Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem ez a kettő ugyanaz lehet. A VSD5S jobb füles, de kicsit más a karaktere is, mondjuk nem emlékszem már, hogy milyen különbségek vannak pontosan, de ha rákeresel a topikban, akkor biztosan sok leírást találsz.
A Vsonic fülesekkel az a legnagyobb baj mostanában, hogy bár a hangjuk tök jó még mindig, de minőségi panaszok voltak rájuk, főleg a kábelre, csatlakozóra (az enyémen is megtört, pedig alig használtam), illetve volt néhány olyan is, hogy a biocellulóz driver megadta magát. Ennek ellenére a kategóriájában szerintem hangra még mindig az egyik legjobb a VSD3(S).Ez a "több a mély" nem úgy kell érteni, hogy ténylegesen feltétlenül több benne, hanem hogy erősebb V karakter, tehát inkább a mélyek és magasak vannak előtérben, az S változatnál meg kicsit kevésbé, ott lankásabb a V karakter, a közepek jobban érvényesülnek.
TheZukker: A lendmeurears a hivatalos boltja a márkának, viszont ott alapból szingapúri dollárban jelennek meg az árak, ha átváltod USD-re, akkor már mindjárt nem olyan nagy az a különbség
-
darvinya
titán
Egyáltalán nem.
A csere kábel, nem a jack miatt van, hanem az egyedi inear driver csatlakozó miatt.
Szétszedés jack-nél könnyű, ha tudják hogyan kell szétszedni.Adapter nem dugó, adapter egy átalakító valami készből másik készbe.
Néztem bejegyézedet az előző hsz-edben, de mint írtam ez után jöttek a topikba.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Különben hogyan raknák fémház alá kábelvégeit forrasztással.
Ezek csavarosak, csak ragasztva van, hogy ne csavarodjon ki.
Préselés itt nem jöhet szóba, mert több selejt lenne belőle, mint jó.Ha előbb jövő ebbe a topikba, tudtam volna segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Ha nincs semmilyen eszközöd, akkor nem igazán fog sikerülni.
Magam javítok, nem leírást csinálok.
Amúgy leírásból nehéz csinálni, ha addig nem csinált hasonló forrasztást.
Mert ahogy néztem ennek a vezetéknek a jack dugó pont olyan, hogy szétszedhető javítás céljából.
Tehát nem lehet általános javítási leírást készíteni, mert ahányfajta annyi módon kell javítani.Mind2t kidobtad?
-
darvinya
titán
Kicsit visszább olvas mutatok minőségi jack-et.
Javítom is.
Olyan nincs, hogy nem javítható, mert akkor össze sem lehet alapból rakni.
De mint írtad inkább kidobtad, hogy vegyél egy új füles árában kábelt.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
raven12
senior tag
eléggé érezhetően, mindenben több. Meg szerintem a GR07 nyugodtabb karakter, a VSD3 idegesebb, szárazabb, amit nem annyira szeretek. 10-ből 8 ember (nem reprezentatív statisztika) imádta a GR07 hangzásvilágát, szóval szerintem általában inkább ez jön be jobban az embereknek.
-
jé
csendes tag
én is kb akkor rendeltem M1-et, de akkor valami pre-order volt csak rá, és a tracking cuccok szerint az enyémet ápr.5 körül adták fel asszem először. szóval így még 20 nap körül járnak csak. amúgy nekem sincs még sehol és az utolsó tracking bejegyzés is ugyan ez mint neked, úgyhogy szopó. de azért kicsit megnyugtató, hogy nem csak az enyém nem akar megérkezni
-
törölt tag
jah, igazából én azt reméltem, hogy 4-5 nap alatt ideér, de sajnos nem jött meg időben (pont addigra adták fel, amikorra itt 3 napos monkaszünet volt, és így késett egy hetet összességében). amit nem értek, hogy nekem is Szingapúron át ment, pedig szintén HK-ból adták fel, nem tudom miért jobb ez így... mintha a Londonból Hamburgba feladott csomagot előbb elküldenék az írekhez, és onnan jönne tovább
amúgy hangzásra szerintem elég jó, bár nekem M4 van, de még bejáratós (mint az olasz autók ) -
törölt tag
igen, onnan rendeltem, bár mondjuk nekem Shanghai volt a szállítási cím. viszont adnak tracker számot, amivel tudod követni, hogy éppen hol tart a csomag. március 25 körül rendeltem, aztán még tolódott pár napot a kiküldése, mert hitelesíteni kellett a kínai cím+magyar kártya kombinációt, és persze sima postai küldeményként jött, ami lassabb is kicsit.
-
CHIPman
nagyúr
M1-hez jár egy kis tartó, ha abba belerakod, akkor nem lesz semmi baja. Nekem 5mp összetekerni és belerakni, tehát ha hozzászoksz, nem nagy kunszt. Én is electrot hallgatok jórészt, nekem nagyon tetszik.
A krixkrax nálam ebayen volt, nem gáz. Meg ha jól rémlik, mp4nation-ön is. Az a hybrid miért kell? Van az M1hez is harang rogyásig. Nekem kerek 1 hónap alatt jött meg, de a posta sokat ült rajta, meg karácsony is volt.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
ko9
addikt
Szerintem ha nem bánsz kesztyűs kézzel a füleseiddel, akkor ne Xearst vegyél, mert az könnyen szétesik - néha magától is.
Az M1 a fórumban felhozott vélemények szerint eléggé kellemes, és szerethető hangú, hasonlít a CX400hoz.
Én M4re váltottam CX400-II után (igaz nem közvetlenül), de teljesen más kategória, mind részletességben, mind hangképben. Persze pozitív irányba--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Windows 11
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest