- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Avatar: Frontiers of Pandora teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xbox Series X|S
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Delta Force (2024)
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz stillmatic #33498 üzenetére
Akkor is kidob, amikor beállsz egy versenyre és kikéne választanod a megfelelő autót?
Beállhatsz egy kamu cserére és a futam kezdeténél kilépsz, olyankor megmarad az új kiválasztott kocsi!?! -
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #33489 üzenetére
Az FH4 eliminatorban könyebb nyerni, mert azzal már senki se játszik.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Joccc07
addikt
Persze, hogy nem. De a hibák javarésze nincs boxon. Nem akartam senkit győzködni, hogy a box a jobb csak megjegyeztem. Kinek mi a jobb, mi a kényelmesebb. Akinek van egy high-end pc-je az ne vegyen boxot.
Na igen. Ez most nem sikerült valami jól. Nem baj, a 6 majd jobb lesz.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
-
NoMagix
addikt
válasz stillmatic #33489 üzenetére
Autócserét a házban teszed vagy kint a pályán a menüből?
-
Daw93
senior tag
válasz Redneck #33488 üzenetére
Én értem hogy vannak hibák itt is és ott is (nekem pcn mondjuk csak a fh5 szar, mármint néha jó, amíg nem jön a frissítés ami elrontja ) de azért az se igaz, hogy az egyik hibátlan a másik meg szar. Másfelől meg a konzol nagy előnye a fejlesztők szempontjából, hogy csak néhány gépre kell ügyelni, pcnél meg sokezernyi alkatrész sokezernyi kombinációja létezik. Így a hibalehetőség is több.
Egyébként a héten megpróbálom azt, hogy újrarakom a játékot, hátha megoldódik.GTA Online: Daweee93
-
stillmatic
aktív tag
válasz homerhamm #33486 üzenetére
Az egyik legstabilabb gép, 2x nyertem vele, a másik kedvenc a 6-os Audi. Azt hamar megtanulja az ember hogy az irányíthatatlan terepgépeket és rwd autókat inkább NE vegye fel a nevetséges terepfizika miatt (már a négyben is utáltam hogy random, katapultként viselkedő fűcsomókon ment el a verseny).
10-es szinten egyszer nyertem a Brokival de azóta sem vettem fel, inkább a kilences Fiesta vagy a nyolcas Bronco.
Igaz csak az első két hónapban eliminátoroztam, hamar uncsi lett. Manapság pedig tele a reddit csaló teleportos játékosokról készült videókkal úgyhogy a minimális sportértéke is semmivé lett.Nomagix: engem autóváltáskor dob ki mostanában a dashre az xbox. Semmi más nem okoz neki problémát. Úgy látszik ez random, mindenkinél más.
-
Redneck
nagyúr
Ez leginkább a betöltési idők kapcsán szokott felmerülni.
PC-ről azért tudok mesélni. Driver verziókkal és Win frissítéssel szívtam a 4-nél, valamint random előjött az eltűnő út bug, amikor 0-ra megállt az autó! Hiába volt SSD-n, a Forza fórum és Youtube videók kommentjei szerint, nem volt rá tuti megoldás. Mivel brutál erőműveken is előfordult, egy idő után beletörődtem.
Az FM7-et több vason próbáltam, mindegyiken mikroszaggatott, a frametimeok nem voltak egyenletesek, hiába a VRR monitorok, és a magas fps.
Ehhez képest konzolon gyakorlatilag semmi nincs, cserébe be kell érni a két üzemmódra korlátozott grafikával.
Minden platformnak van előnye és hátránya, de ha választanom kell több mint 25 év PC gaming után, én a konzolt választom.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Daw93
senior tag
válasz Joccc07 #33478 üzenetére
Ez a pc=szar xbox=jó nézőpont gyakran jön szembe itt, de én rengeteg konzolos hibát is szoktam látni (nem csak itt) szóval ez szerintem nem ilyen fekete-fehér dolog, lásd NoMagix hszét is.
Sajnos szerintem a forzánál az utóbbi időben nem az a gond, hogy a pc szar, hanem hogy a fejlesztők szarnak az egészbe egy nagyot
Fh3 fh4 fm7 részeket úgy játszottam szarrá, hogy kb bugot nem láttam egyikben sem (pcn) akadás meg soha sehol nem volt.
Én azt mondom, hogy ez az 5. rész el van átkozva.[ Szerkesztve ]
GTA Online: Daweee93
-
Qkackca
őstag
válasz korren #33481 üzenetére
Igen, már volt, ez a 3. alkalom hogy van (tudtommal).
De tényleg tetszetősekNem csak neked szólóan:
Ha már szóba került, kb 2-3 hónap és végére érünk a második ismétlésnek. Van infó mi lesz utána?http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
korren
aktív tag
Fórumtársak!
Aki teheti menjen egyet Forza Horizon 4-ben a "Developer Championship" heti feladattal!
B700 Modern Rally és vmi iszonyat jók lettek a pályák!
Tényleg ralli feeling! És rally-cross.Végre vmi (számomra) újdonság!
Egyébként tényleg, volt ez már korábban?
Vagy hasonló?-I like the misery. -I like this world!
-
NoMagix
addikt
válasz Joccc07 #33478 üzenetére
Ez így majdnem teljesen igaz, csak sajnos itt is eltudnak baszarintani dolgokat egy nagyszerű frissítéssel.
Nálam is volt úgy XSX alatt hogy gyötrelem lassú lett a gyorsutazás vagy kidobott a dash-re, de a sima fotózásból kilépés is 2 percbe telt, amúgy most pont ez az ami megint rosszalkodik, de most csak fél perc a kilépés.
Most ennek kell örülnöm.[ Szerkesztve ]
-
Daw93
senior tag
válasz _stick_ #33473 üzenetére
Irigyellek az 1 perces betöltés miatt, nekem 2 perc egy verseny betöltése
Menüben akkora akadások vannak, hogy azt hiszem néha, hogy kifagyott a játék.. Tuningolni már több mint 1 hónapja nem tudok, annyira akad. Egy gyors kézi tuningot megcsináltam egy autóra magamnak kb 2 perc alatt, most kb 6-8 perc mert állandóan akad.. olyankor az fps is leesik 1-re.
De hát 2 hete volt frissítés, de minek ezt javítani, csak műláb meg hallókészülék meg szivárványos autó legyen a játékba. Csicskák ezek.GTA Online: Daweee93
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
2-3 hónap kihagyás után tértem vissza a játékhoz. Feltelepítettem újra és már az gyanús volt, hogy gyártói animációk után a bejelentkező képernyő hosszabban ~1perc, töltött be. Ami jobban bosszant, hogy a versenyek betöltése is nagyjából ugyan ennyi idő.
Ti is tapasztaltok ilyet? -
Redneck
nagyúr
válasz stillmatic #33471 üzenetére
Nekem valami utcai gumis van, még betonon is kenődik, de vad vagyok, úgyhogy azzal csináltam.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
stillmatic
aktív tag
válasz Redneck #33470 üzenetére
Evija szintén, terepgumival. Semmi másra nem jó de agyatlan PR-ra igen.
rdt89: nekem random adta be, volt hogy számolta az eventlabos eseményt is, utána pedig nem. A mocsaras körversenyt is csak 1x volt hajlandó számolni utána nem. Keresnem kellett másikat.
Pedig annyira nem szórakoztató ezzel az Audival ralizni, borzasztó B700-ban a súly/le aránya.Ja, megcsináltam az S1 900 hiperautós bajnokságot, megkaptam a jutalmat, mostani belépéskor újra ott virít új bajnokságként és az 5 pont is eltűnt, 39 helyett újra 34 van. Meg sem lepődöm.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz parandroid #33460 üzenetére
Evija. Kicsit csúszkál de pár próbálkozás után megvolt. Kb úgy mint a sivatagi a múltkor. Nagyon op kocsi.
-
rdt89
addikt
válasz parandroid #33468 üzenetére
A lényeg ,hogy meglett De a 20 pontom még nincs meg, ezek a heti feladatok is a hülye követelményeivel, inkább kivárom, hogy a napi feladatok sokasodjanak és a maradék pontot azzal töltöm ki, az idegrendszerem most letiltott kicsit a Forza-ról.
-
rdt89
addikt
Nekem nem adta be a számláló midnegyik versenynél, csak ami a heti kigyófejes feladat versenye, azzal számotla el egyedül.
-
parandroid
félisten
válasz Qkackca #33465 üzenetére
Az a fura, hogy az ugrás elsőre lett meg a rimac-kal. Trailblazereket én mindig a s1-es rally fighterrel csinálom, most is sima ügy volt, 35 sec első próbálkozásra. Trafira holnap rápróbálok megint, valamiért nagyon ‘nem adta’.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
NoMagix
addikt
Rimac volt a nyerő, mindenhol egyéni csúcsot döntöttem vele.
-
Sirpi
senior tag
Nekem a Rimaccal nem ment, aztán a Jesko-ra tettem egy 997-es AWD tereptuningot, elsőre meglett (majdnem az 500m is).
Szerk.: bocs, ez a figyelmeztető tábla, figyelmetlen voltam. Én ezzel szívtam a legtöbbet. A trafihoz jó volt a Rimac.
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
homerhamm
addikt
És megint ez a Bármi belefér S2 van. Ezért aztán kár volt autókorlátozásokat csinálni. Komolyan vicc ez az egész, ez a játék visszafele fejlődik.
-
csab991
senior tag
Az összes heti PR-t a Rimaccal csináltam meg.
-
parandroid
félisten
A dirt körverseny a scramble, a dirt sprint (a-ból b-be) verseny a trail. az ereetiben. Ha az audi s1-es feladatról beszélünk, ott 4 scramble kell a végén, azaz 4 dirt körverseny. Ezen a kategórián belül mindgey, melyik.
Amúgy ajánljatok egy autót a heti trafira pls, tegnap feladtam fél óra után. A szokásosak valahogy most nem akarnak működni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Redneck
nagyúr
válasz Qkackca #33454 üzenetére
Jó ötlet! Múltkor én is beszoptam, az országúti gyorsulási eseménnyel.
Más:
FH5-ben most tálaltam meg ezt a "Broki" névre hallgató terep Broncot, valami hihetetlen jó a többi sodródós fos ellenében.
A800 tuninggal jókat verettem vele, pedig utálom a terep futamokat.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Qkackca
őstag
válasz IntelKiller7 #33453 üzenetére
Várd ki míg eljut(sz) a Sárdagasztásig
Ja amúgy lehetne egy Forza-Magyar szótárt írni...
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
chungee
addikt
Estét!
FH5, ezt billentyűzettel hogy csináljam meg
-
NoMagix
addikt
válasz Kisgépkezelő #33446 üzenetére
Nem veszélyes az a pöttyös logó, annál macerásabbat is rajzoltam már, de számomra nincs értelme megrajzolni arra a pár letöltésre, sajnálom.
-
homerhamm
addikt
Ez tök jó lett.
Más: már utólag nem él az az ajánlat, hogy amelyik Forza megvan, megkapom az autóját. Ma megvettem az FM5-öt, de nem kaptam semmit.
Ja, és a multi is úgy járt mint az FH2-nél: nem is működik.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz stillmatic #33443 üzenetére
Köszi. Miféle brazil? Abrazilok kiestek pisztácia nem is volt.
parandroid: A két Peelre, a Meyers Manxokra, a Bugatti 35c-re, meg a BMW Isettára van. Még régebben postoltam is az egyiket.
Túrorudisat is akartam csinálni, csak kicsit túl összetett az a logó ahhoz, hogy kedvem legyen összemozaikozni a Forza nem épp kezelőbarát szerkesztőjében, úgyhogy inkább hagytam a fenébe. Nem vagyok túl nagy liverymágus. Egy-két jó dolgot összedobtam már, de igazából az ilyen egyszerűbb mémes dolgok mennek jobban, mintsem az afélék amiket Magix csinál, amikhez kell egy kis kreativitás és szépérzék.
Még ilyen másolatokkal néha elbohóckodok mint pl. ez, de az ilyenekkel meg annyi munka van, hogy évente egyszer van kedvem valami hasonlót csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
stillmatic
aktív tag
válasz parandroid #33444 üzenetére
A 35-re.
-
parandroid
félisten
válasz stillmatic #33443 üzenetére
Lol, ez mekkora ötlet. Melyikhez van? Divo? Valamelyik szivarautóra egy túró rudis festést nem csinál valaki?
p
[ Szerkesztve ]
-
stillmatic
aktív tag
Kisgépkezelő: a Bugattis Baba szappanos festésed zseniálisan beteg.
Brazil haver már érdeklődött hogy mégis mi ez? -
Redneck
nagyúr
Patch notesban semmi. Tippre az ünnepekkel, szerverekkel, vagy az AH-val kapcsolatos kis fix lehetett, nem hinném, hogy bármi érdemleges, már rég elengedték.
-
korren
aktív tag
XSX-en volt vmi patch FH4 - hez.
Sajnos nem láttam mekkora.
Tud esetleg vki vmit erről?
Vagy legalább annyit, hogy hány GB volt kb.?-I like the misery. -I like this world!
-
IntelKiller7
Topikgazda
1,5 hónap után belépek a játékba, ingyen 21-es M4, Audi Etron, Cupra. Ezt már szeretem. Még jó, hogy nem vettem meg az Etront 20 milláért aukciós házban.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
zsiz
őstag
válasz Qkackca #33435 üzenetére
Köszi Hiányzik vagy 20 darab, de az kemény dió lesz.. Amit tudtam behúztam, de nagyrésze AH-ban is hiánycikk. És mivel egyre kihaltabb a játék, egyre döglöttebb az AH is, egyre esélytelenebb lesz beszerezni őket.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zsiz
őstag
FH4-ben hány autó van összesen? És honnan lehet megtudni, hogy mi hiányzik? Azt tudom, hogy az Autószalonban van egy szűrő, ami megmutatja, ami nincs meg. De az csak a szalonra vonatkozik, nem? Azok nincsenek benne, amit ott nem lehet megvenni.
-
Redneck
nagyúr
Köszönöm srácok! Az első amit nyertem körverseny volt.
-
Sirpi
senior tag
válasz Redneck #33430 üzenetére
Nem körverseny volt véletlenül? Én a Greendale Super Sprint-et csináltam meg 3x. Itt meg tudod nézni, mi a versenyek angol neve, anélkül, hogy nyelvet váltanál: [link]
Ja és még annyi, hogy az első verseny után nézd meg, hogy a 0/3 átváltott-e 1/3-ra, addig nem érdemes továbbmenni[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Sirpi
senior tag
válasz Redneck #33428 üzenetére
Sima országúti (kék). Angolul Spring race-t ír, át is állítottam az elmúlt két hétben mindkét részt angolra, mert néha nem lehet kitalálni a magyar fordításból, mire gondolnak.
-
Redneck
nagyúr
Mi ez a gagyi, Cupra nevet bitorló játékautó már megint?
FH4-ben a heti NSX-es feladatnál, vajon mire gondoltak az "országúti gyorsulási esemény" megnevezéssel?
-
Sirpi
senior tag
válasz Franklin #33426 üzenetére
Főleg hogy a playground véget ér 3 nyert játék után az FH4-ben is (amit az 5-ben nerfeltek 2-re).
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
válasz korren #33403 üzenetére
Megnyertük az első két kört, de így is le kellett nyomni a 3 kör Góliátot. Ami tök logikus, hogy 3/2-t nyerünk, de azért le kell nyomni a 3. versenyt is, hátha fordít a másik csapat... Fél óra volt, kevesebb, mint 300k CR-ért, meg talán valami 80k pontot kaptam még érte.
-
Sirpi
senior tag
válasz korren #33403 üzenetére
Köszi, hogy szóltál, így már felkészülten álltam neki a dolognak. A végére már zsibbadtak az ujjaim. És a Lambo LP700-4 FE-t választottam, hogy a 3 kör Góliát FE autóval is meglegyen.
Több mint fél perccel lemaradtam a győztestől, de így is beadta.Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
korren
aktív tag
FH5-ben a traffipax heti feladat az bugos?!
A megadott tempó felett megyek, többször is, erre mindig az a vége, hogy 1 km/h hiányzik.
Másnak?
-I like the misery. -I like this world!
-
NoMagix
addikt
válasz nincsnév007 #33419 üzenetére
Ja, vinnyogó hangú ez is de ebben sem erőltették meg magukat a kedves fejlesztők, az összes villanyautónak ugyan az a hangja, pedig ezeknél is lehetne eltérő egy picit.
Megszereztem a ládát, DBX-el csapattam egy hosszabb utat majd hazamentem újra, utána megadta játék.
-
Bib
őstag
válasz stillmatic #33415 üzenetére
Én meg csak gyorsutaztam a házamhoz
-
stillmatic
aktív tag
válasz Qkackca #33411 üzenetére
Online mixedre lett készítve, nekem az a referenciapont ha a Montana úton (a hegyi ralifutam) hiba nélkül le tudok jönni tartva a tempót az élmezőnnyel.
Persze Er7fu és Proha egy másik dimenzió, de ezzel nagy csatát vívtam két pro játékossal, a francia Bossal és a brazil haverommal Liquiddel. Utóbbi gratulált is hogy az új autóval azonnal versenyképes lettem (róluk tudni kell hogy fix autókkal versenyeznek mindig, egyik egy Datsunnal, Liquid egy Truenóval, én pedig mindig váltogatom a kocsikat, vagy negyven típust szoktam variálni).A kincskereső egyszerű volt, zöld Aston, a Superleggera gyárilag az, mentem vele pár kilométert és beadta. Elég egyértelmű volt.
-
Qkackca
őstag
válasz stillmatic #33404 üzenetére
Sikerült megtalálni, nagyon jó ez a kereső...
A tuning egész kellemes, bár csak egy aszfaltosat mentem hirtelenbe, a fék mintha kimaradt volna, de tetszetősMás: A kincskereső is remek, magyarul mindenképp
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
szami777
addikt
-
Qkackca
őstag
válasz stillmatic #33404 üzenetére
Remek, csak kár, hogy az már időn túl van (volt) számomra.
Azt a Jav-ot meg majd kipróbálom ha megtalálom.
korren: pedig izgi az
De ha kilépsz, akkor meg nem lesz teljesítvehttp://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
csab991
senior tag
válasz stillmatic #33405 üzenetére
Én már rég lemondtam az ajándékozós dologról, nem mintha számítana, szerintem ha nem lenne meg a kitűzött cél, akkor is megadnák az autót.
-
stillmatic
aktív tag
válasz csab991 #33398 üzenetére
Ja, az ajándékozás. Egy darabot nem veszek át és nem küldök, úgyis menni fog fel magától a százalék ha egy játékos sem küld senkinek semmit.
Most pörgettem ki tegnapelőtt egy Sesto Elemento FE-t, azt elküldtem egy új játékosnak de egyébként minden duplikált autót automatikusan törlök.Kenjék a hajukra ezt a tavalyi felmelegített gyermeteg bohóckodást!
-
stillmatic
aktív tag
válasz Qkackca #33396 üzenetére
20:36-kor megküldték. Addigra kivégeztem a szezont, megvettem az Autoshow-ban. Át sem veszem.
Más: a Javelin itt is fenomenális. Állandó B700 ralis harcostársam, a tuner Proha 1832 nem cifrázta túl: belevágott egy V8-ast 552 lóval, most megyek vele online-ba riogatni az ellent.
-
korren
aktív tag
Na FH4 - ben a Trial az combos volt...
Hogy gebedjenek meg...
Ha az első két kört nem nyeritek, lépjetek ki, mert utána 3(!) kör Góliát vár rátok!
Nincs aza a pénz, hogy mégegyszer megcsináljam!
-I like the misery. -I like this world!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest