Új hozzászólás Aktív témák
-
WATERDACA
őstag
Nekem az Update 5 óta határozottan jobban fut a játék, kb. nyertem 15-20 fps-t és nagyon stabil, crash se volt eddig (utóbbit lekopogom). High/Ultrán egy őskövület Ryzen 5 2600/1660 Ti kombóval stabil 60-70! fps-em van. Ez a patch a gyengébb gépeken javított szerintem, utána is olvastam ennek.
A multi is eddig stabilnak tűnik, visszajött a kedvem is hozzá. A replay is működik!
Egy valami feltűnt, ami viszont probléma: single playerben a pályák betöltése döglassú lett. Nem tudom hogy ez a jobb futás miatti kompromisszum lett-e, mert láthatóan a pályákat gyorsabban shadereli, cserébi viszont többet tölt be? Erről nektek mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
atommaa
tag
Hát ennyi lett volna a tuningos video, elejétől a végéig:
https://www.twitch.tv/videos/2071247022
1 óra 35 ennyi idő alatt 90-95%ra be lehet lőni a kocsit, a maradék meg soha nem ér véget Vezetni sokkal jobb továbbra is mint az Mg-t - az egy tégla ehhez képest - , de egyelőre mégis gyorsabb.
A végén azért bevittem élesbe is, úgy a korrekt, egyből látszik, hogy a váltón állítani kell über szar volt a rajt, utána jött az ügyeletes gyökré repültem ki a map-ról nem tudom hányadik helyre, de legalább így folyamatos küzdés volt a futam.
A kocsi jó, ha bemegyek itt 1.28-ba stabilan feldobom majd a véglegest.
https://www.twitch.tv/nasumhun
-
atommaa
tag
válasz WATERDACA #38793 üzenetére
Halihó, a végleges Mg-t tegnap előtt tettem fel, ~0,3 tizeddel jobb mint az eddigi.
Úgy tűnik az audi hete lesz, Hakone, Road america lesz keresni valója, mindjárt nekiállok megépíteni LIVE-ba aztán ha nem sikerül így jártam!
van 2 órám meglátjuk hogy sikerül, versenyezni nem fogok de majd hozzámérem az Mg-hez.
-
Sirpi
senior tag
Én az autópályás speed trappel szenvedtem. 450,6 km/h-t kellene elérni, de mikor 464-et mentem, akkor kiírta, hogy még 1 km/h hiányzik. Ezt kb. 3x eljátszottam, mire meglett (mindkét Rimacnak kb. itt volt a vége).
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
tag
Másnak is bugos az eventlab szigeten lévő verseny? Hiába vagy első, 11.-nek mutatja beérkezéskor a helyezést.
-
atommaa
tag
a Road America-s idő volt utoljára ennyire
baszóelőrelépés:
a nyitó kör is durva, de 3dik 2.05.662 pfff /Az első S kanyar végén a jobbosban megcsúsztam; nem le, ezért lett koszos/Tőle meg 3 tizedre lenni már nem rossz, nem rossz:
felraktam a tuningot, visszafogott: 1 tune above all néven, csapassátok!https://www.twitch.tv/nasumhun
-
atommaa
tag
válasz kicsako #38784 üzenetére
Remélem soha nem kerülök A besorolású "huligánok" közé, menjenek játszanak NFS-t! Gratula persze!
Olyan szintre fogom emelni itt az aktivitást ,hogy csak na
A fiam tegnap este beállította a twitchet boxon, hogy így legalább menti x ideig és ami érdekes vissza tudom nézni, burtál nagy streamer leszek!! Persze csak veletek és értetek, ha jön a DONO!!Az utolsó 1.51 től kezdődő futam nem volt rossz:
https://www.twitch.tv/videos/2068608922
Na de majd péntektől olyan élőzés lesz, hogy csak na
-
kicsako
őstag
Megy ez Amióta kvalizok feljöttem mint a talajvíz. Kvali nélkül valószínűleg tényleg nemi gazán ad pontot.
-
Win-T
senior tag
Nem a MS jelentette be pár, hónapja, hogy a jövőben nem fogják támogatni a thrid party kontrollereket? Lehet ez már annak az előjele? Fura mindenesetre.
-
parandroid
félisten
Persze, minden patch note-ban benne van, hogy megoldották.
Amgy én ma is játszottam egy bő ürét, a D-s olasz túrát letoltam, kellemes meglepetés volt a Lancia (amúgy is szeretem ezt az autót, hiába olasz). A tegnapi napon felbuzdulva pár dolgot amúgy előtte felvettem high-ról ultrára (autók, vynilek részletességét, ilyesmit). A teszt szerint 52 lenne az átlag fps-em, ezzel szemben nemigen vettem észre különbséget. Gyakrabban vagyok most 70 alatt, de nem vészes. Mondjuk sokkal szebb sem lett a játék…
Viszont a tegnapi, és a mai bő 1-1 óra alatt én szerencsére semmilyen technikai problémával nem találkoztam, a mikroakadásaim is elmúltak: ahogy írta valaki, valószínű, hogy ez shaderfordítgatás volt, és végzett vele.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Win-T
senior tag
Most volt alkalmam csak kipróbálni a játékot a múlt heti patch óta... hát ezt most tényleg rendesen elkúrták. Az eddigi 70-80 FPS-em visszaesett 55-65-re, ami még nem is lenne baj (de), viszont olyan stutter van, hogy inkább érződik 25-30-nak. Multiban még rosszabb, ott 45-55 között mocorog, de néha benéz 40 alá is. Ráadásul időnként random akkorákat rándul, mint annó mikor vinyóról töltöttük a textúrákat, mert a memóriában már nem fértek el. Ezt persze jellemzően féktávon, kanyarban, ahol jó lenne amúgy ha stabil lenne a cucc.
Kommunikálják ezt egyébként valahol, hogy tudunk róla srácok, dolgozunk rajta, vagy érjük be ezzel a március havi "javításig"?
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
Nem jatszottam egy ideig a jatekkal, de gondoltam a zold poklot csak kiprobalom, es olyan szintu stutter van, hogy konkretan jatszhatatlan ez igy. Egy honapja meg semmi baja nem volt nalam a jateknak. Tortent valami az elmult egy honapban amirol lemaradtam? Egyebkent van 90fps-em meg g-sync szoval ezzel a reszevel nem lenne gond.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
rdt89
addikt
Ez az 5-ik update remek lett, a menübe kifagy, autóválasztáskor kifagy, levelek megnézésekor kifagy, verseny előtt a választó fehérsáv eltűnik és csak visszalépni lehet. Ismét egy remek és átgondolt hibajavítása lett ez a Motorsportnak. Mire eljutottam a Nürburgring kipróbálásához, már eltelt 45 perc és 7 játék újraindítás /Series X/ és nagyon durva laggok vannak a játékban és nem csak mikro. Ezért a fejlesztők ezt megérdemlik, hogy Október 10 óta ennyit nem sikerült tető alá hozni
[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
válasz Qkackca #38764 üzenetére
Nekem sokszor vajsimán indul (nem multizok, a karriert szoktam tolni), viszont visszatekerés után mindig átvált egy szemre 15-20 fps-es módban (közben stabil 60-at riportol). Általában egynél több versenyt nem is tolok le egyszerre, mert baromira zavaró (tudom, minek tekerek vissza...)
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Qkackca
őstag
válasz parandroid #38761 üzenetére
Nekem csak az első egy-másfél körben akadozik, gondolom fordítja a shadereket, aztán elmúlik, az pedig többnyire a gyakorlás.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #38761 üzenetére
Szerintem add el. (Mármint az asszonyt. )
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
parandroid
félisten
Én tegnap hosszú idő után először benéztem megint. Megcsináltam a bmw-s Ring Featured Tourt. Grafikán valamit kalapáltak, mert tényleg ‘csúnya’ lett (ennél normálisabbra emlékeztem. Ellenben számláló szerint stabil 70+ fps. Viszont szemre folyamatosan szaggat, mikrolaggol. Csodálatos… Nordschleifet akartam még megnézni, persze 15 perc játék után asszony mindig kitalál valamit (nem mondja meg mit, csak célozgat ), szóval kb egy órát tudtam komoly következmények nélkül foglalkozni a dologgal (‘minek neked a konzol, meg a gép, nem is játszol?’).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Qkackca
őstag
válasz WATERDACA #38705 üzenetére
Csak kíváncsi lettem. Találtam egy kis időt is. Rájöttem hogy huncut vagy mert se a pontos típust, se a köridőt nem írtad
Melyik Evo mert van 4 db és mindegyik C 'teteje'?Evo VI lett a választottam, stock, semmi fejlesztés, semmi tuning.
Szóval első próba biztonsági futás, lvl 4 botokkal:
Második kör lvl 7 botokkal, célidő 1.16,99 volt, látom a hátrányt, ebből baj lesz...
Hát, ekkora távolságból esélytelen igazából a rajtnál lőnek ki de nagyon, meg a kigyorsításokon nyúlnak el. Talán a váltót kellene belefaragni, hátha segítene.
Az Evo VIII-nak volt a legnagyobb sebessége a grafikon szerint illetve a legkisebb PI-je, legközelebb azt próbálom ki.A mai termés pedig a karrier - kiemelt bajnokság - Deltával - lvl 5 botokkal, célidő 1.53,5 körül volt. Meglett, aztán jött a pislogás:
Kíváncsi lennék mi a különbség a C403 és a D403 között
A Renault-k legyorsultak mint a fene, aztán nem is láttam a végére őket.
Első 3 verseny stock állapotban is simán megvolt.Amúgy pedig új frissítés, újra elfelejtette az irányítási beállításokat, meg a grafikai egy részét is mert megint elég randa volt. Meg persze kivágott a karrierből is csatlakozási hibával...
atommaa hajrá!
-
sch_a
addikt
A kontrolleresek nem szívnak a nem működő rezgéssel? ABS nélkül játszok, de egyszerűen eltűnik a blokkolás visszajelzése. Minden másnál rezeg, de fékezésnél nem. Van hogy két kanyarig működik, aztán 3 körig megint nem. Cache törlés, full konzol restart, beállításokban letiltás/újraengedélyezés, minden volt már. Hasonló problémát Google sem talált, max. olyanba futottam bele, hogy valakinél teljesen eltűnt a rezgés.
-
atommaa
tag
Látom van pörgés dögivel , ígérem nem spammelek sokat. Minden téren megdobtak tanácsokkal a hétévégén amiket megfogadtam és tádám Hockenheim 1.31.5-ről ugrottam 1.30.85x-re. Very huge dif. Fele-fele arányban: ebből ~0,4 tized a tune, a többi a vezetés.
Kíváncsiságból Rivals-ban, Mugello röviden futottam az MG-vel, 5kör alatt izzadság nélkül megdöntve az eddig legjobb időmet, és még bőven van az elejében.
-
atommaa
tag
Engem speciel eddig elkerült a legtöbb technikai probléma boxon, a Pc-s tábor meg így járt Most viszont boxon is sikerült inkább hátra lépni mint előre, csillog villog ha kell ha nem, cserébe fekete vonalak ugranak be, ráng a kép, 3-4 alkalom után max 25fps-el megy a gyakorlás, ilyenkor jön a quit... Próbálják, tényleg egyre jobban "szebbé" tenni, jól néz ki a vonuló eső felhő a ringen, lagunán, de technikailag messze nem tökéletes, nem ezt kéne erőltetni...
Viszont végre újra VERSENY VAN!!Nagyon untam már, a múltheti 58 és fél másodperces mapokat, de a heti leosztás nagyon jó - kivéve Le Mans. Nagyon sok jó player jött vissza, az elmúlt két napban végig vívtam baleset, genyózás nélkül, 3-4en is gond nélkül küzdöttünk, körökön/teljes futamon át
7-e óta nem értem a kocsihoz, el is mentettem Kezedet törőm néven , de most újra barkácsolni kellett.Silverstone-ba beegerésztem magam 1.07 alá 1.06.972
LAguna Seca 1.28.873, stabilan inkább 29 eleje
A ring 2.06 eleje 2.06.344
Hockenheimet viszont nem értem, eddig se értettem, mivel újra van megpróbáltam, de ha a fejemen pörgök se tudok 1.31.5 alá menni ezt viszont stabilan.Ellenben az UFÓ-k újra itt vannak hockenheim 1.29.9.... Silverstone 1.05.9 Laguna seca 27 vége, ring 2.05,3xx meg 4xx..., hogy a retkes f...ba csinálják Véleményem szerint Caviator ver mindenkit Boonhead-et Noriyarit Evo9Gt-t stb, de FusyOn-ban már nem vagyok biztos 3 meccsen mentünk egymás után, mindenhol űridővel nyer, majd a végéről jön fel ...
Laguna secán az első 5 helyzete nem változott végig határon mentünk, nem volt gonoszkodás, pedig ott elég 10centi és véged, a srác a végéről a 4 körben már mögöttem volt, mondom gyere lássuk mit tudsz, szűk a pálya nekem meg széles a hátam 4 kanyar alatt megevett konkrétan "eltörtem a kanyart" ne tudjon alám vágni, ő külsőn volt, helye nem volt, lendülete nem volt, mégis úgy element szarabb kigyorsítás mellett mintha én csak álltam volna, nem feltétlenül értettem, az előttem levővel is korrekten vívott, kicsit több mint fél pályát voltam mögötte és őt is megette.
BRUTÁL az ember!! 18 helyet javított pedig mind az 5-en megtettünk mindent, hogy ne sikerüljön neki. Mind1 ezeket úgyse fogom megérteni, de a versenyek végre újra ÉLNEK!!!
-
Döglött Róka
veterán
válasz AsakuraDave #38745 üzenetére
Bezzeg ha pokolkutyak meg veres kardok lennenek odafestve!
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Debilon
addikt
válasz horvathpeter #38751 üzenetére
passz, nekem AMD kártyám van az utolsó driverrel
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Debilon
addikt
válasz horvathpeter #38740 üzenetére
most megint kipróbáltam, nálam minimális töltési idő van, karrierben két versenyt csináltam, a versenyek között sem volt nagy várakozás, minden sokkal gyorsabb mint eddig
mondjuk nekem fps-ben pl. nincs változás
-
WATERDACA
őstag
válasz AsakuraDave #38747 üzenetére
Én erről nem hallottam, szerintem ez így szép, stílusos.
u wanted, i got it \o/
-
AsakuraDave
őstag
válasz WATERDACA #38746 üzenetére
Hát csak elvileg "mostanság" lézer scannelték a pályát és most elég szép a pálya nem ilyen gyerekeknek szánt játszótér szindromás.
Referencia pontnak mondjuk tökéletes, hogy a fasz hegyénél kezdesz fékezni[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
WATERDACA
őstag
válasz AsakuraDave #38745 üzenetére
Mi a gond vele? Ez a pálya karakterisztikájához hozzátartozik. Ez a pálya mindenkié.
Néha a fantázia túlmegy néha, tavaly pl. egy p*niszt rajzoltak, le is zárták a pályát egy időre.
u wanted, i got it \o/
-
AsakuraDave
őstag
Arról van valakinek infója, hogy mikor volt vagy mióta nincs olyan undormány mód agyonfirkálva az aszfalt a Nordschleifen?
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
WATERDACA
őstag
válasz AsakuraDave #38743 üzenetére
Ez az értesítés FM-en belül néha a beállításoknál ugrik fel egy ablak formájában. Én is amúgy ezt furcsállom, mert nem volt bevett szokás eddig sehol.
u wanted, i got it \o/
-
AsakuraDave
őstag
válasz WATERDACA #38741 üzenetére
Profi szimulátor versenyeken mint ACC, iRacing szerintem nincs semmilyen FPS limit, ééérdekes... Illetve korábbi FM részeknél nem volt FPS limit tudtommal Bár igazából úgyis mindegy, hogy 120 fps mellett löknek ki vagy 60 fps
-
WATERDACA
őstag
-
WATERDACA
őstag
válasz kicsako #38731 üzenetére
Kicsit utánaolvastam a dolgoknak, sokan félre vannak tájékozódva. Az fps például direkt le van szabályozva multiban, hogy igazságosabb legyen a verseny. Az, hogy valakinél 150 fps, valakinél 50 van, nem igazságos (relatív mondjuk), így kb 60-70 a limit.
u wanted, i got it \o/
-
horvathpeter
aktív tag
Üdv!
Update óta katasztrófálisabb lett a játék, mint volt. 130 fps mellett is olyan, mintha diavetítést béznék, akadozik össze vissza. Multiban eddig 82 fps volt (165Hz monitor mellett) most 55. Betöltési idő katasztrófális, rengetegszer végtelen töltésben ragad, nem töldi be a versenyeket, csak fekete képernyő. Jelenleg 5 perce várok, hogy betöltse a következő bajnokságot.... semmi..
Csodálatos lett a játék."Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"
-
Debilon
addikt
nem akarom elkiabálni, de végre a töltési idők is gyorsultak mindenhol, plusz most nem volt track object eltűnés egy 6 körös versenyen (FM)
-
zozika84
őstag
válasz IntelKiller7 #38728 üzenetére
Ez biza nagyon jó lett
Bár még csak kontrollerrel tudtam kipróbálni, de ez a pálya nem rammereknek való, így remélem legalább innen kikopnak
Hétvégén megy majd a kormányos csapatásPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
42861
senior tag
Szenzációs lett a Nordschleife. De nem sikerült bugmentesre úgy látom. Néha pár másodpercekre elsötétül a kép, majd újra kivilágosodik. Olyan mintha a fényerő vacakolna a TV-n fel-le. Más pályán nem tapasztalom ezt. Másnak is feltűnt ez?
-
WATERDACA
őstag
Milyen az új patch? Félve indítom el majd este....
u wanted, i got it \o/
-
kicsako
őstag
válasz IntelKiller7 #38728 üzenetére
Zseniális ez a pálya Mindig is arcade játékokkal toltam, szóval nemigazán ismertem eddig a rendes versenypályákat. Soloban nagyon élvezetes, de multiban szerintem szűk út miatt borzasztó lesz random lobbyban
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
homerhamm
addikt
Tenyleg nincs Valentin nap alkalmával valami 100 fp-s autó a Forzashopa?
-
Win-T
senior tag
válasz stillmatic #38724 üzenetére
Ilyenkor azért mindig megnyugszom, hogy nem is vagyok én akkora kocka mint azt sokan gondolják rólam az ismerősi körben.
-
stillmatic
aktív tag
Meg van a 11000. dobogó (ennek 90 százaléka Open, offline nem versenyzek csak a hetiből 1-2 kötelező futamot hogy meglegyen a reward).
-
Qkackca
őstag
válasz WATERDACA #38678 üzenetére
A sima karrierben Open A-ban.
Van súlya a gépnek, igazából annyi a helyzet hogy ezt érezni is, míg pl egy muscle car-nál meg nem. Illetve lassan kezd fordulni, pedig a kerék már fordul, csak késve követi a kocsi mozgása.
Az első stab-ot kell lejjebb venni, én pl 20,6-tal mentem, úgy már egész kellemes.
Amúgy pedig szerintem jó. A többi forzá-ban is amiben benne van, hasonlóan bálnás a mozgása ott is.Viszont számomra van 2 'új' pozitívum, sőt 3:
- ha lecsúszol a pályáról a fűre már nem ránt be a gumifal mint a mágnes, lehet korrigálni
- a botok agressziója határozottan csökkent, löködnek még, főleg egymást, bár lehet hogy inkább lassultak és mikor nagyobb a tempókülönbség köztük és közted akkor jól viselkednek
- a karrierben a gyakorlókörök száma mintha lecsökkent volna 1-re a hosszabb pályákonViR-en pedig valóban felére csökken a botok lemaradása a többi pályához képest könnyebb fokozaton mint a 7. De majd kipróbálom ha ráérek.
-
WATERDACA
őstag
válasz parandroid #38720 üzenetére
Nálam most az egész FM gyenge hálózatra panaszkodik, lehetetlen játszani.
u wanted, i got it \o/
-
kicsako
őstag
válasz WATERDACA #38716 üzenetére
Most vagyok 4.7-4.8k körül. tegnap olvastam redditen, hogy ha nem kvalizol akkor csak nagyon minimális pontot ad akkor is ha első leszel versenyen szóval 4.5k körül tengődtem, tegnap óta kvalizok és jött már több mint 200 rating. Ismerősöm 4.8-42.k rating, de közös partyra mindig 4.9k-t ír
-
parandroid
félisten
Köszi a tippet, ennyit tényleg megér, xboxon játszottam az alapjátékot game passban. Nem egy nagy szám, de el lehet szórakozni vele. Jobban sikerült a maga műfajában, mint a ‘horizon-verő’ crew motorfest.
p
-
Bib
őstag
GRID LEGENDS DELUXE EDITION [link] 7,99€
Ennyit megér szerintem, én régen szerettem a Toca race drivert -
homerhamm
addikt
Megsajnált a játék, 3 egymás utáni pörgetés.
-
WATERDACA
őstag
"Imádom" ezt az Open Class szériákat. Most elkezdtem, C széria. Kiválasztottam a Lancer EVO-t, baromi jó balance autó, szeretem is. 7-es nehézségi szint, maple valley nevetségesen könnyű, fél kört adtam az ellenfelekre. Következő pálya Vir, az autó max 2-3. helyre jó, egyenesbe meghal az AI ellen a kocsi. Fejlesztésre nincs lehetőség, mert ez az autó alapból C teteje.
Na most vagy újrakezdem más autóval, vagy belenyugszok a 2. helybe (ilyen még nem volt)
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
WATERDACA
őstag
válasz Gabor777 #38702 üzenetére
A játékban van egy segítség, hogyha valaki nagyon mögötted van, mutatja a holtteret. Ez pont azoknak lett kitalálva, akik lusták/nem néznek maguk mögé.
Atomma hibázott, el is ismerte, tovább megy az élet. Egy jó játékos.
Voltak régen és most is bad tempek, ez a multi velejárója.[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
Gabor777
aktív tag
Erre csak Senna egyik legnagyobb dumáját lehetne példaként felhozni...ami már akkor is megmosolyogtatta az embereket:
If you no longer go for a gap that exists, you are no longer a racing driver
Divebomb...sajnos a Te hibád volt. Az, hogy utána hogy viselkedik...2024 van, ez a normális most már. Legközelebb jobban dobd be belsőívre, akkor nem pöckölöd ki, hanem szépen "falnak" megy. Volt ott még hely.
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
atomma hibázott, de nem húznám rá teljesen a vizes lepedőt. 10-ből 5 ember megpróbálja ezt az előzést, én is megszoktam. Van hogy időmérőn is ezt az ívet használom, mint versenyen.
Ez a streamer hátra nem néz, ez látszott. Én egy kör alatt kb. 30-szor hátranézek, hozzátartozik a jó versenyzőhöz.
u wanted, i got it \o/
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest