Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz Redneck #40495 üzenetére
Szerintem lesz valami összefüggés, mert nálam is töltésjelző kör forog a turn10 logo után fekete képernyőn. Amúgy az ellenőrzést sem tudja megcsinálni, 0% állt egy órat, mielőtt kikapcsoltam. Xboxon ment, de nem volt benne köszönet, szaggat, fagy, lagol, és rohadt sokat töltöget.
Szóval reménykedjünk benne, hogy a szokásos, ünnepek körüli szervertúltethelést látjuk csak.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz Redneck #40469 üzenetére
"Motorsportot már gatyába rázták AI, fizika, és büntetési rendszer fronton?"
Sose fogják. Néhány bug már javult, pl a pálya menti, rázőkőbe épített csatornafedelek Hockenheimben (vagy Silverstone? ezeket mindig keverem) már nem blokkolják le az autót, mint egy betonoszlop, meg ilyenek, de ugyanolyan buta, csaló a rendszer, mint eddig.
Én csak single player játszok, de ha csak megkoccintok valakit hátulról, azonnal 0,5 sec, ha megpróbálok beférni, mert szabadon hagyta az ideális ívet, akkor rám húzza, és nekem 2,5 sec. Kb az egész verseny a defenzív vezetésről szól, ha nem akarsz 4-5 sec büntivel zárni. Ellenem AI viszont kb egy hónapja nem láttam, hogy büntit kapott volna, akkor sem, ha féktávon belém jön, és kiforgat. Mindeközben az első körben rámver 8-9 mp-et az első, akkor is ha 3. helyről indultam, aztán fokozatosan hozzám lassul, és kap körönként 2-3 mp-et, amíg meg nem előzöm, utána meg jön a sarkamban, és a végén 1 mp-cel van mögöttem. De a végén az enyém a best lap mindenképpen, akármilyen gyors volt az első körben.
De legalább PC-n még mindig nem tudom játszani a mikrolag miatt, meg értelme sincs, mert 1440p-ben nem tudja ugyanazt a sima működést hozni (5800X3D, 32GB, 6750XT), mint a 4 (?) éves Series X-em 4k-ban (na jó, interpolált, nyilván), de legalább nem is néz ki semmivel se jobban.
Ezzel együtt elvagyok vele, a szezonálisan behozott bajnokságokat meg szoktam csinálni, de sokszor az agyamra megy, meg frusztrál a hülyeségeivel. Valamint jó lenne, ha úgy nézne ki, ahogy kell, vagy legalább, mint a Forza Horizon 5 a PC-men, mert attól leteszem a hajam, annyira szép, minden maxra húzva, és így is 80 FPS körül fut. Azt már nem is bírom xboxon játszani, akkora a grafikai különbség.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Redneck #40465 üzenetére
pár napja én is felmentem. fura volt.. alig volt valaki az utakon
mondjuk arra számítottam, h kb senki nem lesz, de azért volt. de csak itt ott, egy-egy emberke
sőt, pár perc múlva már az sem. egy valaki volt a városrészben, hallatszódott messziről ahogy bőgeti a motort.. de az is csak egy kósza bárány volt ..egy furgonnal. : )) látványosan nem bírt magával mit kezdeni, majd próbált utánam jönniérdekes volt, a délutáni napsütésben a jó kis edinborugh, tök kihaltan. valahogy az az érzésem alakult ki bennem ez idő alatt, hogy ezzel bizony már a kutya se játszik
..legalábbis online -
Sirpi
senior tag
válasz Redneck #40465 üzenetére
Az első sync mindig baromi lassú, de végig kell várni. Legközelebb már csak a felhő és a géped közti eltérést fogja letölteni (ami konkrétan nulla, ha egy gépen játszol).
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
GEIL
addikt
válasz Redneck #40310 üzenetére
Már több esetben is előfordult az utóbbi időkben, hogy tényleg gyári sport(os) autókon mértek kipuff hangerőt pl Pesten és még forgalmit is elvettek / büntettek....
(gyári autó...gyári kipuffrendszer...és mégis piszkálnak)------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz Redneck #40308 üzenetére
enyém tényleg gyári
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz Redneck #39821 üzenetére
A FH3-at kb 3 hete kezdtem el játszani (előtte csak a 4-et és az 5-öt nyomtam), de én használom a "kezdőknek" szánt assist-okat....full manuálisra állítva mindent kb esélyem sincs a versenyeken....szépen követem a csíkot és a verdák sérülése se legyen valós (elég a kozmetikai)....bár én soha nem voltam nagy szimulátoros, Need 4 Speed-en gurulgatós automata váltós arcade játékos vagyok, de így is kiválóan elszórakozgatok velük.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Redneck #39823 üzenetére
azt hogy baloldalt megyünk jobb helyett még igen, meg lehet. ..végül is (bár azért felüdülés volt mexikóban menni végre, megszokott sávban)
de a jobbkormányt én képtelen vagyok. az nem megy. undorítóés emlékezz, skóciában is sok jobbos autó volt. régebbi japán autók pl
nem tudtam velük menni, csak emiatt, pedig fasza lett volna
Japánban még több jobbos lenne, min.fele, ez biztos.. hányinger[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Redneck #39821 üzenetére
Elég volt a full idióta, gagyi fesztiválokból, és az értelmetlen történetként tálalt hülyeségből
nahát..ha van valaki, akinek ezt nem kéne írnod, az pont én vagyok én rühellem ezeket a legjobbanAz irányítás és a fizika a többi címhez képest jó, de kicsit még szimulátorosabbra venném
igenJapán
Japán szuper lenne, de. jobbkormányosak és jobbldali közlekedésesek
nem akarom. én belső nézetből játszom és nem akarok jobboldalt ülni mindegyik autóban -
united28
csendes tag
válasz Redneck #39677 üzenetére
Tegnap vettem észre, hogy az FP pontokat nem duplázza. Ma meg kellene a Mitsubishi Evo VI a heti kihíváshoz. Egyébként nem minden DLC autóval csinálja. Ultimate van meg természetesen és XSX.
szerk. Mitsubishik visszajöttek, Formula Drift DLC továbbra sincs, FP pontok nem duplikáltak…
[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
válasz Redneck #39149 üzenetére
Lenne pár...
- Monza (dafuq?!)
- Brands Hatch (most akkor talán)
- COTA
- Long Beach (bár drivatar gyilkos első kanyar )
- Mount Panorama
- Road Atlanta (imádtam, egyik kedvencem)
- Sebring
- Sonoma RacewayEzek csak azok amik az előző részekben is már bent voltak....
Ráadásul ez a lista bővebb lenne, mint
- Yas Marina
- Nürburgring (Nordschleife)
- Hockenheimring
ami ugye a csodálatos live service-nek hála, bővűlt velük a játék. Csak hát ezek is tagjai voltak már a játéknak. De legalább "bővült"...[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz Redneck #37568 üzenetére
Ez a Steam imádat ugyanolyan mint a Sony fanboykodás, köszönöm én nem kérek belőle
Egyébként mivel MS Storeból olcsóbban be lehet húzni a játékot, így azért szerintem a játékosok nagyobb része onnan veszi. Ismeretségi körből mindenki így vette meg. Redditen is sok helyen az izlandi store-t ajánlgatják mindenkinek játékvételhez. -
Steve1207
veterán
válasz Redneck #37547 üzenetére
Ha élvezed a játékot miért ne töltsünk el még benne 10-20 órát akár és csináljak meg mindent, amit a készítők "beleraktak"? Nyilván értelmes dolgok között. Szerintem az is jó, amikor ügyességhez kötöttek az achi-k, teljesíts egy szintet heal nélkül vagy észrevétlenül stb. Nyilván nem egy autósban lesz hasonló, de szimplán belemélyedés, valamint, hogy ne hagyd ott 10 óra után, mint ahogy régen is rommá játszottunk egy játékot ezek nélkül is.
Plusz ne kishazánkhoz hasonlítsd, máshol ezért is kap(hatsz) pontokat, amit majd ellőhetsz később levásárlásraű, az egész folyamatot nézd.
.
-
-
Raymond
félisten
válasz Redneck #36727 üzenetére
Igen, sok megelent az utobbi idoben, de azert meg mindig sok az 50/60Hz panellel szerelt, foleg az olcsobb kategoriakban. Peldaul itt van a 4Ks TV-k amik 2023-tol vannak kinalatban a geizhals-rol [link]
252 - 50/60 Hz
171 - 100/120 Hz
41 - 144 Hz
5 - ??A kinalat 54%-ak meg mindig csak 50/60Hz-es.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
parandroid
félisten
válasz Redneck #36727 üzenetére
Nem követem a tv-ket, nekem valami 5-6 éves, alap sonym van. De ismerve a gyártókat, vannak kételyeim a valós 120 Hz-cel kapcsolatban, elnézve a gamer monitor kínálatot (meg árakat).
De amúgy is az a gyanúm, hogy ezek nem olcsó, fHD modellek, szóval amit írtam, az áll. Az meg aztán végképp rétegigény lehet, hogy valaki xboxhoz keres 1080p, de fHD TV-t, ami tud 120 Hz-et.
p
-
Döglött Róka
veterán
válasz Redneck #36484 üzenetére
Én olvastam a kommenteket, és letojtam őket. Összefoglalóm másik topicból:
Ez melyikőtök volt?
Így egy nap után (no preorder policy szerint élek) maga a játék:- A ray-tracing semmit nem ér, csak rondább lesz minden tőle és amúgysem azt nézem játék közben hogyan tükröződnek a dolgok. Performance módban hozza azt amit én elvártam tőle. Tűéles, folyamatos látványt. Ez egy autós játék, nincsenek csodák. A 4. rész óta nappali fényben NAGYON erős túlzással ugyanúgy néz ki. Max az időjárási körülmények lesznek jobbak, meg a környezet (utóbbi meg kit érdekel, a pályát nézem).
- Az eső viszont szerintem nagyon jól néz ki . 2es önvezetéssel ellátott autóban autópályázok elég sokat, minden időjárási körülményen volt alkalmam már elmélázni. Eddig cockpit nézetben szerintem itt sikerül legjobban az eső.
- Cockpit FOV végre! Halálom volt, hogy cockpit nézetben a kormányra ráhajolva kell kinézni és nulla a látótér.
- A menü már majdnem jó, de hogy karrierben miért nem lehet autót festeni rendesen és miért kell kimenni a menübe, érthetetlen. Ja és lépkedni a menüben lassú állandó töltögetés, értem hogy az autót be kell tölteni, de nem elegáns a megoldás.
- Az autó fejlődése a karrierben nekem kifejezetten tetszik, össze vagyok zárva a kocsival 3-5 versenyre, plusz gyakorlás, szerintem ez kifejezetten jó húzás volt. Még az is lehet, hogy végre lesz egy Forza aminek nem unom meg a karrier módját.
- Az AI olyan amilyen, egyelőre 6-ra van felhúzva a nehézség, ott nekem elviselhető, 10-en extrém hülyeségeket csinál egykét autó. Nagyon kíváncsi lennék hogy ez az egész drivatar rendszer hogy működik, mert pl haveromé aki elég jól (sokat multiztunk mindig is, rendre elver) tolja az életben nem tolt le a pályáról és nem esik le a kanyarról. Viszont vannak olyanok amik teljesen életképtelenek. FM5 óta ilyen, szóval ez nem lepett meg.
- A fizika szerintem rendben van. Megy, "érezni" az autót (a tömegét, tömegközéppontot, kerekeket, futóművet), érezni a fejlesztéseket (karrierben a lépcsős upgrade miatt mégjobban kijön), kerékvetőt még jobb használni a pályán, az eső nem egy konstans aquaplanning (jó túlzás, de FM6-ban borzalmas volt még).
Az hogy most ez szimulátor, simcade, arcade pont nem érdekel, vitatkozzanak ezen a gyíkok, jó vele menni és kész. Kikapcsoltam mindent + manual shift, kivétel braking line-t mert képtelen vagyok megjegyezni a pályákat.- Ha már pályák, nekem tetszik a segment score, de leginkább azért, mert végre meg lehet tanulni a szakaszok nevét és egy plusz kihívás a versenyben.
- Stabilitással nekem nincs gondom, pedig quick resume-al lépkedek a játékban. Nem buktam még progress.
- Kontrollerrel tolom, szóval a kormányos témához nem tudok hozzászólni és teljes mértékben hidegen is hagy.
- Hiányzik a Suzuki Liana
Szóval szerintem egyáltalán nem rossz ez, a rossz az nem ilyen. Szerintem kifejezetten jó és élvezhető cucc.
Amin fut: Series X, Xbox Wireless füles, LG CX48 Oled[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
rdt89
addikt
válasz Redneck #36499 üzenetére
Sajnos szerintem a játék kifejezetten visszalépés lett, összességében véve pedig én nem tudtam úgy élvezni mint az előző részeket. Életem első Forza része, aminek megjelenése előtt visszakértem a pénzem, sajnos beigazolódott, hogy jogosan. Nekem a legidegesítőbb, hogy multiban nincs AI ha barát ellen versenyzel, és külön nem lehet kapcsolni a kw/le kiírást a kocsiknál, csak metrikus és angol szász oszt csókolom /FH5-ben lehet/. Valamint a látvány, irányítás, összkép egy hanyag trehány munka. Én iszonyat nagy Forza rajongó vagyok, szerintem a Motorsport 2 óta nincs rész amibe ne tettem volna minimum 400 órát, de ez 3 óra után kiűzött maga elől és visszamentem Mexikóba. A felhő valami arcpirítóan igénytelen pixelhányás az égen, az autók hangja élettelen, tompa és nagyon elmarad az FH 5-től is. Az eső belső nézetből szerintem egy scriptelt 2-3s GIF, főleg a szélvédőn. A kocsi lökhárítója / szárny / kipufogó még várod, hogy induljon a verseny sokkal alacsonyabb textúrákkal vannak megjelenítve. Már nem látom, hogy a különböző alkatrészek nagyobb sebességnél mozognának rajta, vagy rázkódnának, sokszor a visszapillantó is egy pixelpacát jelenít meg. Nem vitatom, hogy kijavítják a játékot, és visszahelyezik a térképre, de jelen állás szerint egy félig kész, hiányos, trehány, SZ.R munka. Sose hittem volna, hogy Forza-ra valaha ilyet fogok mondani, de ezzel a névvel egyszerűen ez amit prezentáltak sose lett volna szabad megjelennie. Néha a Motorsport 5 látványa alá is beesik annyira ugrál a textúra. /Series X-en tolom, toltam/. Első Forza játékom ami jelen állás szerint a 100 órát se fogja elérni, de no para, ma jön az új hét a H5-be, az legalább még mindig lélegzetelállítóan gyönyörű.
[ Szerkesztve ]
-
Pistu_
tag
Próbáld ki nyugodtan. Maga a gameplay része, amikor vezeted az autót az konkrétan zseniális a korábbi részekhez képest.
Jó a grafikai downgrade nagyon nem szép dolog attól a franchiseztól ami mindig is az adott konzol erejét demonstrálta. Az egyéb grafikai bugok bosszantók, de javíthatók illetve verseny közben tolerálható.
Multiban jelenleg xboxon semmi sem közelíti meg, gyakorlatilag átvették a GT Sport multiját és a bűntetési rendszer inkonzisztenciája mellett is élvezhető.Ha a mentési bug nem jött volna elő simán tolnám a builders cup-ot, nem annyira rossz az mint amilyenre számítottam. Az hogy a premium addont refundoltam leginkább a fejlesztőnek/kiadónak szól. Most már kezdek belefáradni abba amit MS-nél first-party játék megjelenés néven művelnek.
-
kicsako
őstag
válasz Redneck #36487 üzenetére
Csak nem értem miért gondolod hogy nálad előfordul bármelyik probléma anélkül hogy kipróbálnád?
Lekopogom, valószínűleg kivétel vagyok, mert tényleg sokan panaszkodnak hibákra, de nálam eddig egyetlen hiba sem jött elő (ismerősnél sem aki gamepassal tolja) , simán lehet hogy nálad is minden rendben lenne. -
mcwolf79
veterán
Elég nagy butaság lenne . Nem lett rossz a játék , de kell még neki néhány patch .
Amúgy ezzel a mentés hibával baxhatnának valamit , mert addig Single módot nincs értelme játszani , ha nem menti el a dolgokat .más:
egy alapból konzolos játék sorozat miért a PC játékok között van ?Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
3L1T3
addikt
válasz Redneck #36487 üzenetére
Nincs elszúrva, csak MÁS ahogy a világ is másabb mint 5-10-15-20 éve
De nyugi én is javításokra várok mert ez így ebben a formában ....
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Redneck #36077 üzenetére
9349 kr volt, ami ~25k huf az izlandi storeban. Nem az upgrade, a fullos csomag az alappal együtt. Tudom benne van a GPben, de ha veszem, akkor veszem az egészet. Ha jobb, mint az FH5 és van olyan jó, mint az FH4, akkor számomra megéri. Motorfestet nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
rdt89
addikt
válasz Redneck #35842 üzenetére
Én meg igazi legendás francia autókat akarok a sorozatba, de ha az Ubisoft, mint francia cég nem tett a játékukba, a Forza sose fog elárasztani velük
#35843CJ4567:
Az érdekes, mert én mikor Coop online versenyzek van, hogy olyan erős köd és homokvihar van, amivel single módban sose találkoztam.szerk.:
Ja értem, én nem szoktam pvp-zni.
A Renault jajaja nekem is újdonságként hatott, remélem az 5 órás trialba eljutok hozzá[ Szerkesztve ]
-
-
3L1T3
addikt
válasz Redneck #35671 üzenetére
Tökre nem az lesz mint az előző részben az AI-val. Ha valaki veszi a fáradtságot és utána néz már is megérti, hogy az új AI hogy működik.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
laceszgamer
addikt
válasz Redneck #34110 üzenetére
De szerintem egyazon " oldalon " vagyunk csak máshogy fogalmaztunk. Átvezetőkkel én úgy voltam mintha nem is lennének, igazából mint történet nem is zavart semmit. Hanem maga a környezet adta a hangulatot, hisz maguk az átvezetők szerintem összesen elhettek vagy 5-10 percnyi az egész játékokban, szóval sok vizet tényleg enm zavartak.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz Redneck #34108 üzenetére
Nem is feltétlen a történetre gondoltam, hanem hogy úgy overall nem kezeltek ovis szinten, nem volt tele erőltetett menőnek szánt beszólásokkal stb, hanem csak volt valami kis keret, a hangulatot alapvetően a krönyezet adta, mellé pár olyan zene amiből nem egy úgymond klasszikus lett. Kész is a recept.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
homerhamm
addikt
-
parandroid
félisten
válasz Redneck #34061 üzenetére
Ez ilyen. Néha újra kel indítani. Minap én is csak színes pacákat kaptam minden streaming helyett (amazon prime, netflix), hiába zártam be, indítottam újra az appot. Hang jó volt, meg a menüben a trailerek is. Újraindítottam a konzolt, aztán megjavult.
p
-
AsakuraDave
őstag
válasz Redneck #33935 üzenetére
PC-n max grafikán azért elég pofás bár jah az LOD nagyon alacsony, ezen PC-n se lehet sehogy mókázni hogy kicsit jobb legyen?
@hommerhamm
Nekem elég volt a 4euros EA play-ből az a pár óra játékidő, hogy eldöntsem ez egy kalap kaka.. a 2015-ös NFS a legjobb meg a módolt Heat, a tuning része nekem nagyon bejön. Persze a fejlesztések feloldása nagy kín, az igaz.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
válasz Redneck #33907 üzenetére
Nekem azért picit felállt rá FM7-nek szerintem gagyibb a grafikája mint az FH5 -nek, olyan színtelen az egész, az FM8 meg egy kicsit felpimpelt FH5 motorral lesz, nekem tetszik. A réjtrécing meg végre egy játék amibe a visszapillantóba látod a kocsitestet ez mindig hiányzott nekem, bár ha csak az anyósülést látom a belsőből akkor sok haszna nincs (videóba 5:38-tól kb) Szerintem elég jól néz ki főleg mikor mutatják este a távolban a várost, az új GT-t szerintem lekörözi simán.(5:00perc)
Ha az irányítás lesz annyira simcade hogy élvezetes legyen kormánnyal akkor tutkó ez lesz az egyetlen játék amivel egy jó ideig játszani fogok.[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
csaabz
őstag
válasz Redneck #33749 üzenetére
Nálam is mostanában érett meg az FH4.
Még anno One S-en játszottam vele, ami 30fps-t jelentett, most Series S-en megvan a 60 fps. Nem örültem anno az évszak változásnak, meg olyan esős, borongós volt a 3. rész után.
Az FH5-öt végigtoltam, minden autó megvan. Aztán még novemberben letöltöttem megint az FH4-et minden kiegészítőjével együtt és azóta is boldogan játszom vele. Még több ritka autót be kell szereznem, de nagyon élvezem. A telet meg külön szeretemhttps://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
stillmatic
aktív tag
válasz Redneck #33673 üzenetére
Az Audis szerepvállalása véget is ért mielőtt igazán elkezdődhetett volna, amit sajnálok, mert nem vagyok oda a villanyautókért a játékban (a Cupra kifejezetten irritál) de láttam rá esélyt hogy a mutatványos villanyaudi bekerül majd a Hoonigan gyűjteménybe.
Egyébként mindig is az adrenalinhajsza volt az élete, ebből élt, hát most nem adta ki.
Véleményem szerint jobban járt mint Michael Schumacher. RIP -
motifator
senior tag
válasz Redneck #33663 üzenetére
Nagyon szívesen
#33664 zsiz: Én sem értem, valahogy nem tudom elhinni, hogy tényleg a játékosok nagy része nem tudja értelmezni ezeknek a feladatoknak vagy versenyeknek a lényeget? De már rég elengedtem, a dolgot. A Trial-t meg szoktam csinálni, ha valaki lökdösődik inkább előreengedem, ha ez boldoggá teszi. A játszóteret már alapból kihagyom ha benne van a heti feladatokban ill. az eliminátort. Ezek sosem jöttek be.
Funky + Jazz
-
Redneck
nagyúr
válasz Redneck #33633 üzenetére
Jó de az olyan elektromos pöcsköszörű.
Persze az Evija is, de az legalább vagány. A minap vettem egy Eviját 2M körül AH-ban. Feldobtam rá egy terep gumit, nyomtáv szélesítést, miegymást, hogy jobb lehessen terepen. El lehetett vele kavirnyázni, de nem lett egy rallycross gépezet... Eladtam 2.7-ért, de megjegyzem, hülye vagyok a tuninghoz.
Akartam dirtre egy S2 anywhere autót, mert a Rimacom X-es, az Evija meg utcai volt. Azzal csináltam eddig is a terep dolgokat, de jó lenne egy dirt változat.
Majd még próbálkozom vele, megemelem jobban.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
homerhamm
addikt
válasz Redneck #33631 üzenetére
Az a BMW FE is jó farmolós autó, pár hozzászólással lejebb ajánlották. Amúgy én az összes földutas PR eseményt az FH4-ben a Hoonigan RS200-al 3 csillagoztam ki.
BÚÉK mindenkinek, kevesebb bugot 2023-ra!
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
zsiz
őstag
válasz Redneck #33628 üzenetére
Igen, egész jó 😀 A két DLC közül direkt azért kezdtem a Lego-val, mert abban bíztam kevésbé.. de pozitív csalódás lett.
Amúgy a kincses térkép a DLC-kre nem vonatkozik? Csak mert marhára nem mutatja hol vannak a bónusztáblák 😀Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
homerhamm
addikt
válasz Redneck #33628 üzenetére
A Lego dlcben a törhetőség miatt könnyű farmolni a trükkpontokat, skill songgal és ahhoz való FE autóval a virágos réten pikk-pakk meglett az egymillió trükkpont. De az biztos hogy nem csinálom meg az összes kockakihívást.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
Daw93
senior tag
válasz Redneck #33488 üzenetére
Én értem hogy vannak hibák itt is és ott is (nekem pcn mondjuk csak a fh5 szar, mármint néha jó, amíg nem jön a frissítés ami elrontja ) de azért az se igaz, hogy az egyik hibátlan a másik meg szar. Másfelől meg a konzol nagy előnye a fejlesztők szempontjából, hogy csak néhány gépre kell ügyelni, pcnél meg sokezernyi alkatrész sokezernyi kombinációja létezik. Így a hibalehetőség is több.
Egyébként a héten megpróbálom azt, hogy újrarakom a játékot, hátha megoldódik.GTA Online: Daweee93
-
stillmatic
aktív tag
válasz Redneck #33470 üzenetére
Evija szintén, terepgumival. Semmi másra nem jó de agyatlan PR-ra igen.
rdt89: nekem random adta be, volt hogy számolta az eventlabos eseményt is, utána pedig nem. A mocsaras körversenyt is csak 1x volt hajlandó számolni utána nem. Keresnem kellett másikat.
Pedig annyira nem szórakoztató ezzel az Audival ralizni, borzasztó B700-ban a súly/le aránya.Ja, megcsináltam az S1 900 hiperautós bajnokságot, megkaptam a jutalmat, mostani belépéskor újra ott virít új bajnokságként és az 5 pont is eltűnt, 39 helyett újra 34 van. Meg sem lepődöm.
[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
válasz Redneck #33430 üzenetére
Nem körverseny volt véletlenül? Én a Greendale Super Sprint-et csináltam meg 3x. Itt meg tudod nézni, mi a versenyek angol neve, anélkül, hogy nyelvet váltanál: [link]
Ja és még annyi, hogy az első verseny után nézd meg, hogy a 0/3 átváltott-e 1/3-ra, addig nem érdemes továbbmenni[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Sirpi
senior tag
válasz Redneck #33428 üzenetére
Sima országúti (kék). Angolul Spring race-t ír, át is állítottam az elmúlt két hétben mindkét részt angolra, mert néha nem lehet kitalálni a magyar fordításból, mire gondolnak.
-
Sirpi
senior tag
válasz Redneck #33341 üzenetére
Ahogy írtam, nekem se adta be, pedig jó autóval mentem. A cache-ürítés oldotta meg, amit úgy oldottam meg, hogy a laptopról belépve csináltam meg.
-
parandroid
félisten
válasz Redneck #33341 üzenetére
Én az ausztrál pick uppal csináltam (HSV Gen F?). Supervan amúgy nem is vans and utilities, szóval az biztos nem megy. A vúlinghoz meg akkor sem nyúlnék, ha muszáj lenne. Szűrj rá a kategóriára az autók között, válassz ki egyet, aztán tolj rá egy S1 900--as tuningot.
p
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz Redneck #33314 üzenetére
Pedig igazából rendben vannak az FM7-ben a kanyarsebességek. Kicsit lassúnak tűnik, de az inkább csak azért, mert nagyon lekorlátozza a játék a kormányszöget és ezért mindig azt érzi az ember, hogy fordulna még az jobban is, pedig csak megcsúszás és fal, vagy még lassabb kanyarvétel lenne a vége. Egyszer összehasonlítottam a saját FM7-es köreimet mindenféle (főleg WTCR) onboard felvételekkel és a kanyartempók meg a köridők is nagyjából jók voltak több pályán is.
Sokat segít FM7-ben, ha ráérzel, hogy hogy lehet finoman csúsztatni a kocsit. Nem keresztbe drifelve, csak kanyarba befelé épp annyira a féken maradni, hogy könnyű maradjon a hátulja és kanyarból kifele a gázzal finoman segíteni a forgást. De tényleg csak nagyon finoman. Egy értelmes tuning sem árt ehhez, meg a segédleteket is jó kikapcsolni.
-
NoMagix
addikt
válasz Redneck #33314 üzenetére
Amúgy volt alkalmam kipróbálni a konkurencia legújabb sorozatát elég sokat egy Fanatec kormánnyal sport üléssel és az új "csoda" kontrollerükkel is, az élmény ugyan az a taknyos csúszkálós volt ott is, a látvány pedig nem volt eget verő sem. Megkockáztatom hogy az FH5 sokkal szebb látványban.
A kontrollerüktől pedig begörcsölt a bal újjam, valahogy a szimmetrikus elrendezés nem volt kényelmes.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- OpenMediaVault
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Metal topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest