-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
Én meg a Huawei P20-as marketingeseknek kitaláltam egy jó szlogent.
"Ferdék a horizontjai?"Állandóan belelóg az ujja a képbe?"
Huawei P20 tripla kamerával.
"Urald a pillanatot!"
DxOmark listavezető 101 ponttal......[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Aryon87
félisten
válasz Plazmacucci #76197 üzenetére
En tuti nem
Nekem kell a jobb uzemido, nagyobb zarido stb
Masik nem adja meg ezt az alapot.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
natë
nagyúr
válasz Plazmacucci #76197 üzenetére
Kb. 2 tag marad, aki nem vesz Samsungot, amúgy Samsung teszt topik lesz.
Valaki majd betér és megkérdezi : szerintetek Samsungot vagy inkább Samsungot vegyek? A Samsungról nem túl jókat hallottam, de rohadt jó YouTube tesztet láttam Samsungról! Android Q-val már nem éles a kés sem ha lefotózod! Azt állítják...[ Szerkesztve ]
-
félisten
Na ki fogja eladni a Mate 10-et a nagyon közeli jövőben?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
ShadowLac
addikt
válasz ForRedGlory #76178 üzenetére
Nagyon jó összehasonlítás köszi. S9 nagyon jó.Jobb mint a mate. Már csak egy s8( OREO) al kéne összenézni hogy mit is fejlődött az elődhöz képest.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Drakmusz
addikt
Köszönjük az összehasonlítást!
Nappal továbbra is csak stagnálunk,semmi extra.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Jakesz
addikt
Felesleges vitatkozni, hogy a Mate 10-nek vagy az S9-nek van jobb kamerája, mert egyértelmű, hogy utóbbinak. Fotózás terén majdnem ugyanolyan jók, viszont videózás terén gyenge a Mate az árához képest, mind képminőség, mind kepstabilizálás, mind felvételi sebesség terén.
-
gerner1
nagyúr
Én a 4K TV -men megnéztem mindet (ahogy eddig is), és elsőre látszik a különbség az S9 javára. Ugyanakkor a te mate 10 pro képeid az eddigi legjobbak (talán), amit itt eddig láttam. Respekt a tesztért, és piros pont a Mate 10 Pro -nak is. 👍
-
w333
félisten
válasz ForRedGlory #76184 üzenetére
Akkor csinálhatsz ugyan onnan képet, első emeleten lőttem a képeket !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
Vásárolgattunk ... Galaxy S8
Ezeken most én is meglepődtem, szinte már nincs is túlélesítés !
(#76178) ForRedGlory
S9 a jobb !
Szerk.
Fogtam az S9 -t hát ez egy S8 ... kijelző, méret, kávák, sebesség ugyan az !
Na majd jövőre az új Galaxy vagy valami Apple !
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Pedig ha belemész a részletekbe (100%-os nagyítás), akkor elég durva különbségeket lehet látni a Samsung előnyére. Csak példa:
4-es kép: asztallap részletei
8-as kép: bal hátsó növény elég érdekes a Mate 10 Pron, míg ugyanezen a képen az ülőlapok oldalánál kb nulla részlet van a Mate 10 Pron a Samsunghoz képest.Nem néztem alaposabban az összes képet, leginkább laikusként okoskodom, viszont számomra összességében egyértelműen jobb az S9+, részletben és színhelyességben is. (Csak a folyosó az, aminél egyértelműen színhelyesebb a Mate). Napsütésben is valamiért sötétebbek a Mate képek, pedig elég világos volt, az azért látszódik.
Low light-hoz sötétebb is kell, hogy legyen. Csak tegnap óta van meg. Ma a Westendnél majd lövöldözök még estefelé.
(#76180) Sn00k: Mert jobb is.
[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
S9 jobb.
-
veterán
Klqssz teszt👍 Melyik all kozelebb a valos szinekhez? Nekem az s9 osszesegeben jobban tetszik
3njoy the Lif3
-
Ti^Em
aktív tag
eget verő különbségeket nem látok... Többet vártam az S9 től, mondjuk ha low light képeket hozol, ott lehet hogy lesznek nagyobb eltérések
-
törölt tag
válasz #18001664 #76163 üzenetére
Igen, pusztán az irigység beszél mindenkiből aki ezzel jön, véletlenül sem arról van szó, hogy minőség-összehasonlító topikban vagyunk és ennek megfelelően elsősorban nem esztétikai/ művészi szempontból értékeljük a képeket. Az "igazi fotózásnak" megvannak a saját topikjai.
De én kérek elnézést mindenki nevében, aki 1:1-ben merészeli itt nézegetni a képeket és netán véleményt is formál róluk ez alapján...
-
trebrona
nagyúr
válasz hislah #76173 üzenetére
Ez pedig a GCam verzió: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6.apk
Bár MiA1 topikban éppen ma írtam a linket.(#76165) YamatoVTEC:
Szerintem hol ez, hol az a jobb. Nem tudnám kategorikusan kijelenteni egyikre sem, hogy az a jobb.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Ti^Em
aktív tag
Mondjuk melyik dslr géppel állsz ki az állvánnyal Automatában fotózni ? Ne a telefon hibája legyen már az, hogy tettek bele 1 funkciót azért ha nincs állványod meg nem tudod mi az a raw akkor is tudj csinálni 1 éjszakai képet ami ugyan élményben nem adja vissza a látottakat, de azért meg van örökítve nagyjából... mert a dslr gépeden is be fogod állítani a záridőt az iso-t a rekeszt, a szín-hőmérsékletet és csinálsz 1 jó képet, akkor most ne húzzuk már le a Mate 10 pro-t mikor erre a készülék épp úgy képes, mint a többi... ha meg valaki nem ért hozzá annak hiába adtad a kezébe a Nikont vagy a Canont is... Pontosan tudjuk mitől lesz az a kép olyan, nem a telefon hibája,hogy azok is kaptak 1 funkciót akik nem akartak vesződni azzal, hogy megtanuljanak fotózni. Pro módban pedig olyan képet csinálsz vele, hogy besza behu. Még akkor is ha nem Samsung, vagy Apple, és igen, tudom hogy szar, hogy a kínai hova nőtte ki magát, de ezt kénytelen lesz megszokni a közönség
-
hacki87
senior tag
válasz Drakmusz #76168 üzenetére
de ugye nem kötelező használni az éjszakai módokat, ott van a PRO mód + mellé a raw is és akkor nem lesz elmaszatolva. Értem, hogy mit mondtok megnéztem én is a saját képem ami pro móddal és ilyen éjjelivel készültek. De ez csak akkor jön elő ha 1:1 arányba nézed. én pl egy full monitoron nézem vagy max egy full hd tv-n amivel kitölti a képernyőt nem többel mert édesanyámnak vagy a menyasszonyomnak minek mutogassam a képet centiről centire? őt egybe érdekli a kép ahogy engem is. Ettől függetlenül értem és láttam is mit mondtok azzal amikor az zsírkrétát csinál. De anno a nokia védjegye volt az olajfestmény
-
Aryon87
félisten
válasz #18001664 #76169 üzenetére
En mar automatikusan zsirkretanak irom a trolloknak, mindegy, ha ez az oromuk benne legyen. Nekem nem fogja kedvem szegni. Amig tobb a pozitiv visszajelzes, addug teszek a negativra
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
-
Drakmusz
addikt
válasz #18001664 #76163 üzenetére
Kicsit túlreagáljátok ezt a zsírkrétás dolgot.....
Ízlések és pofonok,ennyi.
Viszont az igaz,hogy ez a funkció inkább a látványra megy.
Nem kell ezt olyan véresen komolyan venni.
Attól még érdekelhet valakit komolyabban a fotózás,hogy nem használja ezeket a funkciókat.
Annak idején én is szemeztem egy Mate 10 Pro-val,de a nappali teljesítménye nem tetszik.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Xaels
félisten
[link] Flickr album link. Gondoltam hozok pár képet, hogy Blackberry KeyOne Black Edition is legyen itt
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Aryon87
félisten
-
törölt tag
-
BogyóBP
addikt
válasz #18001664 #76159 üzenetére
Az u11 számomra nemcsak egy fociválogatottra emlékeztet hanem egy gagyi telefon kinézetre is, nem jön be. Valahogy annak a külsejét nagyon elszarták. A Mate 10 Pro a zsirkrétát fotozott ahogy láttam, valakinek van itt olyanja. Nem szoktam este fotozni.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
törölt tag
-
BogyóBP
addikt
Úgy néz ki le kell offolnom az iphone7 plust és szeretnék venni saját részemre egy androidos kamerás mobilt.
Nemtudom melyik legyen mert annyira eltérő eredményeket látok a mobilaréna tesztekben, ti biztos szakértőbbek vagytok, elsősorban a mobilcserélgetős fórumtagot kérdezném meg Ki most a legjobb kamerában? Ha nem lenne egy nagy tepsi azt nem bánnám. Ez az iphone is nagy már nekem. De írjátok bátran a lehetőségeket! Nagyon köszi.ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Aryon87
félisten
Note 8-al probaltam csillagokat fotozni a Normafan, az eredmeny nulla lett. Ellenben a P9 ugyanott, ugyanakkor sokkal jobban csinalta meg a kepet. Nyilvan a Samsung mas elmeletet kovet a zaridot illetoen, de azert nem esne le a gyuru az ujjukrol ha megkapna azt az aprosagot
Haesz ra modom, a M10Poval megismetlem[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz balazs1022 #76152 üzenetére
Ez egy jó dolog!!! Gyári vagy külsős appal? Milyen telefon?
-
törölt tag
válasz conanabarbár #76149 üzenetére
Köszi!
( kicsit vissza is sírom a Mate9-cet, az akksi miatt ) -
törölt tag
Ma lehet meg tudom ismételni ezt a képet, vagyis hasonlót készíteni! Igaz a teló sem ugyanaz már, de túl nagy különbség nincs. Ilyen sötétben nagyon meg lehet izzasztani egy telefont, sok minden kiderül ilyenkor, pl. mennyire hajlamos a hot pixelekre a hosszú záridő miatt.
Az S9 az f1.5 ellenére is elvérezne maximális ISO800 mellett is. 20sec-el már lehetne mit kezdeni, jó alapot adna. De a 10sec-et nem gondolhatták komolyan...tényleg sok felhasználót nem érdekel a sötétben való fotózás, de sokakat igen, ők meg nem az S8, S9 és Note 8 közt fognak választani. -
Ti^Em
aktív tag
válasz #18001664 #76147 üzenetére
Mondjuk a csillagok nem igen jöttek ki, viszont a színek szépen, kicsit kisebb ISO lehet hogy alulexponáltabb lenne, de csillagok nélkül is jól mutatna az a felhő de ezt 10 MP alatt soha az életben nem fotózod le Elhiszem, hogy sokan nem is akarnák, de vagyunk akik szeretik ezeket a képeket is, oda pedig kevés a 10
-
Aryon87
félisten
válasz Danny365 #76137 üzenetére
Lenne olyan helyzet ahol nekem tobb kellene... (Note 8 emiatt is cserelodott Matera)
De ebbe ne bonyolodjunk bele, nem akarok vitatXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Mate10Pro
S9+
A kepek sietosen keszultek, a Mate az egyiken bemozdult. Majd hansikerul, akkor csinalok rendes osszehasonlitot egy S9+ tulajjal.
Osszessegeben jo kis telo, tetszik. Viszont csunya Samu, meg mindig csak 10sec zaridot tud..
-
w333
félisten
Újabb Google 5.1.018.177624777 kamera, lehet tesztelni !
-
DaWehun
tag
...
-
Quqesz
nagyúr
válasz Danny365 #76123 üzenetére
Jók lettek, egész jó a dinamikatartomány. Viszont a zálós képen sikerült lefotóznod egy gömbvillámot is a templomtornyok felett😀 na jó, csak becsillanás a lencsén.
Amúgy érdekes a honor 8 lencséje csak éjszaka hagyot becsillanást, nappal nem vettem észre ilyet 1 év alatt. S8+ lencséje viszont könnyen hozza.
Herreløse
😀😎[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
veterán
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #76124 üzenetére
Érezhető hogy a kamerára is figyelnek, mert folyamatosan reszelnek rajta. Én elégedett vagyok vele. Ha cserélnék is, akkor csak az U11+ jöhet szóba, meg a V30+. De nem, a nyaralást is a Máté fogja megörökíteni
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #76118 üzenetére
Kivancsi lennek nagyon milyen verzioval keszultek azok a kepek. Nalam a legfrissebben mar ejjel is kozel szinhelyesek a kepek, ugyanis a b131 mar ezen is javitott.
GEIL velemenyere +1
-
ShadowLac
addikt
-
Quqesz
nagyúr
Egyetértek, de nekem az jött le ebből a tesztből, hogy :
-Mate 10pro még mindég sárgás kicsit low lightban, van azért túlélesítés is
-IX teljesen mások a színei, mint a másik háromnak(ez milyen színskála, mert vmi szifonrgb)
-S9+ low lightban kicsit hűvös/kékes képet csinál, az f1,5 meg még hagy kívánni valót( elektromos doboz fotó), főleg, hogy az f2,4 jobban dolgozott szinte low lightban...
-S8 melegebb színekkel dolgozik és mintha puhább képeket készítene, de low lightban nagyon ott volt
Szóval nem döntöttél rosszul sztem.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz *RLaci* #76115 üzenetére
Több mint 300-ért ennyit hoznia kell minőségben. Kétségtelenül kiemelkedő minőség.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
*RLaci*
addikt
Nem rossz ez a Pixel 2XL.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz Quqesz #76112 üzenetére
Igazából ezek közül bármelyik teló elég volna pl nekem fotózgatni....alig látok eltérést a képek között....egyik Mate10 Pro kép sötétebb, másik sárgásabb....aztán van ahol az S9 inkább fakó...de összességében használható mind.....amiért Huawei mellett döntöttem az a 4000-es akksi és a brutális üzemidő/kijelző idő amit tud nyujtani dobogós teljesitmény mellett....meg persze 128Gb háttértár...kirin 970 8 mag...megtámasztva 6Gb RAM-mal....és viszontlátásra....mindenhol megállja helyét.....esküszöm nem cserélném el S9-re vagy S9 +-ra sem....bár az 1 kamerás és 4Gb RAM-os S9-re főleg nem...még ha 100 gurigával "többet ér" akkorsem....mert nem ér fel az enyémhez.....ha annyira kellett volna Samsung akkor ottvolt jóval olcsóbban az S8 vagy 10.000 Ft-tal olcsóbban az S8+ is a Telenorban...de mégsem azokat hoztam el....Ilyen telóknál ez már inkább szimpátia és izlés kérdése is, (mert annyit nyujtanak hogy alig van köztük eltérés)....vagy márkahűség.....mondom ezt LG fanatikusként.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Quqesz
nagyúr
Kali
Én lettem a tégla😀[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
iphone 8 plus
[link] -
Aryon87
félisten
válasz Drakmusz #76107 üzenetére
Tudom nagyon jol. U11-hez kepest egyik sincs fasorban, amik eddig nalam m3gfordultak telok. Az tenyleg ott van kameraban. Viszont ha ennek a kepalkotasa nem is kimagaslo, mas teren boven hozza az elvartat, es az most mar jobban szamit nekem. Ezzel a nyaralasra is siman elmegyek.
-
törölt tag
P10 Plus automata.
teljes -
-
hislah
aktív tag
Akkor jobb lett volna.
Remélem nincs igazság alapja a viccemnek!
Komolyra fordítva a szót. Én egy kicsit többet vártam mátétól. Jó jó tudom, hogy még fos az idő (fityfenét, hát ott süt a nap ), meg egy bronz szobor bőre és arca kevésbé részletgazdag és színes, mint az emberi testé.
Nem fujjolom, tetszik, csak a másik más és most az egy kicsit jobban bejön. De jó nézegetni a képeiteket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest