Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz grabber #57021 üzenetére
Mivel a CX500-ban kb nincs is magas, így nem meglepő, hogy ebben a fülesben furcsának tartod. Szivacs tud például visszább venni a magasakból, azt nem adtak hozzá?
LyonnaisFan1: Igen, ez a vezérlés elég gáz droidon, sehogy nem képesek megoldani egységesre. De úgyis az lesz majd a vége, hogy veszel valami drágább DAP-ot és egy normális fülest, amire nem lesz szükség vezérlőgombokra Csak várd ki a végét
-
kemcso
Ármester
válasz grabber #55951 üzenetére
Megnéztem, és az LMUE kb csak DHL-el küld, de hogy mit jelent ez azt nem tudom: DHL GLOBAL MAIL. Rendelt valaki már ezzel innen?
(#55953) Nigér gonosz vagy
(#55955) darvinya tök jó a segítő szándék (pl a Nokiát ki is vettem), csak olyanba kötöttél bele (linkelt leírás), amit nem igazán értettem.
-
Falconer
aktív tag
válasz grabber #8745 üzenetére
Egy hét után az enyém is ugy szolt mint ahogyan leirtad, aztán tul sok lett a basszus, utána megint jó lett, aztán most komplett szar az egész. Szóval még mindig nem értem a burn in period végére, kb 80 óra lehet a cuccban. Már qrvára unom, hogy ennyire unstable... Csak azért mondom, hogy számítst rá.
-
titán
válasz grabber #8745 üzenetére
Használj hozzá E5-t. Kevesebb, mint $20, ingyenes szállítással: innen. Ezerszer jobban fog szólni, mint a feltekert EQ (annál minden ezerszer jobban szól ), és a maxra tekert hangerő.
A nagy hangerővel meg vigyázz!!!
A graf. eq alapvető tulajdonsága miatt bizonyos frekvenciákat kiemel, bizonyosakat meg nem (akkor is ha mindet egyformán húztad fel).
Saját magadnak úgy állítod be a hangerőt, hogy az kellő hangerővel szóljon.
Mivel az EQ bizonyos frekiket kiemel, ha azok éppen túlsúlyban vannak (ez főleg a 7-9kHz tartományban szóló cinekre jellemző) a szám adott szakaszán, akkor ott sokkal nagyobb hangnyomás éri a füledet, mint amit te elképzeltél és beállítottál magadnak. Ezért is fájdul meg a füled a hallgatásától. Ez bizony komoly halláskárosodást is okozhat.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Zinho
aktív tag
válasz grabber #8612 üzenetére
Nem fogod.. ! Itthon szerintem ár/érték arányban nincs sokkal jobb.
Persze hogy írd le a véleményed!
Bejáratódás meg... hallgatni kell és kész. Aminek nagyon nem tetszik a hangja, annak bejáratódás után sem fog igazán szerintem. Ez vonatkozik egyéb hifi termékekre is. Szubjektív vélemény...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest