Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi229
tag
Valaki próbálta már: ikko oh1
Megéri ilyet venni? -
Tomi229
tag
Sziasztok! Látom hogy a PMV A-01 füles nagyon ajánlott. Hol tudnám megvásárolni az árkategorián belül? Csak 20k felett találtam.
-
Tomi229
tag
Ez eredeti? Rendelte már valaki?
[link][ Szerkesztve ]
-
Tomi229
tag
Sziasztok!
Ma megjött a soundmagic e30 füles amit többen ajánlottatok. Az a problémám hogy az earhook és az illesztékek nagyon silány minőségűek, mondjuk az egész fülés gagyi ahogy van. Szóval a kérdés az lenne hogy hol lehet jó foam illesztéket és puhább earhookot venni hozzá ami gyorsan megjönne? -
Tomi229
tag
Szerintetek melyik jobb? Ibeats vagy P2?
-
Tomi229
tag
Most mire sikerül feltöltenem a paypalt, látom hogy vége a VSD3 akciónak
-
Tomi229
tag
Ha jól látom akkor itt még a levehető kábeles verziót árulják. Érdemes inkább ezt a régebbi fajtát választani?
-
Tomi229
tag
Szerintetek ez eredeti Sony illeszték?
[ Szerkesztve ]
-
Tomi229
tag
Jó minőségű gumiharangokat keresek. Hallottam hogy a Sony Hybridek elég jók. Honnan lehet beszerezni hogy biztosan eredetit kapjak?
-
Tomi229
tag
Próbáltam összehasonlítani a vsd3-at és a vsd3s-t de sajnos ez a teszt nem nyílik meg: http://logout.hu/cikk/vsonic_vsd3_bemutato/teljes.html
Meg lehet nézni ezt valahol? Ha nem akkor valaki tudna mondani egy pár szót hogy miben különbözik a két füles? Előre is köszönöm. -
Tomi229
tag
Vsonic VSD3 és VSD3S között mi a különbség? Az igaz hogy VSD3-ban több a mély míg a VSD3S kiegyenlítettebb?
-
Tomi229
tag
Leszűkítettem a lehetséges füleseket, ezek árban nagyjából ugyan annyiba kerülnek:
- Audio-Technica ATH-CKP500
- SoundMAGIC PL50
- SoundMAGIC E30
Melyiket ajánlanátok ezek közül leginkább? -
Tomi229
tag
Sziasztok!
Fülhallgatót szeretnék vásárolni de nem tudom melyiket. A hangminőség nagyon fontos lenne. Zenehallgatásra ( főként elektronikus) és játékra használnám. Ár max 30 ezer. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest