Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
senior tag
Kenjék ezek a hajukra az endurance versenyeiket. A gépi ellenfelek zokszó nélkül végigtolnak 20+ kört kerékcsere nélkül ugyanazzal a tempóval, nekem meg oda van baszva a háromszoros gumikopás, mer' csak... hát köszi. Miért is gondoltam, hogy ezt majd megcsinálják normálisan.
-
Qkackca
őstag
válasz Döglött Róka #39692 üzenetére
#39697: úgy mint Te
Igaz, hogy nem én vagyok a kérdés címzettje, de egy csomó biztonsági és/vagy kényelmi elektronika részben vagy egészében az absjeladó által szolgáltatott adatokból dolgozik.
Igy ha már az egyik legelső adatforrást megpiszkálod akkor vagy karácsonyfa lesz a műszerfalon, vagy megtagadja a működést az adott funkció, rosszabb esetben az egész autó.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
WATERDACA
őstag
Simcade, de egyébként ezeken kár fennakadni. Ez egy versenyjáték, szimulátoros beütéssel és jó alapanyagú fizikamodellel.
Nem tudom az előző játékokban is így volt-e, de például most tűnt fel nekem, hogy bizonyos műszerfalaknál, ahol mutatja a hőmérsékletet, az is mindig valósághű és verseny közben is változik. Az ilyen apróságok mindig fel tudnak vidítani.
u wanted, i got it \o/
-
Win-T
senior tag
Ha nem lehet kikapcsolni az igaziban, akkor természetesen itt se. "Szimulátorról" beszélünk nemde?
-
WATERDACA
őstag
válasz Döglött Róka #39692 üzenetére
Mert vadul ellenkezik az elektronika, ha utcai autónál ilyennel próbálkozol. Gyárilag ezek az autók a biztonságra lettek tervezve, nem autóversenyre. Ha belepiszkálsz, akár a garancia is ugorhat.
Persze megértem hogy menő ABS nélkül menni, én is így teszek, de a valóság ennél azért árnyaltabb.u wanted, i got it \o/
-
Win-T
senior tag
Tök jó lenne egyébként egy olyan opció mint a Project Cars 2-ben vagy Automobilistában, hogy csak olyan autókban engedi használni az ABS-t, TC-t amelyikekben élőben is benne van.
-
WATERDACA
őstag
Végre vannak jó karrier versenyek. Ez az Endurance mód eddig nagyon adja.
u wanted, i got it \o/
-
Döglött Róka
veterán
válasz parandroid #39687 üzenetére
En is kontrollerrel tolom de FM 3 ota mindent kikapcsolva.
A legnagyobb trukk a race valto manual+clutch settinggel. Sokkal gyorsabban valt.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
parandroid
félisten
válasz Döglött Róka #39686 üzenetére
Yep, fullkazuár kanapékrumpli vagyok, kontrollerrel. Vannak autók, amikkel kicsit küzdök, aztán leszarom azt az 1-2 mp-et, amit nyerhetnék stabi, meg tcm nélkül, és inkább bekapcsolom a sport módot. Kevesebb így a stressz, meg nyugodtabb az élet. Ja, abs, meg automata váltó az alap. Mondjuk nem is multizok.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Döglött Róka
veterán
válasz NoMagix #39685 üzenetére
Van aki bekapcsolt segédletekkel játszik?
Mondjuk a mezőny 99%-a, még mindig szórakoztat hogy mindenki beragad rajtnál mert a kipörgésgátló megfogja, az ABS-esektől meg a falnak megyek.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
NoMagix
addikt
Mostanában GT futamokon ez a Viper lett a nagy kedvencem.
Nem is akartam eleinte megvenni, mert biztos kezelhetetlenül dobálja a farát, de nagyon kellemeset csalódtam benne.
Simán lehet terelgetni kikapcsolt segédletekkel is.
Kigyorsításoknál sem akar keresztbe fordulni.
Suzukában most toltam egy 15 körös futamot és első lettem. -
parandroid
félisten
Nekem van olyan, hogy napokig tökéletesen működött PC-n, és még relatíve jól is nézett ki. Aztán mindig sikerül patchelniük. Egy darabig XSS-en toltam, mert a gyerek lenyúlta a XSX-et, most, hogy kiderült, hogy úgysem lesz hardverfrissítés xboxon, vettem egy használt X-et magamnak is ebayen, azért ezen kicsit. ás játszani. PC lenne az igazi, de elviselhetetlen az akadások miatt, akármit csinálok. Kivéve, amikor jó, de az sajnos ritka, meg a fenének van kedve próbálkozni minden nap.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
3L1T3
addikt
válasz parandroid #39678 üzenetére
Nálam pár patch óta el se indul PC-n bármit csinálok kifagy még a menübelépés előtt. De kezdetektől microlaggogtól szenvedtem. XSX-en játszom most vele, és telejsen fluid és élvezhetőbb az élmény mint megjelenéskor. Továbbra se ez a kedvenc FM részem, de élvezhetőbb mint megjelenéskor.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
parandroid
félisten
válasz WATERDACA #39680 üzenetére
De, két napig. Aztán elmúlt. Igen, megnéztem, még mindig be van kapcsolva. Hihetetlen, mekkora egy gány fos ennek a játéknak a kódja. Mindegy, most elvagyok xboxon vele. Nagy különbség úgysincs megjelenésben, mert ugye sikerült a pc-s verziót úgy megírni, hogy a világ összes hardvere nem elég neki, hogy úgy nézzen ki, mint akár a lenti promóképen. Cserébe az xbox verzió mai szemmel is teljesen vállalható.
p
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
válasz parandroid #39678 üzenetére
Nem segített a force vsync végül? Nálam azóta tükörsima a játék.
u wanted, i got it \o/
-
united28
csendes tag
válasz Redneck #39677 üzenetére
Tegnap vettem észre, hogy az FP pontokat nem duplázza. Ma meg kellene a Mitsubishi Evo VI a heti kihíváshoz. Egyébként nem minden DLC autóval csinálja. Ultimate van meg természetesen és XSX.
szerk. Mitsubishik visszajöttek, Formula Drift DLC továbbra sincs, FP pontok nem duplikáltak…
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Én visszamentem az xboxra, mert kikészítenek a mikrolagok, meg a szakaszos beszaggatások. Minden patch után előjön, aztán valamikor valami minor patch-e javítják, a következőnél meg kezdődik elölről. Aztán van, hogy pár napig jó, utána hirtelen megint 12-72 fps között ugrál random az egyik verseny.
Tudom, szar a gépem, régi a driver, fos a win11, kapcsoljam ki a vírusirtót, és különben is, ez direkt ilyen, mert ez így jó, csak nekem irreálisak az elvárásaim.
Xboxon amúgy most teljesen stabil, meg most visszaváltottam series x-re, ezen még egész jól is néz ki. Amúgy series s-en is teljesen jól játszható, csak azért elég egyértelműek a hardver határai…p
-
united28
csendes tag
A Formula Drift autókkal is probléma van. Ês a fesztivál playlisten sem duplázza az FP pontokat…
-
united28
csendes tag
Más is tapasztalta, hogy az FH 4-ben meg akarja vetetni a Mitsubishi packot, ha kiválasztok egy Mitsut?
-
3L1T3
addikt
FM, csak-csak lesz belőle a végén valami.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
zsiz
őstag
válasz homerhamm #39672 üzenetére
Ha jól értem, az Ultimate-et még megveheted, csak külön-külön egyesével a DLC-ket nem.
Csak ugye akkor azt is megveszed, ami már megvan. Én GP előfizuval toltam mindig, mert kb. mindig kaptam 300Ft-os ajánlatot. Néha 1-2 hónap kimaradt, akkor szüneteltettem a játékot. Megvettem az Ultimate kiegészítő csomagot is hozzá, az alapjáték meg GP-os volt. Aztán végleg megszűnt az olcsó GP, én meg konkrétan csak a FH miatt voltam előfizetve. Mivel teliáron már nem érte volna meg hosszú távon csak a forza miatt előfizetni, így inkább megvettem az FH4&5 Ultimate Bundle-t, amivel ugye így én is 2x vettem meg az FH4 Ultimate-et, mert a meglévő árát persze nem vonta le a végösszegből Mondjuk nem panaszkodok, ha azt nézem, hogy mennyi időt beleraktam a két játékba, bőven megérte az árát így is.Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
homerhamm
addikt
Ja, én nem azért írom. Nekem az FH4 járt még anno az Xbox One-hoz Lego dlc-vel, ezért a többi egyéb dlc, az már nincs meg. Azt hittem lesz valami cimbos akció a Fortune Island dlc-re, de gci módon inkább leszedték, nehogy utoljára megvehesd.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
zsiz
őstag
válasz homerhamm #39670 üzenetére
Igen.. mondjuk ez is hülyeség, hogy van Ultimate pack, aztán mégsincs benne minden. Persze lehet, hogy sokan - háborogva, de mégis - megvették a HW pakkot, de igazán belerakhatták volna a fullos pakkba.. Mikor én néztem, ha jól rémlik valami 3,5k volt az a néhány HW autó. Hát nekem annyit nem ért.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zsiz
őstag
válasz homerhamm #39668 üzenetére
Na most ránéztem, nekem Ultimate van. Ebben elvileg minden benne van, kivéve a Hot Wheels car pack. Ezt most játékon belül ingyenesnek írja [kép], de "megvenni" nem tudom [kép]. Akkor erről már le is maradtam? Nem mintha nagy érvágás lenne, de ingyen behúztam volna
Illetve jól értem, hogy ha valaki GP előfizuval tolta a játékot, és vásárolt hozzá DLC-t, az megkapja hozzá az alapjátékot? Mert akkor az korrekt.
"If you played Forza Horizon 4 through Xbox Game Pass and purchased DLC content for it, worry not: by having an active, full-paid (not discounted) Xbox Game Pass subscription on 6/25 you will be eligible to receive a game token if you have purchased any extra content for Forza Horizon 4 through your Xbox Message Center. "[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
homerhamm
addikt
-
stillmatic
aktív tag
Kisgépkezelő egy B700 Megane-nak álcázott Kangoo-val ugrott 1129 métert a Horizon Stadionnál?
Hülyes X-es Jeskós amatőrök meg bohóckodnak nevetséges 680 méterekkel!
-
atommaa
tag
válasz NoMagix #39664 üzenetére
a rosszakat meg kell büntetni! tudjuk Dzsino óta😃
Ma nekem is kijutott a bölcs ítéletekből: short road from S to B
https://www.twitch.tv/videos/2178803134
1. 10:35-nél amit ki lehet, kihoztam az időmérőből, az elsőt nem tudom elkapni, ellenben versenyen fogható.
2. Destruction Derby…
nem elősször fordul elő, lehet a twitch vagy passz, nem elrontottam a kanyart, jön a lag a kocsi „behintázott” és nem kanyarodott. Múltkor RoadA-n 2-3 másodpercig csak teleportálgattam, eddig ilyen nem volt. Mind1 visszajövök, bele a sűrűjébe, próbálok elkerülni mindent, de kilöknek, kiforgatnak, levezetnek… és én kapok +2,25-t, ereszkedik a köd. 400 méterrel később semmi helyet nem hagynak (jelzem a srác nem kezdő) újabb +1sec bünti nekem (igaz ő húzta a rövidebbet).
3. 2.kör eleje meglöknek pálya elhagyás újabb +0,8sec bünti… két kanyarral később visszajön, kezdem nagyon unni. 16.15-nél megint kiraknak totális vörös köd.
4. a k. édes. a-ád 16.40-nél megölöm újabb +1 sec bünti. „Mindössze” 8,5 sec hátrányt kell ledolgozni. 8,5 – 9.0 sec marad az első boksz után is.
5. 8 időmérős kör következik, le se jövök a gázról szinte. Közben valahol eltűnik az első, más stratégián van.
6. A második boksz után ismét a 4.dik helyen vagyok, 33percnél, a 9 sec difi 6-ra csökken. Soha nem adjuk fel, nálunk a gumielőny, 4körös örült hajsza jön. Ilyen gyors idővel még soha nem mentem versenybe körbe, mint itt.Szóval így lettem ismét B😊 Nem volt egy unalmas futam, szép se… de amit lehetett kihoztam belőle, a kitartásért jár a pacsi!
Gyorsan mentem még egyet, semmivel/senkivel nem törődve (egyből visszatett A-ba), viszont itt simán akasztottak volna, a pkolból jött a júzer (nem tudom ki Ő)
1988 Rambó 3 ugrott be: Ki az az ember?! Egy isten?! kanyaronként hozott rajtam 0,1-0,2 sec-t a második boksz után is, ilyen tempót én még nem láttam itt.
https://www.twitch.tv/nasumhun
-
NoMagix
addikt
válasz NoMagix #39663 üzenetére
Nem ezt nem változtatták meg, ellenben megint sikerült elbaszarintaniuk valamit a büntetéseknél.
Le man-ban mentem egy 2 körös futamot és természetesen igen akciódúsra sikeredett az első fél kör.
Elöttem kicsúsztak és ahogy botorkáltak vissza megütötték az én kocsimat és engem jutalmaztak 2,5 sec büntivel és ezzel rögtön átrakott A osztályba.
Amúgy mindenkinek szórta a játék a 4-5 sec jutalmakat.
GT futamot nem is mondom milyen zúzások voltak. -
atommaa
tag
válasz Döglött Róka #39661 üzenetére
Sok a cserépedény arra felé? Valószínűleg C-be lennék 2 meccs után
Egy ilyen után meg a tv-t b@^˘°˘°be:
https://clips.twitch.tv/UgliestHardSageTakeNRG-OPgoAY9PxW5I4qy2Csóri srác
Számomra egyértelműen a legjobb hét a kezdetek óta, nagyon tetszik, hatalmasokat meccselek, két kerék csere +tankolás és a végen 3-an érünk be 1,3 sec alattTeganp Viren 3 levrog is volt ellenem, Sebringen nagyon adja nekik, de itt 5h/3m/3ml taktikával gond nélkül átugrottam az egykiállásosokat. Egyébként nem is értem a rajtrácsot elnézve max 25% aki tankol, a többi tökigtöltve gurigázik (próbál )...
-
-
charee
csendes tag
Gyerekek ez a KITT nekem is nagyon bejön. [link]
https://www.youtube.com/user/cubesyshd - androidos gameplay csatorna rendszeresen frissülő tartalommal
-
aktív tag
válasz kill_switch #39658 üzenetére
ejjj, de pont a diffi adná a fílinget, hogy mindenki törik csak Őt húzták ki skatulyából a roncsderbi végén
mindegy, csak egy jó kis kihagyott ziccer ami feldobta volna -
rdt89
addikt
K.I.T.T. mióta bekerült a Horizonba nem tudom letenni a játékot. Minden versenyt újra lenyomtam benne, Góliátozok, csak úgy kószálok a map-on, 12 órát már tuti beleöltem a kocsiba. Természetesen az SPM optikával.
-
atommaa
tag
Na végre, van sportértéke a körözésnek! Kib@szott jó, ez a 30perces mecs táv. Végre van értelme a boxnak, Sebring/atlanta/brands 1 keményet valahmikormuszáj felrakni, mert különben nem érsz körbe. A startnál a mediumosok ölik a hardonlévőket, aztán megint csere amikor elfogynak, van aki 2hardal próbál végig menni utolsó 3/4 körben tisztázódik, ki is a valódi ellenfél, ez most nagyon ott van!
elcsesztem a hardot, roszkor raktam fel, majd egy körig beszorultam, el is ment az első hely.
über idő, megpróbáltam kevés üzemanyaggal, az utolsó jobbos előtt 350méterrel még 9 sec-el vezettem , és elfogyott a benzin 123km/h-al másztam fel a dombon, épp hogy meglett.
ez meg a no comment 84.760 méter/ 31.13.999 idejű kőkemény versenyzés után 46ezred a difi végig faragtak/öltek/gyilkoltak ez egy nagyon kemény meccs volt, ugyanakkor végig TISZTA!! (a két fél órás america között, igaz ugye az elsőnél elfogyott a benzin, de a versenyidőben csak 229 ezred a különbség!! az nem sok. Ilyen hosszú távon is, kap az ember két pártizedes büntit és már ugrik is a helyezés)Ezt a hetet aktívan fogom tölteni, ez így pöpec nagyon!
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Bugos a heti kincsvadászat.
-
united28
csendes tag
válasz parandroid #39645 üzenetére
Köszönöm.
-
parandroid
félisten
válasz united28 #39643 üzenetére
FH4-ben 1000 (eredetileg 700, vagy 800 volt, de emelni kellett, mert több autó került a játekba), FH5-ben nem tudom, mi a limit, de gondolom ott is annyi.
Szerk.: Rákerestem, FH5-ben dupláztak 2000-re egy patch-csel, eredetileg itt is 1000 volt. Akkor növeltek a festések, és a tuningok számát is 500-ról 1000-re.
p
[ Szerkesztve ]
-
united28
csendes tag
Sziasztok! Hány autó lehet a garázsban az FH4-ben és az FH5-ben?
-
Qkackca
őstag
válasz kill_switch #39641 üzenetére
Widebody kit jellegű valami, aktív aero féklapokkal a hátsó kerék környékén meg a tetőn.
A led az működni fog, hangja nem lesz ha minden igaz.stillmatic: A repülés nem lesz benne. Azt mondták majd a felhasználók úgyis megoldják eventlabba vmi antigravitációs szabállyal.
Állítólag kipróbálták aztán nem rakták be a kiadott verzióba, ugyanúgy mint a Flip Car esetén a 6 kerék kormányzás vagy hajtás vagy mit tud az.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
kill_switch
senior tag
Az új kocsiknak elvileg lesznek speckó effektjei, a delorean fényei fel fognak kapcsolódni ha eléred vele a 88 mérföld/órát, illetve a hangja is olyan lesz mint a filmben.
Kitt-nek meg lesz valami super pursuit módja, ami jelentsen bármit is. Gondolom ott is lesz hang effect, meg gondolom működni fog a led sáv az orrán.
A jeep-nek nem lesz semmi. -
Win-T
senior tag
Kittnek ha meglenne az az ikonikus hangja mikor az érzékelőit használja, instabuy lenne a cucc... de ezt most elbukták.
-
Döglött Róka
veterán
válasz parandroid #39635 üzenetére
Én nem veszem meg.
-
stillmatic
aktív tag
válasz Qkackca #39636 üzenetére
Gondolom a második részben látható modell tud majd repülni és egyidejűleg berakják az Eliminatorba, a harmadik pedig csak kötöttpályás közlekedésre lesz jó, vicces lesz amikor itt is kilapítja egy vonat.
Valójában: egy újabb kínos pénzlehúzás egy haldokló játékban. Mostanában alig vagyunk Openben, kész, vége, megunták az userek.
-
homerhamm
addikt
Ne vezessétek a Jeskotokat mert kigyulladhat! (A Forzába se!!!) (blikk veszély!!)
[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
válasz NoMagix #39633 üzenetére
Technikailag a Part 1-2-3-ban szereplő kocsik.
De amúgy ja, mechanikailag ugyanazok várhatóan.
Most, hogy egyszer jobbról fut a kábel, máskor meg balról, na bumm.Ioniq 5 N, GR Yaris, nyamm. EV6 is jöhet, úgyis megy majdnem minden nap előttem egy.
Panamera Sport Turismo is jöhetne a Taycan helyett, de így is jó, a forma majdnem ugyanaz.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
parandroid
félisten
válasz NoMagix #39633 üzenetére
Ebből egyedül a Pontiac TransAm az új, DeLorean eddig is bent volt, meg szerintem a Jeep is, vagy valami nagyon hasonló verziója. Szóval csak új skinek. De nem baj, ugyis megvesszük ezt a packot is.
p
-
NoMagix
addikt
Az új érkezök...
-
IntelKiller7
Topikgazda
FM Porsche 963 ingyen
[link]Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
atommaa
tag
válasz WATERDACA #39626 üzenetére
Elképzelem, ahogy már retteg a fórum , majd ha a héten tényleg lesz 30perces futam meccselhetünk. A saját tunning dicséretes, főleg ha életképes, onnantól már lehet csiszolni futamról futamra.
Sebringen mit tudsz kihozni belőle?
Én már 07-be vagyok:
-
stillmatic
aktív tag
FH5 következő seasonban jön a GR Yaris!
-
WATERDACA
őstag
A T10-nek hatalmas pluszpont a practice lerövidítéséért. A multi most már pörög, nincs üresjárat, felesleges cigi és kávészünet köztük. Ha valaki játszani akar, akkor erre megvan a lehetősége. Úgy látom jönnek is vissza a hozzám hasonló szintű játékosok, Nasum is itt van, rettegjetek, mert nekem is most már saját tuningom van. Pulp1llot laposra vertem
u wanted, i got it \o/
-
Qkackca
őstag
Háát, arra is van esély. Esetleg akinél eldobja magát, mindenkinél ugyanaz a vga gyártó?
Nekem az adott bajnokság végén tölt sokáig mire bedobja újra a menüt, addig fekete kép van. De amúgy egész normálisan fut.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
atommaa
tag
Audi promo következik, helyszín Sebring illetve Hockeinhelm. Nem időmérőzök, hogy legyen valami fun is, indulok ahova betesz, ez a két futam nagyon adta.
Sebring: pici váltó módosítás után, pöpec rajt, mindenki figyel , csont nélkül füzöm át magam a népen. Kiemelném a futóművet is, olyan szépen szűken fordulok, dobom kanyarból kanyarba, hogy csak na. A második körtől, teljes egyensúlyban kezdem űzni az elsőt, nemsokára mögötte vagyok, szépen elmegyek, bár tart utána, de itt esélye nincs, nagyon megy ez a map. 1-0.Hockein: a fő boss itt Go Long T; bár előrébb indul, de megint baszó a rajtom, és kegyetlenül bemegyek az első kanyarba, gyorsan átléptem. Az utána lévő 2-es 3-as kanyar féktávja díjnyertes (nagyon jó a fék) hideg közepes gumi, és meg se nyikkan egyszer se, meg is veregettem a vállamat. Második körben elhullik az első, Go Long is kapaszkodik, amire áthámozza magát már van 2,5sec előnyöm, és az meg is marad a végéig. 2-0
A kocsi nagyon egyben van!
Jó szórakozást!
https://www.twitch.tv/videos/2172814750
-
ETOM
addikt
Open Class Tour - B osztály kicrashel pálya betöltésnél. (Mid-Ohio) Nálatok jó?
-
-
atommaa
tag
válasz WATERDACA #39591 üzenetére
Nekem ez már túl arcados Kevés user 10-12perc practice jó ha 4-5 kört mennek már időmérő, túl gyors. Kijövők-bemegyek, kijövök-bemegyek. Letoltam 6 meccset tegnap és eluntam a francba, igaz kicsit volt csak több mint 1 óra tokkal vonóval.
Időt említettem már? Vért hugyozva 1:31.988 Hockeinheim kvali, (este, ez is, itt 85%-ban este van Brands-nél meg 85%ban esik az eső...) Mind1 többihez képest bitang idő volt, határon mentem mindenhol, ránézek a kockás füzire, 33 eleje az első idő benne, utána 32 majd sok 31-es, a végén meg 30 közepe. A mostani audi +8%-al erősebb +2x kw erre bő másodperccel mész lassabbat...
Ez így nekem túl gyors, nem adja, 8 perces futamok 5 percenként, már csak valmi pörgetős fasszság hiányzik, hogy igazán trendi legyen a játék
Na mind1 jövőhéten jön elvileg a hosszú 30+ perces rotáció arra kíváncsi leszek, 100év után először lesz értelme a hardnak - te bebizonyíthatod, hogy lehet/érdemes, és tudsz sporolni a gumival LOL -. Annak remélhetőleg lesz valami sportértéke, bár ahogy fentebb olvastam elindulunk 12-en, majd a fele már nincs bent a táv felénél.... meglássuk.
-
Döglött Róka
veterán
válasz parandroid #39613 üzenetére
DF megszamolta
-
Win-T
senior tag
Nagyon faszák lennének ezek az endurance multiplayer meccsek ha a 20 játékosból nem lépne ki 15 mire vége van. Puhányok!
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Döglött Róka #39612 üzenetére
Megszámoltad? Nálad megvan mind? Akkor jó.
p
-
Döglött Róka
veterán
válasz parandroid #39608 üzenetére
Megvan az fps. Nem hazudnak... Te hazudsz
-
KROK640
nagyúr
válasz parandroid #39565 üzenetére
Fényképek alapján én is így láttam, és nagyon megnézném a várost.
Egy ismerősöm ott él, tavaly meg is hívott, csak elmaradt a dolog de mindenképp tervbe van véve.
jah, egy modern nagyváros is dobott volna rajta. Meg ami nekem még nem tetszik, hogy a civil autók különösen az 5-ben nem túl változatosak, túl kevés fajta van belőle.
FH3-ra majd ránézek.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
parandroid
félisten
válasz Smiley #39607 üzenetére
Ket beállítás van xboxon, performance (1080p/60fps), és quality (4k/30fps), de az a gyanúm, hogy mind a kettőnél hazudnak, előbbinél az fps nincs meg, utóbbinál a felbontás nem fixen annyi. Nincs bizonyítékom a dologra, de szemre nagyon gyanús.
Érdekes amúgy, hogy a Motorsportnal abszolút nincs meg ez a különbség érzetre, igaz, ez inkább a totálisan elbaszott PC portot minősíti. Az pl sokkal fluidabb, élvezhetőbb xbox-on, és nem is néz ki sokkal szarabbul, ami elég gáz a PC-s verzióra nézve, tekintve, hogy az alatt nálam valami 4-8x erősebb hardver van.
FH5 amúgy a 8GB VRAM miatt is visítozni fog, de nem kell vele foglalkozni, szépen megy annyival is. Azért van a RAM, hogy tele legyen. Mondjuk a 4GB már biztosan kevés neki, akár 1080p-n is.
p
[ Szerkesztve ]
-
Smiley
addikt
Koszi a valaszokat, igen en is ezt 6600xt/6700 vonalat neztem, csak a memoriaban nem voltam biztos. Meg egy kicsit turom a neten, de koszonom a tippeket.
Xbox-on nekem se tunt 60fps-nek, bar ott csak egy 10 percet szorakoztam vele.Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
parandroid
félisten
válasz Smiley #39603 üzenetére
Tippre valahol RX6600 8GB lehet a minimum, amivel érdemes próbálkozni. Nem tudom, hogyan mennek most ezek a régebbi kártyák használtan, ha nem sokkal drágább az XT verzió, akkor azt vedd. Aztán hogy az a proci elég-e ahhoz, az jó kérdés. Kis kompromisszummal (pár csúszka ultra helyett high-on) talán kihajtja. Rendszermemóriából is legyen mellette legalább 16GB (az látom, megvan), és SSD-re legyen telepitve a játék (bár ez inkább a betöltési időkben köszön vissza).
Ha ez segít, az RX6750XT-vel, meg egy AMD 5800X3D-vel minden csúszkát, és beállítást lelkiismeretfurdalás nélkül maxra tolva, meg ultrára állítva, 1440p-n 70-80 közötti fps-t tud. Azert elég impresszív így, akár az xbox series x-hez képest, ahol 1080p-n elvileg tud ugyan 60 fps-t, de érzésre kamu a dolog, másrészt sokkal szarabbul néz ki…
p
-
Smiley
addikt
Sziasztok, remelem tudtok nekem segiteni egy kicsit.
Eddig nem jatszottam a forza sorozatokkal, de az elmult par napban eleg jokat szorakoztam a horizon 5-el PC-n. Szeretnem ha 1080p felbontason stabil 60fps-t menne max grafikan. Probaltam rakeresni, de nem talaltam egyertelmu valaszt milyen kartyat vegyek, meg mennyi memoriaval. Most egy i7-4770 van 24GB ram es egy XFX 570 4GB. Az 4770 majd ev vege fele lesz cserelve egy 7700k ha ez szamit egyaltalan. Erre a kartyara azt irta, hogy keves a memoria, legalabbis az automata rendszere ami beallitotta ilyen low/medium-ra.
Szoval milyen kartyat kellene neznem az 570 helyere? Mindenkepp valami hasznaltat akarok, mert havonta par orat lesz csak idom jatszani ezzel es ha lehet akkor valami Radeon-t.Elore is koszi!
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
towerpc
csendes tag
Fm8; ugye most jött ki egy update, ami után nekem rendszerint kifagy a játék pc-n. Elötte nem volt ilyen, más is tapasztalta?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest