Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz stillmatic #32297 üzenetére
Már több alkalommal is nekifutottam annak, hogy megrajzolom a hungaroringet, de egyik kezdőpont sem alkalmas erre.
A pálya hosszát és a szintkülönbségeket is kb. eredetire terveztem.
Már az is sokat segítene, ha legalább az irányt is ki lehetne választani a kötelező startoknál.
Majd ránézek arra a Monzára.[ Szerkesztve ]
-
Bib
őstag
válasz stillmatic #32298 üzenetére
A mostani heti Eventlab viszont nem valami átgondolt Majd kíváncsi vagyok a véleményetekre.
-
stillmatic
aktív tag
Ez a mostani sorozat egész jónak ígérkezik, egyedül a wishes Tesla nem hoz lázba.
-
stillmatic
aktív tag
A múltkori versenypályás heti Eventlab egész élvezhető lett, csak nem voltak ellenfelek. Mint kiderült hogy a beválogatás után a készítők herélték ki az eventet, a tervrajz készítője megosztotta az eredetit ha valakit érdekel:
178 265 228
3 kör, a drivatarok meglepően tisztességesen versenyeznek, de azt a készítő is kiemelte hogy unbeatable fokozaton érdemes elkezdeni mert különben hamar lehagyjuk a gépi ellenfeleket.
Valaki pedig megcsinálta Monzát, nagyon jó lett! A drivatarok itt full kretének de ezt leszámítva nagyon adja. 12 kör.
168 676 228
-
stillmatic
aktív tag
válasz CJ4567 #32289 üzenetére
Az FH4-ben kaptunk régebben egy E-Type-ot.
Nem az a durva hogy az ajándékautót nem engedte a rendszer törölni vagy eladni, hanem a meglévő E-Type is blokkolva lett. Előtte a szivárványos Paganit még simán lehetett átfesteni és törölni.Na azóta nem veszek át egy ajándékautót sem.
-
Redneck
nagyúr
-
Qkackca
őstag
Holnap este 18 órától Forza Monthly.
19 órától Let’s ¡GO! – Rami’s Racing Historyhttp://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
CJ4567
nagyúr
válasz stillmatic #32288 üzenetére
És a festést se tudod változtatni rajta, ha lecseréled, következő játék indításkor visszaáll.
No Sana No Life
-
stillmatic
aktív tag
válasz homerhamm #32283 üzenetére
Én ezeket már át sem veszem mert sem eladni sem törölni nem lehet utólag.
A hivatalos Forza fórumon több topik is nyílt az Extreme E ugyanolyan autóin háborogva, miszerint inkább adtak volna 1 autót és 10 hivatalos skint, de legalább azokat a sok kretén meg mindig millió felett veszi az AH-ban vagy ki lehet törölni. -
homerhamm
addikt
válasz parandroid #32284 üzenetére
Az oszt igen. Ennek sok értelme van. És még ronda is az a felirat rajta.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
parandroid
félisten
válasz homerhamm #32283 üzenetére
Tessék, vehetsz hozzá controllert is, ami énekelni is tud neked: [link] .
Másmilyet úgysem tudsz venni, mert amúgy sehol nem lehet xbox controllert kapni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Daw93
senior tag
válasz laceszgamer #32279 üzenetére
Az lehet a logikája, hogy így lehet mondani, hogy bekerült 10 új autó, ami ugye valójában csak 1.
Ez lehet a magyarázat a 18 féle rtr mustangra és társaira isGTA Online: Daweee93
-
laceszgamer
addikt
válasz parandroid #32275 üzenetére
Én a logikát nem értem ebben az egészben, ugyanazok az autók más névvel és festéssel. Remélem a kövi szezonba jön pár különlegesebb darab.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
NoMagix
addikt
Nekem semmi bajom nem volt az egy körös futamokkal, igazából meg is lepet az elején, mert nem is néztem a körszámlálót, csak megyek mint a gép.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Én már el mertem indítani. Inkább megcsináltam az egyeb dolgokat.
-
Sirpi
senior tag
Nem, most a körversenyek 3 körösek voltak.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
parandroid
félisten
válasz NoMagix #32272 üzenetére
Alig várom, hogy lejárjon a hónap, és megszabaduljunk ezektől a szaroktól. Amúgy kár érte, valszeg akár jó autók is lehetnének, de az a bénázás a nehézségi szinttel, meg az 1 körös versenyek végleg elvették tőle a kedvem, Tényleg, az eheti bajnokságokat még nem mertem próbálni, megint sikerült 1 körre állítani a versenyhosszt?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Kincset sikerült valakinek megtalálnia?
30 percet kerestem, de mindenhol csak köröző autók voltak, nem nagyon találtuk, gugli se segített, pedig van cikk térkeppel...“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
NoMagix
addikt
válasz Kisgépkezelő #32266 üzenetére
Jó ez a 47. hely innen jobban látni!
-
NoMagix
addikt
Kisgépkezelő:
Köszi, hogy nem szabtál gátat a fejlődésemnek, abban a 60. helyezésben másfél napi munkám van!
Úgy érzem innen már azzal a Datsun-nal nincs sok további lehetőségem javulni. Talán még egy két tized lehet a féktávokon. -
_stick_
őstag
válasz kill_switch #32263 üzenetére
Köszi, de igen ott állítottam el valamit.
-
CJ4567
nagyúr
válasz AsakuraDave #32254 üzenetére
Én már előre némítom is az összes beszédhangot a játékban.
No Sana No Life
-
homerhamm
addikt
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Bocs, nem követtem az eseményeket HW DLC ügyében, de lenne két kérdésem.
A pörgetéseknél a nyeremények háttér színe, nálatok is megváltozott?
A DLC települése óta az átlagos FPS elég sokat csökkent, nem tudom pontosan mennyit, de épp eleget, hogy csökkentenem kellett a beállításokon és ez sajnos az alapjátékot is érinti. Ti is tapasztaltatok ilyen jelenségeket? -
Ace owner
addikt
-
stillmatic
aktív tag
válasz AsakuraDave #32254 üzenetére
Toyota Tacoma Overlands, Nissan 350 Z, mindkettőből lesz Lo-Car, Hi-Car, azaz olcsó és drága tuningos, illetve Money Pit tuningos első gen Mazda Miata és BMW 328 E36.
Elvileg.
Gondolom lesz 6 fejezet plusz egy a végén valami exkluzív járgányért mint a Top Gearban a soha senki által nem használt Mercedes 350. -
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #32253 üzenetére
Én inkább egy Classic Top Geares/The Grand Toursos sztorit szeretnék Clarksonékkal.
-
AsakuraDave
őstag
válasz stillmatic #32253 üzenetére
Donut DLC? Imádom azokat az arcokat Milyen kocsik várhatóak?
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
stillmatic
aktív tag
Pár héten belül jön a Donut Mediás kiegészítő, vélhetően egy sztori küldetés lesz mint az FH4-ben a Top Gear. Lesz néhány Donutos új autó is.
-
Win-T
senior tag
PC Gurun volt egy cikk arról pár hónapja, hogy mesterséges intelligenciával elemzik a játékosok viselkedését valóban és ezzel segítik a gépi AI viselkedését, de most meg nem találom. Írtam is alá egy kommentet akkor, hogy végezhetnének jobb munkát mert messze a legrosszabb gépi ellenfelek vannak a Forza játékokban, de valahogy törlődött pár órán belül a hozzászólás. Pedig tényleg nem írtam semmi durvát vagy trollkodást.
-
Qkackca
őstag
válasz parandroid #32246 üzenetére
Yup, ezt erzem én is már egy ideje, ahogy már írtam is korábban.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
parandroid
félisten
válasz kill_switch #32245 üzenetére
Mondom, szerintem tanítja magát az ai multiból.
Amúgy az a jó ebben a rendszerben, hogy a klubból, meg a barátlistáról nevezi el az ellenfeleket, mert így mindenki anyukájának megvannak a csuklási rohamai…
p
-
kill_switch
senior tag
válasz parandroid #32243 üzenetére
Ebbe a részbe valami extra gyökér AI-t állítottak be és olyan mintha egyre gyökerebbek lennének... Egyre többször lökdösnek már azok is, meg a büntetőfékezéseket is mintha direkt csinálnák... Valahogy mindig pont akkor érek mögéjük, mikor befékeznek. Néha nézem is, hogy most online versenybe vagyok, vagy mi a pöcs?
-
NoMagix
addikt
válasz parandroid #32243 üzenetére
Ez a rajtrácson ragadás nálam is megvolt, több újraindítás után is.
-
parandroid
félisten
válasz kill_switch #32242 üzenetére
Velem az egyik bot eljátszotta a héten, hogy előttem állt a rajtrácson, és nem indult el rajtnál. Hiába restartoltam a versenyt, akkor is. Ki kellett lépnem, aztán vissza, akkor másik drivatart tett be, az elindult. Nem lett volna gáz, ha nem egykörös verseny, ahol minden centi számít.
Szóval szerintem ez a rohadék ai az online multiból tanul.
p
-
parandroid
félisten
Ha valaki felhúzta magát az extreme e bajnokságokon, és félretette, most érdemes megint megpróbálni. Sikerült suttyomban visszavenni a difficultyt highly skilledre, ami nemcsak az ai tehetségén látszik, de árulkodó jel, hogy nem a 12. helyről indulunk. Persze az 1 körös versenyek miatt azért így sem fenékig tejfel a dolog, némelyik verseny nincs egy perces sem, ennyi idő alatt kell az élre törni. Balfaszok gyülekezete a PG, komolyan.
p
-
Win-T
senior tag
Nekem most a dirt és a cross country seasonal után is beadta a nyerj dirt/cross country versenyt unbeatable avatarok ellen trophykat.
Nekem nagyon erős a gyanúm, hogy a kiírás ellenére nem highly skilled AI ellen játszunk mi ilyenkor, mert ezen a fokozaton egyébként bárhol, bármikor agyonverem a gépet, kivéve ha dirt és CC seasonal championshipről van szó.Ja meg ez mi már ez az új divat, hogy egykörös versenyek vannak mostanában... fel sem tudok gyorsulni ezzel a szarral és már vége is az egésznek.
[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
válasz NoMagix #32234 üzenetére
Jól van, nem mondom, hogy csak így tovább, mert azért nagyon ne előzgess meg
Csak néha, egy kicsit, hogy fennmaradjon a fejlődés lehetősége.A Brabham a boltban meg 1,5M, szóval gondolom kereshetsz egy kis pénzt
csab991: ja, már vagy 2-3 hete ilyen a játszó igen, ugyanaz a típusú játék. Nem a többfajtából kell a több győzelem.
-
NoMagix
addikt
Milyen vicces volt tegnap, az AH-ban 3-4 millió között mennek a Brabham-ok, volt egy plusz darabom és felraktam az AH-ra saját festéssel és tuninggal 20 misiért, egy órán belül kivásárolták.
-
csab991
senior tag
Szerintem már egy ideje így van nem? 3 esemény ugyanazon a pályán, rendkívül változatos.
-
homerhamm
addikt
Évszakos játszótéren egymás után 3 királyos esemény volt. Még ilyet se láttam.
-
laceszgamer
addikt
Megpróbálom az ajánlott tuninggal akkor hátha.
Néztem már AH-n hátha fenn van a nyerhető autó de eddig nem, godnoltam megveszem aztán jól van ugyanúgy beszámolja.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Qkackca
őstag
válasz laceszgamer #32223 üzenetére
A #44-hez van egy saját: 191 050 931 (A795), egy próbát megérhet ha nem sikerül mással
Sirpi: milyen egykörös? Nekem kb mindegyik egykörös volt, meg pár sprint
NoMagix: gratula neked is! Azok már egész szép eredmények alapból. Pláne ha saját tuninggal is a közelébe érsz
Hát igazából fogalmam sincs, de a józan ész azt mondja, gumitapadás, aero tapadás, mechanikai tapadás, kis tömeg - ettől lesz jó oldalgyorsulás?Az I-Pace a Trial-ból is ki van tiltva? Csináltam arra is egy tuningot, kipróbáltam volna ott, úgyis van országúti verseny a heti forzathonban, de nem engedte
-
NoMagix
addikt
válasz parandroid #32224 üzenetére
Biztos hogy van bajuk.
A versenyket sima alap A748-al is tudtam nyerni verhetetlen fokozatban csak egy nem ment, amikor leszáguldunk a hegyről akkor az alap kocsi 219Km/h-nál nem ment gyorsabban ellenben az AI lazán lehagy, nem egy, hanem az ôsszes, itt 4. hely volt a legjobb.
A800-nál is elmennek, viszont ha a kanyarokat jól veszi az ember akkor simán behozható a hátrány, miután élre ugrottam onnan már nem tudtak utolérni. -
Sirpi
senior tag
Nekem egy 800-as tuninggal meglett az a verseny (270 volt a lejtőn a végsebesség), mondjuk az izgibb kanyarokat többször visszatekertem, nagyon könnyű volt rontani. Viszont az az egykörös, ami indította a 3-as sorozatot, sehogy se lett meg 3.-nál jobbra, de hagytam a dolgot, mert így is meglett a végén az első hely.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
parandroid
félisten
Nekem az extreme e. ersenyek múlt héten is csak alapautóval lettek meg. A800-on nem tudom, milyen tuningot használaz ai, de tutira csal. Gyanítom, valamit elbasztak a balance-ban amúgy. Surprise.
p
-
laceszgamer
addikt
A verseny amiért az 5-ös számú új kocsit lehet kapni, ott a sprint futam csak nálam teljesíthetetlen? Konkrétan mikor hegyről megyünk le mindig simán elhúznak, ha alapon hagyom a kocsit ha feltuningolom 800-ig 220-230 fölé nem megy a sebesség, a többiek meg jóval gyorsabban mennek, lehetetlen beérni őket már.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
NoMagix
addikt
válasz Qkackca #32217 üzenetére
Ma elég sokat próbálkoztam a Brabham tuning és legyőzöm magam kombóval.
Playa-ban 3 tizedre vagyok tőled Greeted tuningjával a másikon az alagutas nem tudom mi a neve ott 8 tizedre tudtam apasztani a hátrányomat.
Ezek után próbáltam lemásolni a tuningot, de csak kisebb nagyobb mértékben sikerült valamit összehozni.
A Canyon futamon mentem egy jót a Greeted-el, majd próbaltam legyőzni magam, és sikerült is csak azt nem tudom hogy a sok próbálkozás miatt a bátrabb kanyarvételek segítettek vagy tényleg egy paraszthajszállal
jobb lett a kocsi, bár ezt azért kétlem. Ha van kedved ránézhetnél arra az időre.
Amit észre vettem, hogy a váltó áttételezés lesz az amivel nem jól haladok, 6. fokozatnál van néha befulladás vagy az automata nem vált vissza ott ahol kellene. -
NoMagix
addikt
Ez jó link [link]
[ Szerkesztve ]
-
vjacintka
tag
Sziasztok!
Szeretnék tovább menni a "sztoriban", azonban ennek feltétele(kis lakat), hogy tagja legyek a hírességek csarnokának..
Ez mit takar, mit kellene még tennem?
Még egy teljesített elismerés hiányzik, miket keresgéljek, hogy meglegyen?Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
válasz NoMagix #32216 üzenetére
Köszi
Elsőnek csak kicsit lett jobb, de maradt benne bőven, aztán meg úgy élvezetből mentem 3 kört. Utána feltűnt, hogy ez a kocsi végre tudja azt a kanyartempót amit szeretnék, úgyhogy mentem még 1-2 kört
Ha az új verzióval javultál 2 sec-et, azt is kipróbálnámAz amit megosztottál itt vagy 10 hsz-el fentebb az kiindulásnak jó. Egész jól fordul, bár van egy kis bizonytalanság az elejében, a féktávon szuper, talán ez a legjobb amit eddig próbáltam. Viszont gondolom gyári motor, azzal meg 'lassú' az egyenesben. Meg talán az áttételezésen is lehetne javítani. 1-2 mintha rövid lenne, 160-ig se túl acélos, 200-300 közt egész kellemes, 300 felett mintha alig gyorsulna ismét. Összességében kellemes, de lehetne gyorsabb. (Így, hogy én még nem próbáltam csinálni nagyapofám )
Psszt, GreetedDust8 tuningjával mentem, ha gondolod nézz ráAz extreme-e vel is mentem pár dszungeles pionirt, azok is elég jól sikerültek
-
NoMagix
addikt
Qkackca
Gratulálok a Playa Azul-os idődhöz (is)!
Basszus azért ez nem volt szép tőled!
Újra nekifogtam és átalakítottam a Barbham-ot, majd azzal javítottam magamhoz képest 2 másodpercet.
Igazából már az első kanyarban kapok kb.4-5 tizedet annyira jól vetted be, utána már csak halmozom a hátrányomat miatta.
Kicsit elszonytyolódtam megyek és inkább főzök egy jó lecsót. -
Czimby
addikt
FH5 Hot Wheels, mi a kalapács hegy angol neve?
Nem sikerül rájönni.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Sirpi
senior tag
- Fixed the "One for All" and "Back in the Saddle" Achievements not unlocking
- Fixed a crash on PC that occurs in certain locations, including the Hot Wheels Expedition
- Fixed a bug preventing some tuned vehicles from being drivable on the Hot Wheels expansion, despite reaching the Hot Wheels Legend rank
- In-game links to the Hot Wheels expansion will now correctly send players to the Steam Store, rather than the Microsoft Store, when playing on the Steam platform
- Fixed a bug that allowed Car Collection rewards to be re-awarded on the Hot Wheels expansion
- Additional stability improvementsHazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
NoMagix
addikt
válasz stillmatic #32207 üzenetére
Már nem!
-
NoMagix
addikt
válasz stillmatic #32207 üzenetére
neee!
Na azt azért csak nem hagyhatom!
Örülök ha tetszik! -
NoMagix
addikt
válasz stillmatic #32197 üzenetére
-
Qkackca
őstag
válasz stillmatic #32192 üzenetére
Melyiket próbáltad Nalaktól az rwd purist vagy az awd verziót? Mondjuk mindkettőnek izgága az eleje, de az rwdnek jobban. Az awd jobban bejött nekem. Bár időnként mintha nem lenne olyan ideges, aztán egyik-másik kanyarban mégis hirtelen azzá válik.
(Sűrűbben kormányozz, kisebb szögben, ne egy mozdulattal, de hosszabb ideig. Úgy működhet)
SepiSP4 tuningja az bejött, de igazából JumpyArdvarkITA-val a legjobb menni nekem. Érzetre.
Egy-egy próbakör után (Costa Rocosa, utcai) viszont a Sepi verzió nyert a stopper szerint.
Magix verzióra én is vevő lennékCJ4567: erre a ccgt-brabham vonalra van linked? Amit néztem nem jött ilyen irányú infó erről.
Ráadás: folyton beszéltek, aztán még egy kép sincs a HW-ről
-
CJ4567
nagyúr
válasz stillmatic #32200 üzenetére
Biztos? A Mosler volt az, ami lassabb volt S2-ben ezen a pályán, mint a CCGT. A Bad to the Bone is lassabb itt, viszont az meg a nagyon kanyargós pályákon húz el, mint az állat.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% Brutális i7-13700H 14Magos! 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest