Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz stillmatic #40599 üzenetére
A multi miatt sokkal többet játszottál. A szinten is gondlom meglátszik. Én csak annyit multiztam, amennyi a heti feladatokhoz kellett, különben minden single player volt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
stillmatic
aktív tag
válasz parandroid #40597 üzenetére
Fura arány. Nekem 132 nap 19 óra vs. 1600 óra vezetési idő.
-
stillmatic
aktív tag
Van aki még FH5 Openezik? Nálam teljesen meghülyült a rendszer, random más bajnokságokat dobál be az egyedi mint amit kiválasztottam.
Hacsak nem a kevés játékos miatt próbál játszhatót találni... -
parandroid
félisten
R.I.P. FH5.
'Élt' 3,5 évet. Azért ebbe is belement 1000+ óra (mai állás szerint 43d 5h 41m). Pár acsi még hiányzik (kibaszott bújócska), szóval az 1200 gondolom benne van még...
Azért azt hozzátenném, hogy az utóbbi időben nem erőltették már meg magukat. Ma leültem lejátszani a hetet, 2-3 óra után 10 pont hiányzik még (a heti forzathon, ami kb 5-10 perc, meg a napi feadatok, amiknek darabja vagy 1-2 perc, kis jóindulattal). Szóval valszeg ennek tényleg vége már nekem is.
3 szezonom volt, amikor nem lett max pontszámom a heti teljesítésben, egyszer bugok miatt, egyszer nem volt netem pár napig, egyszer meg valamit benéztem, de összesen kb 10 pont hiányzik csak így is a 3,5 év alatt.
Hiányozni fog, nekem összességében jobban tetszett így utólag, mint az FH4, nem igazán tudom megmondani, miért.
Ha jön új rész, örülünk, ha nem, akkor is szép journey volt így az 5 rész egymás után.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
CJ4567
nagyúr
Aki PC-n tolja, az vessen egy pillantást a Tokyo Xtreme Racer-re. Egyelőre még csak early access, ehhez képest már stabilabb, mint az AAA játékok nagy része (megjelenés óta 10 órám van benne, se egy akadás, se egy fagyás, semmi), nagyon jól skálázható gyengébb gépekre is, és a hangulatot tökéletesen eltalálták
Kb. olyan érzés a játék, mintha a PS2-es érából jött volna, csak modern köntösben. Nincs multi (nem is lesz valószínűleg), se mikrotranzakció, csak egy egyszerű, de nagyszerű játék.Viszont 1. nagyon árkád, és 2. igen, a játék konkrétan "csak" annyiból áll, hogy mész a japán autópályán, és győzöd lefelé az egyre nehezebb ellenségeket.
30€ egyelőre, aki early accessben veszi meg, az megjelenéskor (elvileg 4 hónap múlva) megkapja a teljes játékot.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
homerhamm
addikt
Nos, viszont akkor ennyit azokról a pletykákról, hogy jön a Forza Horizon 5 PS5-re.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #40588 üzenetére
Azért addig még van idő.
-
homerhamm
addikt
válasz NoMagix #40586 üzenetére
A Crew Motorfesttel játszottam a triallal, szerencsére már nem volt olyan hányinger irányítása, mint a 2-nek, csak is ezért fogom majd valamikor megvenni.
Azon már meg se lepődök, hogy minden jót szétcsesznek. Tök jól elvoltam a Watch Dogs sorozattal, erre abból se jön több rész, csak a Forza Horizon ne kerüljön erre a sorsra.
Idén minden reményem a GTA VI-ba van.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
-
NoMagix
addikt
43-as update [link]
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz IntelKiller7 #40578 üzenetére
vagy nem, ez a két lehetőség van, de valamelyik biztos
-
IntelKiller7
Topikgazda
Majd nyaron bejelentik az uj reszt, mit izgultok.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
ClydeBeka2
őstag
Pedig ha jól láttam, az az utolsó "új" festival playlist Remélem azért még idén kijön a FH 6... Csúnya lenne, ha nem.
Amúgy a Challenger 22" és a Ford Mustang 95' is exclusive, tehát új.
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
atommaa
tag
válasz NoMagix #40572 üzenetére
Hol vannak a videók?
Az xbox winyón lol Lusta vagyok 45percet feltenni.
A 100 elsőre kevésnek tűnik - bár nem emlékszem mikor kaptam -, napi 4 5 futamot azért toltam tavaly októberig, így a szám max 1 hónap alatt meglenne, de oksi, köszi.
https://www.twitch.tv/nasumhun
-
NoMagix
addikt
válasz atommaa #40571 üzenetére
Nem tudom megnézni, jelenleg csak Core előfizetésem van.
Más is letöltötte!
Halvány emlékem van, 100 felett jàrtál tavaly október környékén.
FM-ből digitális kódot szeretnék majd venni, de még nem érte el az ingerküszöbömet az ára.
Majd készítek egy 2025-ös új festést!Hol vannak a videók?
[ Szerkesztve ]
-
atommaa
tag
Re,
ha valakit érdekel most raktam fel a heti rövid pályákra egy tuningot az rs-hez Mount Panorama-n versenyben 2.14.7xxet mentem.
Magix hány versenyt futottam amióta megcsináltad a festést? Kiváncsi lennék, más gondolom nem használja.
-
GEIL
addikt
válasz homerhamm #40568 üzenetére
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz homerhamm #40560 üzenetére
Ha 10 perc után kitörlöd akkor eléggé "ki lehetsz égve" Forzából......én nyár óta tolom az 1,2,3,4,5 részt hétfőtől-péntekig beosztva mindig csak egy egy résszel játszom naponta.....és mindig van mit csinálni.....az összes út bejárását már ősszel befejeztem mindegyikben....a kedvenc verdák is megvannak itt-ott módositva...stb......és valahogy egyik részt sem unom meg, mert hiába egy a séma, teljesen "más" mindegyik rész......
az 1. rész sivatagos vöröses Colorado-s ("Grand Canyon szerű") környezete sem rossz, de a 2. részben nagyon csípem az Olasz -Francia riviérás-tengerpartos környezetet és tájat....a 3. rész Ausztráliája is nagy kedvenc....a 4. rész Anglia-Skócia pályája főleg hangulatos és az évszakok változása miatt főleg jól sikerült....és ugye az 5. rész a Mexikói környezettel visszatér ismét az amerikai kontinensre és jól sikerült eléggé.
A 6- részben várnék egy Japán-Tokió keleties hangulatú városi-hegyvidéki sok driftes szakaszos epizódot....de addig is bőven van mivel játszani szerintem....akár évekig lekötom még magam az eddigi részekkel.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Redneck
nagyúr
Azért tök fasza. MS-nek van egy darab címe ami érdekel is valakit, és ilyen pöcs módon kezelik.
Amilyen dilettánsok, nem is lesz FH6 a végén.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
AsakuraDave
őstag
válasz SpongyaBob #40564 üzenetére
Évtized mire lesz új rész, a studióból sokan kiléptek.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #40561 üzenetére
Én már csak azért se törlöm le, mert 141 giga a játék.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #40559 üzenetére
De jól esik. Valamelyik nap elindítottam az FH5-öt, de 10 perc után mentem inkább EAFC25-zni. Amúgy csak a mai Xbox Direct miatt jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Forza Horizon 6-ot a népnek!!
-
homerhamm
addikt
Ezt csak úgy itthagyom.
-
Redneck
nagyúr
válasz parandroid #40555 üzenetére
Auto nerfelés vagy tuning tiltás sem volt? Anno, nagyon régen mókoltak valamit a drift kapcsán is.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
Redneck
nagyúr
válasz parandroid #40553 üzenetére
Ha folyamatosan tolod, és csak óvatosan változtattak, lehet hozzászoktál.
Majd nézegetem még, de érdekes, hogy FH4-ben és FM7-ben nincs ilyen érzésem. Aztán lehet csak egyszerűen elszoktam az 5-től.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
united28
tag
Másnál is szórakozik az FH4 azzal, hogy amikor belép nem lehet használni a DLC autókat (VIP se működik)? Ha törlöm a mentett fájlokat, indítás és szinkronizálás után jó lesz. 1-2 hete csinálja.
-
Redneck
nagyúr
válasz kill_switch #40549 üzenetére
A kedvencekből többnél is azt érzem, mintha síkos talajon sodródnék, jobban csúsznak keresztben és mintha súlyosabbak lennének.
Régebben ezekkel úgy mentem, ahogy nem szégyelltem, most meg NFS szerűen keresztbe csúsznak. Nem hiszem hogy ennyira megkopott az izommemóriám, de persze lehet tévedek...Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Hülye kérdés, mert sokat kihagytam, és lehet csak nagyon elszoktam tőle, de volt az elmúlt 1.5 évben valamilyen irányítás, vagy fizika változtatás FH5-ben? Sok autó keresztbe csúszósabbnak érződik, így nem tudok már olyan sínautós nagy tempókat menni. Oké, sokat kihagytam, de erre a keresztbe csúszásra nem emlékszem.
Minden beállításom ugyanaz, kontrollerrel játszom, ugyanazon a TV-n. Arcade/simulation módot próbálgattam most, utóbbi mintha jobb lenne, de valahogy mégis más. FH4-nél nem érzek különbséget.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
NoMagix
addikt
Nos, elérkezett az hogy már nem akarom megoldani a feladatokat.
Lefött a kávé...[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
válasz parandroid #40544 üzenetére
Zseniális ez a cucc komolyan mondom... Australian Tour. Ends 5 days, na mondom oké, akkor fejezzük be. Lenyomtam a négy szériát, jön az utolsó a Reward Showcase.
Lépnék belefelé "You do not have a #10 VF Commodore in your garage and cannot enter this event." Na mondom mi a fakk, akkor ezt mégis honnan kéne, mert a bótba nincs.
Nézzük meg ezt a csodálatos Challenge Hubot akkor, hátha jutalomként jár valamiért.
Ez bizony így van... Aussie Challenge: "Complete all series in the Australian Tour in Career."Státusza: Completed/Expired... köszi b+.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Gondolom ugyanazért, amiért a Horizon 5 random fps-ekre lockolja magát minden indításkor. Ennyire képesek a fiúk. Kb kéthetente megpróbálom a Motorsportot PC-n játszani, de mindig az a vége, hogy megyek vissza az xboxra, mert vagy alapból szar, vagy egy-két verseny után kezd el szaggatni, akadozni, mikrolagolni. Hogy a több perces töltésekről ne is beszéljünk.
p
-
Win-T
senior tag
Nincs valami tippetek mi a túróért kell Motorsportban minden egyes kicseszett alkalommal újra beállítani a grafikai opciókat? Régebben csak akkor resetelte ezeket ha új vga driver vagy patch érkezett, de a legutóbbi frissítés óta minden indításnál be kell minden újra lőni. Baromi idegesítő.
-
atommaa
tag
válasz NoMagix #40539 üzenetére
Haligali! Jövő héten majd veszek erőt magamon, és még további kettővel egyetemben felrakom.
42861: Ja nem rosszak, de semmi a mához képest, ma ROMBOLTAM
Mugellón mivel telt lobby volt, hátulról indultam 22 dik helyről indulva lettem 3.dik 58.381-es verseny körrel LOL, jobbat mentem mint kvalin szoktam. Sebring szintén zenész 20-ról 2.dik lettem. Sylverstonon meg 1.06.736-ot futottam levezetőbe.https://www.twitch.tv/nasumhun
-
atommaa
tag
Buék mindenkinek így 10-e magasságában! Látom pangás van motorsport fronton. Október óta hanyagoltam én is, egy év 2.000 szint bőven elég volt. Azóta ha 20 futamot futottam lehet sokat is mondok, de ma nagyon elkapott a mehetnék, 20 perc gyakorlás után, két egymást követő futamon 2 skalpot is szereztem:
Type Ry nem bírta a gyűrődést, a 3.dikban elfékzte, rákerült a fűre és vége is volt, a köridőmet is megkönnyeztem hozzá képest.
Bár Fusy lenyomott, (az lett volna vicces ha nem) de pályán kívül nem ér a nevem, a kapott büntije elég volt hozzá, hogy mégis P1 legyen.Ennyi kihagyás után a fentiek szerintem
b@szottjó eredmények (a sportszerűseég végett illik megemlíteni, hogy 10/8-szor megesznek, minden kvalin, minden versenyen) , de ma nekem állt a zászlóAz év versenyét még valamikor novemberben futottam, Hakone-n 5 autó másfél másodpercen belül ért be, minden körben mindenki volt minden poziban, genyózás nélkül, azt lehet feltöltöm majd, TOP futam volt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #40534 üzenetére
azt tudom, igen... : ( de akkor biztos velem van baj, hogy képtelen vagyok őket vezetni..(belső nézettel játszom csak) vagyis tudom persze, de szar, nna. bal-hoz vagyunk szokva, úgy áll minden úgy
kézreszemre
rdt89[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz stillmatic #40531 üzenetére
csak ne m-es bömcsi vagy valami ujabb muscle legyen... többi annyira nem hoz lázbaui: a virgoncabb japán verdákat sajnálom azért.. a sok nissant, mitsu-t, toyotákat.. rohadna le mindegyik aki kitalálta, hogy jobbkormányosként erőltessék a játékban is őket
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz stillmatic #40531 üzenetére
Hát ez a szezon elég gyenge lett.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz kill_switch #40528 üzenetére
az kéne még csak, ha kötelező lenne...
-
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #40526 üzenetére
Guanajuatoban is vannak (igaz bűnronda) karácsonyfák, de amúgy egyetértek veled.
-
kill_switch
senior tag
válasz stillmatic #40526 üzenetére
Kifulladt ez egy éven belül.
Három éven túl vagyunk, csoda, hogy még ennyien játszanak vele egyáltalán. Bár gondolom a többség hozzám hasonlóan megcsinálja a heti kötelező 20 pontot a kocsiért fél óra alatt, aztán annyi bőven elég is volt ebből. -
jencsikdani
tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy Forza Motorsport, a videókártyám támogatlansága miatt csak Geforce Now-al indul el. 2 hétig eljátszogattam vele, viszont mostmár ezt a hibaüzenetet dobja ki [link]. 2 hétig volt Xbox Game Passem, lehetséges az miatt tudtam játszani? Alapból úgy van meg a játék hogy egy másik microsoft fiókba vagyok bent, akinek megvan és az xbox fiókom pedig a sajátom, gondolom nem kell magyarázkodnom hogy is működik.
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
stillmatic
aktív tag
Túl az 1500 órán és 120 millió open ponton. Egyre lassabban gyűlnek, van hogy egy órát kocsikázom mire játékot találok. Ma is próbáltam B700 dirt, offroad, street bajnokságot, sehol senki. A800 dirt, semmi, végül A800 streetben találtam két harcostársat.
Ennek a játéknak teljesen lefőtt a kávé, a mostani szezon minősíthetetlenül gyenge lesz, elengedték a kezét. Vicces lesz ha hamarabb jönnek a mixed remix seasonok mint ahogy bejelentenék egyáltalán az új részt.Ünnepi köntösnél is spóroltak, már csak a stadion, a fő fesztiválhelyszín és Mulege kapott díszítést, a nagyváros és Playa Azul kimaradt.
-
homerhamm
addikt
BÚÉK minden Forzássnak!
Remélem jövőre jön a 6!Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Steve1207
veterán
Belső nézetben látod, hogy maga a késés mennyi, de valami beállítási gondnak kell lennie, mert cloud alatt sincs szerintem már 200-300ms bármilyen vezérlővel játszva.
Itt van pár beállítás, átfutod őket, amelyikre írják, hogy jó véleményekben azt megnézed, [link] [link] [link] [link], esélyesen a többség jó lesz amúgy.
.
-
Gausz
aktív tag
válasz Steve1207 #40516 üzenetére
Megpróbáltam egy másik játékot, teljesen mindegy, hogy mit, ott szépen irányítható minden. FH5-ben mintha a kormánynak lenne egy holtideje, tehát kb 200-300ms késleltetéssel reagál, amire talán vissza lehet vezetni az egészet.
Van FH5-nek valamilyen ajánlott beállítása, vagy ez egy ismert bug? -
Steve1207
veterán
Szerintem csak fentebb kell venni a kormányszöget, ha más baj nincs vele. Nézz valami beállítást, állítsd be a Fana control panelben és a játékban is, a control panelben meg auto helyett fixáld a kormányszöget nagyobb fokban egy profile alatt és onnantól azt használd FH-hoz.
.
-
Gausz
aktív tag
Sziasztok,
karácsonyra megleptem magam egy fanatec CSL DD QR2 szettel, ez az első kormányom. Azonban van egy olyan gondom Forza Horizon 5-ben, hogy ha meghúzom a kormányt pl balra, aztán jobbra, a kocsi úgy elkezd kacsázni, hogy nem bírom egyenesbe hozni és mindig keresztbe fordulok. Ha ugyanezt a manővert billentyűzettel próbálom (W-t nyomom, aztán pöttyintek A-ra, D-re) stabil marad az autó. Youtube-on néztem millió videot, ahol az advanved controllt állítgatják, de mindegy mit csinálok, egyszerűen nem szűnik a gond. Van valakinek tippje? -
homerhamm
addikt
válasz parandroid #40513 üzenetére
Közbe nekem is sikerült az Apolloval.
-
parandroid
félisten
válasz homerhamm #40512 üzenetére
Lambo Sesto FE-nek van egy DJS tuningja, aminek a neve is az, hogy Extreme Grip, vagy valami ilyesmi, az tényleg valami röhejesen tapad, első try 330+ volt, majdnem 340, pedig szokatlan volt, többször túlkormányoztam, és korrigálni kellett. Előtte én is sok mindennel próbáltam, mindig hiányzott vagy 10 kmph a végén.
p
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Ezt a g*ci nyomorék sebességzónát sehogy se lehet megcsinálni.
-
Redneck
nagyúr
válasz Tibiajax #40509 üzenetére
Minek neked BMW, tudod milyen drága hozzá az alkatrész?
Troll off:
Tolom újra az FM7-et. Ha a kategória top autójával mész, nagyon könnyű, gyengébb vasakkal meg vért lehet izzadni egyes pályákon. Főleg, mert összesen 3 féle botot programoztak. A sínautóst, a büntetőfékező-blokkolóst, és a kilökőst. Vicces ahogy összedolgoznak...
De az OP kocsikkal még Pro és Unbeatable fokozaton is verhető, úgyhogy végigviszem. Korábban csak azokkal mentem amik tetszenek. Hiba volt.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #40492 üzenetére
nnna, vége az ünnepnek, akkor inkább nem válaszoltam neked csuklóból. mégiscsak meghittség volt
miért, mire lett ktalálva? világosíts már fel, hadd ne halljak meg hülyén
egy árdkéd/szim game, amiben lehet ugrabugrálni meg fényképezgetni is, meg lehet csak simán autót vezetgetni is.. és hát jah, autóhoz többféleképpen is lehet jutni..vagy ezt te nem így tudtad eddig?
-
válasz ViZion #40505 üzenetére
jepp, Reykjavik, Dalbrekka. Menő hely, ott lakom... most
Tőtöm is, köszönömMarvinparandroid! Gyerek is köszöniHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz parandroid #40504 üzenetére
Magyar címet nem akarja, rossz szárazföld hiba...
Keressek egy random izlandi címet?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
parandroid
félisten
válasz ViZion #40503 üzenetére
Ne abból indulj ki, amit most látsz majd, mert éppen hajlamos haldokolni a karácsonyi terhelés miatt...
Amúgy egyszer kell ezen keresztül telepíteni, utána ha windowsba ugyanazzal az accounttal lépsz be, amivel a játékot vetted, akkor egyszerűen az asztali parancsikonnal indul.
p
-
válasz parandroid #40502 üzenetére
igen, az autó kiegekre gondoltam.
Akkor meglesem az appot, remélem nem vmi f@s, mint pár ilyen game-musthave-app.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
parandroid
félisten
válasz ViZion #40501 üzenetére
Xbox app kell a PC-n, hogy játszani tudd, igen - már az MS account mellett. Ugyanúgy működik, mint a steam, később bármikor letölthető az accountodra, nyilván.
A steam-es extrák alatt nem tudom, mit értesz, az MS Store verzióhoz természetesen minden kiegészíő, DLC elérhető - pár autópakk kivételével a Premium Editionben minden benne van. 32 euróért ez kb ajándék, ennél olcsóbb már csak közvetlenül a kivezetés előtt lesz (miután leveszik a store-ból, természetesen utána is játszhatsz vele, és letöltheted, ha véletlenül letörölted, csak megvenni nem lehet majd - de ez steamen is ugyanígy működik).
p
[ Szerkesztve ]
-
válasz parandroid #40500 üzenetére
hmmm... MS trore-os cuccom csak képszerkesztő van, ingyenes. Kb. semmit nem tudok róla Azt is le tudom tölteni később is, mint steam-nél? Ahhoz kell MS kliens, vagy vmit engedélyezni (Xbox dolgok meg egy halom MS url tiltólistás nálam...)?
Van pár cuccom regelve oda, de semmit nem ott vettem. Steam-en rengeteg extra van, amiből gondolom később veszegetnének a gyerekek. Azt lehet "összevonni" az MS store-os játékkal?
Köszi a segítségetHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest