Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz CptAdamica #36551 üzenetére
A hibák changelogja 3 napja változatlan, akkor is már csak pára vettek már fel a másik 170 mellé. Szerintem dolgoznak rajta amennyire lehet. Legalábbis én várnám a patchet a héten, ami legalább az alapműködést fixálja a főbb pontokon úgy ahogy, a többi random hibát meg optimalizálási dolgot, pedig majd reszelik utána.
(#36553) kefe13: az nem segítség általában, ha minden rátolsz ultrára meg high-ra Kb tudod, hogy min mehet az elvárt szerint, pl high-ra átcsapsz mindent, a lényegtelenebb dolgokat meg utána visszaszeded mediumra, ha az se segít akkor prioritás ismét és low-ra, ami nem szükséges. Én pl a mirror-t meg a shadow dolgokat kapásból mediumra rakom, utóbbit sokszor low-ra. Sose érdekeltek az árnyékok és elég sokat zabál(tak anno). De nem tudom pc-n hogy fut, ott nem néztem még rá. Amúgy itt egy 3050-es teszt, mediumon ugrál 60-80 között, szerintem arra lődd be és utána még finomhangolsz kicsit max, ami esetleg fontos felveszed, ami nem azt meg vissza: [link]
[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest