Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz Steve1207 #40389 üzenetére
Toyota 2000GT, imádtam azt az autót, gyári motort megtartva, de ésszel tuningolva, jobb váltóval, egy élmény volt belső nézettel csak járni vele, amihez sokat hozzátett az is, hogy nagyon szépen sikerült digitalizálni az egyébként nagyon karakteres, zsíros hangját. (zsíros olyan értelemben, hogy nem száraz - hanem telt, mint egy jól sikló motor)
-
GEIL
addikt
válasz Steve1207 #40389 üzenetére
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
stillmatic
aktív tag
válasz Steve1207 #39777 üzenetére
Nos meg van mi a probléma csak nem tudom megoldani.
Néhány napja kellett volna levonnia a Microsoftnak a GamePass árát és ez a folyamat sérült. Lehet azért mert külföldön voltam netbankostól, hozzárendelt kártyástól, nem tudom miért.
Most hiába próbálok fizetni, semmi. Lemondtam az előfizetést, próbáltam újat indítani erre azt kapom hogy van aktív előfizetésem. Amit nem tudok kifizetni.
Lehet ennyi volt a Microsoftos játékkarrierem, ezekre egy szakadt webshopot sem bíznék. -
GalaHU
őstag
válasz Steve1207 #37702 üzenetére
Ezt inkàbb nem is véleményezném. Miért nekem kell kézzel hack-elgetni 2023-ban, pláne úgy hogy eddig minden faxni nélkül működött. Utoljára ilyen bűvèszkedés a Win95-nél volt.
Újrarakás után el sem indult, rögtön visszavágott az asztalra.
Azért köszi tippet, ha visszaértem kipróbálom.Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Bep
őstag
válasz Steve1207 #37643 üzenetére
Ugyan az a lista, mint ami már be volt jelentve.
Pedig itt írták, hogy sokkal bővebb lesz.#37645 CptAdamica
Autós játék nem? Autót megjeleníti nem?
Ha nem tetszik ne játsz vele, pont az FM-el akarsz te is, hát nem igaz.*szerk.: Jah, amúgy meg PC-n??! Na még mit nem te szégyentelen! Azért mindennek van határa.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Steve1207 #37601 üzenetére
A józan ész minden aspektusa azt diktálta, hogy ennek így semmi értelme, de ugye ez programming, szóval bármi lehet, meg annak az ellenkezője is. Nekem a patch utáni napon volt két ilyen összeomlásom, azóta eltelt 2 hét, nagyjából készen vagyok a karrier móddal (12 versenyem van hára a vintage tour-ból), szóval azt sem mondhatjuk, hogy azért nem jött elő, mert keveset játszottam.
Ugyanakkor az is teljesen értelmezhetetlen technikai oldalról, hogy hatalmas mákom volt, ugye ennek kell legyen valami kiváltó oka, amúgy meg lásd első mondat fent...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
GalaHU
őstag
-
Redneck
nagyúr
válasz Steve1207 #37549 üzenetére
A skill alapúakat megértem, de az achik jelentős részéhez kb semmit nem kell csinálni, mindenki megkapja, a farmolós baromságok, pedig csak azt a célt szolgálják, hogy ott ülj a sz*rjuk előtt.
Én skippelem az ilyesmit, értelmetlen időpazarlás.
GalaHU:
Szép sírás lenne ha top időkre, fullos körökre adna achikat. Annak legalább lenne értelme, mert csak az kapná meg aki ügyes.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
GalaHU
őstag
válasz Steve1207 #37549 üzenetére
Én már több rész óta várnék egy olyan acsit, hogy fuss egy tökéletes kört! Minden szakasz/kanyar legyen 10/10-es mondjuk Spa-ban, vagy a Nord-on. Na AZ lenne az igazán passzoló kihívás egy autós játékba, simán felér bármelyik NewGame* újrajátszásért kapottal! Ha látnád hogy valaki kiezreszte a játékod, tudnád hogy nem csak türelmes hanem ügyes sofôr is.
Simán érne 100 pontot…
[ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
AsakuraDave
őstag
válasz Steve1207 #37003 üzenetére
Abban bízom, hogy lejár lassan az 1 hónap gamepass sok embernek aki csak emiatt vette és utána olyan brutál visszaesés lesz játékos számban, hogy ha nem foglalkoznak vele komolyan akkor ez még idén dead game lesz. Ezt érdemelné a stúdió. Nem csak Ők, sok más is...
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Bep
őstag
válasz Steve1207 #36814 üzenetére
Van, hogy fékezés nélkül simán rajtam állt meg. Majd nem nem csak rajtam, hanem utána máson is. 3x 4,5 seces büntetőket szednek össze esetleg még jön hozzá pályahatár bünti is.
Az is benne van, és nem arról beszélek amikor féktávot rajtad rövidíti, hanem amikor egymás mellett küzdöttök, hogy nincs egy normális radar rendszer. Az még hagyján, hogy nem rendes radar van, de a nyilak is teljesen haszontalanok, nem lehet bennük bízni és nehéz tájékozódni, helyet hagyni. -
Pistu_
tag
válasz Steve1207 #36589 üzenetére
Hát ha natív 4K mellett lenne ilyen rece a pályaelemek jó része azért még az én szemöldököm is felszaladna.
Amúgy ez bassza az én csőrőmet is, mikor a Redfall bukott azért Phil Spencer adott egy interjút és bocsánatot kért, majd megígérte hogy ilyen többet nem fog előfordulni, meg foglalkoznak majd a játékkal. Végül is fél évig tartotta a szavát. Most azért nem egy kis fejlesztő új IP-ja körül ég a ház, hanem az egyik legnagyobb exkluzív zászlóshajó kapott léket. Ráadásul nem kicsit. És könnyű lenne annyival letudni, hogy csak egy kicsi, de annál hangosabb réteg hisztizik, de nem. Itt hatalmas problémák vannak. A játék jelenlegi állapota még early accessnek is harmatos. Már értem miért nem kaptunk roadmap-et az új tartalmakhoz. Tudták hogy az elkövetkező fél évben nem fognak mást csinálni mint javítást kalapálni. Legalábbis remélem hogy javítják és nem gondolják úgy hogy ez így jó.
#36591 Döglött Róka
Van 4K, nem azt írtam hogy nincs. De folyamatosan felskáláz, a tűélestől meg baromi messze. Ez még Series X-re sincs optimalizálva.
Ha maga a vezetési élmény is olyan szinten lenne mint a játék többi eleme akkor nem zavarna ennyire. Elkönyvelném annyival hogy ez egy szar, törölném és többet meg se említeném. De minél többet játszok vele annál banálisabb hibák, tervezési hiányosságok jönnek elő és még is csak játszok vele, mert egyszerűen élvezetes a vezetési élménye.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Steve1207 #36459 üzenetére
Nekem az új driver (537.58) nem javított semmit a teljesítményen az előzőhöz (537.42) képest (3070Ti kártyával). Full HD-ban játszom, RT nélkül rendben van a sebesség (70-80 FPS), RT-vel beszakad néha 40 FPS körülre, úgyhogy azt inkább hanyagolom. Grafikai bugokkal pedig én nem találkoztam eddig sem, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy akinél jelentkeznek, azokon javít-e valamit.
-
parandroid
félisten
válasz Steve1207 #36228 üzenetére
Biztos, hogy lesznek új versenyek, sorozatok, az új pályákat is be kell vezetni valahogy. Amúgy is folyamatosan bővülő kontentet ígértek. Persze hiszem, ha látom, és remélem nem valami forzathon-szerű heti/havi bohóckodással próbálják betömni majd a pofánkat.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Adobe Photoshop
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest