Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
A H5-ben 4 autó az autószalonban vásárolható meg a frissités után, kemény
-
Sirpi
senior tag
válasz homerhamm #37992 üzenetére
grat ezúton is
egyébként a 2 hónap alatt 23 új autó érkezik, ebből 5 car packben. És eléggé vastagon fogott a ceruzájuk, 3490-ért adják (legutóbb ennyiért 7 autót adtak).
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Sirpi
senior tag
FH5 14.3GB update (PC MS Store). Elvileg 2 hónapnyi content van benne. Changelog.
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
WATERDACA
őstag
7-8 AI nehézségen sikerül valakinek az időmérőn top 3-ba benne lenni kb, vagy a küldetés kört megfutni karrierben?
Kb 10-ből 1-szer sikerül nekem, pedig sok beállítást használok.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
rdt89
addikt
válasz Döglött Róka #37984 üzenetére
Ez a Forza megint betintázott
#37963parandroid:
Szerintem a Horizon 6-ra tartogatják a szebb kinézetet konzolokon, nem hiszem, hogy itt lesz plusz látvány hozzáadva. -
Raymond
félisten
"Legalja" - Tobb ertelemben veve is
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
homerhamm
addikt
1:60????
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Döglött Róka
veterán
Legalja
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
WATERDACA
őstag
-
WATERDACA
őstag
válasz Qkackca #37966 üzenetére
GG!
Na erre az update 3-ra kíváncsi leszek, mert az elmúlt napokban jegeltem a játékot, a hosszú tuning töltés megint előjött nálam multi közepette.
Az nekem is feltűnt, hogy update-től függetlenül a szerverek (ezt leszámítva, mert nem csak multin jön elő) sokkal stabilabbak, crash az gyakorlatilag már nulla nálam.
Gyengébb hardvereken optimalizálás, Hockenheim... Azt hiszem felvésem a december 12-őt a naptáramba.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
Qkackca
őstag
Óhó, mi van ott (a Renault festése)
[ Szerkesztve ]
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz AsakuraDave #37953 üzenetére
Daninak 1 baja van. 2 méter 2 centi magas(vagy 4) magas.
A Playseat Formula 120-220cm között lehet használni. Erősen a végső tartományban mozog már. De egyébként lehet a kormány álványt előre, hátra mozgatni rajta. Most már nem ennyire furán ül benne.[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
sch_a
addikt
válasz parandroid #37963 üzenetére
Szerintem szerveroldalon is bütyköltek valamit, legalábbis nem nagyon futottam bele mostanában multi bugba.
-
parandroid
félisten
Az új patch notes an direkt kiemelték a performance javításokat, főleg gyengébb hardveren (lol, xbox series x, remélem magadra veszed), illetve az fps stabilizálást. Elvileg simábban fog futni, és szebb is lesz. Majd meglátjuk…
Emellett ígérik azt is, hogy jelentősen csökken a crashek száma, főleg amd tulajoknak.Lassan lehet, hogy megpróbálok visszatérni PC-re, az utóbbi időben xbox-on játszottam - sajnos időhiány miatt ott is alig.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
rdt89
addikt
Most néztem meg az új frissítést a Horizon 5-höz, félelmetes mennyi minden fog érkezni, én ezért is szoktam megvenni a kis autós csomagjaikat, mert mindig sok-sok pluszt hoznak és adnak a játékhoz.
Az új Motorsport-al most nyomtam kicsit 1 hónap kihagyás után, és mintha a játék sokkal szebb lenne /Series X/ és stabilabb, de a vezetési modell még néha mindig idegesítően suta, jövőre még jó játék is lehet belőle
-
rdt89
addikt
Huhh a Horizon 5-be de jól átalakítják a stadiont, azta de rohadt hangulatos
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
Hmm egész jó autók kerülnek be mind Motorsport és Horizon is Lykan végre visszatér Látok egy sima Huayra -at is
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
rdt89
addikt
válasz AsakuraDave #37956 üzenetére
Még rosszul lettem, ide jó a 30 fps vagy inkább a 10
-
zozika84
őstag
2 perc alatt kidobnám a taccsot
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
AsakuraDave
őstag
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
[link] Hát ez k.va beteg Jézuska plz
-
Döglött Róka
veterán
válasz AsakuraDave #37951 üzenetére
Azert szerintem nem ennyire egyszeru. Kulonbozo sebessegeknel kulonbozo fekeronel fog blokkolni a kerek. Ahogy mondod epitett autoknal brutal fekek vannak, ott meg pakolni is erdemes a fekerore.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
zozika84
őstag
-
AsakuraDave
őstag
válasz IntelKiller7 #37952 üzenetére
F1 -be tudtommal a fékpedál g*ci kemény és alig van mozgástere [link] csávokám elég nyurga de azért azt gondolnád, hogy áá miaz csak egy pedál, azt 75%!!!! amit eltudott érni úgy, hogy majd összeszarta magát és ennyire min. bekell nyomnod minden fékezéskor. Érdemes végig hallgatni nagy forma ahogy elmeséli Vicces, mikor elmondja végül a vezetés során mennyit sikerült alkotnia a fékezéskor
[link] Mondjuk ilyen pózba, hogy a tökömbe tud vezetni, jó hogy nem egészen a hasához húzza azt a szerencsétlen kormányt és csuklóból tekeri
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz AsakuraDave #37951 üzenetére
Persze. De ezt sokan használják így.
Pl megnézed Bereznay Dani videóit, minden féktávon kb belepréseli magát az ülésbe. És nem csak azért mert egy LC pedált így kell lenyomni. F1-es autóban, ha így lépnél rá a fékre, olyanokat blokkolna, hogy 2 kanyar után felnin mennél.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
AsakuraDave
őstag
[link] ABS on vs off
ABS off érdemes figyelni arra, hogy milyen autó van a segged alatt, egy LMP akár 100% fékerő mellett sem blokkol le, bár ez érthető hisz ezeken elég durva a downforce meg nem gagyi fék van rajtuk.
De amúgy ezzel elég könnyen lehet "csalni", nem? megnézed hol a határ és leveszed a brake pressure-t arra a %-ra akkor ha padlózol az lesz a max fékerőd és már nem tudod leblokkolni egyből a kerekeket.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
CJ4567
nagyúr
-
satee76
aktív tag
Az összes grafikai ficsőr fos dolgon túl tudok lendülni, de hogy a 21.században percekig tartanak a betöltések, hogy 2-3 multi versenyen után a rajt előtt fossa össze magát...Azért ez már sok. A legtöbb nagy kiadó tud normális játszhatóságot biztosítani (CoD órákig fut hiba nélkül, a kölykök Fortnite-ja is, GTA is...) csak ezeknek az f@.... nem megy. Már előre rettegek ha ezek a csoda emberek meg kaparintják a Blizzardot...mit fognak ott is művelni....
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz homerhamm #37941 üzenetére
Ennek még részemről sincs sok értelme
Ha már össze akarjuk őket hasonlítani akkor tegyük normálisan: [link] RIP Chris Esaki(nem fogsz hiányozni )
Amúgy elvileg visszatért a volt "vezető fejlesztői"(talán, a titulusba nem vagyok biztos) pozira a Motorsport atyja, Dan Greenwalt és ez a hazudozó ##@!**, aki egy 5 perces bemutató alatt több hazugságot összehordott mint a regnáló kormányunk 12 év alatt, meg elköszönhetett a studiótól. Sok munkája lesz Dan-nek, de hátha pozitiv irányt vesz a sorozat és nem csak fizetős DLC autókat kapunk továbbra is.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
homerhamm
addikt
Ezt csak úgy itthagyom.
-
CJ4567
nagyúr
-
rdt89
addikt
válasz AsakuraDave #37937 üzenetére
Igazából én azt támogatom, amiért megveszem a DLC-ket, hogy még sokáig istápolják / dédelgessék a játékot.
-
AsakuraDave
őstag
Nem tudom hogy működik egy ilyen licensz, de gondolom Forza címekre érvényesek és oda-vissza tehetik az autókat, Horizon-ba is sajnos már jó ideje az megy, hogy korábbi címekből kivesznek autókat amiket az új részbe nem tesznek be, majd mint "update" vagy "DLC" beteszik... elég olcsó és szánalmas módja az új tartalom hozzáadásának, dehát ez van... Én a Horizon 5 -höz, főleg mivel day0 megvettem a Prémium kiadást, nem vettem semmi DLC autó pakkot pedig ezekbe van jó pár ami kedvenc autóim közé tartoznak, de nem vagyok hajlandó ilyen pénzügyi modellt támogatni.
[link] Nem is maga a videó, de egy komment:
"Makes sense to me as a fellow sim racer. Cars in forza understeer like mad especially mid corner so you throw on a ton of oversteer to make up for it. In actual sim games, unless you are holding too much speed on the corner you won't understeer that much, in fact, the cars will oversteer like they are supposed to so you can focus more on the tune itself rather than trying to turn understeer into oversteer."
Én is ezt érzem, hogy minden autót egyszerűen túlkormányzotra kell tuningolni, és fájdalmas nézni ahogy 0 gázzal szenvedem végig a kanyarokat mert egyszerűen csak még jobban alulkormányozná az autót. Kanyar középpontjai rém fájdalmasak tudnak lenni, ahogy hallod hogy szenved az abroncs alattad.[link] Elmentem füvetnyírni egy raj szúnyoggal a Nürburgringre
-
rdt89
addikt
válasz AsakuraDave #37934 üzenetére
Több mint valószínű, hogy nem 1 játékra vették a liszenszet, így betehetik ide is költséghatékonyan
-
Döglött Róka
veterán
válasz atommaa #37933 üzenetére
Én most open E sorozatra keszultem. Miata, sajat tuning, mar csak az ugyessegem hianyzik de catalunyan korbeautozok mindenkit.
Van valami felemelo abban, ha az ember a sajat beallitasaval nyer.
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
[link] hümmhümm lehet jönnek majd a legutóbbi Horizon 5 DLC autók Motorsportba? Pagani az jöhetne mindegyik
-
atommaa
tag
Üdvözlet!
Kitörő örömmel jelentem hogy futottam egy 100%-s kört. Multi touring car szériában: 5-ből 5 futamon P1 időmérőn és versenyen Megállapítom, hogy a tuningom megjárja, ráadásul minden körülmények között, Mapple valley este hard gumin, Suzuka short felhőszakadásban, Laguna seca sima 1.05.8xx, Ringen is behuztam vakító szembe napban végül Hakone 1.05.275 itt volt már 1.04 vége is.
Nasum HUN névre kerestek, Kitchen Knife a tuning neve.
Fontos a fék 48%/200% brutális, főleg hideg gumin az elején, keményen szokni kell, jó szórakozást!
https://www.twitch.tv/nasumhun
-
homerhamm
addikt
válasz Döglött Róka #37931 üzenetére
Ezért jó a Trabant.
-
homerhamm
addikt
Jesszus, mi történt itt?
-
MODERÁTOR
válasz AsakuraDave #37927 üzenetére
Akkor ezt itt és most fejezd be vagy távozol a topikból. Köszke.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
zozika84
őstag
válasz Döglött Róka #37919 üzenetére
A szokásos napi adagot ma is szállította
-
AsakuraDave
őstag
válasz Döglött Róka #37919 üzenetére
Majd tegyél be köridőt miket mész koma
-
AsakuraDave
őstag
válasz CJ4567 #37918 üzenetére
Igen??? Tehát van 1 tuning ami jól működik egy autón, ennek a tuningnak az értékei nagyrészt átvihetőek bármelyik másik autóra ami hasonló, tehát egy RWD, hátsó-közép motoros autóra ua. lesz nagyjából.
-
Döglött Róka
veterán
-
CJ4567
nagyúr
válasz AsakuraDave #37917 üzenetére
Ez ennyire azért nem egyszerű FM23-ban, ha megnézed a ForzaVerse discord szerverét, kettő tuning között elég nagy beállításbeli különbségek vannak, ugyan azon autón, és elég másképp viselkednek. Nagyobb különbség van FM-ban tuning és tuning között, mint Horizon-ban, főleg úgy, hogy bejött az állítható felfüggesztés geometria, ami eddig nem volt a Forza része
No Sana No Life
-
AsakuraDave
őstag
válasz Döglött Róka #37914 üzenetére
Nem értem, hogy ezek a tuning beállítások Neked hogy lehetnek "újak" miközbe állandóan itt vagy és a torkának ugrasz mindenkinek, megmondod hogy Te mekkora atyaúristen vagy és 650 éve Motorsportozol "Legjobb útmutató" -nak tituláltad, miközben minden Motorsport részre ugyanezek voltak mindig is igazak a tuning terén, de még Horizon-re is alkalmazható.
Az intervallum meg ugyanaz minden autón, ha nem értenéd: tök mindegy mivel mész GT3, LMP, BMW M3 vagy bármi komolyabb sport autó, nagyjából ugyanazok lesznek a tuning értékeid.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
zozika84
őstag
Akkor nem csak én nem értettem a mondanivalót mögötte
-
CJ4567
nagyúr
Trackmaniaban nincsenek meta autók, mert mindegyik ugyan olyan.
No Sana No Life
-
Döglött Róka
veterán
válasz AsakuraDave #37912 üzenetére
Mindig lesznek meta autók, minden játékban. A beállítás meg persze, hogy adott intervallumban mozog majdnem minden autón, mert a játék fizikája minden autón értendő.
Szóval:
-
CJ4567
nagyúr
válasz AsakuraDave #37912 üzenetére
Ez nem csak a Forzára igaz, hanem az összes autós játékra, amiben van bármennyi különbség az autók között, és amíg nem mész el a teljes szimulátorig, addig a meta beállítások is jelen lesznek. De már a FM-ban is autónként kell tuningolnod, nem annyira egyszerű mint egy FH.
De a szimulátorokban is vannak olyanok, hogy a hajad égnek áll, ACC-ben egy ideig pl. -4 toe volt a meta
No Sana No Life
-
AsakuraDave
őstag
válasz Döglött Róka #37910 üzenetére
Pont erről beszéltünk, hogy Forzákba mindig is meta autók és tuningok voltak, minden autóra a tuning beállítások nagy része egy adott intevallumon belül vannak.
Horizonba a legnagyobb végsebességet mindig off-road lengéscsilikkel lehetett kicsalni, a jó kis 500+ km/h rekordokraThere's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
zozika84
őstag
válasz Döglött Róka #37910 üzenetére
Köszi a linket.
Meló után akkor esti tesztelés leszPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Döglött Róka
veterán
Eddigi legjobb útmutató amit találtam tuning témában
Egy 1:35 körüli körön átlagosan 2-3 másodpercet javítok saját tuninggal mióta eszerint csinálom.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
csabi0805
senior tag
Most nagyon fel ..urt a játék az előbb.
Multi rajt Maple Valley megyünk az első kanyar közepén a mögöttem lévőt gondolom seggbe lökte valamék az keresztbe állva nekem jött én is kimegyek a pályáról erre rám ver egy másodperc büntetést a játék.
Tegnap kifogtam egy hülyét a Subaru Brz-és eseményen folyamatosan kacsázott előttem majd mikor megszivatva megelőztem utánna hátulról kiba...ott a pályáról.
Mindez S osztályban és persze folyamatosan romlik a pontszámom meg a besorolás.
Köszönöm szerintem egy darabig leteszem most a játékot.
Xbox Series X-en játszom.[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz CJ4567 #37904 üzenetére
Tudom mit jelent a deadzone.
A sticket meg nem engedem el, az a kormany ember Igy ez a setting szamomra irrelevans. Azert kosz.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Döglött Róka #37903 üzenetére
A holtjáték annyit tesz, hogy mennyire kell lenyomni a kontrollert, hogy elkezdjen érzékelni, onnantól fogva meg már mindegy. Alapjáraton feleslegesen fel van véve az összes játékon belül, amit nem is értek, főleg a 24-es gyári inside deadzone-t
Ha már deadzone: nagyon ajánlom, hogy a kontroller beállítások alján a steering self alignmentet tedd 0-ra Így nem fogja hirtelen visszarángatni a játék a kormányt középre abban a pillanatban, hogy elengeded a sticket, természetesebbnek fog érződni az egész.
Nekem most megfelel az ABS, kikapcsolt ABS-el is játszottam, szerintem teljesen vállalható bekapcsolva. Majd ha jobban megszokom a játékot, akkor kikapcsolom
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Döglött Róka
veterán
válasz CJ4567 #37902 üzenetére
Fogalmam sincs milyen deadzoneokkal operalnak mas gyarto kontrollerei ill hogyan kezeli a jatek oket. Majdnem biztosra veszem, hogy van kulonbseg es nem csak annyibol all, hogy mennyire nyomod be.
Lusta vagyok ilyenekkel szarakodni, hogy kimerjem ugyhogy inkabb elfogadom.
De ettol meg borzalmasan szar ABSel menni
-
CJ4567
nagyúr
válasz Döglött Róka #37901 üzenetére
A kontrollernek nincs köze a féktávhoz, ha te Series kontrolleren nyomod be 75%-ra a ravaszt, az minden más kontrolleren is 75% lesz, a játékot pont nem érdekli hogy milyen bemeneti eszközön nyomod le X%-ban a féket.
Nem azt mondtuk, hogy nincs különbség, hanem nincs hatalmas különbség, az ABS off gyorsabb, de most már a bekapcsolt ABS is elég kompetitív.
No Sana No Life
-
Döglött Róka
veterán
válasz CJ4567 #37892 üzenetére
Hat szamomra, series kontrollerrel van. Egyszeruen jobb a fektavom kikapcsolt abs-el. Valszeg azert lehet, mert erre a kontrollerre terveztek a jatekot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest