aki akar rákattint akit nem érdekel nem. Maga a szöveg tökéletesen leírja a lényeget:Amennyiben szükséges a mikrofon és/vagy távirányító rész, nem árt ügyelni a bekötésére, mivel sajnos nem egységes az ipar ilyen tekintetben. A régebbi szabványt a mai telefonokon már nem nagyon használják (néhány típus kivételével), az Apple által bevezetett másik bekötési forma pedig de-facto szabvány lett
-
Nigér
őstag
Ezt vajon itthon be lehet szerezni?
Asus ZenEar S
Hibrid füles, 2BA+1 dinamikus driver.Mindegy nem érdekes
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Látom már ez is félre érhető/olvasható.
A vezérlés nem egyenlő ≠ a jack érintkező(PIN) kiosztással.
Vezérlés készülékenként eltérő…(#55946) kemcso
Hol közérthető???
Írsz Nokiáról, holott már CTIA szabványt használ nem OMTP.
Gyakorlatilag egyes dzsunka telon van még OMTP.
Mitől érhetőbb egy hosszú leírás érintkező(PIN) szabványokról, és abból kibogarászni.
Mee link pont azt írja le, hogy a vezérlés miként van egyes készüléken a termékükkel.
De mindenki csak az Ő terméküt használja azokkal a termékekkel????[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz darvinya #55944 üzenetére
Ami ott van, az közérthető és felhívja a figyelmet a két szabványra.
Amit te írsz, az tök jó annak, aki tisztában van ezzel, de egy laikus ezzel a képpel semmit se kezd, szép színes A vezérlést viszont bele lehet tenni, de akkor ki kell térni arra is, hogy vannak 1 gombos headsetek, meg több gombos is, stb.. -
zack
nagyúr
válasz darvinya #55944 üzenetére
Egy pár fülesem volt, de nekem mindegyik szólt mindegyik forrásommal. Értem hogy így van, meg készülékenként eltérő, de hány %-át érinti? 1%?
-
darvinya
titán
válasz kemcso #55942 üzenetére
Nem akarom leszólni, de ilyenformában semmit mondó.
1. wiki link ömlesztet szabvány, nem csak 3.5 jack-re vonatkozik
2. linkelt Mee is hangsúlyozza, hogy a lista csak egy nagyon kicsi szelete a telefon palettán.
3. hosszú, kiemelve egyes gyártók, ami nem igaz más készülékre, és laikus elveszik benne.Tehát az én megfogalmazásom jobb:
Kép a 2 kiosztás szabványról és vezérlés megfogalmazás:
A vezérlés nem egyenlő a jack érintkéző beköttéssel/kiosztással, ezért készülékenként eltérő.
De az alapfunkció, mint hívás fogadás/megszakítás mindegyiken működik.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
contaxg
veterán
válasz nrb263 #55934 üzenetére
Kapard meg a matricát, alatta lesz egy számsor. Ellenőrizd le a SoundMAGIC oldalán az így kapott számot.
Egyébként Kínából magánimportban igen nagy eséllyel csak hamisat tudsz manapság venni.
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz szentkuti11 #55939 üzenetére
Nem headsetet vett, sima fülhallgatónál pedig mindegy a kiosztás.
-
darvinya
titán
válasz szentkuti11 #55939 üzenetére
Jó lenne ezt betenni Téma összefoglalóba, annyi kiegészítéssel, hogy a vezérlés nem egyenlő a szabvány kiosztással.
Mert az más.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
zack
nagyúr
válasz K1LLMy53Lf #55935 üzenetére
3,5 aljzat az 3,5 aljzat. Amivel kevered, az a távirányító használhatósága. ott nem mindegy a bekötés.
Be kell járatni, és utána összehasonlítani. Adni kell neki 80% hangerőn 40-50 órát, utána kiderül.
De simán lehet, hogy gond van vele. Kínai, az alapos minőség ellenőrzés nem fér bele náluk a tömegtermelésbe. Ahol belefér, az jóval drágább szint.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nrb263
tag
Nem... nem headsetes. Teljesen tipusra kinezetre ugyanaz. Csak gyengebb szol valamiert es felbasz....
-
K1LLMy53Lf
senior tag
más forrással is próbáltad? ugyanolyan "rosszul" szól? amire én hirtelen gondolni tudok, ha mikrofonos verziót vettél, hogy más szabványú a telód csatlakozója, mint a fülesé. de lehet, hogy hülyeségeket beszélek
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
nrb263
tag
Sziasztok! Minap megerkezett a soundmagic e 10 em. Mivel kollegamnak ugyanilyen van es nagyon tetszett ezt rendeltem. Megjott.... és nagyon rossz. Sem basszus sem hangeroben nem kozeliti meg a haverét. Ez hogy lehet?? Eredeti matrica volt rajta eredeti dobozban tartozekokkal jott. Haveré 2 éves. Bekéne járatni? Vagy milehet a gond? Selejtet kaptam? Szól szól de kb ugy mint egy piston 3 talan picit gyengebben. Galaxy s6 al probaltam. Telo baja nemlehet mert bedugtam a masikat es tokeletes volt :/
[ Szerkesztve ]
-
-
darvinya
titán
Egyáltalán nem.
A csere kábel, nem a jack miatt van, hanem az egyedi inear driver csatlakozó miatt.
Szétszedés jack-nél könnyű, ha tudják hogyan kell szétszedni.Adapter nem dugó, adapter egy átalakító valami készből másik készbe.
Néztem bejegyézedet az előző hsz-edben, de mint írtam ez után jöttek a topikba.
-
TotO'
aktív tag
válasz darvinya #55929 üzenetére
Jó, az, hogy úgy van összerakva, az nem feltétlen jelenti, hogy azért rakják úgy össze, hogy az szétszedhető javítás céljából sőt, azért van gondolom a cserekábel, hogy inkább abból is jöjjön a $.
Bár őszintén nem próbálkoztam az eredeti jack-el, vettem új adaptert és azt próbáltam meg ráforrasztani a leblankolt kábelre.
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
darvinya
titán
Különben hogyan raknák fémház alá kábelvégeit forrasztással.
Ezek csavarosak, csak ragasztva van, hogy ne csavarodjon ki.
Préselés itt nem jöhet szóba, mert több selejt lenne belőle, mint jó.Ha előbb jövő ebbe a topikba, tudtam volna segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Ha nincs semmilyen eszközöd, akkor nem igazán fog sikerülni.
Magam javítok, nem leírást csinálok.
Amúgy leírásból nehéz csinálni, ha addig nem csinált hasonló forrasztást.
Mert ahogy néztem ennek a vezetéknek a jack dugó pont olyan, hogy szétszedhető javítás céljából.
Tehát nem lehet általános javítási leírást készíteni, mert ahányfajta annyi módon kell javítani.Mind2t kidobtad?
-
PR0JECTNR56
addikt
[ Szerkesztve ]
-
TotO'
aktív tag
válasz darvinya #55923 üzenetére
Igen, mivel se időm se eszközöm nem volt, hogy rendesen kísérletezzek, és nem találtam semmi segítséget se neten, ezért nem akartam vele tovább ba***kodni. Megtarthattam volna, de egyrészt méregből vágtam ki, másrészt pedig azért, mert dead-endnek tűnt, mert azért nem fogok beruházni pákára meg minden egyébre, amit kölcsön kaptam, hogy játszadozzak vele.
Igen, tudom hogy valahogy biztos meg lehet javítani, de nem értek hozzá, nem találtam neten semmit, itt se nagyon (végignéztem asszem minden postot amiben benne volt a vsd) és kb minden létező kombinációt kipróbáltam a 4 szál forrasztását illetően.
Egyébként ha te le tudnád írni, vagy belinkelnéd a postot ahol leírtad azt megköszönném.
(#55924) bucsher Igen, én is úgy rendeltem
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Kicsit visszább olvas mutatok minőségi jack-et.
Javítom is.
Olyan nincs, hogy nem javítható, mert akkor össze sem lehet alapból rakni.
De mint írtad inkább kidobtad, hogy vegyél egy új füles árában kábelt.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
TotO'
aktív tag
válasz darvinya #55921 üzenetére
A jack csatlakozó felett, a kábel megtört, próbáltam megjavítani, bár nem értek annyira hozzá, itt nem kaptam semmi választ, fizetni javításért pedig nem tudom mennyire érte volna meg, nekem úgy tűnt, hogy nem nagyon lehet megcsinálni..
Nincs már meg egyébként, szóval csak másik vételéről lehet szó.
-
TotO'
aktív tag
Hali, két VSD3 kábelt tettem tönkre, de nem tudom megszokni a Piston2 hangját, VSD3 után olyan jellemtelen. Honnan érdemes kábelt rendelni VSD3-hoz, mert ahol néztem ott majdnem annyiba kerül mint maga a füles.
köszi
-
laolaj
aktív tag
Sziasztok,
szeretnék egy fülest venni 10-20ezer között.
Earbud, 3,5Jack, Telefonhoz keresek,
hangzás tekintetében -> ez egy jó kérdés. Van egy Beyerdinamic DT880as fülesem és ami igaz más kategória de valami hasonló jó lenne. Talán V hangzás.
mikrofon nem kell és se vezérlés.Anno régen volt Panasonic discmanem és ahhoz való füles valami fantasztikus volt... ha valaki emlékszik rá akkor valami olyan pont jó lenne.
Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
chester91
senior tag
Sziasztok!
Fülhallgatót szeretnék vásárolni, inear-t, kiváló minőségű zene telefonról és táblagépről történő hallgatására (Spotify), stílusban elég változatos, a rock-tól napjaink kedvencein át a jazz-ig mindent szoktam hallgatni. három lehetőségem van jelenleg:
TDK LoR EB900
TDK SIE30
Jabra ActiveEzek közül melyik a leginkább ajánlott?
Válaszotokat előre is köszönöm!
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
zack
nagyúr
válasz bucsher #55909 üzenetére
Pedig szép. 180k az új ára.
Családi autó lesz, 2 gyerek mellé. Bőven elég lesz erre. Nem lesz nagy racing. De azért ha kell induljon meg, és ne kelljen feltolni, ha hegyen megyünk át.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz #16820480 #55903 üzenetére
Nem lesz vészes városban. Csak az elején fogom használni, télen lesz mellé egy 50ccm sport robi.
Addig meg kibírom. Egyébként óvatosba a város 10-11L. GSXR1000 sem evett sokkal kevesebbet (8,5-9L).
Együtt lesz sok. Kötelező+teljesítmény adó+tankolás. Átírás csak egyszeri...De majdnem a füles ára.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
contaxg
veterán
Rossz neked! Én odajutottam, hogy ha kirohad alólam az autóm marad a kerékpár és az autóbérlés. Nem éri meg (nekem) autót) tartani.
Más: A SoundMAGIC kiadott ma hajnalban egy árlistát, ami néhány pontján jelentősen eltér a jelenlegi európai áraktól. Hát kíváncsi leszek...
-
zack
nagyúr
válasz #16820480 #55901 üzenetére
Mondasz valamit. Az első hónapban úgyis 14L fog fogyasztani. OMV-nél kérek bérletet.
Bár a Tissot Couturier GMT-t beáldoznám a "jó ügyért".
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest